Kööpenhaminan muslimit Paludanille: "Nyt saa riittää!"

Kööpenhaminassa pidettiin perjantai-iltapäivällä jättimäinen muslimien mielenosoitus Rasmus Paludania vastaan. Mielenosoituksen sanoma oli ”Nyt saa riittää!”.

Useita satoja muslimeja kokoontui Nørrebron Blågårdin aukiolle, josta joukkio marssi kaupungintalolle. Väkijoukko huusi ”Nyt saa riittää!” Mielenosoitus oli rauhanomainen, mutta joukkion viesti oli selvä. Tanskalaisten politiikoiden on puututtava Rasmus Paludanin koraanien polttamiseen ja lopetettava hänen islamin uskon loukkaaminen. Muutoin tilanne saattaa roihahtaa sunnuntaita suuremmaksi mellakaksi, joka leviää koko Kööpenhaminaan.
Muuan muslimimies kertoo tanskalaiselle Extrablad-lehdelle:
– Haluamme vain kunnioituksen, joka meille kuuluu. Olemme osa tanskalaista yhteiskuntaa. On olemassa suuri uhka, että Uuden Seelannin kaltainen verilöyly voi tapahtua Tanskassakin jos yksi mies provosoi ympäri kyliä.
Mies kertoo edelleen, että koraani on muslimien elämän perusta ja islam uskomus, joka ohjaa muslimin jokapäiväistä elämää.
– Rasmus Paludan pilkkaa ja solvaa näitä arvoja ja siksi reaktio on tällainen kuin nyt on. Ero muslimien ja Paludanin välillä on se, että me tuomme rauhanomaisen viestin, jossa kunnioitamme muiden uskontoja. Mutta me vaadimme myös kunnioitusta. Hänellä on selvä sanoma, että hän vihaa muslimeja ja että he eivät saa olla Tanskassa, mies nimeltä Khalid Alsubiihi kertoo Extrabladetille.
Lainaus Extrabladetista loppuu. Katso kuvat ja filminpätkä linkistä.
Tanskan muslimiyhdyskunnat ovat viikon aikana vedonneet Tanskan pääministeriin ja politiikoihin, jotta nämä lopettaisivat Paludanin mielenilmaukset. Muslimiyhdyskunnat yrittävät toisin sanoen asetella rajoja sille mitä tanskalainen saa sanoa ja tehdä. Paludan on kuitenkin jatkanut mielenilmauksia ja esimerkiksi tänään pidettiin Kööpenhaminassa muutaman miehen koraaninheittelytuokio.
Viime aikojen tapahtumilla on sama kaava kuin Jyllands Postenin Muhammedin pilakuvapiirrosjupakassa vuonna 2005. Tuolloin JP julkaisi pilakuvasarjan ”Muhammedin kasvot”. Julkaisemisen jälkeen muslimit vetosivat Tanskan pääministeriin, jotta tämä kieltää lehdistöä julkaisemasta pilakuvia. Pääministeri tuolloin kuitenkin sanoi, että Tanskassa on sananvapaus ja hän ei voi estää lehdistöä.
Tästä seurasi valtaisa reaktio ympäri maailmaa kun Tanskassa asuvat imaamit lähtivät islamilaisiin maihin kertomaan, että Skandinaviassa pilkataan Muhammedia.
Tanskalaiset turvapaikka-aktivistit ovat myös aktivoituneet. He keräsivät parin vuorokauden aikana protestiksi Paludanille 300 000 Tanskan kruunua pakolaisavulle. Vaikea sanoa mikä yhteys rahankeruulla on pakolaisavulle ja Paludanin mielenilmauksille.
Seurataan tapahtumia, sillä tilanne Tanskassa on nyt tulenarka ja voi räjähtää hetkenä minä hyvänsä jättimäisiksi mellakoiksi.
 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
20.4.2019 00:30

Pääsiäisen paras vitsi. ” me kunnioitamme muiden uskontoja” . Ja luultavastii kulttuureja. Sellaista puppua että hohhoijaa. Olen varma että tämä on ylen ykkösuutinen jossain vaiheessa. Kaikki on unohdettu sekä alkaa rummutus siitä miten suomessakin pitäisi hautausmailla ristit peittää, jotta emme loukkaa esim isis riveistä palaavia Joiden suhteen esim tuleva kansanedustaja väätäinen on huolissaan heidän jaksamisestaan jne. Sitä en tiedä menikö se läpi, ettää saavat suomen lain mukaan rintamamies korvausta. Ihan totta.

Anonymous
Anonymous
20.4.2019 00:56
Vastaa...  Anonymous

Todellakin saa riittää… Nimittäin Eurooppaan kuulumattomien elukoiden nöyristely. On se kumma, miten joillakin parasiiteillä on varaa esittää vaatimuksia toisensa perään. Eivätkä näemmä edes tajua sitä, että heidän mahdollisuutensa loisimiseen loppuu sillä hetkellä, kun tuottava kantaväestö katoaa tai muuttuu vähemmistöksi. Vaikka kaikki jäljellä olevat kantaväestön edustajat asuisivat taivasalla ja lopettaisivat kulutuksen kokonaan, niin resurssit eivät mitenkään riitä elättämään kaikkia tyhjäntoimittajia.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.4.2019 01:55
Vastaa...  Anonymous

Kun maa vihdoin on tuhottu maan tasalle, alkaa mieletön sandaalinläiske, kun pakolaiset rynnistävät kilvan tärvelemään seuraavan maan. Suvakkilauma kirkuen pöksyt märkinä toivottaa lapset tervetulleiksi ja sama paskominen alkaa alusta uusin eväin. Kun koko lättymaa on kivikaudella, sitä nimitetään kalifaatiksi ja muslimit odottavat jotakin suurta tapahtuvaksi. Nälkää nekin joutuvat näkemään ja vilua, kun ei enää ole mitään ryöstettävää, eikä kukaan viitsi tehdä työtä, kun muslimi ottaa kuitenkin kaiken itselleen. Siinä sitten ollaan. Siitä voitaisiin vielä nousta, mutta muslimi on niin viisas, että luultavasti se on tuhonnut kaiken sivistyksen. Keksitään sitten vaikka miten maamoottori toimii ja lähdetään jalostamaan siitä. Viimeistään tässä vaiheessa on syytä laittaa rajat kiinni, koska ne tulevat kyllä uudestaan, kun kuulevat teillä olevan jotain kivaa rikottavaksi.

Tosi on!!!
Tosi on!!!
20.4.2019 08:36
Vastaa...  fatwantarkistaja

Seuraava vaihe näytelmässä ihmisoikeus maahanmuutto,seuraa loppunäytöksenä totaalinen kansanmurha tapahtuma.

K.L.
K.L.
20.4.2019 10:54
Vastaa...  Tosi on!!!

Katsokaa tuota kuvaa…Hamletin maa,historia..kaikki…ja tuo kuva tänään!”To be or not to be”,Indeed!Kiltteys noita kohtaan ei johda mihinkään hyvään!Period!

Kilttimies
Kilttimies
21.4.2019 02:47
Vastaa...  fatwantarkistaja

” Suvakkilauma kirkuen pöksyt märkinä …”
Kuvittele huvikses arkkisuvakit tavja halonen ja heidi hautala pöksyt märkinä! Yrjöttää..

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
20.4.2019 14:10
Vastaa...  Anonymous

Me haluamme kunnioitusta joka meille kuuluu. Voin sanoa ettei noille pyllistelijöille kuulu minkäänlaista kunnioitusta antaa. Kävelkööt sinne josta ovat ihmisten ilmoille ryömineet ja opetelkoon elämään omilla eväillään ja rahoillaan. Suomesta ovat kohta rahjat heitä kohden loppu. Sian paskaa evääksi saavat kun pois lähtevät!

No Respect to mass murderers an child abusers of islam.
No Respect to mass murderers an child abusers of islam.
20.4.2019 18:03
Vastaa...  Paavo Pökäle

”Mies kertoo edelleen, että koraani on muslimien elämän perusta ja islam uskomus, joka ohjaa muslimin jokapäiväistä elämää.”
Koraani:
”Aurinko laskee joka ilta kuumaan mutalätäkköön”.
”Älä missään nimessä ystävysty ei-muslimien kanssa, harjoita taqiyyaa, eli petoksellista ulosantia jonka tarkoitus on lopulta ryövätä kuffareilta kaikki.”
”Lapsiavioliitto eli lapsiin kajoaminen, eli lasten loppuelämän tuhoaminen ”pyhän asian motiivilla” on tärkeä osa jihadia”.

Moonman
Moonman
20.4.2019 01:54

Vai haluavat muslimit vain kunnioitusta. Silläkö sen saa, että järjestätte kaupungin sotatilaan, poltatte ja tuhoatte julkista omaisuutta isis-paidoissa ja vasta sen jälkeen marssitte rauhanomaisesti kaupungintalolle esittämään vaatimuksia sananvapauden kieltämisestä? Muslimeilla olisi tuossa ollut kullanarvoinen tilaisuus esittää olevansa se kuuluisa rauhanuskonto ja sanoa ”Emme pidä siitä mitä teet Rasmus Paludan, mutta olemme tuollaisen yläpuolella emmekä välitä” ja kerätä pisteet refugee-ja vasemmisto porukoilta jota oltaisiin hehkutettu vielä vuosienkin päästä, mutta ei. Sen sijaan osoittivat jälleen kerran olevansa juuri sitä mitä Rasmus Paludan sanoo.

Anonymous
Anonymous
20.4.2019 09:37
Vastaa...  Moonman

Muslimien logiikalla kunnioitus ansaitaan ilmeisesti pelottelulla ja väkivallalla, koska se on ilmeisesti ainoa kieli, jota nuo jälkeenjääneet ymmärtävät. Länsimaissa pitäisi vissiin ottaa sama kommunikaatiotyyli käyttöön eli välitön ja brutaali maastapoisto ilman mitään vastaansanomisen mahdollisuutta.

Lee Andersson
Lee Andersson
20.4.2019 01:55

Timeos Danaos et ferentes.
Ilmeisesti kuppi alkaa täyttyä.
Villien olisi viisasta tiedostaa yksi asia.
Pohjoismaiden alkuasukkaat saattavat olla jäyhiä ja leppoisia jopa vätyksen oloisia heidän kulttuuristaan tulevan kuumapään silmissä. Mutta kyseessä on vain äärimmäisen pitkä pinna ja suhteellisen korkea kansan keski-älykkyys.
Kun se pinna lopulta katkeaa… siinä viedään vuohipaimenta ja savannin villiä sitten isolla kädellä.

Anonymous
Anonymous
20.4.2019 04:16

yhtä asiaa muslimit ei taida tajuta tai ymmärtää,he ovat tanskassa vain ja ainoastaan sen takia että tanskalaiset ovat päästäneet heidät maahansa turvaan ja hyvään elämään,he voivat milloin tahansa lähettää läpsyt kotimatkalle ja on varmaa ettei kukaan läpsy halua palata,sillä kotimaassahan joutuisi tekemään töitä eikä silti olisi lähelläkään sitä elintasoa minkä tanskassa saa työttömänä,suomalaisillekin sopisi hyvin että lähtisisivät pois.

Pena
Pena
20.4.2019 11:20
Vastaa...  Anonymous

Suurin osa sossumuslimeita ovat jotenkin siinä uskossa että ovat maahanmuuttajia eivätkä pakolaisia. Se että valehtelee saadakseen pakolaisstatuksen ja turvapaikan, sekä ilmaisen asunnon ja säännöllistä sossurahaa, ei tee muslimista ”osa yhteiskuntaa”. Kun oman maan tilanne on turvallinen, turvapaikantarve loppuu ja kotimatka häämöttää. Tämä ei miljoonien ”maahanmuuttajien” päähän mahdu. Pohjoismaissa on tälläkin hetkellä noin 3 miljoonaa muslimipakolaista joilla ei ole yhtään pätevää syytä enää turvapaikkaan, saavat loisia ja sossuilla sekä mässäillä ainoastaan koska Pohjoismaat ovat täysin munattomia eivätkä uskalla edes yrittää lähettää näitä maidensa talouden ja ilmapiirin tuhoavia syöpäläisiä pois. Se siis jää kansalaisten tehtäväksi: ole vittumainen kaupunkisi syöpäläisille, anna torakoiden tuntea itsensä juuri niin paskaksi kuin ovat niin muuttavat muualle. Et sinä heitä maastasi pois saa, mutta ainakin oma elinympäristösi on taas mukava.

Minä
Minä
20.4.2019 04:54

Muslimit pilkkaavat ja vähättelevät kristillisiä arvoja, eikä niistä kukaan riemastu polttelemaan autoja ja rikkomaan paikkoja.
Muslimit pilkkaavat ja arvostelevat juutalaisia mielin määrin, eikä siitä synny mellakoita.
Muslimit ovat sitä mieltä, että heillä on oikeus pilkata ketä vaan, mutta kellään ei ole oikeutta arvostella tai pilkata heitä saamatta rangaistusta. Jos menee muslimimaahan ja polkee koraanin maahan, pääsee hengestään. Jos muslimi polkisi Raamatun maahan, ei siitä hyvästä tulee mitään rangaistusta.
Kaiken kukkuraksi suvakit kannattavat tätä epäsuhtaa nuoleskellessaan muslimien kuka tietää mitä.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
20.4.2019 14:16
Vastaa...  Minä

Vastaan puolestasi. Musun pientä piliä, sillä iso niillä ei ole muu kuin luulo itsestään. Pelkureita nuo ovat kun jättävät vaimonsa, usei moniakin ja lapsensa ja isovanhempansa kurjiin oloihin, lähtiessään hakemaan veronmaksajien elatusta hölmölästä kuten Suomi.

vaari
vaari
20.4.2019 04:57

Nyt on Suomen valtion tehtävä kaikkennsa,jotta rauha säilyy tanskanmaalla ja ettei mielensä pahoittaneet syrjäydy.
jari soukkaposki pervo torille heittelemään raamattuja.
teemies (sdp) mukaan solmimaan rauhaa.

Ei kantiksia minnekään.
Ei kantiksia minnekään.
20.4.2019 07:25

Viheltäkää peli poikki! Jo riittää vääräuskoisuus, ei enää kristittyjen väkivaltaa ja rasismia!

Toss on ovi
Toss on ovi
20.4.2019 09:21

On se surkeaa kun tanskalaisetkaan eivät enää ole herroja omassa talossaan vaan antavat kuokkavieraiden käskyttää!

NähtyOn
NähtyOn
20.4.2019 09:27

Liimasin oveeni sikajulisteen jossa sika panee turpaanipäistä karvaturpaa joka syö pekonia ja sian toinen ”pää” paskoo koraanin päälle.

Anonymous
Anonymous
20.4.2019 10:31
Vastaa...  NähtyOn

Huussin oveen hajupuolelle?

NähtyOn
NähtyOn
20.4.2019 11:35
Vastaa...  Anonymous

Ihan reilusti etuoveen.

Kalle
Kalle
20.4.2019 16:26
Vastaa...  NähtyOn

Varo vaan sulle on lähtölasketa alkanut…3,2,1, Zwallahu Snäkbaar….ja piä poikkeen!

Vain paras on kyllin hyvää
Vain paras on kyllin hyvää
20.4.2019 09:37

Tukholman keskustan Vasastanin kaupunginosassa kärvähti eilen asuntohotellin kämppä jossa asui afgaaneja.
Hienoa että pääsevät parhaille paikoille eikä Järvan jne jne jne jne jne ghettoihin. Vasastanissa asuntojen hinnat ovat 100.000kr per neliö.

K.L.
K.L.
20.4.2019 10:58

Käytöksestä puheenollen..muistakaa ne twiitit Notre-Damen palaessa!Vai kunnioitusta heillä voihan ….karkeaa primitiivisyyttä.

Jones
Jones
20.4.2019 11:07

Eiköhän saa riittää tanskalaisten kohdalta kaikenlainen nöyristely näille lähi-itäläisille. Menkööt takaisin kotiinsa. Sitäpaitsi uskonnot eivät kunnioita muita ihmisiä, kuin niiden perustajia, niin miksi niitä uskontoja sitten pitäisi kunnioittaa.

Vihapuhe kunniaan
Vihapuhe kunniaan
20.4.2019 11:09

Toivon kunnon sotatilaa, niin koko maailma saa nähdä sossumuslimien todelliset kasvot. Tanskalaisia hakataan ja kaupoista ryöstetään uusimmat puhelimet ja tossut, näin siinä käy. Yksikään muslimi ei kuulu länsimaiseen yhteiskuntaan.

kanander
kanander
20.4.2019 15:08

”Tikkakosken mannekiinien” pitäisi tehdä opetusmatka Köpikseen.

Linnea
Linnea
20.4.2019 15:21

Kunpa ihmiset tajuaisivat antaa jonain päivänä äänensä sen puolesta ettei tuollainen fanaattinen kulttuuri pesiytyisi suomeenkin pysyvästi. Kunpa vain.

hallitus247
hallitus247
20.4.2019 23:17

Jaksavat edelleen ruikuttaa Uuden Seelannin tapahtumasta vaikka heidän uskonveljensä ovat tappaneet sen jälkeen jo moninkertaisesti enemmän syyttömiä ei-muslimeja. Listalta löytyy mm. kirkkoammuskeluja, joita on kyllä ollut aina. Turha ruikuttaa jos joku antaa välillä takaisin. Sitä niittää mitä kylvää.

KalleK
KalleK
21.4.2019 02:01

Tosiaan kuokkavieraat määrävät mellakoinnillaan ja kantamaalaiset tulevat alistumaan. Valitettavasti.

Köpis-Hborg-Malmö hajoavat rikollisuuden takia
Köpis-Hborg-Malmö hajoavat rikollisuuden takia
21.4.2019 07:25

Ihan Köpenhamnin lähistöllä ovat shitholekaupungit Helsingborg ja Malmö joissa jatkuvasti on ammuntaa ja muuta rötöstelyä. Nytkin ammuttiin kaksi Helsingborgissa vakavaan sairaalakuntoon ja Malmössä ammuttiin seiniin reikiä rappukäytävässä Nobelintiellä (taas!).

Osumatarkkuus on parantunut
Osumatarkkuus on parantunut
21.4.2019 11:46

Helsingborgin jäbät saivat puupalttoot, kertoo nettilehti juuri nyt.

asiantuntija
asiantuntija
29.4.2019 00:17

muslimit pitää palauttaa omiin maihinsa