Helsingborgissa kaupunkisota – kaksi uusruotsalaista hengiltä

Viime yönä puolen yön jälkeen käytiin Helsingborgissa pienimuotoinen kaupunkisota. Kaksi uusruotsalaista ammuttiin hengiltä.

Tapahtumat alkoivat klo 00.15 aikaan Drottningshögin ongelma-alueella. Tietojen mukaan 4-5 ampujaa oli liikkeellä skoottereilla. Kohteet taas olivat liikkeellä autolla. Ampujat saavuttivat auton ja alkoivat ampua kohti autoa.
Poliisi löysi auton muutaman minuutin päästä ja sisällä oli 26 ja 27 vuotiaat arabitaustaiset miehet. He olivat saaneet molemmat useita osumia. Poliisi ilmoitti myöhemmin, että miehet menehtyivät saamiinsa vammoihin.
Heti tapahtumien jälkeen poliisi laittoi ympäri Helsingborgia pystyyn suuret liikenneratsiat. Poliisihelikopteri ja koirat partioivat aluetta. Tapahtuma luokiteltiin ns. ”erityisen vakavaksi tapahtumaksi”.
Poliisi eristi yöllä myös sairaalan, jonne uhrit vietiin. Kyseessä oli varatoimi paikalle ryntäävien omaisten takia, toisaalta poliisi varmistaa tällaisissa tapauksissa, että jos teloitus epäonnistuu kadulla niin tekijät eivät pääse sairaalaan sisälle varmistamaan lopputulosta.
Teon taustoista ei ole alamaailman lähteen mukaan toistaiseksi muuta tietoa kuin se, että he olivat arabitaustaisia ja kotoisin naapurikaupungista Landsrkonasta. Drottningshögin alueella on ammuskeltu aiemminkin. Viime vuonna siellä tapahtui toinenkin tuplamurha.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro

Jess !

Aapo Ervasti

Uutiset tänä pääsiäisenä olleet surullisia, onneksi jotain positiivistäkin tapahtui.

Asko Liukkonen

Taas poliisilta turhaa polttoaineen tuhlausta.

Jarkko kainulainen

Hyvä kun harventavat toisiaan luonnollinen poistuma eipähän tartte karkottaa säästyy rahaa.

Pena

Kertaheitolla säästyi 3 miljoonaa kruunua sossurahaa, HYVÄ !

Matu siellä matu täällä, kantiksia kovistellaan

Mitenköhän Ruattissa. Kohdistuuko toi tehostettu valvonta kantiksiin? Huvittavaa vaan, että ennen pääsiäistä uutisoitiin Suomen paskamediassa, että parilla postinumeroalueella Helsingissä on paljon automaattikameroiden sakkoja. Kas kummaa alueet olivat Kontula ja Vuosaari, missä matuja paljon ja nehän ei sakkojaan maksa, koska elävät sossun rahoilla muutenkin. Itse uutinen oli kuitenkin tehty vähän paimentavaan sävyyn suomalaisia kohtaan.
Tulee vähän sellainen olo, että matut riehuu ja silmukka kiristyy tavan kansalaisen kaulan ympärillä. Halooo?

John MacMunne

Turhaa kenenkään iloita tästäkään henkirikoksesta, SILLÄ Fatima porsii kyllä lisää ihania palleroita hengästyttävään tahtiin.
Jos ette usko, niin käykää Hesassa ihmettelemässä, minkä näköisiä ovat useimmat naisoletetut, joilla on joko ”pulla uunissa”, tai ”hyökkäysvaunut” tuupattavana…

Asko Liukkonen

Olisit jättänyt kertomatta tuon muistutuksen. Verenpaine nousi 50 pykälää….

fatwantarkistaja

Innovaatio! Jos yhdistelisi isiksen ja pakolaismafian. Lainsäädäntö ja yleinen ilmapiiri ovat täysin asian puolella. Kansanedustajat rekrytoivat jo nyt maailman sadistisimmat kiduttajat, raiskaajat ja muuten vaan terroristit puolestasi.
Jatkossa poliisi ei uskalla kuin kumartaa, koska muuten tyttären luokkakaveri myy likan vaimoksi imaamille. Kansalainen joutuu vihapuhesyytteeseen, jos kritisoi. Media ei uskalla kertoa, ettei tule toimitukseen vieraita. Pääministeri ja pressa diggaa joka tapauksessa.
Kilpailijoilta täytyy tietenkin repiä päät irti, mutta omien kanssa ei tarvitse riidellä. Maan voi jakaa vaikka vaalipiireittäin pienkalifaatteihin, joita arvovaltaiset heimopäälliköt hallitsevat. Dhimmi maksaa jizyan, muuten kohtaa shariapoliisin. Auto palaa kuitenkin.
Siinä olisi tulevaisuuden monikulttuurinen unelma, ihana utopia.