Kolumni: Tataarit maallistuivat. Miksi sitten Sri Lankan muslimit eivät?

Monesti islamisaatiosta puhuttaessa otetaan esille tataarimuslimit ja heidän sopeutuminen Suomeen. Tataarimuslimeja itsekin tavanneena voisin olettaa, ettei heidän piireissään uskonnolla ole kovinkaan suurta (jos edes minkäänlaista) roolia arjessa, vaan he ovat pääpiirteittäin maallistuneet niin voimakkaasti, ettei heitä edes erota muusta väestöstä.

Tästä tietenkin monikulturistit saavat päähänsä, että tuo on jokin itsestään toteutuva kehitys, minkä vuoksi muslimeja voidaan ottaa maahan loputtomasti, kun ne kaikki kuitenkin ajan kanssa maallistuvat. – Ei se ihan niin mene.
Kun muslimeja on vähän, heidän on vaikeampi kuplaantua omanlaistensa väen piiriin, vaan heidän täytyy olla myös tekemisissä muun väestön kanssa, ja heidän lapsensa leikkivät muiden lasten kanssa, ja täten kehitys menee niin, että jokainen polvi on aiempaa maallistuneempi. Tämä ei kuitenkaan toteudu, kun oma lähiö koostuu etnisistä kaupoista ja ravintoloista, moskeijasta, islamilaisista päiväkodeista ja kouluista, joissa ateistit ja kristityt ovat vähemmistönä. Tällaiset lähiöt tietenkin syntyvät, kun muslimeja tulee kriittisen paljon maahan.
Voidaan katsoa Ranskan tilannetta, missä muslimeja on jo miljoonittain, ja kyselytutkimusten mukaan ranskalaisilla muslimeilla on muun maiden muslimeihin nähden paljon konservatiivisemmat arvot. Heillä myöskään muslimit eivät maallistu polvelta toiselle, vaan päinvastoin nuorempi polvi on paljon konservatiivisempaa, kuin heidän vanhempansa ja isovanhempansa. Arvojen koveneminen näkyy sitten myös juutalaisvihana, sovinismina, homofobiana, suurempana lapsimääränä ja tietenkin lisääntyvinä terroristi-iskuina.
Ikävien tapahtumiensa johdosta uutisissa ollut Sri Lanka on valtio, jossa islam on toiseksi suurin uskonto. Tämä antaa aika hyvää osviittaa siihen, millaisia seuraamuksia sillä on, kun muslimiväestöä kerääntyy samalla alueelle lisääntymään muuta väestöä nopeammin. On siis myös virheellistä olettaa, että perheiden lapsimäärät korreloisivat talouden aseman kanssa, eli että vauraissa valtioissa lapsia tehdään vähemmän, kuin köyhissä maissa. Oikeasti korrelaatio menee sen mukaan, kuinka konservatiivinen perhe on kyseessä.
Esimerkiksi muslimien lisäksi lestadiolaiset tekevät paljon lapsia. Jos siis muslimien määrän päästää siihen pisteeseen, ettei maallistumista enää tapahdu, alkaa ongelma pahenemaan entisestään, sillä lapsiluvut lähtevät räjähdysmäiseen nousuun. Suomen suurimmaksi puolueeksi selvinneen SDP:n puheenjohtajan on linjannut, että rajat tulee pitää tuttuun tapaan auki kaikille tulijoille, oli heillä mitään papereita tai sitten ei, ja jos tulija paljastuu aidoksi vainotuksi, hänelle tulee antaa suomenkielen koulutusta ja etsiä työpaikka, ja jos taas paljastuukin, että tulija ei oikeasti pakene vainoa tai on jopa itse vainoaja, niin hänele tulee antaa suomenkielen koulutusta ja etsiä työpaikka.
Antti Rinnettä ei siis humanitaarisessa maahanmuutossa kiinnosta autetaanko sillä hätää kärsiviä vai ei, vaan ainoastaan se on pääasia, että Suomesta tulee mahdollisimman ”monikulttuurinen.” Tästä katsannosta vilkuiltuna ei ole mikään ihme, että Suomessa asuvat poliittiset jihadistit rynnivätkin juuri SDP:n riveihin edustamaan agendaansa. Jos kehitys pysyy samana ja SDP jatkaa linjallaan, Suomesta tulee vuosien päästä samanlainen uskonnollisten sissisotien helvetti, millaiseksi Sri Lanka on muuttunut.
– Tommi O. Pälve –

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Taksilla kotiin

Islam, ei ole Sri Lankan toiseksi suurin uskonto. N. 7% väestöstä on muslimeja. Suurin on buddhalaiset ja toiseksi suurin hindut

Tapiola

En ymmärrä näitä alapeukkuja. Mitä tuossa kommentissa on väärin? Minäkin olen ymmärtänyt muslimeja olevan periaatteessa vain no vaikkapa tuo 7%. Sitten tamilit on kysymysmerkki, koska siellä on jotain kosketusta islamiin. Osa tamileista on hinduja, mutta hyvin väkivaltaista alkuperäisväestöä.
Sri Lankan tapahtumien käsittely lähtee ehkä väärästä liikkeelle jos tuijotetaan uskontoon sinällään. Tamilit ovat kuin koltat Lapissa.. olleet iät ajat. Koltat ovat suht rauhanomaisia ainakin nykyään osana saamelaisia, mutta Tamileista osa taistelee raa’asti itsehallintoalueen puolesta. Toistaiseksi ei ole onnistunut, mutta jospa nyt Lähi-Idästä pakenevaa Isis- porukkaa on löytänyt Tamileista hengenheimolaisen.

Ilmari

Alapeukut johtuvat siitä että kirjoittaja ja peukuttajat halusivat uskoa, että islam on Sri Lankan toiseksi suurin uskonto. Kun sitten kävi ilmi, että niin ei olekaan, he suuttuivat.

FTG

Täällä liikkuu hyvin paljon ohjelmoidusti ja perstuntumalta ylös tai alas peukuttavia perusjuntteja joille on myös omia pyhiä lehmiä (kuten puoluetta) ketä ei saisi paljastavasti kritisoida vaikka kirjottaisi täyttä asiaa.

Jocke

Taitaa olla niin että buddhalaisia 69 %, muslimeja on n. 7,6 %, hinduja 7,1 ja kristittyjä n. 6 %.

FTG

Tietosi taitaa olla väärät tai ehkä perustuvat jonkin paikallisalueen tietoihin.
Tässä on hyvin havannollistettuna
en.m.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Sri_Lanka
Toki Wikipediassakin on virheitä mutta tuskin tässä aiheessa.

fatwantarkistaja

Kumpi ompi haitallisempi, Allah vaiko Leevi Lestadius? Bouanane horjahti ainoastaan kaksi kertaa, Sipilä yrittää kovasti saada lisää uhreja. Bouananea poliisi julmasti tulitti aseellisesti, Sipilällä yhä sama typerä virne naamassa. Islamisti sentään kuvittelee pääsevänsä Paratiisiin, Sipilää ei kiinnosta, vaikka se tietää joutuvansa Helvettiin.
Rinteen arvelen olevan peto. Antaa hänen itse tuoda ilmi, kuinka julma sellainen hän on.

Tobias zälmelöinän

Antti Rinne. Miksi vaimoni on edelleen kymmenen vuoden jälkeen valmistumisesta työtön. Amk, ylioppilas ja kauppis opinnot takana. Todostukset hyvät. Hän ei pääse edes siivoojaksi, vaikka haluaisi edes jotain tehdä. Kotiin maksetaan aktiivimallin mukaista liksaa. Sitten sinä Antti Rinne ja muut sosialistit haluatte lisää halpatyövoimaa suomeen. Täten Antti Rinne. Armoitettu hallitustunnustelija. Lopeta koulut peruskouluun. Turha ihmisten on kouluja käydä, kun kehitysmaalaiset korvaa hyvin koulunsa käyneet Suomalaiset! Haista….!

Tinttuli

Tataarit sopeutuivat nöyrästi tähän maahan. Samoin venepakolaiset ja chileläiset.
Nyt tänne tulee somaleja ja irakilaisia, jotka eivät ole nöyriä, vaan kukkoilevat heti ja vaativat oikeuksia.
Kyllä heille pitää heti alussa kertoa että vieras ei ole isäntä ja ohjata käyttäytymään kunnioittavasti suomalaisia kohtaan.

Tapiola

Hyvä kirjoitus sinulla. Sanoisin kuitenkin somalien -90 luvulla olleen aluksi nöyriä uudessa maassa, mutta 2000 luvun alkupuolelta alettiin sitten oppia herroiksi ja uudetkin tulijat käyttäytyivät sitten uudella tavalla. Tämä viestini ei tarkoita, että olisin ollut välinpitämätön kehitykselle, mutta se ei sinänsä aluksi näyttänyt huolestuttavalta.
Vasta 2000 luvulla esim. Helsingin gettoissa esim. Pasilassa alkoi näkyä jopa parivaunuja.. siis uusia ja kenen rahalla ostettuja työntäviä kaapunaisia aina vain lisääntyen ja perässään vielä pari-kolme kävelykykyistä mukulaa. Kymmenessä vuodessa tapahtui muutos.

Jocke

Tietääkseni he tulivat tänne isännän ottein Moskovasta suomalaisten naisten opastamina ja auttamina.

Tapiola

Mistä tietosi on peräisin. Itse asiaa läheltäkin joskus seuranneena, olivat kyllä aika uuvatteja. Toki apua ja ohjausta ovat saaneet. Onhan heikkopäisiä naisia ollut kautta´aikain.

meri

Kun musu tule maahan niin hänelle kerrotaan missä järvi sijaitsee, ja että hän saa rakentaa siihen jonkun hökkelin. Hän saa satasen käteen ja kalastusluvan.
Sen jälkeen onkin omillaan.
Vaihtoehtoisesti voi palata kotiin.

pöh

ei saa pilata suomen järvimaisemia saastalla.

Rami Routa

Jenkeissäkään ei paljoo valkosii naisii raiskailtu ei ainakaan etelävaltioissa, kun neekerit ei uskaltaneet hyvä jos silmiin kattoa vastaantulevaa valkoista naista..Oli kunnioitus..Neekerit tiesi et hirttopuu seuraa nopeasti jos väärin tekee..
Sit suvakit voimaannutti neekerit ja nykyään tilanne on riistäytynyt käsistä

Turvallisuus on jokaisen oikeus

Mikä tahansa kiihkouskovaisuus vie kaiken sen pienekin järjen valon päästä ja estää todellisuuteen pohjautuvan ajattelun. Kun länsimaissa päästää rakaöljyyn perustuvasta riippuvuudesta suhteessa muslimimaihin, kaikki kehitysmaat (joihin luen kaikki arbimaat) pitää jättää oman onnensa varaan ja samalla estää ettei tuo sairas uskonto pääse enää leviämään sivstyneisiin yhteiskuntiin. On hävitettävä kaikki moskeijat ja paikat, jossa nuo sairaat paskat suunnitelevat iskujaan. On myös käynnistettävä massiivinen pakkopalautus kaikille muslimeille niihin maihin jossa ovat omiensa joukoissa. Paras olisi että kaikki islamilainen hönötys kielletään ainakin Euroopassa. Jenkit saavat tehdä mitä lystäävät. Veikkaan että myös öljyvetoiset rikkaat arabimaat taantuvat varsin nopeasti kivikauteen ilman länsimaiden teknologiaa ja rahoja.

Örmy

No nyt tulee natsijuttu joten saan varmaan jonkun syytteen Polpolta!
Saksassa ennen toista maailmansotaa kerrottiin juutalaisille että voivat ottaa kamppeensa ja lähteä johonkin muualle.
Verot piti maksaa jos halusi lähteä omaisuus mukanaan.
Monet myös tekivät näin.
Toiset eivät ja jäivät fakkiin.
En puolusta natsien toimintaa ollenkaan, mutta tosiasiat voi silti tuoda esille.
Mielestäni musuille Euroopassa voisi nyt myös signaloida että nyt olisi mattoineen hyvä aika lähteä pois.
Siihen tietysti tarvitsisi päättäjiä joilla on munat kiinni vartalossa. Salvinilla, Orbanilla, Kurtzilla ja Halla-aholla näyttää edelleen olevan sellaiset joten eiköhän näiden johdolla lähdetä heittämään tuota paskasakkia ulos.

Ilmari

Vertaus ontuu. Juutalaiset olivat sukupolvien ajan asuneet Saksassa ja osa yhteiskuntaa. Millä oikeudella heitä vaadittiin lähtemään Saksasta? Natsien ”oikeudella”.

Kanada

Täällä Kanadassa on aina otettu vastaan myös musuja.
Aikoinaan niitä otettiin ja ne lähetettiin – minne niitä ny lähetettiin.
Yksi perhe tai ihminen johonkin pikkukylään Albertassa, toinen Nova Scotiaan ja kolmas Ontarion pieneen kaupunkiin.
Kanada on helvetin iso maa ja kun näitä siroteltiin ympäri maan sinne tänne niin ei voinut syntyä musughettoja.
Iso ero tähän päivään on se, että jos aikoinaan lähdit pois musumaasta niin se todellakin jäi sinne. Nykypäivänä voit musuna katsoa minkä imamin saarnan tahansa puhelimesi kautta.
Eli musut saavat ihan sitä samaa aivopesua kuin olisivat kotona. Ainoa ero on se, että nyt on taikaseinä auki.
Suomessa tehdään asiat niin tyhmästi kuin vain voi.
Kunnille helvetisti fyrkkaa kun ottavat vastaan uusia musuja, mutta kolmen vuoden jälkeen laitetaan hanat kiinni.
Musut lähtevät sen jälkeen Pääkaupunkiseudulle, jossa näille avataan toinen taikaseinä.
Ja päättäjät siellä vielä kaiken järjen vastaisesti sanovat että siellä saa olla ja maleksia vaikka ei edes ole oikeutta oleskella maassa.
Vituixhan tämä menee.

Dicky

Ei noi tattaritkaan todellisuudessa ole ihan hehkutetulla tavalla ”kotoutuneet”… itte pari jotka tiedän..eivät ole sittä rehellisemmästä päästä, läheskäään

eikö muualla

Sri Lankassa taas räjähdys kirkon lähellä
eikö tosiaan sitten missään euroopan maassa ääri islam terrorismin uhka ole kasvanut
outoa kun siitä asiasta ei tiedoteta mitään
koska tämähän aivan selkeä ääri islamistien hyökkäys
ja heitä on aikas paljon esim ranskassa tarkailussa 15 000
koska tämä isku aalto siirtyy eu maden sisäpuolelle
sitä venäilessa

hälyytys kellot pirisevät kuin hämähäkki miehellä

huomio kansanvälisesti johdetu ääri islam operaatio
niin mistä
Sri Lankan hallitus: Iskut teki paikallinen is­la­mis­ti­ryh­mä, **jota tuki ulkomainen verkosto **
Sri Lankan hallitus: Iskut teki paikallinen islamistinen aseryhmä, jonka taustalla
**on kansainvälinen verkosto*
olisi ihan kiva tietää missä se verkosto lymyilee euroopassa siis missä

Voihan sen verkoston osia euroopassakin lymyillä, vaikka Suomessa. Suomalaiset tukee RAY;ä pelaamisellaan ja sieltäkin jaetaan erilaisille yhdistyksille rahaa, eikä kai puhettakaan, että Nordea niiden tilejä sulkisi.. vai olenko väärässä?
Isiksen porukkaa on jo siirtynyt afrikkaan ja varmaan Intiaankin tamilien suojassa, kun tamilitkin ovat maailmalla monessa paikassa. Sri Lankan tamilit lyötiin 2009 viimeksi ja riisuttiin aseista. Tilanne sama kuin vaikka Irlannissa. Välillä rauhallista ja sitten alkaa taas. ISIS mieliset saattavat hamuta omaa valtiota Sri Lankaan paettuaan Lähi-idästä.

Leila Mieskonen

Islam ja muslimit pois Euroopasta. Niin kauan kuin kristittyjä sorretaan ja kohdellaan b-luokan kansalaisina kaikissa muslimimaissa. Kun vääräuskoisella on sama ihmisarvo muslimin kanssa ja kun kristinuskolle annetaan sama arvo kuin islamille, tervetuloa takaisin.