Nordea irtisanoi FDL:n pankkitilin ilman perusteluita

Finnish Defence League ry kertoo, että Nordea-pankki on sulkenut yhdistyksen tilin ilman mitään kerrottua syytä. Nordea irtisanoi tilin yksipuolisella päätöksellä ilman, että FDL olisi syyllistynyt mihinkään tilin väärinkäytöksiin.

FDL ry:n puheenjohtaja Jukka Ketonen kertoo liittouma.fi:ssä, että yhdistykselle annettiin kuukausi aikaa avata uusi tili johonkin toiseen pankkiin. FDL on ollut Nordean asiakkaan vuodesta 2013 eikä yhdistyksellä ole ollut minkäänlaisia ongelmia tilin kanssa, ts. luottohäiriöitä tms. Yhdistystä ei ole myöskään tuomittu rikoksesta eikä se ole ollut edes rikostutkinnan alla.
FDL on yrittänyt selvittää Nordeasta perusteluita irtisanomiselle, mutta sellaisia ei ole saatu. Puhelimeen saatu virkailija ei tiennyt asiasta mitään eikä Nordeasta löytynyt ketään vastuullista asiaan. Irtisanomista ei ole allekirjoittanut kukaan luonnollinen henkilö vaan vain Nordea.
Ketonen kertoo, että yhdistys on saanut avattua uuden tilin toisaalta, joten Nordea ei sinänsä aiheuttanut mitään haittaa.
Jatkossa voidaan siis odottaa, että Nordea suhtautuu nihkeästi tiettyihin tahoihin, joten tilien sulkemisiin kannattaa varautua.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ajatusrikollisia äidin oomme kaikki...
Ajatusrikollisia äidin oomme kaikki...
21.4.2019 18:19

Näin se totalitarismi etenee. Jossain vaiheessa tuo on varmasti monella muullakin edessä, jos tilannetta ei saada käännetyksi. Väärinajattelijat ovat kohta täysin lainsuojattomia.

Aikki.
Aikki.
22.4.2019 08:20

Saa nähdä koska alkavat sulkemaan tavallisten kansalaisten tilejä, jotka ovat osallistuneet netissä maahanmuuttovastaiseen keskusteluun. Meitä seurataan somessa, olemme globalisaationvihollisia kansallismielisine ajatuksinemme.

Tapiola
Tapiola
21.4.2019 19:01

Liityisiköhän tämä Nordeassa esille tulleisiin väärinkäytöksiin. Nyt sitten putsataan yliampuvasti rahaliikennettä. Onkohan muita yhdistyksiä tms joilla sama kohtalo? Onko edes laillista tämäkään.

Tapiola
Tapiola
21.4.2019 19:41
Vastaa...  Tapiola

Kiitos alapeukusta jos olet kirjoitustaidoton? Odotin jotain mielipidettä kyllä ihan suomeksi kirjoitettuna.

Aikki.
Aikki.
22.4.2019 08:23
Vastaa...  Tapiola

Vaikuttaa laittomalta, mutta mikä tässä maassa enää on laillista. Nordea on tullut ylimieliseksi, saatuaan asiakkaat pihteihinsä.

Saara Lukkari
Saara Lukkari
21.4.2019 19:43

Laittakaa saamanne selitys julkiseksi sitten kun sellaisen saatte.

John MacMunne
John MacMunne
21.4.2019 23:41
Vastaa...  Saara Lukkari

Olkaa huoleti, sillä mitään selvitystä ei tulla antamaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
21.4.2019 23:29

Se täytyy ruveta kyselemään. Ilmasta noille joutuu maksamaankin. Jostain muualta saa tallelokeron samalla hinnalla, mitä Meritasta tyhjän tilin?

Ei saatana
Ei saatana
22.4.2019 06:19

Ja Nordean kautta virtaa valtavia summia rahaa, jota käytetään terrorismiin ja ihmisten murhamiseen. Vähän sama kuin naamakirja ja muut sosiaalisen median alustat, muslimien suorittamia brutaaleja tappovideoita saa näyttää mutta…… jne. Tässä ajassa on jotain vitun outoa.

Ij
Ij
22.4.2019 12:18

Noiden pitäisi tehdä rikosilmoitus syrjinnästä! Suomessa poliittisesta toiminnasta (en muista tarkkaa termiä) johtuva syrjintä on kielletty laissa.

Ihmettelen!
Ihmettelen!
22.4.2019 16:43

Miksi kukaan ylipäätään asioi vieläkin tuollaisten paskapankkien (nordea, op, danske) kanssa?
Onhan se vuosikymmeniä ollut tiedossa, mitä ovat.

Anonymous
Anonymous
23.4.2019 22:44

Lukeehan siellä ”viitaten kohtan 23” ”yleisiin ehtoihin viitaten’ Lukekaa käyttöehdot tilille!
Luetun ymmärtämättömyys ja uutisointi eivät sovi yhteen, kun homma on tarkoituksenhakuista vinkumista. Ei asioita hoideta näin eteenpäin, saati muuttumaan. Jatkuvasti itketään ‘ meitä potkitaan päähän’ ja esitetään silti isoa kadulla. Miksi kieltää sitä mitä olette. Keskittyisitte johonkin muuhun.

Tapiola
Tapiola
24.4.2019 09:18
Vastaa...  Anonymous

Laitoin alapeukun onnettomalle väkerryksellenne. Oletteko Nordeasta käsin asialla?
Lainaus: “miksi kieltää mitä olette. Keskittyisitte johonkin muuhun”.
Ketä tai mitä tarkoitatte. Kuka kieltää olevansa mitä? Kommentoijatko? FDL:n asiasta kirjoittava PT-Media vai FDL? Vai puhutteko Nordeasta? Nordea siivoaa pieniä tilejä ja toimijoita kuin jotain tehdäkseen aiemmin pankin osalta paljastuneiden väärinkäytösten korjaamiseksi.
Nordea kuitenkin antaa ilmeisesti erilaisten Suomenkin rahoittamien somali- ym yhdistysten jatkaa rahaliikennettään, jossa keskeisenä on rahan virtaaminen ulos Suomesta ties minne.
Miksi kieltää mitä olette. Siivotkaa siellä Nordeassa oikeita asioita. Keskittykää oikeisiin kyseenalaisiin rahan siirtoihin.