Nordea irtisanoi FDL:n pankkitilin ilman perusteluita

Finnish Defence League ry kertoo, että Nordea-pankki on sulkenut yhdistyksen tilin ilman mitään kerrottua syytä. Nordea irtisanoi tilin yksipuolisella päätöksellä ilman, että FDL olisi syyllistynyt mihinkään tilin väärinkäytöksiin.

FDL ry:n puheenjohtaja Jukka Ketonen kertoo liittouma.fi:ssä, että yhdistykselle annettiin kuukausi aikaa avata uusi tili johonkin toiseen pankkiin. FDL on ollut Nordean asiakkaan vuodesta 2013 eikä yhdistyksellä ole ollut minkäänlaisia ongelmia tilin kanssa, ts. luottohäiriöitä tms. Yhdistystä ei ole myöskään tuomittu rikoksesta eikä se ole ollut edes rikostutkinnan alla.
FDL on yrittänyt selvittää Nordeasta perusteluita irtisanomiselle, mutta sellaisia ei ole saatu. Puhelimeen saatu virkailija ei tiennyt asiasta mitään eikä Nordeasta löytynyt ketään vastuullista asiaan. Irtisanomista ei ole allekirjoittanut kukaan luonnollinen henkilö vaan vain Nordea.
Ketonen kertoo, että yhdistys on saanut avattua uuden tilin toisaalta, joten Nordea ei sinänsä aiheuttanut mitään haittaa.
Jatkossa voidaan siis odottaa, että Nordea suhtautuu nihkeästi tiettyihin tahoihin, joten tilien sulkemisiin kannattaa varautua.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.