Nordea irtisanoi FDL:n pankkitilin ilman perusteluita

Finnish Defence League ry kertoo, että Nordea-pankki on sulkenut yhdistyksen tilin ilman mitään kerrottua syytä. Nordea irtisanoi tilin yksipuolisella päätöksellä ilman, että FDL olisi syyllistynyt mihinkään tilin väärinkäytöksiin.

FDL ry:n puheenjohtaja Jukka Ketonen kertoo liittouma.fi:ssä, että yhdistykselle annettiin kuukausi aikaa avata uusi tili johonkin toiseen pankkiin. FDL on ollut Nordean asiakkaan vuodesta 2013 eikä yhdistyksellä ole ollut minkäänlaisia ongelmia tilin kanssa, ts. luottohäiriöitä tms. Yhdistystä ei ole myöskään tuomittu rikoksesta eikä se ole ollut edes rikostutkinnan alla.
FDL on yrittänyt selvittää Nordeasta perusteluita irtisanomiselle, mutta sellaisia ei ole saatu. Puhelimeen saatu virkailija ei tiennyt asiasta mitään eikä Nordeasta löytynyt ketään vastuullista asiaan. Irtisanomista ei ole allekirjoittanut kukaan luonnollinen henkilö vaan vain Nordea.
Ketonen kertoo, että yhdistys on saanut avattua uuden tilin toisaalta, joten Nordea ei sinänsä aiheuttanut mitään haittaa.
Jatkossa voidaan siis odottaa, että Nordea suhtautuu nihkeästi tiettyihin tahoihin, joten tilien sulkemisiin kannattaa varautua.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ajatusrikollisia äidin oomme kaikki...

Näin se totalitarismi etenee. Jossain vaiheessa tuo on varmasti monella muullakin edessä, jos tilannetta ei saada käännetyksi. Väärinajattelijat ovat kohta täysin lainsuojattomia.

Aikki.

Saa nähdä koska alkavat sulkemaan tavallisten kansalaisten tilejä, jotka ovat osallistuneet netissä maahanmuuttovastaiseen keskusteluun. Meitä seurataan somessa, olemme globalisaationvihollisia kansallismielisine ajatuksinemme.

Tapiola

Liityisiköhän tämä Nordeassa esille tulleisiin väärinkäytöksiin. Nyt sitten putsataan yliampuvasti rahaliikennettä. Onkohan muita yhdistyksiä tms joilla sama kohtalo? Onko edes laillista tämäkään.

Tapiola

Kiitos alapeukusta jos olet kirjoitustaidoton? Odotin jotain mielipidettä kyllä ihan suomeksi kirjoitettuna.

Aikki.

Vaikuttaa laittomalta, mutta mikä tässä maassa enää on laillista. Nordea on tullut ylimieliseksi, saatuaan asiakkaat pihteihinsä.

Saara Lukkari

Laittakaa saamanne selitys julkiseksi sitten kun sellaisen saatte.

John MacMunne

Olkaa huoleti, sillä mitään selvitystä ei tulla antamaan.

fatwantarkistaja

Se täytyy ruveta kyselemään. Ilmasta noille joutuu maksamaankin. Jostain muualta saa tallelokeron samalla hinnalla, mitä Meritasta tyhjän tilin?

Ei saatana

Ja Nordean kautta virtaa valtavia summia rahaa, jota käytetään terrorismiin ja ihmisten murhamiseen. Vähän sama kuin naamakirja ja muut sosiaalisen median alustat, muslimien suorittamia brutaaleja tappovideoita saa näyttää mutta…… jne. Tässä ajassa on jotain vitun outoa.

Ij

Noiden pitäisi tehdä rikosilmoitus syrjinnästä! Suomessa poliittisesta toiminnasta (en muista tarkkaa termiä) johtuva syrjintä on kielletty laissa.

Ihmettelen!

Miksi kukaan ylipäätään asioi vieläkin tuollaisten paskapankkien (nordea, op, danske) kanssa?
Onhan se vuosikymmeniä ollut tiedossa, mitä ovat.

Anonymous

Lukeehan siellä ”viitaten kohtan 23” ”yleisiin ehtoihin viitaten’ Lukekaa käyttöehdot tilille!
Luetun ymmärtämättömyys ja uutisointi eivät sovi yhteen, kun homma on tarkoituksenhakuista vinkumista. Ei asioita hoideta näin eteenpäin, saati muuttumaan. Jatkuvasti itketään ’ meitä potkitaan päähän’ ja esitetään silti isoa kadulla. Miksi kieltää sitä mitä olette. Keskittyisitte johonkin muuhun.

Tapiola

Laitoin alapeukun onnettomalle väkerryksellenne. Oletteko Nordeasta käsin asialla?
Lainaus: ”miksi kieltää mitä olette. Keskittyisitte johonkin muuhun”.
Ketä tai mitä tarkoitatte. Kuka kieltää olevansa mitä? Kommentoijatko? FDL:n asiasta kirjoittava PT-Media vai FDL? Vai puhutteko Nordeasta? Nordea siivoaa pieniä tilejä ja toimijoita kuin jotain tehdäkseen aiemmin pankin osalta paljastuneiden väärinkäytösten korjaamiseksi.
Nordea kuitenkin antaa ilmeisesti erilaisten Suomenkin rahoittamien somali- ym yhdistysten jatkaa rahaliikennettään, jossa keskeisenä on rahan virtaaminen ulos Suomesta ties minne.
Miksi kieltää mitä olette. Siivotkaa siellä Nordeassa oikeita asioita. Keskittykää oikeisiin kyseenalaisiin rahan siirtoihin.