Sri Lankassa ainakin 8 itsemurhaiskua

Sri Lankassa on tehty yön ja aamun aikana ainakin kahdeksan itsemurhaiskua, joissa on kuollut eri lähteiden mukaan vähintään 186 ihmistä. Iskut on suunnattu kirkkoihin ja turistikohteisiin.

Ensimmäiset iskut tehtiin samaan kellon aikaan. Niistä kolme tapahtui kirkoissa, joissa oli menossa pääsiäisjumalanpalvelus. Kolme muuta tapahtui turistikohteissa. Hetken päästä tapahtui seitsemäs ja aamupäivän aikana on tehty vielä kahdeksas isku.

St Anthonyt kirkon jälkiä.

 

Kaikki iskut ovat tapahtuneet eri puolilla Sri Lankaa. Kirkkoiskuja tehtiin ainakin St Anthonian kirkkoon Colombossa, St Sebastian kirkkoon Negombossa ja kolmanteen kirkkoon Batticaloan kaupungissa. Turisti-iskut kohdistettiin kolmeen hotelliin Colombossa.

Kuolonuhrien määrä on tällä hetkellä hieman epäselvä. Sri Lankalaiset mediat ovat kertoneet kuolleiden määrän nousseen liki 200:aan. St Sebastian kirkossa kerrotaan kuolleiden määräksi 50.

Toistaiseksi ei tiedetä kuka ja ketkä ovat teon takana. Mikään ryhmittymä ei ole ilmoittanut olleensa teon takana.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Sri Lankassa ainakin 8 itsemurhaiskua

 1. Jos ei vielä tiedetä syyllisiä räjäytyksiin niin ainakin persut ja Trump ovat ensimmäisinä epäiltyjen listalla.

  26
  3
  1. Jos lukee ½totuusmediaa (HS, IS, IL), niin näin on. Koko jutussa on i- ja m-sana vain lopussa kun puolustellaan ja vihjaillaan perusteettomasta epäilystä. Jopa vihjaillaa m-väen vainoamisesta.

   13
  2. Iltiksessä saatiin haarukoitua potentiaaliseksi syylliseksi ’maailmalla yleisesti vallitseva muslimiviha’.

   10
 2. Erästä faktamediaa luettuani suuri enemmistö on siis buddhal. singleesejä jotka ottavat yhteen hindu-tamilien kanssa. Isis olisi ottanut suurempaa asemaa viime aikoina, muslimeja pieni määrä ja katolisia vähemmän kuin muslimeja. Kääntyykö katolinen mihin uskoon painostuksen alla?

  On siinäkin taas rikasta seurakuntaa niin suuressa rikkaudessa, että prinsessa Stubellalle ohje jos matkustaa, että ottaa riittävästi kuivia pöksyjä mukaan.

  15
  1. Hyvä tulkinta. Vielä kun tamileja on kahta sorttia.. toiset ovat uuvatteja eli ylämaan tamileja niin säpinää riittää.

   10
 3. Terrori-iskut kirkkoja vastaan pääsiäisenä ovat suunnattu kristittyjä vastaan. Eiköhän muidenkin iskujen tekijöistä löydy muslimeja.

  27
 4. Onhan tässä vielä pääsiäistä huomiselle jäljellä. Katsotaan missä seuraavaksi pamahtaa.

  14
 5. Kuunpalvojat (saatanan) raivoavat näin pääsiäisenä, koska meidän Herramme voitti Golgatalla ja saatana tietää ,että sen aika on käymässä vähiin. Jeesuksen paluu on todella lähellä. Autuas on meillä toivo.

  14
 6. Katsokaa nyt mitä RASISMI saa aikaan! YKSITTÄISTAPAUS!!! MUSLIMEILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ ISLAMIN KANSSA!!! ITSEMURHAPOMMITTAA NE SUOMALAISETKIN!!!!!!!!

  Ps: olisikohan kohta aika tiputtaa vetypommi Mekkaan..?

  21
  1. 8 yksittäisiskua,
   200+ yksittäistä murhattua kristittyä, hindua tai buddhalaista,
   500-1000 yksittäistä murhayrityksen kohdetta/haavoittunutta.
   Pakene, piiloudu ja hälytä, muslimien motiivien epäily on rasismia.

 7. Ymmärtäkää että näitä iskuja tekevät myös tiedustelupalvelut. Naton GLADIO, ja muut. Saadaan eripuraa eli kristityt ja muslimit tappelemaan keskenään, eikä ymmärretä kuka se suurin vihollinen on. Se mitä et näe missään mikä näitä rattaita pyörittää.

  3
  1
   1. Tamilit on pyörittäneet rattaita ikiajat Sri Lankassa. Etsin vanhoja uutisia niin tamilitiikerit siellä lyötiin lähes tasan 10v sitten. ISIS taas siirtyy Afrikkaan nyt uusia toimintamahdollisuuksia tavoittaakseen. Jospa tamilit ja Lähi-idästä pakenevaa isis-porukkaa hakevat yhteistä toimintatilaa.

    Onko tässä mitään geopoliittisesti suurempaa intressiä sinänsä. Islamilainen valtio vain hakee uusia lebensraumeja. Tamileissa on myös muslimeja. Tuskin .. ehkä, tätä mikään pyöritä sen enempää.

 8. Ilosanomaa levitetään, jos ei perkele uppoa, otetaan kovemmat otteet käyttöön, Trivako mainostaa huonetta melkolailla halvalla seuraavat viikot.

 9. Ja maailman kaikki muslimit kerääntyvät jakamaan voimahaleja sekä käsisydän-symboleja kuolleiden Kristillisten muistolle, järjestävät rauhanmarsseja jossa vastustetaan kristinuskofobiaa ja vannovat ihmisyttä, suvaitsevaisuutta sekä rakkautta kaikille ihmisille uskosta tai rodusta riippumatta. Ai niin..eiku.. öööö joo sehän oli toisinpäin! SORI hei! Koko islamilainen maailma juhlii tätä riemukasta ja ROHKEAA muslimivoittoa! yli 200 vähemmän arvotonta ihmistä taas! JEEE! GO ISLAM! GO ALLAH!! Tästä tulee upea ei-muslimien lahtausvuosi! ALLAHU AKBAR!!!!!!! TAPPAKAA KAIKKI, TAPPAKAAAA!!!!!!!!!!!! PS: isot halipusit kelalle sossurahoista taas.

  11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.