Talouselämä: Sri Lankan iskut oire muslimivastaisuudesta

Pääsiäisen aikana Sri Lankassa on kuollut useissa eri terrori-iskuissa noin 300 ihmistä ja haavoittuneita on 500. Sri Lankan hallitus on ilmoittanut, että tekojen takana on ääri-islamilaisia ryhmittymiä.

Iskujen kohteena on ollut paikallisia kristittyjä kirkkoja, toisaalta puolet iskuista oli suunnattu ulkomaisten turistien lomahotelleihin.
Talouselämä-lehti julkaisi tänään artikkelin, jossa kerrotaan iskujen olevan oire Etelä-Aasiassa nousevasta muslimivastaisuudesta.

”Sri Lankan veriteot ovat oire Etelä-Aasian nousevasta muslimivastaisuudesta.” Talouselämä 22.4.2019

 
Lehti kertaa iskuissa kuolleiden määrän ja kertoo, että ne kohdistettiin kirkkoihin ja turistihotelleihin. Sen jälkeen kysytään ”Oliko kyseessä kosto Etelä-Aasian kasvavaa muslimivihaa kohtaan?”.
Talouselämä tietää kertoa, että muslimivastaisuus on noussut viime vuosina Etelä-Aasiassa. Hindunationalistipuolueen nousun jälkeen Intiassa muslimien institutionaalinen syrjintä on ollut laajasti hyväksyttyä ja muutenkin muslimivastaisuus on vallannut alaa.
Näin pienellä silmänkääntötempun yrityksellä islamistien terrori-iskuista yritettiin saada hyväksytty. Lukijalle tekosarja yritetään saada näyttämään siltä, että se olisi ikäänkuin oma vika – mitäs läksit.
Mietitäänpä. Kirjoittaisiko kukaan täyspäinen toimittaja Breiviikin tapauksessa, että uhriksi joutuminen Utøyan saarella oli oma vika. Tai Uuden Seelannin moskeijaiskusta, että isku oli kosto muslimien keskuudessa nousevasta vääräuskoisten vihasta.
Tuskinpa.
En liitä Talouselämän artikkelin linkkiä tähän, se löytyy googlesta jos sen haluaa lukea.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jere H

Ainoastaan kaikista sairaimmat yksilöt pystyvät selittelemään veritekoihin syyllistä tahoa viattomaksi uhriksi. Muslimit ovat itse se oire ja kansallismielisyys on ainoa lääke sen poistamiseksi yhteiskunnista joihin se ei kuulu.

Risto Koponen

kansallismieliisyyden lisäksi tarvitaan pakkapalautuksia tai vaihtoehtoisia keinoja POISTAA Islam LOPULLISESTI sieltä minne SE EI KUULU. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Paskanstanioissaa eläkööt sitten miten itse haluavat, mutta KYLÄSSÄ eletään TALON TAVOILLA

Mauri Hyhkö

Talo elää tavallaan, vieraat lähtee ajallaan.

FTG

Ratkaisu on Japanin tie.
Yksinkertaistettuna niin että muhamettilaisuus tulkitaan edes 50%:sti kirjaimen mukaan jolloin se on pakko kategorisoida viha-ideologiaksi ja kieltää.
Toivottavasti maat kuten Tanska, Eesti, Unkari ymv. yksi kerrallaan näyttävät mallia että viha-ideologioita ei enää suvaita nimellisen ”uskonnon” varjolla.
Olen itse yrittänyt kirjoitella että laissa pitäisi poistaa ”uskontojen” statukset ja sen sijaan pitää kaikki ”ideologian” käsitteen alla.
Näin niiden arviointi ja kohtelu olisi järkevämpää ja lopputulos erityyppisiin ideologioihin nähden tasa-arvoisempi.
Valitettavasti uskovaiset eivät yleensä ymmärrä tämän järkevyyttä ja torjuvat tämäntyyppiset ajatukset.
Olen kyllä itsekin jonkin tyyppinen uskova.
Tämä ei estä (eikä kuuluisikaan estää) ajattelemasta pragmaattisesti ja yhteiskunnallisten/ihmisten kaikkia tarpeita tasapuolisesti palvellen.

Heino Keppi

Suomen Eva Puupää on varmaan suunapäänä tuonkin lausunnon takana

Pakolaisbisnekset ykkösinä

Talouselämä on osa kokoomusmediaa. Kokoomus edistää islamia ja hyväksyttää jopa sen karmeita terroritekoja.

Seuraavaan aiheeseen

Suhteessa iskujen laajuuteen ja uhrimäärään tätä muslimien iskua on uutisoitu harvinaisen vähän ja suppeasti Suomen valtamediassa. Ei esim. A-Studiossa vielä tänäänkään. Syy iskuihinkin näyttää olevan muslimivastaisuudessa mikäli ”freedom mediaa” uskoo. Hyshys ettei invaasiot vaan tyrehdy.
Koitetaan oikeuttaa sillä että entinen kommunismi nykyinen ekofasisti, varmaan ateisti teki rukoushuoneiskun.

WW3 on aluillaan

Islamiin liittyvää naisten alistamista tai vaikkapa lasten silpomista ei saa arvostella, koska joku voi suuttua. Eikä näin tehdä, koska silloin varmasti räjähtää.
Kun terrori-iskuja silti tehdään jatkuvasti, se johtuukin muslimivastaisuudesta.
Pitäisikö muslimeja pelätä vieläkin enemmän?

Pinlaareni

Mitä iltapierut edellä, sitä talouselämä perässä. Hohhoijaa, mitä satuja ns. vastuullisen median toimittelijankuvatukset kirjoittelevat. Q-ukon palvojien (ja muidenkin kunniakansalaisten) keppostelut täytyy ”unelman” tms. vuoksi kääntää hinnalla millä hyvänsä uhrien syyksi…

Suomi Finland

unv.is/https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006080644.html
”Murtuneen Ben Nicholsonin nähtiin harhailevan Colombossa sairaalan lähellä verisessä t-paidassa ja kyselevän perhettään. Hän löysi poikansa Alexin ruumiin ruumishuoneelta.
Itse vain hyvin lievästi loukkaantunut Nicholson julkaisi myöhemmin maanantaina lausunnon, jossa hän kertoi, että perhe ”oli kuollut armollisesti silmänräpäyksessä ilman kipua tai kärsimystä”.
– Olen syvästi murtunut vaimoni ja lasteni menetyksestä. Anita oli upea, täydellinen vaimo. Hän oli loistava, rakastava ja innoittava äiti kahdelle ihanalle lapsellemme.
Ben Nicholson kertoo, miten hänen vaimonsa Anita nautti matkustamisesta. Sri Lankan loman oli tarkoitus tarjota perheelle ja erityisesti lapsille rikasta ja värikästä elämää.
– Alex ja Annabel olivat ihastuttavia, älykkäitä, lahjakkaita ja huomaavaisia lapsia. Anita ja minä olimme äärimmäisen ylpeitä heistä molemmista ja odotimme näkevämme, miten he kehittyvät aikuisuuteen.”
Tämän jutun on kirjoittanut iltasanomiin Heidi Vaalisto. Tuleekohan Heidille potkut tästä hyvästä… Ylellä tai HS:ssä ei takuulla nähdä sellaisia juttuja, joista lukija saa rivien välistä ymmärryksen, että ei ole järkevää asuttaa isoa joukkoa muslimeita länsimaalaisten joukkoon. Tämä iskuhan kohdistui nimenomaan kirkkoihin ja hotelleihin.
Unkarissa taitaa olla edelleen pyöreä 0 tuo muslimiterroristien iskumäärä. Taitaa se nollilla pysyäkin.

fatwantarkistaja

Tuskin tuosta potkuja. Alkuun voisi kirjoittaa auto-onnettomuudesta ja sitten tuo sama perään. Ei sanaakaan vihasta tai muslimeista, saati vihasta muslimeja kohtaan.
Ihmetyttää kyllä, miten Ben suhtautuu noin kauniisti asiaan, toisaalta hyvä hänen sielulleen.

Mauri Hyhkö

Tuota, jää hiukan epäselväksi, anteeksi iän tuoman aivotoiminnan hidastumisen, että miksi ihmeessä joku järjestö, sellainenhan on tämän takana, alkaa tappaa kristittyjä ja tuhota kirkkoja jos vihaa muslimeja? Eikös pitäisi alkaa tuhota moskeijoita ja tappaa muslimeja jos heitä kerran vihaa niin paljon? Uudessa Seelannissa mies joka vihasi muslimeja, teki terrori-iskun moskeijaan eikä kirkkoon.

Carl

Eiköhän tässä ole kyseessä muslimien hyökkäys kristillisiä ja heidän kirkkoaan vastaan. Ja toki muslimit olisivat mielellään räjäytelleet Israielissa, mutta kun siellä on kunnon rajavalvonta!!

Anonyymi

Onhan tämä päivänselvää! Meillä vaan saa mediaan kirjoitella mitä hyvänsä ja kansalaisilla on journalismin ohjeiden mukaan OIKEUS VASTAANOTTAA TIETOJA JA MIELIPITEITÄ, ts. sumuttaa ja aivopestä. Kun islam tekee elämästä vaikeaa, ei sitä tarvitse koko maailmalle kostaa. Jotkut taliaivot näkevät sen vielä oikeutettuna ja se on järkyttävää!

Valtsu

Ei oikein enää osaa sanoa mitään. Joukkomurhaajien ymmärtäminen vain ylittää käsityskyvyn. On muuten lähinnä ihme, ettei näitä itsemurhapommeja ole vielä Euroopassa.

2010

Olihan Tukholmassa Drottninggatanilla joulukuussa 2010 painekattilaterroristi Taimour Abdulawahab .

12-2010

Olihan Tukholmassa Drottninggatanilla joulukuussa 2010 painekattilaterroristi Taimour Abdulawahab

Anonyymi

Onhan näitä ollut, ainakin Madridissa, Lontoossa ja Pariisissa sekä autolla väkijoukkoon ajot Nizzassa, Barcelonassa, Tukholmassa ja Hampurissa sekä lukuisampia vähemmän uhreja vaatineita ”yksittäistapauksia”, kaikissa asialla Eurooppaan soluttautuneet muslimit.

pöh

yksittäistapaus ja ilmoituskynnys on madaltunut.

Särmääjä

Kukahan solmu salminen käyny tekasemassa Talouselämäänkin oman oksennusensa?

rtellinen

Nykyään Törjä Hölöskät messuaa talouselämän lehdistäkin Marxilaisen roskasakin virttään.

nyt menään jo äärimäisyyksiin ilmasto vihervasuri media propagandassa törkeää leimaamista YLE

asken yle kertoi meile puolueetomastia jutusaan
Ihmiset jotka** hyväksyvät epätasa-arvoisuuden**,
kieltävät useammin myös ilmastonmuutoksen.” ”–
Ilmastokysymyksestä muodostui [eduskuntavaaleissa] vahvasti identiteetteihin vaikuttava tekijä. ”
otaapas nyt koville 11.2 prosentin epäonistunut ylen Pr kampanja vihreille
perhana voi että minäkin voin jotenkin pahoin
kun katselen näitä objektiivisia tutkijoita mielipiteineen
ja uutis juttuja yleltä
Chapter 2
siis yleisradio pakotti ihmiset tähän ilmastonmuutos hörhöikyyn *halusit taI Et*
ja varastivat sen kautta muiden aiheiden esille tuonnin vaaleissa
nyt he kehuvat
kuin joku *ulkopuolinen taho* olisi sen ilmastonmuutos psykoosin tuonut vaalikeskusteluihin
he tavalaan tekevät jotain aivan käsitämätöntä propagandaa tällä hetkellä
vihreiden arvojen puolesta ilmastomuutos hysterian lietsomiseen
Kirsti M Jylhän vähemän objektiivine tai edes *terve* tutkimus Tukholma
Miksi samat ihmiset epäilevät ilmastonmuutosta ja vastustavat maahanmuuttoa?
siis näiden kahden asian yhdistäminen on aivan mielipuolista aivopesua meidän nuorisolle
*jopa vastuutonta propagandaa*
eli yritetään luoda kuva että jos vastustat maahanmuutoa
olet samallä epätasarvoa kannatava henkilö etkä välitä luonnosta paskan vertaa
eli jos nuori kuulee jonkun äänestäneen Esim PS ää
YLE Aivopesee Häntä ajatelmaan vaikka
ISÄSTÄÄN TAI ÄIDISTÄÄN LUONNON RAISKAAJA RASISTINA
kuten kaikista oikesto konservattiveista
siis se on tämän jutun assosaation koko ydin
joka on ihan kipeetä touhua journalisimin saralla
minkähän aateen kannatajia nämä kaksi ylen haastatelmaa tutkija ihmistä ovat
mitä veikaatte
https://areena.yle.fi/1-4557984

Vihreiden puoluetoimistossa vaiko punaisen valpon konttorissako näitä sekameteli kirjoituksia rustataan? Ei niitä viitsi lukea ja jos lukee, ei voi olla miettimättä, että näinkinkö sitä pyritään lyömään suvakkimielisairauden vastustajiin kirjoitustaidottomien vajakkien leimaa.

fatwantarkistaja

En tunne kaverin taustoja, pikkuisen hakee, mutta asiastahan tuo kirjoittelee.
Ittellä tulee välillä kännissä semmoista tekstiä, että herättyäni luulen jonkun muun istuneen koneellani. (Ei liity ko tapaukseen.) Pitäisi olla se alkolukko, kun eihän sitä itse tajua olevansa edesvastuuton.

maahanmuutto on ilmastokysymys ööööööööööööö

Meillä on todella upea vastuulinen valtion vihervasuri liberaali media
voi vittu luulisi jo kokoomuksenja keskustan heräävän tähän ylen propagandaan
kokska juuri nämä kaksi puoluetahan sitä epätasa arvoa eniten ovat ruokineet suomessa
ja samalla pitäneetb huolella rajat auki 2.5 miljardia lasku
mietikää kuinka ristiriitaista se on tämän ylen jutun kanssa
tai mikä on keskustan kannatus esim nykyään maaseudulla
kun lehmä on ilmaston pahin viholinen eli rasisti samalla tamän
Kirsti M Jylhän vähemän objektiivisen e tai edes *terveen * tutkimuksen mukaan
Miksi samat LEHMÄT epäilevät ilmastonmuutosta ja vastustavat ULKOMAISEN NAUTA KARJAN maahanmuuttoa?
keskusta puolue vastaa oppositiosta kannaten epätasa arvoa rasistisesti
kuten juha sipilä on osoitanut koko arabialle
kempeleen kämpät ovat teidän tai siis eivät olekaan
lypsy-koneiden myyjä ystäväni osti ne mamujen edetä halvalla
https://yle.fi/uutiset/3-10748651

gloobaalisti päin vihreitä valoja

kokoomus keskusta
koska juuri nämä kaksi puolueetahan **sitä epätasa arvoa** eniten* ovat ruokineet suomessa
ja samalla pitäneet huolella rajat auki 2.5 miljardia lasku
mietikää siis kuinka ristiriitaista se on tämän ylen jutun kanssa
jonka ainoatarkoitus on suolata PS ää oikeisto konservatiiveja
vaikka pahimat konnat ovat arvo liberali globalisteja
tuotanto sudanissa kiinassa saatika vaateteolisuuden elektroniikka teolisuuden globalistiset hirveydet

K.L.

VMP!Ei ihme että talous on maassamme kuralla kun ”Talouselämä”lehti kirjoittaa tuollaista skeidaa tästä järkyttävästä murha-aallosta,tällä kertaa Sri Lankassa.Kuinka nuo pellet voivat elää itsensä kanssa?Uhriutujia riittää siellä ja täällä!Kuinka innostaa näitä uusiin tekoihin tällaiset myötätuntoraapustelut?Järkyttävää!

rtellinen

Kapitalismin keinoin kapitalismia, kansaa, pankkeja, ja pienyrityksiä vastaan, tuumasivat kommarit ja laittoivat pääomat omaan ja Mehmetin taskuun. Mitenpä talous muuten voisikaan olla kuin kuralla.

Tupauuno

Niin tässähän toteutuu se, mikä tekee suvakkien mielestä näistä Oulun islamilaisista pedofiileistä melkein kansallissankareita: ”Raiskaahan ne kantasuomalaisetkin” ja päälle vielä, että Suomalaisten osuus on paljon suurempi. Kuitenkin suhteutettuna turvapaikanhakijat raiskaavat 20 kertaisesti verrattuna kantasuomalaisiin. Aina löytyy muka syy siitä toisesta ”huonosti kohdellusta” osapuolesta.

fatwantarkistaja

Afganistanilaiset ja irakilaiset 40-kertaisesti epäiltyinä seksuaalirikoksissa 2017. Mitä siitä sitten jää, kun tuomiot luetaan…

peräpää

Mikä ihme on saanut ½totuusmedian sekoamaan lopullisesti? Ei Hitler, J.Stalin, O.V.Kuusinen eikä V.Kosola saaneet mitään tällaista aikaiseksi. Siis TE ja Kuppalehti, ei Iltapaska tai Hymy tai Alibi
Onko niin, että ½totuusmedian toimittelijakunta tajuaa Suomen eduskuntavaalien jälkeen, että internet+ trump+brexit jne tulee myös Suomeen ja heidän valtakausi on ohi. Lopullisesti.
Tekivät väärän poliittisen valinnan (punavihreys) Tampereen Yhteiskunnallisen Korkeakoulun +Pirkkalan kokeilun ”opettajien” ohjaamina ja nyt pohja putoaa totaalisesti; edessä on tod.näk. työttömyys.
Jotain tällaista pyörii Suomen tsurnalistien päässä. Siis henk.koht. tragedia. Muuten tämä ei ole ymmärrettävissä.
(Toinen rinnakkaisvaihtoehto on: heidän kaverinsa Afganistanista ja Irakista yms. antavat erittäin halvalla huumemömmöä ja ovat siksi koko ajan pilvessä)

Van, Mie

Mielenkiintoista että ”toimittaja” ei ole laittanut nimeään ’uutisen’ yhteyteen, vain valokuvansa.
Googlettelemalla vedin johtopäätöksen, että skribentti on peräti toimituspäällikkö.

jippos123

Suvakkien suurin paradoksi liittyy juuri siihen, että mitä enemmän musut teurastavat ihmisiä niin sitä enemmän he syyllistävät kaikkia muuta paitsi teurastajia itseään.
Suvakkien mielestä musuja syrjitään kaikkialla maailmassa ja siksi ne tappavat tuhansia vääräuskoisia jokainen vuosi.
Suvakki ei vaan käsitä, että teurastus loppuu vasta kun viimeinenkin vääräuskoinen on tapettu.

peräpää

1.7 miljardin pieni sorrettu vähemmistö, Tai oli viime vuonna, nyt taitaa jo olla 1.8 miljardia.

Anonymous

Aamupala jonossa takanasi seisova muslimi???

fatwantarkistaja

Keljuttaa välillä jonottaminen. On siellä hotellilla vallan **tuttanut ja siihen sitten kuoltu.

Valtavalemedian toimittajat on sairaita

Musut tuntuu räjähtelevän mitä pienimmistäkin syistä ja valepadkamedia komppaa tätä.

ed karvinen

Muslimi vihaa kaikkia muita uskontoja, eli muuta kuin omaansa, varsinkin niitä, joita se ei voi hallita. Suomen suvakit ovat otollista riistaa saattaa suomea sekasortoon ja muslimien saada suomi hallintaan. …..ei ensi vuonna, …mutta lasten ja lasten ja lastenlapsiemme kustannuksella seuraavan 20 vuoden aikana. Jotain tarttis tehdä, kuten Koivisto aikanaan sanoi!!!!

Paskaa suolletaan

Todistaa että se viimenenkin järjenvalo on kadonnut valtamedian toimittelijoilta. Talouselämä ei halua moittia tulevaa halpatyövoimaa, koska suurin osa on muslimimaista. Vai olisko ”toimittaja” ollut tukevassa pääsiäiskännissä ja näin todelisuus kadonnut täysin.

John

Veikkaan viimeisenkin järjenvalon sammuneen kuten niin on käynyt monien päättäjienkin kohdalla.

Anonymous

Ja vauhti kiihtyy. Sen tulemme näkemään, jahka rinne ja kumppanit pääsevät vauhtiin.

Numento

Taloussanomien aivopieruntuhnuisen jutun kirjoittajalla on linkin takana selostetta omasta taustasta. Itse en ihmettele enää hänen valintojaan tekstissä. Ihmettelen Taloussanomien päätoimittajaa. Eikö jumalauta enää lueta ajatuksella mitä skribetit tuuttaa tulemaan ? https://otava.fi/kirjailijat/pia-heikkila/

Anonymous

Sopiihan se kommarihuora.Samalla tavoinhan jatkossa sitten vaikkapa pommi-iskut valtamedioitten toimituksiin ovat vain merkki sen oman Suomalaisvastaisen vihan ja rasismin räjähdysmäisestä lisääntymisestä.Kyseessä olisikin siis vain rasismin vastainen taistelu,itsepuolustus,sankarillinen kansalaistottelemattomuus ja oikeutetut kostoiskut vaikkapa Oulun ja Turun tapahtumista.Hassu juttu vai mitä kommarihuora?