Eurovaaliehdokas, mainosta Pt-mediassa ja pääse euroskuntaan

Eduskuntavaalikamppanjassa Pt-mediassa äänestäneistä osa pääsi eduskuntaan, osa ei. Jokainen mainostaja sai kuitenkin useita satoja klikkauksia omille kotisivuilleen, joka on jonkinlainen mittari siitä, että mainostaneet ehdokkaat kiinnostivat lukijoitamme. Mainostajat saivat siis hyvää katetta mainoksilleen.

Mainospaketissamme on kaksi vaihtoehtoa: sivubanneri, koko jotain 350 x 350 tai sinne päin ja vaakabanneri 200 x 720 tai sinnepäin. Sivubanneri näkyy kaikilla alasivuilla, vaakabanneri taas vain etusivulla. Lisäksi mainospakettiin saa muutaman tekstiartikkelin, jossa voidaan julkaista mm. lyhyt esittelyvideo, kuvia tai mitä mieleen tulee.

Pikkurahalla siis suurta näkyvyyttä ja kohdennettua potentiaalista äänestäjää. Ota yhteyttä: pt-media@mail.com.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.