Oulussa aloitettiin raiskausvyyhtien käsittely

58761538_873463589665140_6905980586431610880_n

Oulun käräjäoikeudessa aloiteltiin taputtelemaan viime syksyn ja talven aikana esilletulleita raiskausjuttuja. Tänään aloitettiin juttuvyyhti kahdeksaa uussuomalaista kohtaan, joissa jokainen käsitellään omana juttunaan.

Ensimmäisenä höylätyllä penkillä istui 21-vuotias afgaani Rahman *. Häntä syytetään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.
Oikeus määräsi kaikki tiedot, myös tekijän, salaisiksi, mutta antanee asiasta julkisen selosteen kun puunuijaa on pätkitty pöytään. Päätös annetaan kuitenkin myöhemmin, sillä tällekin tapaukselle on varattu useampi käsittelypäivä.
Kuluvan viikon aikana oikeudessa istutaan muitakin juttuja.
Edit: Artikkelia korjattu nimen ja tapahtuman taustan osalta.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tommi Mäkinen

Saa nähä mitä tekosyitä/helpotuksia oikeus taas keksii, ettei tarvii antaa täysiä tuomioita. Nythän on ollut jo mediajulkisuus, sit 10v-lapsi olikin maagisesti täysin kypsä antaa suostumuksen seksiin, viimeks sosiaaliset suhteet kärsii joten lapsen raiskaaja ehdollisella jnejne.
Mahoton noit on etukäteen arvata, mut jotain koti-ikävä tai täysikuu tai kantikset yllytti ja sanoi että se on suomessa laillista -tyyppistä puolustusta varmaan tulossa ja läpi menee. Puolustukset pää märkänä funtsii mitä ihmeellisimpiä tekosyitä ilman mitään häpeää, kehtaavat mitä tahansa sanoa. Niitten ja tietysti tuomarin ansiosta lapsenraiskaajat selviää ehdollisella ja sakoilla joita ei tartte maksaa.
Varmaa raiskauksen uhrit, lapset/naiset, heidän vanhemmat äiti ja isi, tai puolisot arvostaa näitä leikki-tuomioita..

Numento

Tässähän on kyseessä 1/8 tapaus. Samaa lasta paneskeli 8 kehitysmaalaista eli tuomiossa otetaan huomioon ositus. On tulossa 1/8 osan tuomio. 15 päiväsakkoa ja rikosmaksu 80€. Tekee pauttiarallaa perseaukisen kelainsinöörin tuloilla yhteensä 300€. Asianajajat kuittaa paremmat liksat ja uhrille kans korvataan vain 1/8 osa koska loput sentit tulee muilta sattumukseen osallisilta.

Taas äimän käkenä

Onkohan yksittäisraiskaajan rikospaljousalennuksen ja julkisuusalennuksen lisäksi tulossa myös ryhmäalennus?
Pienenä vinkkinä tuomioistuimelle, sianihralla rasvatulla hamppuköydellä hirttäminen munista kunnes rikoksentekovälineet irtoavat syötettäviksi koirille on kansanparlamentin suositus.

John MacMunne

Puolustukseksi riittää hyvin, kun valittaa:
-rasismista
-puurosta
-paniikkihäiriöstä
-seksuaalisesta hätätilasta
-ankeista verhoista
-ja vielä kerran rasismista
Mutta olkaa huoleti; kyllä tämäkin “huipputyyppi” palkitaan Suomen kansalaisuudella aivan VARMASTI!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Älä unohda ankeata lähiörakentamista. Käykää nyt herranjumalalan katsomassa lähtömaihen loisteliasta lähiörakentamista. Ei ihme , että täällä masentuu….

fatwantarkistaja

Kyseessä oli ryhmähorjahdus, tai sarja yksittäishorjahduksia, jotka johtuivat Maan kiertoliikkeen hidastumisesta Pohjolassa verrattuna lähi-itään. Olisi erittäin törkeän julmaa tuomita vainottuja sotalapsia ryhmävahingosta tai sarjasta vahinkoja enempään, kuin 80 päiväsakkoon.

Tuomari turmio

Nuo raiskarit saavat vielä roimat korvaukset aiheettomista syytteistä ja vangitsemisesta. Sen oloista suvakki lautamies akkaa oli eilen ylen lähetyksessä, jo ensimetreillä siloiteltiin kultamunien tekosia.