Somali elinkautiseen suomalaisnaisen murhasta

Göteborgin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1984 syntyneen Somalian kansalaisen Yusuf Shirar Husseinin elinkautiseen vankeuteen viime syyskuun 1. päivänä tehdystä murhasta.

Juttu on siinä mielessä suomalaisia koskettava, että murhauhri oli suomalaistaustainen nainen.
Husseinilla ja suomalaisella oli jonkinlainen suhteentapainen. Tai suhde ja suhde, sillä nainen oli systemaattisen terrorin kohteena. Hussein teki kaiken voitavan mitä afrikkalaiseen päähän mahtui, jotta naisen elämästä tulisi helvettiä. Nainen ei yksinkertaisesti päässyt irti Husseinista. Nainen oli useaan otteeseen vuosien ajan yrittänyt päästä eroon somalista siinä onnistumatta.
Oikeuden syyksi lukemissa rikoksissa murhan lisäksi oli vapaudenriisto. Hussein oli ottanut naisen useita kertoja vangiksi viikkojen ajaksi ja pahoinpidellyt häntä kaikin mahdollisin tavoin. Vapaudenriistot tapahtuivat syksyn 2017 ja syksyn 2018 aikana.

 
Koko homma huipentui viime vuoden syyskuun 1. päivä kun Husseinilla oli iso vaihde päällä. Hussein hakkasi naista tuntien ajan lyömällä tätä nyrkeillä ja erilaisilla astaloilla. Ruumiinavauksessa naiselta löydettiin kuolettavia iskuja päästä, käsistä, jaloista ja ylipäätään kaikkialta kehosta. Niin ikään useita luunmurtumia, mm. reisiluu oli poikki. Keuhkoihin oli tullut pahoja verenvuotoja. Varsinaiseksi kuolinsyyksi todettiin keuhkoihin kohdistuneet vammat yhdistettynä muihin vammoihin.
Oikeuden mukaan somalin teko osoitti erityistä raakutta ja kylmyyttä ihmishenkeä kohtaan.
Oikeus katsoi, että teko tuli näytetyksi toteen ja tuomitsi Husseinin murhasta sekä pahoinpitelystä, törkeästä vapaudenriistosta, laittomasta uhkauksesta, varkaudesta ja huumausainerikoksesta elinkautiseen. Kaikki väkivaltarikokset kohdistuivat naiseen. Lisäksi Hussein karkoitetaan Ruotsista ikuisella maahantulokiellolla.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
A. Stupido

Mutta eikös tämä ole rasismia! Törkeen hyvän safkan laittaja ja moniosaaja saa elinkautisen.

Viha in vihannes

Juuri näin. Väärä tuomio. Väkivalta kuuluu somalien kulttuuriin, joten tässä on rasistinen oikeusmurha.

Anonymous

soma Li on kulttuuriominut suomalaisen puukotus kulduurin

Toi nyt vaan pitää suvaita

Samaa mietin itekkin. Missä nyt vihervassarit sun muut femakot vikisemässä laku-pekan vapauden perään?????

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei-humanistina totean, että molemmat toteuttivat itseään ja saivat mitä ansaitsivat.

Hapanta naamaa matuille, muille hyväntuulisuuutta

Olen samoilla linjoilla. Naisena voin sanoa, ettei näitten kanssa kannata olla missään tekemisissä: ei saa hymyillä, ei saa vastata mihinkään huuteluihin, mahdollisimma hapan ilme päälle ohi kävellessä. Viimeksi eilen oli tällainen tilanne. Heille ei saa jäädä sellainen tunne, että he ovat tervetulleita. Voi vain toivoa, että mahdollisimman moni ottaa tylyn asenteen päälle matuja kohdatessaan.

Katri

Itseäni taas häiritsee ja väsyttää todella se iänikuinen matujen tuijotus. Eihän se ole yhtä paha kuin huutelu, mulle ei olla huudeltu, mutta erittäin ärsyttävää. Joskus tuijotan tuimasti takaisin, joskus keskityn katsomaan pois, silti melkeinpä päivä pilalla. Välttelen kyllä näitä paikkoja viimeiseen asti mutta töiden takia pakko käydä, onneksi vain päiväsaikaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Antihumanistina totean, että molemmat toteuttivat itseään ja saivat mitä ansaitsivat. Jedem das seine.

Valkoinen hetero

Kaksin aina kaunihimpi…

pöh

”Lisäksi Hussein karkoitetaan Ruotsista ikuisella maahantulokiellolla.”
Ei kuulosta uskottavalta kalifaatissa(ruotsissa)
tai sitten kuskaavat pökäleen tornioon.

Anonymous

Ensteks suomeen edut hakemaan ja sitten vaiks nimi vaihtoon ja takaisin ruotsiin. Risteillen siinä kivasti edestakaisin.

Kaitsu

Joo,jonkinlainen ristiriita siinäkin,jos Ruotsissa tuomitaan elinkautiseen..Ja ikuiseen maahantulokieltoon?
Muuten,en koskaan lakkaa hämmästelemästä miksi jotkut naiset pyllistää näille mokka-kikkeleille?

John McMunne

Karkotetaan??? No Suomeen tietenkin, tervetuloa!
Täällä jo kaikenmaailman ”Mykkäset” hierovat karvaisia käsiään yhteen…

Numento

Suuri menetys Ruotsin monikulttuuriselle yhteiskunnalle. Ydinfyysikkoa on vaikea hyödyntää vankilasta mutta ehkäpä hyvällä käytöksellä pääsee pian ulos ja maastakarkotushan on vitsi koska oikeasti sotaa ja kauhuja paennutta ei voida hukata Somaliaan. Seuraava kotimajoitus on varmasti jo katsottuna.

Ottakaa jo opiksi

Tällaisia samaan kykeneviä Jusu-musuja löytyy Ruotsista 100.000. Tai sitten tuplasti tai triplasti. Naisen kuoleman ainoana hyötynä voi olla se että muutama muu tulee järkinsä. Tai sitten ei. Jotkut eivät opi koskaan.
Että sen Tanskan rikkaimman miehenkn piti lähteä Sri Lankaan. Olisi vaan mennyt Skotlantiin niin lapset olisivat vielä hengissä. Vaikka eihän missään ole enää 100% turvassa kun joka paikka nykyään on saastutettu.

Valkoinen hetero

Toinen hyöty voisi olla, ettei kerkeä lisääntymään esim. Jusun kanssa

Kaitsu

No,valitettavasti tällaisilla on monta ihailijaa vaikka vankilassa ovatkin,eipä olisi ensimmäinen kerta kun menevät naimisiinkin..Ja sen jälkeen perhetapaamiset,ja kas kummaa kohta on vaimo raskaana..ja sen perusteella lomille..ja sitten armahdus…

Anonymous

Näkisin, että Hussein on vain uhri koska kukaan ihminen ei synny tappajana. Hän on rakeenteellisen rasismin ja islamofobian uhri ja meidän kaikkien tulee ymmärtää häntä. Hänelle on varmasti syntynyt vahva side pohjolaan, joten olen laatinut kansallissaloitteen ja ollut yhteydessä Virheiden eduskuntaryhmään sekä SPD:n feministiseen siipeen herran Suomeen saamiseksi. Lisäksi jo tässä vaiheessa olen varmuuden vuoksi ottanut yhteyttä Ruåtsin suuntiin tunnettuihin aktivisteihin jotta elinkautisen kärsittyään hänen paluulennollaan noustaisiin seisomaan, jotta herra Hussein ei joutuisi missään tapauksessa Somaliaan jossa häntä uhkaa vaino, kidutus ja kuolema joita hän nimenomaan pohjolaan saapui pakoon.
#helphussein #stopislamofopia #somaliaeioleturvallinenhusseinille #ettekotesaatananrasistitymmarra #muistakaatyovoimapula

Johan Paukahti

Somalin tulee puolustautua kulttuurillaan, koska näinhän muutkin somalit tekevät. Erilaisuutta tulee kunnioittaa muistamalla somalin ihmisoikeudet.
Juuri näin puolustautui SDP:n musta lautamieskin, joka nai lastaan vuosikausia. Teko kuuluu heillä kulttuuriin, jossa isukin pitää opettaa tyttö naimaan, ennenkuin muut ehtivät. Se on niin jalo tehtävä että siitä pitäisi itseasiassa palkita. Eikä tämä lautamies tietenkään ymmärtänyt mistä häntä syytettiin. Tosin ei ymmärtänyt sosiaaliviranomaisetkaan, hävittivät vain asiaan liittyvät paperit tarpeettomina.

Anonymous

!!!!

fatwantarkistaja

Taisipa olla vieläpä kunnianarvoisa poppamies, joka tämän pyhän sakramentin soi isälle. (Ellei ollutkaan, muistan väärin.)

todella outoa

nyt feisbuukkiin äkkiä ”free hussein” profiilikuvaa ja peli poikki miekkaria…sateenkaarilippuja unohtamatta

Anonymous

Miten sais yhteyden? Tarviisko Hussein taas naisystävää? Mitkä on vaatimukset?

Anonymous

tarkoitatko pippeli poikki miekkaria,se täytys tehdä kaikille matuille ja lähettää kotiin.

Suomi Finland

Yhteiskunnalta on näköjään aivan turha odottaa minkäänlaista suojelua tai apua, jos joutuu raa’an väkivallan uhriksi. Tämänkin kuoleman olisi voinut estää karkoittamalla somali jo aika päivää sitten.
”Nainen ei yksinkertaisesti päässyt irti Husseinista. Nainen oli useaan otteeseen vuosien ajan yrittänyt päästä eroon somalista siinä onnistumatta.”
Ei käy järkeen. Nyt siellä sitten kaiken maailman jeesustelijat sanoo, että kyllä me olis tehty vaikka mitä – siirretty vuoriakin – jos olisi tiedetty, että tämä päättyy näin.
Karkoitusta ja ikuista maahantulokieltoa näköjään pantataan aina niin pitkälle, että uhri pääsee hengestään. Muuten ’ihmisoikeudet’ ja muu lässytys estää selvästi aivan hirveästä kusipäästä eroon pääsemisen.

Pessimisti

Sellaista se on, kun näitä ihmisoikeuksia ilman ihmisen vastuita. Pääsispä pois koko kusisesta Euroopasta, edes Unkariin..

Van, Mie

Siinäpä oli ”kivoja pelihetkiä, kulttuurintuntemusta, naapuruussuhdetta, jne…” https://www.youtube.com/watch?v=0NayL_hf3nE

Anonymous

siinä suvakki ja vajakki sai mitä piti tosin ei tota tarvis elättää kiljotiinii vaa ja saastunuhan oli jo nainenki jos noiten kans luuhaa

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!
Etenkin kaikki tällaiset nappisilmäiset nuorukaiset. Ihan sydän halkeaa.

K.L.

Juuu,niiiin IHQU!

Anonymous

Tää pitäisi viedä Tuppuraisen elätiksi.

Anonymous

Reisiluu on vahvin luu ihmiskehossa. Aiuka vahva ollut kun saanut sen rikki. Tai sitten naisella oli osteoporoosi.

Pena

Insinööri on näyttänyt taas vahvaa osaamistaan.

Zoomalainenkin

Kyllä. Kyllä. Kyllä. Sitä saa mitä tilaa. No ei vainee. Tai. Ottakaa nyt naiset opiksi? No mutta eihän nämä vihreät nuoret neidot lue pt mediaa, tai jos jostain syystä joku linkkais tälläiselle suvakkitytölle, niin rasismiajan on edes ajatella, että joku zoomali tälläistä oikeasti tekisi. Valemedia on persujen media, ja rasistinatsiöyhöttäjät vaan kertoo valheita. Faktoja ei tarkasteta, ja öyhötetään pahaa zoomaleista!

Puhuva pää

Jotenkin kumman syystä en tunne hitustakaan sääliä. Säälin veronmaksajia, koska tuon kikkareen oikeuskäynti kuluihin ym. kuluu tolkuttomasti veronmaksajien rahaa.

Acc

Istunee ainakin kymmenen vuotta. Ehkä 2039 on vapaalla. Tehnee silloin nelsonmandelat ja ryhtyy poliitikoksi tullen ainakin ministeriksi. Ruotsi on tuolloin köyhtynyt ja ilmaista elämää ei saa enää sossun piikkiin. Ei voi enää vain hengailla. Toisaalta rikollisuuskaan ei kannata, koska maa on köyhtynyt. Silloin vähemmistöön jääneillä ruotsalaisilla on kova hätä ja he yrittävät vanhaa selvitysmiskonstiaan. Kääntelevät poskiaan ja antavat lisää myönnytyksiä. Yusuf nostetaan jalustalle rakentamaan siltoja ja samalla ruotsalaiset toivovat, että entisen elinkautisvangin puheet pitävät uuden kantaväestön rauhallisena.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Elinkautinen_vankeus