Viharikokset muslimeja kohtaan Pohjois-Ruotsissa lisääntyvät

Ruotsissa viharikoksia tehdään eniten muslimeja kohtaan. Islamofoobinen viharikos on SVT:n tutkimusten mukaan yleisin viharikos. Esimerkiksi Pohjois-Ruotsissa Piteåssä islamofobia on hirvittävää.

SVT kertoo, että ensimmäinen moskeija avattiin Piteån kaupunkiin 20 vuotta sitten. Sen jälkeen viha muslimeja kohtaan on vain lisääntynyt. Viimeisen vuoden aikana moskeijan portaita on sotkettu roskilla ja sinne on kuseksittu. Lukot ja ovenkahvat on jouduttu vaihtamaan useaan otteeseen kun niitä on sotkettu ulosteilla.
Niin ikään sekä aikuiset että lapset ovat joutuneet solvausten kohteeksi. Nyt Piteån muslimit pelkäävät.
– Olen hieman peloissani mitä täällä oikein tapahtuu, kertoo muuan moskeijavierailija SVT:n uutisille.
Muuan nainen kertoo, että hänen päästään on revitty huivi ja ihmiset sanovat ”Ota huivi pois päästä”.
– Ihmiset suhtautuvat meihin eri tavalla. Eläkeläiset ovat vihaisia ja katsovat todella kummallisesti. Olen shokissa ja surullinen. En ole tehnyt ihmisille mitään, nainen kertoo SVT:lle.
SVT
 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Oulun moskeijassakin on voinut kuulla uuninluukkujen paukkeen! Ikkunaa on rikottu sellaiseen tahtiin, etteivät kirkkoherrat meinaa ehtiä kaikkia pahoittelemaan ja lasiliikkeistä alkavat ruudut loppumaan. Onneksi on selvinnyt, että kyseessä onkin ollut vain lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö moskeijassa ja ryhmän sisäinen kristalliyö. Kirkkoherratkin ovat voineet hiljetä ja antaa asioiden rullailla omalla painollaan: jokainen onkin saanut uskoa aivan vapaasti ja huntu on oma valinta.
Eiköhän Piteåssakin ole kyseessä korkeintaan uskonnollinen kilvoittelu jumalsanan oikeasta tulkinnasta.

Aino Järvinen

Ruotsalaisille ei ole enää muuta keinoa ottaa omaa maataan haltuun kuin aloittaa vyörytys pohjoisesta. On edettävä kylä kylältä ja prosessi kestää 79 vuotta.
Jos muslimit tuon ajan kuluessa saavat ”puolustus”voimien komentajuuden haltuunsa, on peli menetetty ja aseellinen puhdistus ja ruotsalaisten murhaaminen alkaa. Kuolemalta säästyvät vain ne, jotka alistuvat orjiksi.

#911

Peli on jo menetetty. Loppuselvityksessä katoaa hitsari löven planeetalta, kunhan musut on ravistaneet sen tollon nilkoista ylös ja kaikki öret putsattu talteen

Ollipoika

Tarvitaan jo armeija aseineen puhdistamaan terrorin kylväjät maasta.

Bajs-Hitler

Sattuipa tämä uutinen sopivasti heti sen jälkeen kuin muslimit lahtasivat taas vaihteeksi 300 viatonta uhria Sri Lankassa. Vai että kakka on nykyään ase viharikoksissa..? Eikös muslimit ole rikkoneet ja kakkineet ympäriinsä tuhannessa kirkossa Ranskassa viime vuonna, oliko nekin viharikoksia..? Ja kun muslimit ovat noinkin kauan jo Piteåssa eläneet Ruotsalaisten kustannuksella niin luulisi että Piteålaiset jo tietäisivät ketkä siellä määräävät! Ei kakkaaminen auta lois-ongelmaan.

Asko Liukkonen

En ole tehnyt ihmisille mitään, nainen kertoo SVT:lle
Olet tunkeutunut Ruotsiin ja käytät sitä härskisti hyväksi. Kuljet rätti päässä ja pukkaat mukuloita vuoden välein.

Pessimisti

Ei mene minulle läpi muslimien valitukset. Silkkaa paskanjauhantaa. Muutaisivat omaan maahansa.

Suomi Finland

Montako viharikosta Suomen tataareja kohtaan on tehty ennen turvapaikkarallin alkua tai sen jälkeen?
’Viha’ tuntuu olevan lähtökohtaisesti niin väärin ja paha asia, ettei koskaan edes lähdetä pohtimaan sitä, että olisiko vihan kohteella itsellään mitään tekemistä sen kanssa, että vihaa esiintyy.
Omalla kohdallani ’viha’ manifestoituu siten, että haluan vaikuttaa osaltani politiikkaan siten, että tietty suuntaus saadaan loppumaan. En minä rikoksia ala tekemään, enkä myöskään yllytä ketään muuta siihen.
Kuten tataarit ovat osoittaneet, ei islam ole lähtökohtaisesti sellainen uskonto/ideologia, joka on aivan täysin sopimaton länsimaihin. Mutta kyllä tänne on nyt tullut selvästi sellaistakin väkeä, jonka harjoittama islam ei tänne istu, eikä pidä edes teeskennellä että istuu.

Anonymous

Islam nimenomaan on lähtökohtaisesti sellainen uskonto/ideologia joka on aivan täysin sopimaton länsimaihin. Tataarit todella huono esimerkki. Islamilaisen maailman suurin esikuva on profeetta muhammed joka oli pedofiili ja tappoi omin käsin satoja juutalaisia ja kristittyjä. Jos pitää tällaista henkilöä esikuvanaan on terroristi ja pedofiili tai ainakin vahvasti niihin päin kallellaan.
Tataarit ovat täysin maallistuneet tai sitten eivät muista syistä johtuen harjoita oikeaa islamia. Ehkä heillä on jokin harvinainen tulkinta islamista. Sitäpaitsi jo pitkään maallistuneista muslimeistakin saa jihadisteja kun oikeanlainen henkilö alkaa vihasaarnaamaan tarpeeksi karismaattisesti. Islam on aikapommi. Ollut jo yöi 1000 vuotta eikä mitään järkeä olettaa että muuksi muuttuisi.

pöh

jos muslimien rikokset käsiteltäisiin viharikoksina, olisi tilastot hieman erinäköisiä.
mutta tokihan roskat moskeijan edessä on vakavampaa kuin joukkoraiskaukset, pahoinpitelyt ja murhat.

Karri Nyman

Hyvänä esimerkkinä Sri Lankan tapahtumien jälkeen somessa liikkuvat kommentit muslimeilta.

Anonymous

Kyllähän tälläkin hetkellä maailman vainotuin väestöryhmä on kristityt.

Mitä tekee islam Piteåssa??!?

Turha islamia tänne väenväkisin ängätä kun on jo aikoja sitten havaittu että se johtaa pelkkiin ongelmiin.

Minä

Muslimit ovat itse ihan omalla käyttäytymisellään ja loisimiselllaan aiheuttaneet kiukkua, joten ei ihmi, että alkaa välillä kiehahdella ruotsalaisilla. Ihme on paremminkin se, että vasta nyt alkaa vähän kiehahdella.
Maahanmuuttopolitiikan tervetuloa-linja tulee muuttumaan tervemenoa-linjaksi, tai sitten syntyy hurja meno, jos ruotsalaiset eivät halua alistua islamille ja lakata olemasta.

Anonymous

Tuo uhrin esittäminen kuuluu islamilaiseen protokollaan. https://ibnmatti.blogspot.com/p/jihadin-saannot.html

T

Seemiläisen genetiikan protokollaan. Genetiikka on tärkein käytöksen määrittäjä.
Uhrius ja sananvapaudenkieltämisjutut eivät ole pelkästään muslimien ominaispiirre.

#911

”en ole tehnyt ihmisille mitään, nainen kertoo SVT:lle”
Älä torakka puhu paskaa. Olet tehnyt, siis syntynyt saastaiseksi muslimiksi. Se on suurin planeetan synneistä.

Anonymous

Yhyhyyhyyhyyhy kun kiinnostaa ja liikuttaa muslimisyöpäläisten ulina niin paljon.

Aappa

”Olen shokissa…”
Sanoi ”jätesäkki”.

Joku roti rauhalliselle perseilylle

Löfven komentaa paperiarmeijansa vahtimaan musujen rukoushetkiä 24/7 täydessä taisteluvarustuksessa. Kaikki moskeijoita lähestyvät valkonaamat ammutaan niille sijoilleen 10 km säteellä.

Anonymous

Kyllähän no Piteån julmuudet oikeuttavat Sri Lankan joukkomurhat (321 kpl).

Partio

” En ole tehnyt ihmisille mitään, nainen kertoo SVT:lle”

Olet sinä, sinä elät niiden paikallisten alkeperäisten selkänahasta ja lisäännyt kuin kani, tarkoituksenasi vallata maa kohdullasi.