Mitä SKE:ssä tapahtuu?

Suomen Kansa Ensin-puolueen tila on tällä hetkellä hyvin sekava. Sinänsä sen tila yhdistyksenä on lain mukaan melko selvä, mutta yhdistykseen kuuluvilla jäsenillä on niin suuri erimielisyys asioiden kulusta, että sitä joudutaan ratkomaan oikeudessa.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa käytiin eilen (yksi monista) istunto, joissa yritettiin setviä SKE ry:n tilaa. SKE on rekisteröity yhdistys, joten sen kaikkia toimia koskee yhdistylaki. Yhdistyslaki sinänsä on sen tunteville melko yksinkertainen, mutta sitä tuntemattomille laki voi muodostua ylitsepääsemättömäksi esteeksi. SKE:ssä vallitsee tällä hetkellä kummallinen kahtiajakotilanne. On olemassa kaksi poolia, joista molemmat väittävät olevansa yhdistyksen laillinen hallitus.
SKE ry valitsi lokakuussa 2018 hallituksen. Mutta jo parin kuukauden päästä joulukuussa sukset olivat sen verran ristissä, että yhdistyksessä päätettiin tehdä uusi hallitus. Lokakuun hallitus ikäänkuin vipattiin ulos ja perustettiin ns. Käpylän hallitus. Nyt on siis olemassa kaksi poolia; lokakuun hallitus ja joulukuun ns. Käpylän hallitus. Molemmat väittävät olevansa yhdistyksen laillinen hallitus.
Oikeudessa kiisteltiin siitä kumpi hallitus on oikea. Ari Lindström kertoi Pt-medialle, että lokakuun hallitus on laillinen hallitus. Käpylän hallitus taas on perustettu ikäänkuin lämpimikseen. Lokakuun hallitukseen kuuluneet potkaistiin yhdistyksestä pihalle ja perustettiin  Käpylän hallitus ilman mitään yhdistyslaissa mainittuja perusteita. Ts. Lindströmin mukaan Käpylän hallitus ikäänkuin otti yhdistyksen haltuunsa, vaikka mitään laissa mainittuja perusteita ei ole olemassa.
Yritin saada toisen poolin vastinetta asialle, mutta Marco De Wit ei vastannut soittoihin.
De Wit on kuitenkin vaatinut vastineessaan lokakuun hallitukselta useiden tuhansien vahingokorvaukset. En osaa sanoa mitkä De Witin perustelut ovat. De Witin puolesta voidaan kuitenkin sanoa, että Lindström ja monet muut SKE:hen kuuluvat ovat olleet toisessa puolueessa vaaliehdokkaina. Lindström oli Väyrysen Täthiliikkeen ehdokkaana kuten muutama muu Oulussa vaikuttava henkilö.
Kaikenkaikkiaan SKE:n tila on niin sekava, että vaikka ei ota mitään kantaa poliittisiin asioihin, voidaan kysyä, että voiko tällaisella puolueella olla mahdollisuuksia? Voiko puolue, joka kahdessa kuukaudessa ajautui sellaiseen tilaan, joka ei herätä suurempaa luottamusta, ajaa suomalaisten etua eduskunnassa tai euroskunnassa? Perussuomalaiset saivat hyvän nousun kun Siniset lähtivät puolueesta. Silloin perussuomalaisten linja uudistettiin. Mutta voiko puolue, joka on parin kuukauden jälkeen käräjillä, olla sellainen vaihtoehto, jota voi ottaa todesta?

Subscribe
Notify of
guest
88 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JKH1975
JKH1975
24.4.2019 12:28

Tämäkin selviää kun katsoo eilisen YouTube striimin Suomen kansa ensin r.p. 7 kanavalta.Nynnyt yrittävät ilkeyksissään hajottaa puoluetta ja keksiä vaikka mitä juttuja että voisivat vaikeuttaa SKE:n toimintaa.Tällaiset tyypit täytyy saada edesvastuuseen teoistaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.4.2019 18:15
Vastaa...  JKH1975

Keksivät juttuja? Tempaavat siis tuulesta satuja ja tyhmä tuhma tuomari uskoo. Mitä väliä semmoisilla asioilla muka on? Itse en menisi edes sinne oikeusistuntoon, koska on parempaakin tekemistä, enkä kommentoisi kysyttäessäkään. Mitään tuomiota ei voi tulla tyhjästä, antaa toisten voihkia. Sitten vaan vastapalloon heittää syytteet ja kerää satojen tuhansien vahingonkorvaukset poies. Mahdottoman helppo tie rikkauksiin ja oikeudenpuolustajan viitta päällä saa kytätä vaimoa piirongin päältä sitten.
Ellet sitten mene tunteella ja ole väärässä tässä asiassa. Sen kait päättää oikeus, eikä punakaarti huutoäänestyksellä.

Anonymous
Anonymous
25.4.2019 14:24
Vastaa...  JKH1975

Marco ei ole vakaa ihmisenä ja mulla käy sääliksi naista ja lasta..

Anonymous
Anonymous
24.4.2019 12:28

Eihän noita ota tosissaan erkkikään, mutta hyvää viihdettä joka iltaiset striimit tarjoavat.ei mitään tekemistä politiikanteon kanssa.

rtellinen
rtellinen
24.4.2019 20:36
Vastaa...  Anonymous

Polpon konttorilla punakomissaarit nauraa kippurassa.

Peetteri
Peetteri
24.4.2019 12:30

Perussuomalaiset ei ole kansallismielinen puolue, vaikka he niin sanovat olevansa.

J(f)K
J(f)K
24.4.2019 12:33

Ei tuollaisia voi otaa tosissaan. Marco De Wit ei ole millään tavalla karismaattinen henkilö joka saisi ihmiset kiinnostumaan, sinänsä, hyvästäkään asiasta, puhumattakaan hänen idioottimainen esiintymistapansa karkottaa loputkin.
Marco elää ilman kosketusta todellisuuteen, mies luulottelee itseleen olevansa kiinnostava persoona ja oikea johtaja, todellisuus on kaikkea muuta. Tuollaisen öykkärin paikka ei ole edes rivijäsenenä poliittisessa kentässä. Ensimmäiseksi pitäisi oppia olemaan haastamatta riitaa, suoraan sanominen asioiden oikeilla nimillä on eriasia kuin suoranainen riidan haastaminen.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
24.4.2019 13:10
Vastaa...  J(f)K

Näitten turhanpäiväsestä öykkäröinnistä tulee Antifa mieleen.

Juuso
Juuso
24.4.2019 16:32
Vastaa...  Islam on syöpä

Ei ole ihmekkään, kun Antifan porukat häiriköi ja riehuu SKE:n striimeillä joissa yritetään pitää puheita. Marconkaan ei tarvitsisi huutaa jos mölisijät ja väkivaltainen porukka pysyisi kurissa.

Vagi Nalle
Vagi Nalle
24.4.2019 13:36
Vastaa...  J(f)K

Marcon huutaminen ei ainakaan anna älykästä kuvaa henkilöstä.

Realisti.
Realisti.
24.4.2019 12:40

Voi Paavo Tajukangas. Pelkään pahoin, että näytit nyt PUOLUEELLISUUTESI tässä jutussa.
Ihan Ari Lindströmin mielipiteen mukaan kirjoitit artikkelin?
Kas kummaa, että et kirjoittanut Markku Lindströmin mielipiteen mukaan.
Katsopa Paavo Pohjanlahden taakse, niin siellä on tämän draaman kaaren
käsikirjoittaja.
Minulla itselläni ei ole osaa eikä arpaa SKE:ssä, mutta meneillään oleva sekoittaminen
on käsittämätöntä. Puolueesta virallisesti erotetut jäsenet ovat nousseet jälleen pramille.
Juttu lähti siitä matupatja solvauksesta liikkeelle. Pieni vk kommentointi ja siitä tuli
joidenkin nykyisin maltillisina esiintyvien kiirastuli. Asenne, se on merkittävä näissä hommissa.
Ketään raiskauksen uhria ei haukuta missään matupatjaksi. Aikuisten miesten pitäisi se tajuta,
eikä aloittaa helvetinmoista näytöstä.

Juuso
Juuso
24.4.2019 13:32
Vastaa...  Realisti.

Näin on. Ja kaiken sekasotkun takana ovat Perussuomalaisten trollit. Eli:”Mylläri Ruotsista, Persujen puoluetoimistolla hengailleet Carlos ja Eräs Korhonen. Kaikki kolme ovat lähettäneet pelkästään SKE vastaista lähetystä. Varsinkin Mylläri, joka kertoi lopettavansa lähetykset sitten, kun Marco on saatu ”ulos”. Eli muuta asiaa esim hänellä lähetyksissään ei ole.
De Wit on liian vaarallinen persujen tulevaisuudelle ja siksi asiaa käydään täysi kiima päällä.
Ilman De Witti:ä ei puolueella ole tulevaisuutta ja sen hajoittajat tietävät.

Paateri
Paateri
24.4.2019 13:46
Vastaa...  Juuso

Myllärin mukaan ruotsidemokraatit ovat kansallismielinen puolue…heh, no puolue, no eivät ole.
Marcosta saa olla mitä mieltä tahansa, mutta turhia turhia poikia

NähtyOn
NähtyOn
24.4.2019 21:16
Vastaa...  Paateri

Myllärin mukaan Suomalaisten pitäisi alkaa kurdien kavereiksi, kyllä huomaa että kun Ruotsissa asuu niin fanittaa silloin islamisteja.
Jos olette tilanneet kyseisin islamia nuolevan vanhuksen tuubi kanavan, perukaa tilaus välittömästi, sillä ette tee muuta kun ruokitte islamia myötäilevää kusipäätä.

Noupadi
Noupadi
25.4.2019 08:59
Vastaa...  Juuso

DeWitillä on ansionsa mutta ei vie ääniä keneltäkään eikä haittaa persujen menoa muuta kuin laitonlehti-tyyppisen tiedottamisen kautta. Pitkät striimit joita täytetään turhanpäiväisellä puheella ovat niille kellä ei ole omaa elämää.
Ei kuitenkaan pitkälle pötki poliitikkona jos alkuun pääsee.
Hänen johtamistaidot eivät kokoa ihmisiä.
Pahin heikkous on esiintymistaidot ja PR josta annan vain 1/10 arvosanan.
Jatkakoon mitä haluaa ja laitonlehti on hauska ja maidan-toiminta oli hieno teko.
Politiikka on eri asia kuin miekkarointi ja suora kansalaisvaikuttaminen.
Oli virhe DeWitiltä lähteä muodostamaan ja johtamaan puoluetta ”maidan pohjalta”.
Onnellisuutta hienon miehen elämään toivotan.

Juuso
Juuso
24.4.2019 14:37

Tässä muutama puolueen päätavoite:
Suomen poliittista (Fixit), taloudellista (Markka) ja kansallista (rajakontrolli) itsenäisyyttä.
Rajan sulkemista luvatta tuleville ja jo tulleiden palauttamista.
Auttamisresurssien kohdistamista YK:n pakolaisleireille.
Sananvapautta mielipiteen ilmaisuun.
Päättäjiltä kansan kuuntelemista ja suoraa demokratiaa sitovine kansanäänestyksineen.
Sotilaallista puolueettomuutta.
Oletko tietoinen puolueen ja lähinnä Marcon alkuperäisen ”siiven” tavotteista? Maltillinen persutrolliporukka voi liittyä Persuihin kinastelemasta. Koska Persut esim on sananvapautta vastaan ja Natomyönteisiä….
Marcohan on ollut puheenjohtaja? Onko siitä kinasteltu? Toivon, että puolue puhdistuu trolleista ja tiedän, että uusia jäseniä on tullut episodin aikana lisää ihan estääkseen hajoituksen.

Juuso
Juuso
24.4.2019 15:22
Vastaa...  Juuso

Voihan olla, että Oulun porukka yrittää estää uusien jäsenten äänestys oikeuden vähintäänkin. Kiusa se on pienikin kiusa. Kannattaa pitää kuitti jäsenmaksusta ainakin tallessa. Sitä voi tarvita sitten, kun virallinen kevätkokous tulee.
Nythän Oulun porukka on jollain vale sähköpostilla lähettänyt kokouskutsun. Ei siis SKE:n postilla ja ilman puheenjohtajan allekirjoitusta.

Titäjä
Titäjä
25.4.2019 10:59
Vastaa...  Juuso

Älä höpötä. Käpylän hallitus on laiton ja sillä sipuli. Sehän oikei videoitiin ja koko Suomi nauro sille. Mikään mennyt oikein. Narsku ottaa teitä vähän yksinkertaisia koska teitä on helppo manipuloida ja uskotte kaiken miotä sairas narsku kertoo.

Juuso
Juuso
24.4.2019 16:16

Ratkaisee paljonkin. Esim yhden askeleen lähemmäs niitä sitovia kansanäänestyksiä. Valta pitää saada takaisin kansallisvaltioille. Olipa sitten Ruotsi, Viro, tai Suomi kyseessä….

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 00:34
Vastaa...  Juuso

Ompahan kiva katsella kuka saa sellaisen hallituksen Suomessa aikaan että tommoista pääsisi edes tapahtumaan. Taidatte olla enemmän ulkona kuin pastori Marco de Wit.

Jeps
Jeps
24.4.2019 17:50

Jeps, ei yhtään mitään. Se olisi eri asia jos suomen kansa olisi yhtenäinen ja jollakin olisi ideaa siitä, mitä tehtäisiin eron jälkeen. Suomi on tänään kuin laitoshoitopotilas. Se että selviää laitoksen ulkopuolella, tarvitaan selviytymiseen muutakin kuin pelkkä vapauden kaipuu.

Juuso
Juuso
24.4.2019 20:54
Vastaa...  Jeps

Mikä on ratkaisusi pulmaan? Alistuminen kohtaloon? Mielestäni eron jälkeen rakennettaisi Suomi jälleen uudestaan, (vähän) niinkuin sotien jälkeen. Nyt vain suurin osa on sellaisia vellihousuja joista ei ole mitään rakentamaan. ”Mottitalkoisiin” kaikki työttömät ja loiset.
Vasta sitten, kun olemme menettäneet kaiken olemme vapaat tekemään mitä tahansa….

Jeps
Jeps
25.4.2019 13:09
Vastaa...  Juuso

Eli, erotaan EUsta ja mottitalkoisiin. Kuulostaa samanlaiselta raivoamiselta kuin arabikevät, mustien vapautusrintama Etelä.Afrikassa, Venäjän vallankumous…. Jos nämä ovat sitä ihanaa vapautta, sananvapautta, itsemääräämisoikeutta, niin ehkä kannattaa vielä olla pyrkimättä yhtään mihinkään.

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 00:37
Vastaa...  Juuso

Tämä Juuso voisikin ruveta jo hyvissä ajoin harjoittelemaan työn tekoa.

Alarik Lundin
Alarik Lundin
24.4.2019 17:53

Voi olla paljonkin sellaista, mistä SKE:tä on syytäkin kritisoida, jossa on parantamisen varaa. Kuitenkin puolueen kolme päätavoitetta eivät sellaisia ole, ja niihin kuitenkin kiteytyy pääosa niistä syistä joista valtaosa kritiikistä, valtataistelusta ja hajoittamisyrityksistä johtuu.
Näin ollen olisi paljon olennaisempi kritiikin aihe se, miksi epäisänmaallisia ja heikkotasoisia hajoittajia on alun perin päässyt puolueeseen. Nimenomaan tämä on synä uskottavuusongelmaa luovaan julkiseen hajaannukseen.
Kuitenkin en näe järkeväksi pyrkiä levittämään mitä ilmeisimmin epätosia väitteitä, vähintäänkin varmistamattomia väitteitä, tästä puolueesta. Olisi varmasti kaikkien etu se, että SKE toimisi mahdollisimman hyvin ja sillä olisi mahdollisimman edustavaa toimintaa. Kannattaisi kritiikkikin muodostaa niin, että sen tuloksena SKE voisi kehittyä parempaan suuntaan. Journalismissa kannattaisi pyrkiä selvittämään tietoja. Tämä kysymys, kannattaako äänestää SKE:tä, onko SKE vaihtoehto millekään, kannattaisi esittää jotakin taustaa vasten. Vaihtoehto mille? Äänestämättä jättämiselle? No siihen nähden siitä tuskin on harmia. Persuille? … Miksi kukaan äänestäisi persuja jos on kansallismielinen, antaa aivopestyjen äänestää punaisen ja sinisen väliltä. Isänmaallisen kannattaa, aidosti isänmaallisen, mielummin jättää äänestämättä kuin antaa ääntään kummankaan euro kolikon-sivulle.
Suomen raha on Markka. Jos rahasi on euro et ole suomalainen. Se ei ole Suomen kansan raha, ei suomen kansan yhteiskuntasopimus ja auttoriteetti yhteiskuntamme järjestämiseen. Euroalue ei ole Suomi ja siksi Euro ei voi koskaan olla isänmaallisen ihmisen raha.
Oma raha on kansakunnalle tärkeämpää kuin oma kieli ja itseasiassa vanhempaa kuin kieli. Raha oli jo ennen ensimmäistä kirjainta, se on se side jolla yhteiskunta muodostaa yhteisön jossa yhteisistä asioista päätetään. Kieli on kehittynyt näiden yhteisöllisten suhteiden kehittyessä palvelemaan rahan, eli velkasuhteiden hallinnassa.
Rahan arvo ja verotuksen yhteisöä säätelevä rooli suhteutettuna juuri oman kulttuurin hierarkioihin, sekä sen resurssien jakautumiseen ja runsauteen on syvempi ja vaikutusvaltaisempi kuin kielen rooli ja isänmaallinen maa tarvitsee oman rahan voidakseen säätää nämä elementit oman yhteisönsä tarpeiden mukaisesti.

m1xa
m1xa
24.4.2019 21:47
Vastaa...  Alarik Lundin

Sanomassa on asiaa. Toteutus vaan ontuu pahasti mielestäni.

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
25.4.2019 05:53
Vastaa...  Alarik Lundin

Valtiot rakentuvat kielen ympärille. Samaa kieltä puhuvat tuntevat kuuluvansa yhteen ja haluavat puolustaa omaansa, kieltä, kansaa ja valtiota.
Ihmiskunnan paras keksintö on valtiot joilla on oma raja. Sillä on saavutettu sekin rauhallisuus, joka ihmiskunnalla on ollut.
Kieli on valtion varmin ja selkein tunnus. Valtion henkistä yhtenäisyyttä vahvistetaan omilla lipuilla, kansallisuuslaululla, runoilla ja valuutalla.
Ihminen ei ole muuttunut aikojen kuluessa luonnoltaan mihinkään ja sotia syttyy säännöllisesti.
Koska rajavalvonta on poistettu, alkaa WW3 jälleen kerran euroopasta liian suurten kulttuurierojen takia.
Sotien jälkeen kaikki ovat liikuttavan yksimielisiä vakuutellessaan ettei enää koskaan sotia.
Silti sodat eivät koskaan lopu, mutta niiden laajuutta rajoittaa tehokkaasti rajavalvonta.

Alarik Lundin
Alarik Lundin
25.4.2019 15:03
Vastaa...  Heppu Korhonen

Raha on kielistä vanhin. Siellä missä yksi valuutta on, siellä on ennenpitkää myös yksi kieli ja kansakunta, ellei se valuutta hajoa.
Ensin oli helmiä ja simpukoita… sitten tuli sana pitämään kirjaa helmistä ja simpukoista.
Se, että SKE:ssä ja sen uskottavuudessa on puutteita, ei ole läheskään niin suuri kritiikin aihe, kuin se, että SKE puuteineen, pienuutensa ja sekavuudensa kanssa, on yksi uskottavimmista kyhäelmistä joita tämä kansallismielinen liikehdintä Suomessa on saanut aikaan.

Alarik Lundin
Alarik Lundin
25.4.2019 15:19
Vastaa...  Heppu Korhonen

Samaa kieltä puhuminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja myös sujuvoittaa yhteen kuuluvaa yhteiskuntaa, toki.
Raha sitoo ihmisiä yhteen, raha muodostuu siitä kun ihmiset sitovat toisiaan yhteen, toimivat yhteistyössä ja kehittävät yhteisiä sääntöjä.
Raha on konkreettinen side, se ei ole pelkkä sana, eikä symboli, vaan lupaus velan maksusta. Se on aina ollut lupaus velan maksusta.
Yhteisöt muodostuvat yhteistyöstä, joka toteutuu velkoina ja velan perintänä, veroina ja kuitteina, yhteisön yhtenäisestä kielestä jolla näitä suhteita hahmotetaan. Puhuttu kieli on vain apuväline, raha on se kielen konkreettinen side joka rakentaa yhteisöt, eikä se rahan luonne ole vain modernin yhteiskunnan luonne, vaan jo esihistoriallisen ja esikielellisen ihmisen käyttämä.
Yhteinen raha määrittää sen yhteisöllisen alueen ja auktoriteetin, johon kaikkein vanhin ja yhteisöllisesti syvin ihmiskielemme hallinta luovutetaan, jonka varaan yhteisön jäsenet luottavat toimeentulonsa ja suhteensa yhteisön muihin jäseniin.
Se, että käytämme kielenämme Euroa ja haaveilemme olevamme Suomi, on elävä ristiriita joka on ratkaistava tavalla tai toisella. Jos ei tahdo sen tavan olevan Suomen sulautuminen osaksi Eurostoliittoa, niin silloin tarvitaan Markka.

NähtyOn
NähtyOn
26.4.2019 11:26

Olitko selvimpäin kun tuon kirjoitit, sillä et voi olla tosissasi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.4.2019 18:39
Vastaa...  Juuso

Juuso On hyviä tavoitteita, joita ei voida tavoittaa. Miksei niillä ole kuuohjelmaa, koska se on realistisempi.
Unohdit vallankumouksen listaltasi. Miten se tehdään. Sotilasvallankaappaus ei ole mahdollinen, terrorismillako se onnistuu.
En odota noihin sinulta vastauksia. Vastauksia ei ole edes puolueen kiistattomalla puheenjohtajalla. On vain tavoitteet.
Mulla on tavoitteena oma hotelli ja linnake, jossa kuvaan tyttösten kanssa pornoa. Tarttee enää voittaa eurolotossa. SKE:n tavoitteita ei voi saavuttaa millään rahalla, koska äänestäjien lahjominenkin on laitonta, eikä siitä laillista tule, kun ei päästä siitä asiasta päättämään 51% enemmistöllä ikinä koskaan.
Persutrollit, maksetut persuatakit ja pedonatottajat ovat johtajan mielikuvituksen tuotosta, kuten on persumyyrien EU-myönteisyyskin. Kuka lähtee toisen juttuihin mukaan kyseenalaistamatta yhtään mitään. Se joku saa kirjoittaa mulle fakin massiivisen vekselin, koska ainoastaan rahasta kiinni…

Juuso
Juuso
24.4.2019 21:08
Vastaa...  fatwantarkistaja

Vallankumous olisi helppoa ilman mädätettyä valtamediaa. Laillinen vallankumous tarkoittaa, että nykyinen korruptoitunut eliitti hyväveli verkostoineen vaihdetaan kansan valtaan.
Tosi on myös se näinä vihapuhe ym sensuurin aikoina, että:
Valtio , joka pelkää antaa kansalaisten punnita totuutta ja valhetta avoimilla markkinoilla, pelkää kansalaisiaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.4.2019 23:28
Vastaa...  Juuso

Äänestäneistä 99,9% noin suurinpiirtein ei halunnut vallankumousta.
Valtamedia täytyy siis saada haltuun. Sen saisi rahalla, mutten usko siihenkään ihmeeseen, että syytämällä joka tuutista karkeita solvauksia kaikki kansalaiset syyllistäen, he alkaisivat äänestää tätä vallankumouspuoluetta. Saahan sitä kokeilla, muutaman miljardin varmaankin tarvitsee säästää, että saa mm Ylen ostettua.
Kuten todettu, se Kuulento on rahasta kiinni. Se saattaa maksaa jopa vähemmän, kuin tämä vallankumous, joka siis mielestäni on silti aikamoista haihattelua.
Toivottaisin SKE:lle onnea, mutta sillä ei ole tässä yhtälössä mitään tekemistä, vähintään kymmennumeroinen summa rahaa tarvitaan. Tietysti voi piirtää nollia ruutupaperin täyteen ja koettaa maksaa sillä, itse en kehtaisi.

Juuso
Juuso
25.4.2019 13:01
Vastaa...  fatwantarkistaja

Aluksi YLE pitäisi saada veron sijasta maksukorttikanavaksi. Moni jättäisi kanavan väliin ja laatu paranisi.

Juuso
Juuso
25.4.2019 13:07
Vastaa...  fatwantarkistaja

Aluksi YLE pitäisi saada Maksukorttikanavaksi, veron sijaan. Moni jättäisi kanavan väliin ja laatu paranisi jonkinverran.

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 00:47
Vastaa...  Juuso

Kertoisitko lyhyesti minkälainen on laillinen vallankumous, onko sellaisesta kenties mainintaa perustuslaissa?

Perzu
Perzu
25.4.2019 02:54

SKE on turhake jonka voi kuopata. Piste. Perussuomalaiset riittää, ei tarvita mitään tälläisiä hajanaisia kalastelijoita.

m1xa
m1xa
24.4.2019 21:45
Vastaa...  Realisti.

Pffft…Hyvä yritys!

Tietäjä faktaa
Tietäjä faktaa
25.4.2019 10:55
Vastaa...  Realisti.

Juu, ja senkin matupatjaksi tekivät Suomen poliisin antaen vihjalievasti tietoa miten nainen oli oikein useampaan otteeseen mennyt eri asunnoille, ja kuulemma poliisien mukaan mitää raiskausta ei olisi edes oikeesi tapahtunut..Kaikki sitä matupatjaksi nauroi. Kerttu on paaaaljon pahempia juttuja huudellut mutta pelkäsi Matin ja Arin vievän kannattajia, ja narskulle oli kortit hommattu, niin olivat hyöryttömiä. Ja eikös Marsu ol eollut raiskusepäiltynäkin???? Ei voitu tutkia, kun Mari oli todistajana, ja uhri meren toisella puolen 🙂

Kopi
Kopi
28.4.2019 16:04
Vastaa...  Realisti.

Puiolueesta virallisesti erotetut ? Hmm.. 31.12 hallitus erotti heidät…harmi kyllä Juntunen erotti kokouksessa 2018 hallituksen. Lisäksi hallitus oli 4 jäsenisenä sääntöjen vastainen. Hivenen voi epäillä kuinka virallisesti heidät on erotettu 😂

kaksinaismoralismia
kaksinaismoralismia
28.4.2019 21:43
Vastaa...  Realisti.

Tekosyy marcolle sillä eräs joka oli mukana haukkumisesta veekoossa sai olla kuitenkin eduskuntavaaliehdokkaana??!!

Pöljät pellolle
Pöljät pellolle
24.4.2019 12:41

Matut, musut ja mistit kiittävät ja nauravat silmät vesissä kun kuffaripöljät riitelevät keskenään.
Tällainen typeryys on itseasiassa anti-isänmaallista toimintaa ja Suomen ja suomalaisten pilkkaamista.

Tulkaa takaisin sitten kun osaatte käyttäytyä
Tulkaa takaisin sitten kun osaatte käyttäytyä
24.4.2019 12:47

SKE jne on muuttumassa SKEidaksi. Häpeällistä öyhöttämistä mistä patumaskamislaistit pelkästään hyötyvät.

Tapiola
Tapiola
24.4.2019 14:02

Mitä olet itse tehnyt? Annoin alapeukun koska mitään parempaakaan et esitä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.4.2019 00:10
Vastaa...  Tapiola

Tapiolalle kanssa. Mitään et esittänyt, etkä tehnyt.
SE-katuaktivistisiivelle esitettiin Maidanin aikoihin ihan oman puolueen perustamista, koska oli kaikille selvää, että SE:n ”Turun pää” aikoo kusta homman joka tapauksessa. Silloin oli hyvä henki päällä (itsekin tuin toimintaa vaatimattomalla panoksellani). Tukijoita oli ja lahjoituksia virtasi solkenaan.
Tuolloin olisi pitänyt keskustella kaikkien halukkaiden kanssa, feissarit keräämään nimiä, toritapahtumia järjestää lapsiperheille jne. Puolue hyvissä ajoin kasaan ja reilusti aikaa tehdä itseään tunnetuksi. Maidanin jälkeen olisi ollut aikaa järjestää grillijuhlia, sun muuta kivaa pitkin maata puolueen nimissä. Tämä ei ole jälkiviisautta.
Mitä päätettiin tehdä. Päätettiin ruveta pätemään. Ei kiinnostanut oma puolue, ei kiinnostanut hakea rahankeräyslupaa hyväntekeväisyysprojektiin (eikä tänä päivänäkään). SE:lle kerätyt nimet ovat ties kenellä, osa heitettiin kadulle, nimiä ei kiinnostanut aktiivisesti kerätä, sitä lappua piti oikein ruinata, että saa vetäistä nimen alle. Puhua ei saanut jossain vaiheessa, kuin tietyt ihmiset ohikulkijoille, heitä käännytettiin tylysti pois, heiltä ei suostuttu nimiä ottamaan päihtymyksen takia? Lahjoitukset menivät jonnekin, kalliit kamerat, teltat, televisio. Rahat taskuun tai baariin. Lettuainekset pilaantuivat, kun ei taas kiinnostanut. + kaikki muu, jota ei ole kerrottu. Jos tällainen toiminta herättää jossakussa luottamusta, ei se sitä muissa tee.
Tahallaan pilattua tuskin enää hyväksi saa. Tilaisuus oli ja siihen ei tartuttu. En häpeä Maidanilla vietettyä yötä, päinvastoin. SKE:n teltalle en ilkeäisi enää mennä käymään. Saavat vain materiaalia iltalähetyksiinsä. Voivat vuosien päästä vielä näyttää naamaasi ja keksiä pilkkanimiä, ei kiitos.
Tuo sisälsi parrannusehdotuksen. Ei riitä valtapuolueeksi kasvamiseen, mutta alkuun sillä pääsee. Ai niin, linja on valittu ja kallioleikkaukseen ajetaan täysillä, syytä en tiedä.

Juuso
Juuso
24.4.2019 13:31

Näin on. Ja kaiken sekasotkun takana ovat Perussuomalaisten trollit. Eli:”Mylläri Ruotsista, Persujen puoluetoimistolla hengailleet Carlos ja Eräs Korhonen. Kaikki kolme ovat lähettäneet pelkästään SKE vastaista lähetystä. Varsinkin Mylläri, joka kertoi lopettavansa lähetykset sitten, kun Marco on saatu ”ulos”. Eli muuta asiaa esim hänellä lähetyksissään ei ole.
De Wit on liian vaarallinen persujen tulevaisuudelle ja siksi asiaa käydään täysi kiima päällä.
Ilman De Witti:ä ei puolueella ole tulevaisuutta ja sen hajoittajat tietävät.

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 00:59
Vastaa...  Juuso

Juusosta pitäisi tehdä kunnia presidentti Kongoon näitten päätelmiensä perusteella!

Torsti toiveikas
Torsti toiveikas
24.4.2019 13:39

Jos nämä maltilliset saavat Riikka ”suvakki” Yildizin ja Kempeleen ärsyttävimmän äijän kanssa puolueen haltuun, on ske tuhon oma. Emme tarvitse enää yhtään nynny puoluetta lisää Suomeen. Hyvä Marco ja kumppanit jatkakaa vaan kovan linjan pitoa. Välillä läikkyy ja pitääkin läikkyä..

Tapiola
Tapiola
24.4.2019 14:08
Vastaa...  Torsti toiveikas

Annoin yläpeukun. Paljon on SKE:ssä ´huonoa, mutta vielä enemmän hyvää. SKE:n nyk. näkyvimpien hahmojen, samoin MV ja Janitskin, Reformin ihmistet ym kyllä muokkasivat ilmastoa silloin pahimman matutulvan alettua. Jos Persut olisivat olleet silloin ne näkyvimmät, ei mennyttä vaalitaistoa olisi heillä näin rohkeasti vedetty.. ja Suomi näyttäisi vielä huonommalta tänään.

Juuso
Juuso
24.4.2019 14:09
Vastaa...  Torsti toiveikas

Persut on nynnyä vaalikarjaa varten. Nämä maltilliset menkööt suoraan persuihin. Kansa tosiaankin luulee persuja isänmaalliseksi vaihtoehdoksi. Vale oppositio se on juuri tietämättömiä varten. Todellista Kansallismielistä oppositiota ei persut eikä muutkaan puolueet tule eduskuntaan päästämään. Suuren rahan trollit ja poliittinen poliisi pitää siitä huolen. Olihan Puhjoismaisella Vastarintaliikkeelläkin puolue hanke. Loppuikohan hyväveliverkoston vastaisena hankkeena?

rtellinen
rtellinen
24.4.2019 20:31
Vastaa...  Juuso

Ennemminkin pitäisi puhua hyvätoveriverkosta. Hyväveliverkostot sormensa ympärille kietoneesta punaisesta portosta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.4.2019 00:44
Vastaa...  Juuso

Nynny vaalikarja antoi miltei 540000 ääntä. Radikaalit vallankumoukselliset rapiat 2000. Noiden lukujen kuuluisi kertoa jotakin, vaikka ovat suuntaa antavia. Jos käännät nuo lukemat toisinpäin, väitätkö edelleen, ettei persut päästä SKE:tä eduskuntaan. En laittanut kysymysmerkkiä, koska ei tuollaisia voi keneltäkään kysyä.
No ne luvut, nehän kertovat äänimäärän, eli vaaleissa mitattiin kannatus.
Uudellamaalla hylättiin muistaakseni 19000 Marcon ääntä. Ne plus loput 2000 muuta SKE:n ääntä ei riitä vieläkään viiteen-kuuteen paikkaan, jotka olivat jo varattu etukäteen. Vaalivilpillä viedyt + perille menneet äänet eivät olleet yhteensä läheskään 30000. Jokin tässä vaalimatematiikassa nyt hiertää, mikä se voisi olla. Olli Heikkilällä on kuitenkin korkeakoulutausta ja hän itse laski nuo äänet.

T
T
25.4.2019 09:23
Vastaa...  fatwantarkistaja

Vaaleissa oli vilppiä?

Vaalivilppimies
Vaalivilppimies
25.4.2019 11:12
Vastaa...  fatwantarkistaja

Siis mitä? Marcolta hylätty 19000 ääntä, no joo, lehmätkin lentää. Marcohan oli oikea äänikuningas, pääministeri lähes.
Ollin koulutus ei sitten ole mennyt ihan nappiin sekään jos on onnistunut ihan itse laskemaan Marcon hylätyt äänet ja saanut tuollaisen tuloksen, anna mun kaikki kestää kun tälläistäkin huuhaata joku jaksaa levittää.
Vielä pieni kyssäri, missä Olli nämä ”äänet” laski, eikö niitä laske joku muu taho, virallinen sellainen?
Miten joku kehtaa edes esittää tämän kaltaista paskapuhetta, että lähes 20 000 ääntä hylätty, huh huh! SKE saanut yhteensäkään koko maassa noita lukuja ääniä mitä on ”hylätty”. Älkää nyt tekään siellä olko niin tyhmiä, että ette käsitä tuollaisen olevan tavallisten kansalsiten mielestä pelkkää fuulaa, ei vaalivilppiä!

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 01:04
Vastaa...  Vaalivilppimies

Tulen olemaan onnellinen että varmojen tietojen mukaan tämä SKE sekamelska porukka saa EU-vaaleissa vähemmän ääniä kuin eduskuntavaaleissa, nyt ei olekkaan mitään vaaliliitto juitsuja käytettävissä.

KÄÄK!
KÄÄK!
25.4.2019 11:25
Vastaa...  Torsti toiveikas

Päivän paras brändi: Kempeleen Ärsyttävin Äijä.
”Olen vain 17”: KÄÄK! (= Kempeleen Ärsyttävintä Äijää Kusetettiin).

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 01:05
Vastaa...  KÄÄK!

Kempeleen ärsyttävin..? Sipilä.

Huru-ukko
Huru-ukko
24.4.2019 14:25

Tästäkin näkee kuinka persut ovat syyllisiä kaikken pahaan Suomessa ja maailmalla. Hyi hyi teitä persut, kun ette edes osaa käyttäytyä ja hyväksyä, että joku tai jotkut haluavat olla kukkona TUNKIOLLA. Huom!! tunkiolla kuten skenen porukat, jotka tosin eivät itsekään tiedä kuka on suurin ja kauhein tai jotain.

Ilmari
Ilmari
24.4.2019 15:53

Yhdistyslain 5 luvun 24 pykälän mukaan kokouskutsussa on mainittava kokouksen aika ja paikka. Näin oli tehty SKE:n kokousta koolle kutsuttaessa. Koko aika meni kokouksen puheenjohtajan valitsemiseen eikä varsinaisia päätöksiä ehditty tehdä. Kun kokoustilan aikavaraus loppui, ilmoitettiin, että kokousta jatketaan tauon jälkeen muualla. Näin ei voi tehdä vaan kokouksen on se päätettävä. Tästä seuraa että jatkokokous ei voinut tehdä mitään päätöksiä. Käsittääkseni lokakuun hallitus on laillinen hallitus.

juuso
juuso
24.4.2019 17:11
Vastaa...  Ilmari

Miten tuo muuttaisi asioita, jos lokakuun hallitus olisi laillinen? Tietenkin ilman erotettuja henkilöitä…

Katri
Katri
24.4.2019 17:13

Ske on nyt kuitenkin puolue siinä missä muutkin ja ainutlaatuinen puolue onkin. Kyllä sitä tarvitaan, ei kaikki kansallismieliset koe persuja omakseen. Toivon että saataisiin nuo riidat vaan lakkaamaan.

Juuso
Juuso
24.4.2019 17:17
Vastaa...  Katri

Samaa mieltä olen…

kokoomuksen paksusuoli
kokoomuksen paksusuoli
24.4.2019 18:10

Paskakasaa on turha hämmentää. Haisee vain enemmän.

Coomo
Coomo
24.4.2019 18:58

Paavo, olet ymmärtänyt väärin.
SKE ajaa suoraa demokratiaa, eli kansanvaltaa. Perussuomalaiset eivät aja suoraa demokratiaa vaan Halla-aho sanoi eilen, että ryhmäkuri kuuluu persujen linjan. Eli taustavoimat linjan päättää.
SKE on kansallismielinen puolue, ja persut ajaa suurfirmojen intressejä, takkia heiluttaen, persut siis globalistien puolue. Onhan se mahdollista, että ske:n takki alkaa heilua yhtä petturimaisesti kuin persuilla.

Ääripäinen Samuli
Ääripäinen Samuli
25.4.2019 02:27
Vastaa...  Coomo

No Cooomoon. Ei todellakaan pidä paikkaansa. Tälläisen höpötyksen takia ei tullut mieleenkään äänestää ske tai muita marginaalipuolueita. Toki heillä on aivan yhtä hyvä asia mielessä kuin persuilla. Äänestin persuja. Äänestin fiksua Mauri Peltokangasta. Marco on ruvennut pölhöilyllään vituttamaan oikein kunnolla. Tollainen idiootimainen käytös johtaa siihen että kukaan ei jaksa seurata ske puoluetta/liikettä. Iljan turhautumisen ymmärrän erittäin hyvin. Mutta uskon että ei mene kauaa kuin Ilja on taas kuvioissa. Hänellä on rauhallisuutta, älyä, ja kokemusta. Ketä tuolla SKEssä on enää Marcon ja Marin lisäksi?

Peetteri
Peetteri
25.4.2019 06:30

Ipu, Kansalaispuolue, ske, 7 tähteä, ja kaksi kommunistipuoluetta ovat kaikki parempia kuin perussuomalaiset.

Peetteri
Peetteri
25.4.2019 06:34

Itsekin olin joskus niin tyhmä, että uskoin persuihin, äänestinkin persuja, mutta par vuotta hommaa seurattuani hiffasin, että kyseessä on bluffipuolue siis valeoppositio

rtellinen
rtellinen
25.4.2019 16:40
Vastaa...  Peetteri

Montakohan valeoppositiota näistä pienpuolueista tahi kansallismielisistä järjestöistä löytyy? Montako punaisen valpon pyydystä, hämmentäjää ja hajoittajaa? Jokaisen kansallismielisen ja suvakkimielisairauden vastustajan pitäisi ymmärtää, että paras keino vastustajien kontrolloimiseen on olla itse eturintamassa ohjailemassa pyrkimystensä vastustamista. Aallon harjalla mieleiseensä suuntaan. Länsimaat ovat siinä tilanteessa ja niin mädätetyt, että tämä kansallismielisten kontrolli ilmeisestikin toteutetaan länsimaiden omien vakoilu- ja poliisiorganisaatioiden kautta. Länsimaissa harjoitettavan itsemurhahakuisen politiikan valta-asemaa ja menestystä, sekä kansallismielisten toimijoiden hajanaisuutta ja heikkoutta, ei voida mitenkään muutoin selittää.

Viiro
Viiro
25.4.2019 17:10
Vastaa...  rtellinen

Kaikki falangit saattavat olla, mutta persut on aina on ihan turha firma. PVL taitaa olla, sekin, siis oli

Ari Kärkkäinen
30.4.2019 01:08
Vastaa...  Coomo

Jaa.. mikä se sellainen puolue on joka ei toimi, eikä edes eduskunnassa..!?

Juha Väisänen
Juha Väisänen
24.4.2019 21:32

Vielä lisään tuohon kommenttiin.
Hybridisotakeskus toimii ikään kuin tulenjohtajana, joka ohjaa yhteiskunnassa jo olevia resursseja tuhottaviin kohteisiin.
Sen tarkoituksena ei ole kehitellä uusia sodankäynnin muotoja. Innovaatiotoiminta on ulkomailla. Myöskään sen tarkoituksena ei ole rakentaa tai pitää yllä, vain tuhota.
Sota on sotaa.

Särmääjä
Särmääjä
25.4.2019 00:11

Asianosaset käsittelee noita asioita jo omissa lähetyksissään, ad-nettiradio käsittelee asiaa ja vielä eräs käppänä päivittäisillä jorinatuokioillaan käsittelee asiaa niin eikö se jo riitä? Tarviiko tännekin tätä samaa draamaa levittää? SKE on puolueena vaaleissa mukana ja oikeusasiat ratkotaan oikeudessa sitä muka kun ratkotaan.Tätä samaa touhua on käyty jo Mäenpään puolueista alkaen ja aina yhtä sekavaa saippuaoopperaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.4.2019 01:01
Vastaa...  Särmääjä

Tämä on media. Ei Italehti jätä julkaisematta kansaa suuresti kiinnostavaa juttua sen perusteella, että nimetön käppänä jorisee jotakin.

Ääripäinen Samuli
Ääripäinen Samuli
25.4.2019 02:19

Ei kyllä taida meikäläistä napata mitkään uutiset, ja asiat enää. Kansalismielinen pienpuolue, ja vaikuttaja kenttä on tuhoutunut. 0,2 prossan sossu kuningas Rinne määrää 4 vuotta vihervasemmistolaisten relateidensä kanssa kuviot. Ei tässä voi kuin vaipua syvään apatiaan. Äänestämäni perussuomalainen ehdokas sai massiivisen määrän ääniä, mutta ruikuttaa nyt pian oppositiossa. Rajat on ja pysyy auki. Motivaatio duunissa on suurimmalla osalla nollissa. Vihervasemmiston sumutus tulee viemään kaiken viemäristä paskalaitokseen, ja unholaan. Sitähän nuo mulkerot haluaakin. Tyhmät idiootit on muka äänestäneet jotain rinteen sossuja? Mitään kikyjä ei peruta. Ei nämä samat passkat aiemminkaan vastustaneet kuin symbolisesti yhden päivän mielenilmauksella. SDP on globalistien huijaripuolue.

Perzu
Perzu
25.4.2019 02:46

Jussi Halla-Aho meidän Obi Wan Kenobi. Hän keräsi vastarintaliikkeen rauhallisella älykkäällä tavalla. Sitten jotkut pyrkyrit jauhaa vittu paskaa kuten kaikki mulle ja heti Marco. Säälittävää. Eihän tollaisella käytöksellä,ja joka ikiseen ikävään paikkaan tunkeutumisella saa kuin camp huumori statuksen. Sitten vielä kehdataan haukkua persut joiksikin globalistien käsikassaroiksi. Hävetkää. Mä olen politiikkaa seurannut 30 vuotta, joten jonkun Marcon itkut ei hetkauta. Mäenpää oli myös väärällä tiellä, vaikka järkeä puhuikin. Hänkin kateudesta kihisten haukkui Halla-Ahoa. Hän ei esimerkiksi ei ikipäivänä olisi voinut ottaa suurien massojen ääniä itselleen.

Peetteri
Peetteri
25.4.2019 06:21
Vastaa...  Perzu

Halla-aho on huijari ja globalisti, maanpetturi, ja sellaiselle tuleekin huutaa. Hommaääliöt ei vaan hiffaa. Mestari painaa johdonmukaisesti globalistipainiketta europarlamentissa, fanilauma ei vaan usko evidenssiin

Glögilisti
Glögilisti
26.4.2019 00:59
Vastaa...  Peetteri

Hah hah haa. Mitä sä oikein jauhat. Miksi kaikki muut puolueet sitten vihaa persuja kun ne on niiiin vitun natseja, eikä tykkää eusta? Miksi ne haluaisi että ne vie globalistien omilta puolueilta vitusti ääniä ja laittaa ne ahtaalle? Kerro vaan.

IdioottiAlexJones
IdioottiAlexJones
26.4.2019 05:41
Vastaa...  Glögilisti

Eikös sulla hissi mene ylös? Pappa katsos kädestä ohohojaa….
Katsos ei persut ole yhtään fiksumpia kuin muut. Asia vaan myydään ja markkinoidaan sellaisena ”vihana” idioottilaumalle, jotta ne voivat paukuttaa henkseleitä sitten keskenään. Katsos poliitikot, toimittajat ja intressiryhmät ”tekevät teatteria” ja siihen tarvitaan aina katsojia jotka sitten uskoo näytelmään. Juliet and Romeo vai mittä.
Laita mahtumaan nyt, persut on globalistipuolue. Peejii Halla-aho on siis sun vihollinen, meidän kaikkien vihollinen, eikä kaveri kun kikkaillaan, takki kääntyy, vähän valehdellaan, pimittetään jne

Mankku
Mankku
26.4.2019 17:39

Pro Eu, pro nato, pro yk, pro kapitalismi, pro BIG Banks, pro suurkorkoraatiot, pro tukipaketteja, Halla-aho kannattaa ttipippia, aseita islamisteille, pankkiasetuksia, ja sitten hallituksessa persut myönsi 100 000 oleskelulupaa, mamumyönteinen(kin)

Alarik Lundin
Alarik Lundin
26.4.2019 17:58
Vastaa...  Glögilisti

Asia on varsin yksinkertainen. Suomeen ajetaan USA:n poliittista mallia, kuten myös koko Eurooppaan.
Luuletteko, että Trump USA:ssa oli joku kansallismielinen vaihtoehto? Ei, se oli vaihtoehto niille, jotka eivät pidä siitä toisesta vaihtoehdosta.
Hajoita ja hallitse on just tuota, media esittää kaiken jakautuneina leireihin, sellaisiin leireihin jotka sille sopivat ja hiljentää ne jotka eivät sovi.
Onko Media ollut Persuista hiljaa? Onko Persut oikeasti median vihollinen? Ei, Persujen ”sensurointi” on pikemminkin ollut agressiivisen äänekästä.

Alarik Lundin
Alarik Lundin
26.4.2019 18:23
Vastaa...  Perzu

Ei äänistä ole tässä maailmassa mitään hyötyä, koska niitä saadakseen pitää houkutella äänestäjiä joista ei ole kannattamaan todellista vastarintaa. Juuri se on unelmoijien ongelma, etteivät he osaa ajatella vaaleja pidemmälle.
Jos Frankfurtin koulukuntalaiset olisivat olleet toisen maailman sodan jälkeen yhtä saamattomia ja tyhmiä kun persujen äänestäjät, ei olisi mitään matutulvaa koskaan tullut.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
25.4.2019 10:01

Koettakaa rauhoittua; tää toistensa tukassa oleminen on suomalaisten oma syöpä. Rivit nyt taakse johdonmukaisesti suoristettuina ja uuteen hyökkäykseen. Kyllä se rinteen paskaporukka tutisee jo eka hyökkäyksestä, puhumattakaan jatkuvasta
ottelusta. Mäenpää – vainaja oli monessa asiassa oikeassa, mutta Halla-ahon kanssa sillä oli jotain vanhaa jäynää, ja siinä syy,
ikävä kyllä, hänen persuvihaansa.

Olen suomalainen
Olen suomalainen
25.4.2019 12:51

Kyllä jotku jaksaa murista jonku pelleporukan takia. Hirveetä raamaa pikku asioista. Tulee musulmaanit mieleen. Oikea suomalainen pystyy parempaan, jos ei ole henkistä kyvyttömyyttä riesana. Tällä hetkellä ei suomessa ole muuta panostettavaa kohdetta kuin persut. Nyt jäi pienestä kiinni ettei PS noussut ykköseksi. Jos sä et äänestä persuja, niin äänestät punikkeja ja halpatyövoiman kuskaajia alhaisen kiukkuperseilyn takia. Ihan riippumatta siitä, oletko käynyt äänestämässä. Nyt on Soinilaiset poissa pelikentältä, niin PS tulee vastaamaan kansallismielisten tarpeisiin paremmin. Siis kansallismielisten, ei sisäsiittoisten.

Meeri
Meeri
26.4.2019 17:33
Vastaa...  Olen suomalainen

Persut myönsi hallituksessa noin 100 000 oleskelulupaa, eli puolue on mamumyönteisin klikki suomessa

El Comandante Cero
El Comandante Cero
26.4.2019 03:32

Kaikki ovat päteviä johtajia Jumalan armosta.