Ruotsissa suuria metsäpaloja

forest-fire-432870_960_720.jpg

Ruotsissa näyttää tänäkin vuonna tulevan suuri metsäpalovuosi. Tällä hetkellä ympäri Ruotsia on kymmeniä laajoja metsäpaloja, jotka eivät ole palolaitosten hallinnassa.

Tällä hetkellä paloja on ainakin Skoonessa Hästvedassa, jossa tulessa on kaksi suurta metsäaluetta. Palo levisi asuinalueen kupeeseen, joten ihmisiä jouduttiin evakuoimaan. Torstain aikana palo saatiin jollain tapaa hallintaan, sen eteneminen voitiin ainakin estää.
Östergötalandissa Tjällmossa syttyi maanantaina iso tulipalo. Täälläkin palo uhkasi levitä asuinalueelle ja ihmsiä evakuoitiin. Ison palon lisäksi alueella on useita pienempiä palopesäkkeitä.
Niin ikään Östergötalandissa Godegårdissa syttyi iso tulipalo. Smålandissa Gnosjössä syttyi maanantaian iso palo, jonka laajuus on ainakin 200 hehtaaria.
Useissa paloissa on käytetty helikoptereita ja myöskin armeija on sammutustöissä.
Pääministeri Stefan Löfven kehoittaa viranomaissivu MSB:ssä ihmisiä ottamaa vastuuta ja seuraamaan pelastusviranomaisten säännöksiä.
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Aivan.Ihmisten pitää nyt ottaa vastuuta ja seurata säännöksiä.Paitsi tietenkin niitä paloja aiheuttavien muslimisyöpäläisten koska heillä on jakamattomat ihmisoikeudet.

Maahanmuutosta ei tingitä oli miten oli

Ilmankos ruotsalaiset nykyään ”kulkevat polvillaan” kun joka asiasta pitää ottaa rajattomasti vastuuta. Sama ei kuitenkaan koske poliitikkoja eikä MSBn ukkoja jotka ovat hommanneet kokonaista 10 helikopteria sammutusvalmiuteen, työalueena KOKO Ruotsi?!? (TV4 Nyheter 24.4 kl. 22.00)
Yksi helikopteri pystyy kuskaamaan vain 1500 litraa vettä per kerta. Laskekaa siitä miten tässä tulee käymään…

Huru-ukko

Kait ne pyytää taas suomalaisia apuun. Niinhän ne teki viime vuonnakin.

Jytkyttelijä

Eikös sieltä tullukkin kymmeniä tuhansia työkykyisiä tänne joku vuosi sitten. Jotta ei muuta kun hankkija lippis päähän ja sarviksen ämpäri kainaloon ja palopaikalle hopi hopi!

näinseon

Mutakuonot sytyttää näitä tahallaan ja nauraa poliist tietää tämän mutta vaikenee

Embo

Juuri näin. Pientä keppostelua. Erään ruotsidemokraatin iso kartano paloi oudosti maan tasalle noin viikko sitten, ainut tulenarka asia oli että sijaitsi hyvin lähellä sossumuslimien kalifaattia. Kaikki tietää, kukaan ei sano.. Ruotsissa on jo niin valtava ,ennätysvauhtia kasvava, sossumuslimiväestö että eivät karta mitään keinoja eivätkä todellakaan pelkää viranomaisia tai seuraamuksia. Kaikki tuhotaan tai varastetaan. Vallankaappaus on täydessä vauhdissa ja Ruotsalaiset nyhverönyssykät ovat häviöllä. Ruotsi on viiden vuoden päässä täystuhosta, uskokaa pois.

Metsänpolttopalkkiot?
K.L.

Oulussa yritettiin polttaa kirkko…Tuirassa…ihqua.

Embo

Ihmeellistä, ensin muslimien suorittamia lasten joukkoraiskauksia joista Suomalaiset rasistisesti suuttuivat sekä aikovat rasistisesti myös tuomita vankilaan, ja sitten Ranskassa palaa kirkkoja.. ei tarvitse olla muslimi-rakettitieteilijä ynnätäkseen näitä asioita yhteen. Tässä ei ole syyllisenä Norjalainen Black Metal-basisti vaan puhdasrotuinen uljas, rohkea muslimisoturi joka näin kiittää jokapäiväisestä sossurahastaan. Onnea Suomi !

Pena

Autogrillit alkoivat näköjään kyllästyttää niin poltetaan metsää.

John MacMunne

Musiikkia kehitysmaalaisille pyromaaneille ja muille sekasikiöille:
5 Finger Death Punch – Burn MotherFucker Burn

Rami Routa

eikö maa-syöpäläiset pyyhikään vanhusten perseitä tai edes sanmuta metsä paloja..vaikka niin luvattiin..pikemminkin sytyttävät niitä.. Onko meitä huijattu?

Valtsu

Ei ole. Tuli vain on kehitysmaamuslimeille uusi innovaatio ja sikäli käyttö on vielä hapuilevaa. Kukapa meistä olisi syntyjään kävellyt.

Rami Routa

metsä-palojen..syttyttäminen..on erittäin kustannus tehokas terrorin muoto..jopa parenpi kuin rautatie kiskojen räjäyttäminen tunnin junan alta. Näin saaadaaan tasa arvon nimissä..koko planeetta mutapää ählämimaiden kaltaiseksi aavikko alueeksi..lieneekö sattumaa..että juuri mutapäiden maat on aina silkkaa paskaa ja aavikkoo..i dont think so

Anonymous

voihan perse..mun pitää ottaa jo niin paljon ”vastuuta” kaikesta..et jo unohdin alkupäästä ööh..

El Comandante Cero

Jos en väärin muista niin vuosi sitten naapurissamme juuri ehdotettiin erään edistykseksellisen politiikon taholta uusioruotsalaisten sijoittamista syrjäisille seuduille jolloin he olisivat kärkireservinä sammuttamassa metsäpaloja.

fatwantarkistaja

Googlettakaa ”taivaslyhty” (pakolaiset ei saa guuklettaa). Innovaattori saisi modaamalla tuosta sellaisen edullisen välineen, jolla pääsee sellaisiin paikkoihin, joihin muut eivät pääse. Tuhansia ja taas tuhansia jos lähettää, tulee hyvä. Japania kuulemma lähetti Yhdysvaltoihin ilmapalloterveisiä sotiensa aikaan. Jännä.

Ruotsin kesä on yhtä tulijuhlaa

”Turvapaikanhakijat” ovat rynnänneet luontoon sakoin joukoin rillailemaan ja chillailemaan kotoutumisprojektin siivittäminä ja suvakit unohtaneet kertoa ettei koko metsää saa polttaa.

Anonymous

Onko faktisesti mitään tietoa sytyttäjistä tai syttymissyystä?
Entä onko metsäpalot tilastollisesti lisääntyneet?
Kiinnostava ilmiö…

Rami Routa

uskon.. että ainakin puolet on..noi ei välitä luonnosta mitään..ei varsinkaan kristittyjen maista.. ei välttämättä tarkoituksellista sabotaasia..mut heittelee tupakan tummpeja sinne tänne ja tätä rataa.. suomalainen..tai ruotsalainen..on vastuullinen…kattoo ettei tulet leviä..mut toi on just tota noittten samaa mutiaistouhuu..jonka takia niiden omat maatkin on just ääsholecountryjä.

debis

Otsikko: Rinne ilmoittautui Suomen kaikkien aikojen vaaarallisimmaksi poliitikoksi
Eli hänen suunnitelmansa on kipata suomalaisten verorahat..ja koko Euroopankin jotenkin hillitsemään neekereiden sikiämistä. Hän luo 13 miljoonaa ”työpaikkaa” 2 miljardille uudelle neekerille.
Jos suomalaisten kansallisvarallisuutta ei tyhjennetä Afrikkaan vähäntämään sikiämistä (eli siis lisäämään sitä, kun annetaan resursseja) niin on meidän ja eurooppalaisten syy, että Afrikalle kävi niin kuin kävi jolloin tietty looginen johtopäätös on ottaa 60 miljoonaa neekeriä ja mutapäätä Suomeen..ja kaiketi pari milardia koko Eurooppaan (poislukien tietty Venäjä ym.)
Ja jos pistetään vaikka 200 miljardia Suomesta neekereille..ja ne lisii silti..on syy ilmastonmuutos jne..eli meideän..jolloin syntyy jälleen velvollisuus ottaa 60 miljoonaa mutapäätä Suomeen, koska syy on edelleen meidän. Kun ne ny kumminkin lisivät ja sikiävät ”koulutti” imbesillejä kuinka tahansa.
Eli tässä heiluu Suomen kansan yllä damokleen miekka..se putoo miloin tahansa..Tartteeko selittää..mitä suuren määrän mutapäiden ottaminen Suomeen merkitsee Suomelle, sen kansalle..kaikelle
tiivistetysti.. Kaiken loppu, ultimate katastrofi..pitääkö myös selventää, että Antin metodeilla myös kaikki villieläimet tapetaan Afrikasta..eikä siihen tartte hiilidioksiipäästöjä. Mut sehän ei Anttia kiinnnosta.vain oma valta..
Mut tän Rinne..luultavasti kaikki muutkin puolueet paitsi PS tulee tekemään, jos niitä ei estetä. Kaikkien aikojen uhkakuva…ei mitään järkee kenenkään enää investoida Suomeen.
Page creation time: 7.442ms

Carl

Suomalainen metsä on kuitenkin saman kaltainen, kuin ruotsissa ja ihmettelen mistä johtuu, ettei täällä esiinny kymmeniä laajoja metsäpaloja(polttoja) näin keväällä, kuten naapurissa? M.O.T

Embo

Eli Ruotsissa on vain metsäpalojen ILMOITUSHERKKYYS lisääntynyt. Metsäpalojen määrä on sama kuin aina, eli muutama superharvinainen yksittäistapaus jotka luultavasti ovat vahvasti liioteltuja sekä rasistien sytyttämiä.