Hurjanpuoleinen viikonlopun aloitus: ampumista, pommeja ja puukkohippaa

Kuvakaappaus 2019-04-27 09-26-54

Ruotsissa on taas ollut hurjanpuoleinen viikonlopun aloitus. Illan ja yön aikana on puukotettu, ammuttu ja räjäytelty pommeja.

Malmossä suoritettiin kranaattikeskitys klo 00.07 aikaan. Värnhemin kaupunginosassa viriteltiin lataus erään ravintolan julkisivun kupeeseen ja ravintola sai suuria rakenteellisia vahinkoja. Kaikki ikkunat rikkoontuivat ja osa sisustuksesta oli täysin tuhoutunut.
Huomioitavaa on se, että ravintolassa oli tekoaikaan paljojn asiakkaita. Yksi sai lieviä vammoja ja joutui hakeutumaan sairaalahoitoon.
Poliisi eristi yöllä ison alueen tutkintaa varten ja kiinteistö jouduttiin evakuoimaan vaurioiden takia. Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Alla filminpätkä Malmöstä kohta räjähdyksen jälkeen. Filmiltä näkyy ainakin kiinteistön vauriot.
[wpvideo CZ46z2gE]  
Norrköpinginssä taas harjoitettiin tuliaseammuntaa kohti toista ihmistä. Klo 22.00 aikaan ei pystytty enää hillitsemään tunteita vaan kaivettiin pistoolit esille. Uusruotsalainen nuorukainen sai ottaa vastaan kehoonsa useita luoteja ja loukkaantui hengenvaarallisesti.
Heti tämän ampumisen perään ammuttiin keskusta-alueella uudestaan. Poliisin mukaan teot kuuluvat samaan kokonaisuuteen.
Poliisi eristi pari potentiaalista aluetta tutkintaa varten ja tutkii asiaa. Jotain on otettu takavarikkoon, mutta mitä, sitä ei kerrota. Tekijöitä ei kuitenkaan ole otettu betoniseen takavarikkoon.
Klo 02.40 aikaan harjoitettiin Uppsalassa puukonpistämistä toiseen ihmiseen. Nuorukainen sai kokea miltä tuntuu kun rauta työntyy ihon läpi lihakseen. Nuorukainen toimitettiin sairaalaan, toinen nuorukainen otettiin vakavuuspuhutteluun epäiltynä murhan yrityksestä.
https://polisen.se/aktuellt/polisens-nyheter/
Muuten valtakunnassa rauhallista.
 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Nyt ei taida auttaa kuin tuoda joku tuhat poppamiestä noitumaan kylmää, sateista kesää.

Raiskausennätystä pukkaa

Turha toivo. Nyt jo kulkevat nuoret tytöt tuskin ”hiiren”peittävissä shortseissa. Kehitysmaahousuissa puolestaan kiehuu ja porisee ja keittää yli.

J(f)K

Kuinka syvälle yhteiskunnan pitää vajota ennen kuin tietyt piirit kykenevät hyväksymään tosiasiat, kehitysmaalaiset eivät tuo muuta kuin ongelmia monessa sukupolvessa.
Paraneminen alkaa tosiasioiden hyväksymisellä ja niiden sanomisella.

Niin ihguja

Niinpä. Mutta ihmisoikeudet yli rajojen sekä meillä on unelma. Pää, olkapää, peppu ja keinuttaminen leikkipuistoissa sekä tutustuttaminen pikkutyttöihin. Siinäpä resepti mikä niillä höyrypäillä on kovassa uskossaan että rakkaus sekä lämmin syli saavat integroitumaan.

Sotatuonti ja tuontinainti

Ninhän se Salvinikin sanoo että pakolaiset eivät pakene sotaa vaan tuovat sen mukanaan tänne.

Anonyymi

Juuri niin. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Kuvittelin todella ruotsalaisia viisaammiksi, mutta ilmeisesti helppo elämä tekee ihmisistä vässyköitä ja feministit tuhoavat loputkin niistä miehistä, joita voidaan vielä miehiksi sanoa. Kaikkien alistaminen lällysosialidemokraateiksi ei kuitenkaan onnistu siellä, missä islam nostaa päätään ja ruotsalaiset miehet ovat hätää kärsimässä.

Heja Sverige

SVT Text kertoo (Sydsvenskania mukaillen) että koiraa ulkoiluttamassa ollut 40-vuotias nainen vammautui lievästi räjäytyksessä. Joutuukohan Ruotsi kieltämään nyt rasistiset ravintolat ja tuleeko 40-vuotiaille naisille ja koirille ulkonaliikkumiskielto!

fatwantarkistaja

Paree olla vähän helvetin hyvä syy pitää koiraa kaupungissa. Jutussasi ei mainittu aviomiestä? Imaami ottaa lähiaikoina yhteyttä ja päättää jatkosta puhuttelun pohjalta.
Onneksi tulee se monikulttuuri koirille ja naisille.

Kauitin huutaa ”Tsot, tsot!”

Kehitys kehitysmaassa menee luonnollisesti siihen ettei enää tyydytä asentamaan pommeja ulko-oviin yöaikaan vaan pommi-iskuja aletaan tehdä keskellä päivää. Kun liikkeenomistaja tietää sen sujuu suojelurahan maksu liukkaammin. Yksi ainoa pommitus ja se on lappu luukulle.
Ampuminen ja osuminen sivullisiin tulee myös lisääntymään kun kehitysmaasota kiihtyy. Kun otetaan kokkelipohjat niin ampuminenkin saa uusia ulottuvuuksia. Ei ole niin väliä jos muutama kuffari menee samassa jytkyssä, bonusta paremminkin.

hemis

Pommi on extraa mutta meno oli “rauhallista” kuten Suomessa.

Suomi Finland

“Tilastotieteen kurssille tarvetta: Afrikan maat saivat eri aikoina tapahtuneen itsenäistymisen jälkeen mahdollisuuden aloittaa omien luonnonvarojensa hyödyntämisen, kansojen koulutuksen ja poliittisen järjestäytymisen. Mutta tämä ei todellisuudessa tapahdu ”tyhjältä pöydältä” taikka neitseellisesti. Jos lasta on vuosikausia kohdeltu kaltoin, ei hänen psyykkiset voimansa tai minäkuvansa mahdollista järkevää ja rakentavaa toimintaa. Vaan toiminta imitoi kaltoinkohtelua ja itsetuhoisuutta. Aikaisintaan kolmannessa sukupolvessa voi tapahtua muutosta tasapainoiseen ja rakentavaan suuntaan. Ja sekin hitaasti. Syyllinen ei ole lapsi itse, vaan häntä kaltoinkohdelleet tahot. Joten eikö ole kohtuullista, että Eurooppa ”maksaa” turvapaikanhakijoiden muodossa vuosikymmenten ”kalavelat”. Ja tuosta artikkelin kartasta voi laskea, missä suhteessa minkäkin maan tulisi ottaa vastaan tulijoita.”
unv.is/https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006085296.html
Verenpaineeni nousi kun tuon luin. Sorry isänmaalliset ystävät: laitan vahingon kiertämään.
Jos nyt ajatellaan, miten juutalaisia kohdeltiin 1930- ja 40- luvuilla, niin aika nopeasti ovat suosta nousseet.

fatwantarkistaja

Hyvin se velkojen maksu asumis- ym tukien muodossa auttaa niitä Afrikkaan jääneitä, taitavat ihan polvillaan kiitellä siellä. No jos joku kokee olevansa velkaa, maksakoot omistaan. Esim Leopold kakosen jälkeläiset, kaivakaas kuvetta.
Ihmetyttää monesti kun valkoiset eittämättä ovat mustia aikoinaan riistäneet, mutta rakentaneet toimivan infran, että eikö viidakon väki ynnä muut asukit pysty pitämään hommaa kasassa. Älykkäimmät hoitamaan niitä älyä vaativia tehtäviä, ahkerat ahkeroimaan ja lusmut lusmuilemaan. Sillai kait se homma toimii. Ei mihinkään sekametsään saa länsimaiseen traktoriin osia, mutta kylässä on mekaanikko ja puhelin ja vehkeet, luulisi kuntoon tulevan. Vaan kun ei tunnu onnistuvan.
Tahtoo sanoa, että ellei kiinnosta kehittyneen yhteiskunnan ylläpito, ehkä kannattaa palata vanhaan. Se ei ole väärin, päinvastoin monia etuja toisi meille kaikille. Ei tietenkään tule tapahtumaan, joten tekohengitys jatkuu loppuun saakka. Kiinalaisten touhuja ei sitten huomaa kukaan, onko sovittu?

Suomi Finland

Tosin ‘lapsi’ on erittäin hyvä vertaus tuossa mielipidekirjoituksessa. Korjaisin tuota mielipidettä ehkä itse siten, että puhuisin lapsesta, joka ei koskaan kasva aikuiseksi, eli jonka ei koskaan tarvitse ottaa vastuuta itsestään tai teoistaan.
Toisaalta siirtomaavallan jälkeen on tapahtunut sellainen väestöräjähdys, että menneiden sukupulvien traumoja on ollut mahdotonta ehtiä tartuttaa kaikkialle uusiin sukupolviin.
Afrikan nykyiset ongelmat ovat seurausta väestöräjähdyksestä ja olemattomasta lasten koulutuksesta. Eivät siirtomaavallasta.

Kalle K

Väsyttää tämä hulluus. Ei maalaisjärjen hiventäkään suvakkien arvopohjassa.