SVT: Älkää tehkö lapsia; otetaan kehitysmaalaisia sen sijaan

Kuvakaappaus - 2019-04-28 16-34-56.png

Ruotsalainen ympäristöaktivismi on ottanut viime aikoina uuden harppauksen, joka on saanut turvapaikka-aktivistien suvereenin hyväksynnän. Ilmiön lanseerasi hiljattain mm. SVT:ssä työskennellyt toimittelija, kurditaustainen Gurgîn Bakircioglu.

Gurgîn Bakircioglu kertoo SVT:ssä julkaisemassa mielipiteessään, että lapset ovat söpöjä, mutta eivät ympäristöystävällisiä.

– Ympäristönäkökulmasta ihmisen jälkeläiset ovat paheksuttava asia, kurdiino kertoo.

Gurgîn Bakircioglu kertoo edelleen, että lapsettomuus voi olla jotain sellaista, joka ratkaisee ilmastonmuutoksen. Ydinperhe ei ehkä olekaan ainoa vaihtoehto. Gurgîn Bakircioglu on päättänyt sterilisoida itsensä ympäristön takia.

Tähän asti moni on luultavasti yhtä mieltä, mutta sitten Gurgîn Bakircioglu keikauttaa asian päälaellee ja juuri tämä on saanut turvapaikka-aktivistit huutamaan hoosiannaa.

– Syntyneet ihmiset ovat enemmän arvoisia kuin syntymättömät. Ja jos olemme huolissamme, että Euroopan väki vähenee niin – silloin maahanmuutto on täydellinnen tapa tasapainottaa sitä.

Kurdiino siis kertoo, että eurooppalaisten miesten pitäisi sterilisoida itsensä, jotta ilmasto pelastuu, mutta käyttää kehitysmaista tulevaa maahanmuuttoa kompensoimaan pienentyvää väestöä.

Luonnollisesti asia on saanut lämpimän vastaanoton turvapaikka-aktivistien ryhmissä. Asia on jotain sellaista, joka on ollut kaikkien huulilla, mutta lopullinen muotoilu on ollut hakusessa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

45 thoughts on “SVT: Älkää tehkö lapsia; otetaan kehitysmaalaisia sen sijaan

 1. Jumaluta, aina löytyy hullumpaa kun luulee että hulluus on saavuttanut lakipisteen.

  146
  1. Mikäli olen oikein ymmärtänyt täällä suomessa on joillakin leireillä jo päästy asian tiimoilta vauhtiin. Eli aivopesty ilmastonmuutoksella ettei perhettä tulisi perustaa.

   63
  2. Eikä nämä maailmanhalaajat tajua mihin meitä ajetaan on helppoa nähdä tulevaisuuteen, siellä on vähemmistönä nykyinen enemmistö ja senhän tietää mitä siitä seuraa. Itse en ole sitä enää näkemässä mutta lapseni ja etenkin lapsenlapseni tulevat kärsimään nykyisistä päätöksistä raskaimman kautta.

   55
  3. Hmm… onkohan länsinaapurissa enää käytössä minkääntasoista mielenterveyshoitoa?

   Tuli vain mieleen, kun luin artikkelissa lainattua ehdotelmaa.

   23
 2. Sairaus on vaikeutumassa rajusti.

  Tätä voi verrata pahanlaatuiseen syöpäkasvaimeen. Tämä kasvain on tällä hetkellä lääketieteellisen hoidon ulottumattomissa, eikä hoitokeinoja ole edes kehitteillä.

  Potilas kuolee lopulta. Tosin potilaana ei ole vain yksittäinen henkilö, vaan iso ryhmä.

  Pahinta asiassa on kuitenkin se, että jo kauan ennen kuin potilas menehtyy, monet sellaiset, jotka ovat täysin tämän sairauden ulkopuolella, saavat kärsiä osansa.

  Ehkäpä sairaudesta päästään eroon sillä, että vain sairaaseen ryhmään kuuluvat alkavat soveltaa käytännössä tätä ajatusta. Ja terveet jatkavat tietysti entiseen malliin. Tietenkin fasistit voivat yhteiskunnan kautta alkaa jälleen pakkosteriloinnit, joka olisi niin sanottu lopullinen ratkaisu.

  65
  1. Tuohon ehdotukseen tulee sisältyä ehto tulijoille: myös he sitoutuvat olemaan lisääntymättä, kun ovat päässeet Ruotsiin ja tämä varmistetaan jokaisen tulijan sterilisaatiolla. Kuinkas sitten käy, vieläkö on tunkua ihanalle Ruotsinmaalle?

   53
  2. Egyptissä on pakon sanelemana alettu puuhata lapsirajoitusta, 2 lasta per perhe. Ei ihme sillä Egyptissä syntyy lapsi joka 15 sekunt (kertoi TV- uutiset eilen, en muista oliko SVT tai TV4).

   1 lapsi/15 sek. tekee 4 lasta/min. eli 240 lasta tunnissa. Kymmenessä tunnissa syntyy 2400 lasta ja vuorokaudessa 24x 240 lasta eli 5760 kpl. Kuukaudessa keskimäärin 172 800 lasta…

   26
   1. Kolme kertaa Suomen kokoinen maa. Yksi joki pitää väen leivässä. Muuten melkolailla aavikkoa. 97 miljoonaa ihmistä. Etiopialaiset laittavat hanat kiinni patohankkeellaan. Mikä voisikaan mennä pieleen?

    Muslimien perhesuunnittelu. Kuulostaa ihan **ton hyvältä idealta. Mikään ei voi toimia paremmin. Allah ei näe, jos köyritte pimeessä.

    1. Pimeässähän yleensä köyrivät kantiksiakin, puskassa tai hangessa. Mutta siitä Allah pelkästään kiittää.

 3. ruåtsissa homma näyttää menevän sen näköisesti, että aina kun minä hupsu luulen niiden pohjan tulleen vastaan, ruåtsalaiset putoavat sen läpi uudelle pohjalle. Ja kun tuota pohjaa koputtaa, niin kaiku vastaa… ts. vielä on uusi pudotus ja pohja odottamassa. Tuota olisi muuten hauska seurata, mutta sama ”kehitys”kulku odottaa meitäkin.

  55
 4. Eli jos Ruotsalainen mies haluaa saada lapsia niin hänen täytyisi sterilisoida itsensä ja ottaa korvaavaksi lapseksi kehitysmaalainen sotarikollinen partalapsi sen sijaan? Vittu miksi edes mietin tällaisia asioita?

  75
   1. Kustaa III ei väitetysti tiennyt kuinka lapsia siitetään. Häntä opasti suomalainen hovitallimestari. Oppi meni perille ja tulosta tuli.

    14
 5. Sieltä se monikulttuurin todellinen tarkoitus paljastuu pala palalta. Kaikkien valkoihoisten hävittäminen ja korvaaminen kehitysmaalaisilla.

  74
  1. Olisko joku 60v sitten osannut ennustaa että länsimaat tekee itsemurhan tällä tavalla vapaaehtoisesti.

 6. Minulla on vielä parempi idea. Kaikki Ruotsiin lonnineet kehitysmaalaiset sterilisoivat itsensä ja kipittävät sen jälkeen takaisin kotimaihinsa kakaroidensa kanssa.

  75
  1. Ajattele mitä tapahtuisi, jos joku ehdottaisi kehitysmaalaisten sterilointia kahden lapsen saamisen jälkeen.

   36
 7. Tämä on ollut viherhutsujen huulilla (ja varsinkin häpyhuulilla) jo pitkään eikä se sieltä mihinkään häviä näköjään.

  52
 8. Oliko tuolla ihqulla vielä etusormi pystyssä kun teki suuren ehdotuksensa?Voi helvetti en paremmin sano tätä hulluutta!Tuon vanhemmat olis pitäny steriloida ja koko suku.

  52
 9. Se, että muslimi ”päättää tehdä jotain” ei ole edes tekemistä vaille valmis. Lupaukset eivät maksa mitään.

  Onko tuo muuten joku geneettinen erityispiirre, että näiden tiettyjen etnisten suu on kuvissa aina ammollaan?

  42
 10. Esittää tätä siis kantaruotsalaisille. Jos esittäisi tällaista vakavissaan omilleen ne leikkaisi siltä pään irti.

  40
 11. Niin, se on tietysti näkökulmakysymys, että kummat on söpömpiä; lapset vai partalapset. Groomaaja suosii alaikäisiä, mutta ympäristöaktivistin mielestä ’nuorekkaat’ matumiehet ajavat edelle – ja hei; niiden kanssa voi myös tehdä lapsia, joten jippii, tuplasti parempi! Vai miten se nyt oikein menikään..?

  30
 12. Valkoisia on maailmassa n. 8 prosenttia ja niistäkin pitäisi päästä eroon. Ainoastaan länsimaissa voi edes kuvitella puhuttavan tälläistä.

  51
 13. Kannatan sataprosenttisesti ja lämmöllä että vihreät, kaikenmaailman aktivistit, höpönassut ja hihhulit sterilisoidaan.

  42
  1. Että vaikka nettipolliisi ei pääsisi väärään käsitykseen, niin tarkoitin vihreillä sinisiä männyntaimia ja aktivisteilla geenimanipuloituja käkilintuja, mitkä sortavat äänekkäällä joikumisellaan muita metsän asukkaita ja höpönassuilla höpönassuja ja hihhuleilla kuunatseja.

   28
  1. Erittäin aiheellinen kysymys. Kurdimuslimi ilmeisesti ajattelee, että muslimipakolaiset raiskaavat niin pieniä lapsia, etteivät nämä lisäänny. Toisin kuin muslimipakolaislapset, länsimaalaiset lapset vanhenevat ja pikkulasten loppuessa on yksinkertaisesti pakko raiskata vanhempia lapsia, jotka sitten tulevat raskaaksi, ainakin toiset niistä. Kurdimuslimin innovaatio vaatii siis kosolti hiomista vielä, ei se sellaisenaan sovi käyttöön otettavaksi.

   Toisaalta hän puhui ihmisten jälkeläisistä, ehkäpä hänen mielestään muslimi ei ole ihminen, eikä siten jälkeläisensäkään ole mikään uhka ilmastolle. Tuolloin törmätään siihen, että kurdi on natsifasisti. Niitä saa kuulemma lyödä, paremmat ihmiset ovat kertoneet.

   Toinen ongelma on se, että kuka tulevaisuudessa antaa rahaa raiskaamisesta, jos orjarotu kuolee sukupuuttoon.

   18
   1
 14. Tulee vaikutelma että joku muu on ohjeistanut kurdin puhumaan tällaisia, koska eivät nämä mitään ilmasto-asioita mieti vaan rahaa ja naisia ja islamia, saati steriloi itseään. En tiedä onko ilmastonmuutos totta mutta tiedän etteivät suomalaiset siihen pysty vaikuttamaan. Kurdilla ja ilmastovasemmistolla on kuitenkin sama tavoite, eli eurooppalaisten kuoleminen sukupuuttoon. Kyllähän sen tavoitteen saavuttamiseksi nyt yhden ilmaston voi uhrata.

  19
 15. Ehkä joku toimittaja rohkenee kysyä kurdiinolta, tulisiko kurdialueilla asuvien kurdien olla hankkimatta lapsia. Ilmaston kannalta paras kurdi on syntymätön kurdi.

  Ennustus. Seuraavaksi ilmastohysteerikot alkavat vaatia, että eurooppalaiset ottavat vapaaehtoisen eutanasian.

  15
 16. Se on juutalaisilla ja muslimeilla yhteinen päämäärä, valkoisen rodun poispyyhkiminen. Ja hyvin näyttävät saavan viestinsä läpi jokaisen länsimaan mediassa. Hyödyllisten idioottien myhäillessä vieressä.

  19
  2
  1. niin minkä takia päättäjät haluavat että oma kansa kuihtuu pois ja vielä maksaa siitä

 17. Jotenkin näitä rodunjalostajia pullahtaa aina esille.
  Hitler aikoinaan hävitti juutalaisia, koska he älykkäinä menestyivät liian hyvin.
  Stalin hävitti omaa kansaansa ja kenraaleitaan liian vaarallisina.
  Pol Pot yritti luoda 70-luvulla agraariutopiaa marssittamalla ihmiset kaupungeista maaseudulle. Ne joilla oli silmälasit tapettiin liikaa lukeneina.
  Nyt on meneillään suvakkien kansan tyhmennys tuomalla lisääntymään niitä rotuja, joiden älykkyysosamäärä on alhainen.
  Kaikilla on ollut jalot syyt tehdä niin, tasa-arvo, veljeys, paremman yhteiskunnan luonti, jne. Tyhjää täynnä olevia kauniita sanoja, joita massat kuuntelevat ja uskovat mielellään.

  21
 18. Hulluuden ylistyslaulu saa yhä korkeampia säveliä!

  Luulen tietäväni tätä hulluutta ajavan arvomaailman ja motivaation. Maapallo on kaikkien, nämä sekopäät ajattelevat. Vaikka periaate olisi kristillisen oikea ihmislapsen unelma, toteutus ei toimi, eikä tule toimimaan.
  Joku hyötyy aina toisia enemmän ja loput kärsii. Luuleekohan nämä sekopäät oikeasti selvinpäin, että pallo jaettaisiin kaikkine resursseineen kaikille tasan.
  Sitä päivää ei tule ihmisrodulle koskaan ja siksi maailman heimot, joukot ja maat eriytyvät menestyksekkäisiin ja loosereihin, sekä välimaastossa suuntaan tai toiseen liikkuviin.

  10
 19. Kun kaikkea tarpeeksi kauan väännetään kääntyvät asiat päälaelleen sanoo:

  37- vuotias Skånematu Amir on sekä raastuvassa että hovioikeudessa tuomittu kehoitettuaan ihmisiä lahjoittamaan rahaa ISlle ja Nusralle. Puolustusasianajaja taas väittää että nämä organisaatiot ovat vain taistelevia osapuolia aseellisessa konfliktissa eikä mies näin ollen ole syyllistynyt terrorismin rahoittamisen edistämiseen. Nyt alkaa Korkein oikeus vatvoa asiaa. (SVT tänään)

  1. Jokos SDP, Vihreiden ja Vasemmistoliiton saiteilta löytyy keräystilinumero johon voi lähettää rahaa Sri Lankan syrjitylle muslimivähemmistölle?

 20. Kyllä me pärjäämme, vaikka suomalaisten määrä alkaisi vähenemään. Kehitetään työn tuottavuutta ja hyödynnetään robotiikkaa, niin ei tarvita kieli- ja ammattitaidottomia moniosaajia.

 21. Otetaan vain muslimi naisia ja panetaan ,mutta kaikki matumiehetpaska sterilizoidaan .

  4
  1
 22. Pöh! Mulla olis VIELÄ parempi ympäristötalkoo-idea ruotsalaisille! Kun jokainen ruotsalainen suvakki ampuu reiän omaan päähänsä, niin johan hiilijalanjälki pienenee! PS: Ei koske tietenkään uusruotsalaisia, koska: Rasismi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.