Norjassa ja Tanskassa tulijat kohdistavat väkivaltaa paikallisiin

psycho-29041_960_720.png

Norjassa ja Tanskassa on lanseerattu uusi väkivaltarikollisuuden muoto. Kolmanista maista tulleet miehet käyvät ilman mitään näkyvää syytä paikallisten ihmisten kimppuun.

Tanskassa tälle väkivaltarikollisuudelle on annettu oma nimensä; alistusväkivalta/ dominointiväkivalta tms (tanskaksi dominans­kriminalitet). Kyseessä on siis väkivallan laji, jossa tulija karkaa paikallisen henkilön kimppuun. Väkivallalle ei ole mitään järkevää motiivia kuten riita, velka tms vaan kyseessä on puhtaasti halu alistaa. Väkivallan tekijä ei tunne entuudestaan uhria. Uhri valikoidaan kadulta. Lisäksi uhriksi haetaan voimiltaan heikompi henkilö.
Norjassa mm. Oslossa on viimeisen vuoden aikana ollut suuri väkivalta-aalto norjalaisia kohtaan, joissa tekijöinä on aina kolmansista maista tullut mies. Puukotuksia, pystyryöstöjä. Norjalainen Document.no on tutkinut useita oikeustapauksia ja sen mukaan on olemassa selvä trendi: Uhrina on aina norjalainen ja väkivalta tehtiin ilman minkäänlaista provokaatiota.
Yhdessä oikeustapauksessa tekijällä oli muslimitaustainen lakimies, joka yritti kääntää ryöstöä uhrin syyksi: Miksi et antanut hänelle mitä hän pyysi.
Documentin mukaan norjalaiset tuomioistuimet ovat ottaneet tekoihin kummallisen asenteen. Nimittäin jos rikoksen motiivina on uhrin taustaisuus niin sen pitäisi lain mukaan olla tuomiossa koventava peruste. Mutta Norja oikeuslaitoksen mukaan tekijöille annetaan nyt monissa tapauksissa ”paljousalennusta”.
Nettiin on levinnyt useita väkivaltaisia filminpätkiä ja kännykkäfilmejä, joissa lähi-itä- ja afrikkalaistaustaiset henkilöt käyvät mm. tanskalaisten päälle ilman mitään syytä. Uhrit valikoituvat satunnaisesti. Tekijä ja kaverinsa nauravat kun uhri makaa maassa.
Document.no

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Muutolle nyt stoppi

Ja tätä tulee tännekin. Vihervasemmistosuvakit ovat sitten niin onnellisia – eikö vain.

J(f)K

Tulee varmasti, mutta jos paikalliset eivät alistukaan vaan antavat kovemman kautta takaisin. Oppii ne tyhmimmätkin, jos ei muuten niin… Meidän kantisten asenne on se joka ratkaisee, jos annamme elukoille valtaa niin ne kyllä sen ottavat, samoin nämä maahantulijat. Nyt on aika punnita omat arvot ja puolustaa sitä tuntematonta uhriksi joutuvaa aina ja kaikkialla!

En yhtään ihmettelisi

Virkavalta vaan on tällä hetkellä heidän puolellaan. li oikeesti jos tällainen hyökkäys tulisi kantiksen kohdalle joka sitten vetäisi matua kuonoon voisi kantis saada syytteet ja tuomion vähintään kovine korvauksineen.

Anonymous

Ja sitten joudutaan ite vankilaan kun puolustaudutaan. Se on parempi kun niitä tilanteita ei tulisi alkuunkaan. Eli kaikki paskavarpaat vittuun täältä!

Anonymous

The religion of peace on laskenut että 11/9 iskujen jälkeen on tehty n. 35 000 islamilaista terrori iskua. Kuolleiden määrä lasketaan sadoissa tuhansissa. Rauhan uskonto.

Ukko Valta

Hyvin sanottu. On iskettävä armotta vastaan. Kannattaa muistaa myös suvakit jotka mahdollistavat tällaisen irvokkuuden leviämisen.

Ratkaisu olisi niin helppo

Surillista vaan on se, että tämän suvakkityperyyden myötä ei edes tarvitsisi iskeä vastaan tai suojautua. Riittäisi vaan, että niitä ei päästetä tänne.

Acc

Voima voidaan kumota yhtäsuurella tai suuremmalla vastakkaissuuntaisella voimalla. Vihollinen ei armoa anna, miksi siis mekään. Suvakit ovat haitallisia suomalaiselle Suomelle ja siksi he ovat ongelma, joka tulee ratkaista.
”A house divided against itself, cannot stand.”
Abraham Lincoln, June 16, 1858

Hep0nen

Tuon sitaatin sanoi kyllä Jeesus.

Acc358

Kiitos huomiosta. Abe siis siteerasi raamattua. Olisikohan tuo vanha kansanviisaus jopa ajalta ennen Jeesusta, vaikka Jeesuskin on noin sanonut.
https://biblehub.com/mark/3-25.htm

fatwantarkistaja

2015 syksyllä aloin kantamaan puukkoa mukanani aina ulkona liikkuessani. Sitten koitti kesä, eikä takkia voinut käyttää. Nykyään on taittoveitsi aina saatavilla. Kuitenkin niin, että voin aivan poliisin vieressä seistä huolettomin mielin. Kukaan ei näe sitä, vaikka se on osin näkyvillä.
Noin 15-henkinen muslimilauma vielä väistää, kunhan en katsele ”kengänkärkiä”, joka suomalaisella on pahana tapana mm liukkaudesta johtuen. Kaikki on omasta psyykeestä kiinni. Tytöillä tämä ei päde, ei todellakaan.
Itse syyllistyn rikokseen jok’ikinen päivä. On sekin parempi, kuin sata muslimipakolaista jonottamassa pers**si takana. En kehota ketään muuhun kuin ajatteluun. Nyrkkiäkin kannat tahtomatta mukanasi, jopa kahta. Opettaja, poliisi, kaduntallaaja, pahimmassa tapauksessa omat vanhempasi eivät ole valmiita tekemään mitään suojellaksesi sinua, oletko valmis kohtaamaan todellisuuden yksin?

Anonymous

Sama homma. Kääntöveitsi on kätevä, menee huomaamattomasti takin tai vaikka housun taskussa. Jos kulttuurinrikastaja käy kimppuun, en epäröi käyttää.

Kukkiva Tölli

eikä koskaan mies miestä vastaan vaan kuin hyeenalauma

Sorretut vähemmistöt

Siinä on kiitos siitä että nämä ali-ihmiset saavat meiltä:
– Täysin ilmaisen asunnon
– Täysin ilmaiseksi ruokaa
– Täysin ilmaiseksi vaatteita
– Täysin ilmaisen peruskoulutuksen
– Täysin ilmaiset puhelimet, pelikoneet yms. (harkinnanvarainen sosiaalituki)
– Mahdollisuuden vapaasti isotella kaduilla oman porukkansa seurassa kun kantaväestö pelkää
– Poliisin ja oikeuslaitoksen sekä median erityissuojelun
– Mahdollisuuden vapaasti käyttää seksuaalisesti hyväksi alaikäisiä lapsia
– Persettä vanhemmilta punikkiakoilta niin paljon kun jaksaa panna
– En edes muista kaikkia niitä etuoikeuksia mitä nämä kamelinkusenlipittäjät saavat, mutta tässä tärkeimmät

Anonymous

Täytyy lisäksi ihmetellä sitä, että kun täällä joukkoraiskataan kuten esim eräs nainen iltapaskassa kertoi afgaanien toimesta sekä oulun tapaukset, niin monessa muussa maassa oltaisiin jo oltu kaduilla. Mutta ei. Sehän yritetään vaientaa sekä syyllistetään uhrit perheineen. Siitä tyyliin yrytetään tehdä normaalia skandinaviassa.

fatwantarkistaja

Persuthan ne lavastivat muslimipakolaiset syyllisiksi. Alan Salahalezaadjalalalabadlalalabamba sen keksi aivan viime metreillä. Pakko uskoa terroristia, joka nyt ei selvyyden vuoksi tietenkään itse paukahda palasiksi aamupuuroa jonotellessaan, vaan rohkaisee tyhmempiään.

Pertti Grandell

voisivat näyttä kyseisen dokumentin eduskunnassa. katsoa ilmeet mykkäsellä ja kumppaneilla, varmaan olisisivat ”hurmiossa”…

Hys Hys - ollaan hiljaa hissukseen

Dokumentti julistettaisiin samantien rasistiseksi ja puhtaaksi vihapuheeksi, vaikka kyseessä on selvä trendi ja ongelma, josta virkavalta haluaa olla hiljaa.

Anonymous

ja kuvaavat pahoinpitelyt ja raiskaukset kyseisen maan veronmaksajien kustantamilla kännyköillä,eli jokainen paikallinen joka ryöstetään tai raiskataan osallistuu oman pahoinpitelynsä kuvaamiseen maksamalla veroja joilla ostetaan ählämeille älykännykät,prkl.

Pessimisti

Tehkääpä norskit ja tanskit itsemurha ja antakaa maanne apinoille, kun ette itseänne halua puolustaa. Ei tätä paskaa kohta enää jaksa lukea.

fatwantarkistaja

Ja tehkäämme sama perässä. Puolustushalukkuus olisi näkynyt jo, jos sitä olisi.

Anonymous

Ali-ihmiset ja heidän paapojansa on hävitettävä.Järjestelmällisesti.Liian kovia otteita ei ole edes teoriassa.Jos olet eri mieltä olet osa ongelmaa ja kuulut hävitettävään paskasakkiin.

fatwantarkistaja

Onko yliopistolla joku koe menossa, vai graduako kirjoittelet? Liian läpinäkyvää öyhöttelyä.

Keppostelua

Että semmoista. Entä huomasiko kukaan, että britannian salainen palvelu on antanut varoituksen eurooppaan kohdistuvasta terrori iskujen uhasta joka katsotaan korkeaksi. Uhkana ovat ns ”nukkuvat solut”. Mutta suomessa ei ole hätää, koska nerg tuntee kaikki.

Suomi Finland

Huomasin ja samantien alkoi luonnollisesti vituttamaan.
Turvapaikkaralli on saatava loppumaan ja äkkiä. Lisää joukkomurhia on tulossa ja ääliöt ovat itse ottaneet viholliset luoksemme asumaan. Ja kehtaavat vielä väittää, että on rasismia, jos maassa ei ole riittävästi paikallisen suojelupoliisin tarkkailussa olevia ihmisiä. Jos tietty osa bruttokansantuotteesta pitää antaa kehitysapuna kehitysmaihin, niin vastaavasti tietty osa kansasta (tai pikemminkin maassa asuvasta väestöstä) tulee olla radikaaleja muslimeja. Kaikki muu on hirveää rasismia.

Acc

Ilmiö ollee sukua USA:ssa esiintyvälle ”Knockout Game” tapauksille.
https://www.youtube.com/watch?v=liatWFj5COk

Katri

Jos minullakin olisi äo 50 niin kävisin viisaampien kimppuun.

Morty

Miten Norjassa ja Tanskassa otetaan asia? Käsittääkseni ne eivät ole ihan yhtä cuck-maita kuin Ruotsi. Onko multikulti edelleen ”kaikkein suurin rikkautemme” ja kaiken arvostelun ulkopuolella, vai alkaako siellä jo olla toinen ääni kellossa?

Ukko Valta

Suomalaisten pitää herätä ja iskeä armotta tuollaista multikulti-hulluutta vastaan. Armotta.

fatwantarkistaja

Siinäpä isket. Me muut jännätään.

Anonymous

eli jos suomalainen suvakki poliitikko sanoo että otetaan tanskanmaalta mallia niin ei kannata tehdä.

Nestori Lundahl

Uuden sortin parempaa väkivaltaa.

Moka

Isänmaanpetturit haluavat tämän meiningin Suomeenkin. Ja ARVOPOHJA on kunnossa 🙁

Ano

Uskaltaako kukaan laittaa yhtään linkkiä?

NähtyOn

Väitätkö valheeksi?
Eti netistä, ei luulisi olevan vaikeaa, paitti siinä tapauksessa jos olet suvakki.

fatwantarkistaja

Liian pitkä video ja rasistinen sivusto, et katso.

toni lajos

Maassamme tyhjien tynnyreiden kumiseva ääni kertoo, rajoja ei saa sulkea, tämä lause on iskostunut päättäjiin yhtä sitkeästi, kuin paska junttilan tuvan seinään.

Quranin oppien mukaista toimintaa

Eikös H:gin muslimien suomalaisilla sivuilla ollut myös juuri tällaisia kehoituksia tässä noin vuosi sitten? Ne sivut suljettiin sittemmin netistä pois näkyvistä. Eli toiminta on ihan järjestelmällistä, jopa vääräuskoisten työmatkalaisten kimppuun kehotettiin käymään jne jne. Nyt ovat eri maissa siis jo laajamittaisesti tähän yksittäisten kantatavisten eli kuffarien telomiseen ryhtyneet. Aina vain kovenee ja pahenee, tietoisesti kutsuttujen sotakuntoisten miehittäjien temput. Homma etenee varmastikin.

Särmääjä

Geelipellet pitää nössöjä femininiisiä pohjoismaalaisia pelkkinä omien intohimojensa leikkikaluja myös raiskailujen lisäksi.

ex ottelija

Näille annetaan valta sillä ettei heidän tarvitse käydä töissä raatamassa itsensä uuvuksiin. .Ei Suomalaiset voi hillua kaduilla isoilla löyhillä kaveriporukoilla näillä on aina aikaa ja porukkaa kuntosaleilla kamppailulajeissa treenattuja veronmaksajien kustannuksella, eli meiltä on viety jo puolustuskykymahdollisuus vai näkyykö kylillä isoja nuorten miesten kantisjoukkoja eipä näy tämä on todellisuus.olemme lähes aina alakynnessä.

Kurvinen

Kyseessä on vain #kiva monikulttuurinen pöhinä. Itse olen siitä saamut osani ja tuoreeltaan siitä runsas vuosi sitten raportoin fb:ssä kuvien kera. Saatoin mainita täälläkin. Sattui vain niin ikävästi, että pöhisijöille tuli nenu pipiksi.
Jotkut saattavat epäillä tarinaani, mutta ei ole todistusaineistoa, koska kaikki oli fb-tilillä, joka kenties ihan sattumalta poistettiin fb:n toimesta kokonaan pian sattumuksen jälkeen. Joo-o, typerää, mutta olen ns. persvakomiehiä, joille ei nämä tietokoneiden salat ole kovinkaan hallussa.
Mutta lyhyesti. Pari etnisesti edistynyttä taulukauppiasta yritti väkisin kotiini, mutta kehnosti kävi. Olivat seurailleet naapurin mummelia päivällä ja saattaneet kotiin ostoksien kanssa. Ollut vain päivällä tälläkin syrjäkylällä sen verran liikennettä, etteivät heti iskeneet. Tulivat myöhemmin illalla ja erehtyivät rapusta. Ovessa lukee toki sama sukunimi….
Oikeastaan onneksi poliisi ei koskaan tekijöitä löytänyt, koska olisin damlalaisen oikeuskäytännön mukaan itse saanut tuomion pahonpitelystä. Poliisin kanssa asiasta keskusteltiin vain puhelimitse ja sähköpostitse. Ainoa, mitä poliisit saivat aikaisekksi oli, että löysivät ilmoittamani varastetun auton paikallisen vokin lähistöltä.

Acc

”Massamittainen vaeltaminen Eurooppaan muuttuu unelmista tragediaksi, sillä mitä enemmän Eurooppa sietää ja suvaitsee, sitä vahvempia projektiivisia viholliskuvia ryhmävahvistautumiseen perustuvien kulttuurien täytyy oman sosiaalisen eheytensä varjelemiseksi sisällään kehittää.” Seppo Oikkonen
https://preview.tinyurl.com/y6rh5lhk
Siteerasin tuossa Seppo Oikkosen ajatusta. Tulkitsen tuon niin, että rikastajat haluavat säilyttää omat kulttuurinsa. Muu ei tule kysymykseen heillä. Siitä seuraa, että mitä kiltimpiä pohjoismaalaiset ovat rikastajia kohtaan, sitä vihamielisempiä rikastajat ovat pohjoismaalaisia kohtaan.
Muslimit eivät halua luopua islamista, koska islamiin on rakennettu sisään ajatus, että luopuja tulee tappaa.

GLGL

Meidänkin kylälle oli näemmä tullut uusi pitseria. Satuin havaitsemaan ikkunasta, kun pitserian mainoksia jakeleva hiekanvärinen kenokaula pojankloppi tunki mainoksen meidänkin portinpielen postilaatikkoon. Jostakin syystä klopin piti sitten käydä fillarillaan pihassa asti kääntymässä, samalla katsellen ympärilleen. Olisiko vasta oppinut polkupyörällä ajamisen taidon, koska ei siitä laatikolta osannut suoraan jatkaa seuraavalle portille? Eipä tarvinne ko. pitseriassa asioida, ja kehotin muitakin ottamaan saman asenteen.

Jones

Olen huomannut, että kun näitä siirtolaisia on vaikkapa kaupan kassalla, niin kannattaa aina tarkistaa antavatko he oikein rahoista takaisin. Monesti ovat yrittäneet huijata.