Poliisipartio sairaalaan Jönkassa pahoinpitelyn takia

Jönköpingissä kaksi poliisia joutui yöllä sairaalaan sen jälkeen kun kaksi henkilöä kävi heidän kimppuunsa.

Poliisi pysäytto klo 23 aikaan auton rutiinikontrollia varten. Tarkastuksen aikana kaksi autossa ollutta henkilöä kiehahtivat sen verran, että syntyi tappelu. Ainakin kuljettaja kävi suoraan poliisien kimppuun.
Partio sai hälytettyä apuvoimia ja tappelu loppui siihen. Molemmat poliisit vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi ja kaksi henkilöä pidätettiin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
John MacMunne

Mitähän USA:ssa tai Venäjällä poliisi/miliisi tekisi vastaavassa tilanteessa…hmm?

Anonymous

Niinpä. Katselin pari vuotta sitten kuvattua tilannetta, missä 2 partiota ruotsissa oli hälytetty vastaanotto keskukseen tms riehuvan rikastajan vuoksi. 4 poliisia eivät pärjänneet vaan joutuivat juoksemaan karkuun.

Anonymous
Alarik Lundin

Niimpä. USA:ssa usein ruikutetaan poliisin väkivallan käytöstä, mutta poliisia ei tästä tuomita, eikä pidäkään, koska yleensä on kyseessä USA:n käytäntö, jonka mukaan poliisin tulee aina käyttää voimakeinoja jos voimakeinojen käyttämättä jättäminen saattaa aiheuttaa fyysisen vaaran poliisille, sivullisille tai hänen kollegoilleen.
USA:ssa poliisitoiminnan kohteella on suuri vastuu osata käyttäytyä ja liikkua niin, ettei sitä tulkita hankaloittamiseksi tai uhkaamiseksi.
Pelkkä keskittymisen hankaloittaminen ja häiritsevä liikkuminen voidaan katsoa vaaralliseksi, koska se voi antaa joissain tilanteissa muille agressiivisesti poliisiin suhtautuville tilanteen käydä poliisin kimppuun.
Näistä syistä on vaikea kuvitella, että kaksi poliisia USA:ssa olisi helposti tullut kahden kohteen pahoinpitelemäksi.

Pelle Hemppainen

”USA:ssa usein ruikutetaan poliisin väkivallan käytöstä, mutta poliisia ei tästä tuomita, eikä pidäkään”
Poliisia ei pidä muuttaa syytesuojasta nauttivaksi gangsteriorganisaatioksi. Saako poliisin toiminnasta enää valittaa, vaikka olisi aihetta – katso:
https://www.youtube.com/watch?v=vnJ5f1JMKns
Tuon on mahdollistanut sisäsiittoinen salaseuralaisuus, jossa lojaliteetti järjestöä kohtaan menee isänmaallisuuden ja lain edelle. Jos ymmärtää tämän olevan vapaamuurariuden perusolemusta, kannattaa vielä katsoa tämä yksi kuva:
https://i.pinimg.com/736x/bb/d9/24/bbd9246ec6b71672976417a1a4ea5b1e.jpg

Asko Liukkonen

Jos poliisilla on ase, sitä pitää voida myös käyttää. Muuten poliisit voi laittaa suoraan kortistoon.

Ruotsin poliisi ampuu paljon useammin kuin Suomen poliisi

No käyttäähän poliisi asetta! Tukholman Vasastanissakin ampui kolme-neljä poliisia kehitysvammaisen 150cm pitkän nuorenmiehen kuoliaaksi, selkään kaikenlisäksi.
Mutta ero onkin juuri kehitysvammaisessa ja ”kehitysvammaisessa”, jälkimmäisestä saa hirveän harmin ja vendettan niskoilleen seuraavat 50-150 vuotta. Tai 500 vuotta.

Syytä huomioida

Matuillakin on ase ja ne käyttää sitä tyttöjä vastaan.

Roope

Pitää ainakin ottaa ase esiin ja ampua varoituslaukaus, pöljiä poliiseja!

Daeshtelit

Ei se ole ”Jönkka” vaan ”Jönne”!
Toivottavasti eivät sentään saaneet hepatiittia, sellainen on nimittäin leviämässä Etelä-Ruotsissa ja aikaisemmin Tanskassa. Syynä ovat iranilaiset taatelit joita on kasvatettu saastuneella vedellä tai pakattu kakkakädellä. Ainakin yhdeksän 28-73v. henkilöä Ruotsissa on sairastunut (www.netdoktor.se).

Pessimisti

Voisiko Ruotsin poliisi lainata joksikin aikaa vahvistuksia jenkeistä, saisivat edes vähän kunniotusta ”rispektiä” takaisin.

Vittuuntunu Stadilainen

HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA! Minulta ei kyllä heltiä pienintäkään myötätuntoa ruotsalaisille.
Ja kun BLM ja vastaava äärivasemmistolaisuus lisääntyy täälläkin, niin saadaan lisää tätä:
https://www.youtube.com/watch?v=oCdCL-xCgyU
Ylläolevaa on takuulla odotettavissa lisää jos nyt saadaan vih/vas-hallitus ja sinne joku kusipäinen feministinen oikeusministeri poliisilakia rukkaamaan.
Eikä minulla ole silloin myötätuntoa myöskään suomalaisille poliiseille. Ainakaan jos aikovat vain lammasmaisesti noudattaa käskyjä, edistää anarkotyranniaa eikä yksikään heistä tuo julki totuutta.
Tilastot ja toteutuneet esimerkit esim. Ruotsista kyllä puhuvat ihan selkeää kieltään – aikooko yksikään rivipoliisi jossain vaiheessa alkaa puhumaan?

Suomalainen nainen suostuis tähänkin

Suomalaiset naiset etenkin suurimmissa kaupungeissa edistävät tätä järkkymatutusta.
Toiv saavat maistaa kulttuuria niin, että jalkovälit leikellään ja sitten ommellaan.

fatwantarkistaja

Mikäli kyse on monikulttuurista – jota poliisikin rakastaa – kannatan toimintaa ehdottomasti. Kovat pakolaiset käyvät vanhusten ja muiden heikkojen kimppuun porukalla, mutta ihan kingi hakkaa poliisin sairaalakuntoon. Harmi ettei afrikkalaistyyppinen ulosteenheittokulttuuri ole vielä rantautunut Pohjolaan, sitä odotellessa.
Vastustan muuta väkivaltaa kuin parempaa sellaista. Tässähän mahdollisesti rodullistetut, sorretut ja alistetut nousivat vastaamaan yhteiskunnan systemaattiseen rasismiin ainoalla oikealla tavalla.
Jos ne oli hyppypotkunatseja, linnaan loppuiäkseen. Ihana taas kivapuhua pitkästä aikaa niin, että poliisileijonakin itkee onnesta koko vapun.

Anonymous

Millä keinoin yhteiskuntajärjestys saataisiin naapurimaahan palautettua? Luulen että vaatii niin kovia otteita ettei siihen olla valmiita. Voisivat ihmiset ajatella etukäteen että halutaanko tilanteen antaa luisua sellaiseksi että vaihtoehtona on kaaos tai kovat otteet. Onhan tuosta viitteitä Suomestakin kun poliisin kiinniottama henkilöä ei saatukaan maijaan vaan vaan väkijoukko vei kaverinsa mukanaan. Tuohon olisi pitänyt virkavallan reagoida tosi rajusti.

Ilmari

Katsokaa juutuupista Swedish police vs Russian police. On eroa poliiseilla

Päevi Kenegr

Jep. Hulluja nuo ruotsalaiset…
https://www.youtube.com/watch?v=rvRCKmqGVrw

Anonymous

Eikö noilla saatanan lampailla ole edes kaasua?

Janis Petke

Liekö kaikille genitaalisilvotuille tehty samalla lobotomia?

Carl

Eilen Raision marketissa katselin kun metri ja 55 centtiä pitkä naispoliisi käveli kaupassa kuin arska elokuvissa kädet heiluen. Oli ilmeisesti eväitä ostamassa virkapuku päällä? Ei matut paljon näitä suomalaisia kunnioita, jos poliisi on sitä mitä se nykyään on homomarssi ”henkilöitä”. Mihin on jäänyt pituus vaatimukset ja voimat.??