Ruotsalainen hyvänmielen tarina roskia lajittelevasta sotapakolaisesta

recycle-29227_960_720

Östra Smålandin uutiset kertoo hyvänmielen tarinan syyrialaisista Awadin veljeksistä Anasista ja Ahmadista, jotka pakenivat kahdeksan maan läpi turvaan Ruotsiin.

Awadin unelma sotapakolaisuudesta Ruotsissa alkoi jo lapsena. Hän kertoo ÖM:lle:
– Olin 13-vuotias kun päätin alkaa lajitella roskat kotona. En halunnut sekoittaa jätteitä keskenään. Se ei tuntunut oikealta.
Sen jälkeen Awad otti selvää Ruotsista. Mitä enempi hän oppi Ruotsista sitä varmemmaksi tuli päätös yrittää matkustaa sinne.
– Halusin päästä maahan, jossa voisin voida hyvin ja kierrättää roskia.
Unelma päästä konkreettisesti kierrättämään roskia Ruotsiin syntyi kun miehen olisi pitänyt lähteä armeijaan.
– Syyriassa joutuu käymään armeijaa enkä halunnut sitä… en halunnut asetta käteeni, Awad kertoo ruotsalaislehdelle.
Lainaus Östra Smålandista loppuu.
Mitäpä syyrialainen roskienlajittelija noin muuten ajattelee Ruotsista? Sen voi lukea vaikkapa seuraavasta Facebook-päivityksestä.

Kuvakaappaus 2019-04-30 11-34-45.png
Kuvissa tuhottuja Sosiaalidemokraattien vaalimainoksia.
 
 

”Tämä on todella pelottavaa ja hengenvaarallista! Kun näin tämän päivityksen ja kuvat sain takauman Syyrian sodasta, joka alkoi samalla tavalla, tosin nimi oli eri!!
Kun äänestää SVERIGEDEMOKRAATTEJA valitsee pois demokratian ja antaa diktatuurille mahdollisuuden syrjäyttää demokratian ja vapauden. SD haluaa peruuttaa ruotsalaiset ihmisystävälliset arvot, jotka ovat olleet Ruotsin ylpeys, ja mitä he antavat Ruotsille jos kaikki uusruotsalaiset lähtisivät Ruotsista? Kaikki ne korkeastikoulutetut lääkärit, lakimiehet, insinöörit, tiedemiehet, opettajat ja yliopistotason professorit.
Ne, jotka tulivat tänne perheidensä ja pätevyyksiensä kanssa eivät ole maksaneet Ruotsille yhtään kruunua, sillä he ovat tulleet tänne aikuisina ja hankkineet pätevyytensä ennen Ruotsiin tuloa. He ovat opetelleet Ruotsia, työskentelevät ja maksavat veroa ja ovat osa ruotsalaista yhteiskuntaa, vaikka edes ruotsalaisille ei ole helppoa saada työtä.
Ne ihmiset, jotka työskentelevät rakentaakseen Ruotsia niin toisella puolella on poliittinen puolue, joka tekee kaikkensa tuhotakseen maan, sitä vain ihmettelee. Mitä merkitystä sillä on mistä ihminen tulee? Mitä Sverigedemokraatit oikein haluavat? Eikä kehitys ole Ruotsin parhaaksi? Vai onko se sokea valta, joka johtaa diktatuuriin?”

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tai pudottaa omansa...
Tai pudottaa omansa...
30.4.2019 12:00

Roskiksesta voi löytää nykyään vaikka skarpin käsigranaatin jos hyvä tuuri käy.

Katri
Katri
30.4.2019 12:38

Ahvatti on nyt hieman Ruotsin todellisuudesta ulkona. Sinänsä kyllä ihan fiksua mennä juuri sellaiseen maahan neuvomaan ja päsmäröimään miten kuuluu elää ja äänestää missä itsellä melkeinpä kuninkaan kohtelu kantiksiin verrattuna.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
30.4.2019 12:43

itse juuri muutin ruotsista, asunut eri etappeja n.20v. täyttä sceidaa/ propagandaa…niin suurta että ällöttää…nää karvikset ovat suurempia öykkäreitä koko svennulandiassa…..korkeasti koulutettuja…..heh. ei löydy monta noitten autojen polttajilta ja muilta ligisteiltä, jokainen karvis ja yön timppa jotka ovat saaneet jonkunnäköisen todistuksen kouluista ovat saaneet kaiken ilmatteks, rasismi huudoilla…näin se vain on ja samaa on hölmölässä.oli suomessa somalin per###le joka ei osannut mitään kieltä kunnollisesti, oli suomessa lukenut ylioppilaaksi????ei olis ollut pottunokalla läpipääsyä niin heikosta esityksestä, samoin kävi korkeakoulua, vain rasismin pelossa pääsevät läpi koulun….poliittisesti korrektius on mädännyttänyt oppilaitokset….tämä on totta eikä päiväunta vaikka onkin painajaista….kiitos nykyisen hallituksen ja päättäjien…

Pilkut tallella.
Pilkut tallella.
30.4.2019 13:03

Laittaa vaan miettimään, että kuka on kirjoittanut tuon Ruotsalaisen version Anas Awad Facebook sivulle. Ainoa virhe on siinä, että kaksi pilkkua puuttuu. Ei kukaan ulkomaalainen voi kirjoittaa noin selvää Ruotsia. Ei varsinkaan kun on kysymys pilkuista, ja huutomerkeistä.

SD ilmeisesti pahempi kuin IS?
SD ilmeisesti pahempi kuin IS?
30.4.2019 13:43
Vastaa...  Pilkut tallella.

Roska-faktantarkastaja sympatiseeraa ilmeisesti sossuja. Mielenkiintoista nähdä minkälaisen palopuheen ko puolueen hitsaaja huomenna pitää kun on juuri huonontanut mm työehtoja.

Anonyymi
Anonyymi
30.4.2019 19:38
Vastaa...  Pilkut tallella.

Mutta onhan meillä afgaaninuorukainen, joka puolessa vuodessa suoritti suomalaisen peruskoulun ja puhuu muutaman maassaolovuoden jälkeen sujuvaa suomea, vaikka kotimaassaan ei ollut käynyt koulua kuin kaksi vuotta ja opiskellut ainoastaan darin kieltä ja Koraania!

Niinpä niin
Niinpä niin
30.4.2019 20:08
Vastaa...  Anonyymi

Paska puhetta. Nämä 32 000 tai mikä nyt onkaan nykyään lukumäärä eivät suomea tuossa ajassa opi. Exäni joka on ruotsalainen, opiskeli tulkiksi. Ennenkuin muutimme suomeen, hän osasi puhua 7 kieltä. Suomen kielestä sanoi että vaikea. Ok. On mahdollista oppia suomen kielestä 6 kk ne tärkeimmät heidän näkökulmastaan. Tiedätte kyllä ne sanat.

Anonymous
Anonymous
30.4.2019 13:12

Päivän naurut! 😁

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
30.4.2019 13:44

Anas Awadin korvien välissä ei kyllä lajittelu toimi.
Ehkä se onkin sekajäteastia.

Kalifaatin pomo
Kalifaatin pomo
30.4.2019 13:47
Vastaa...  Nestori Lundahl

Tänään on muuten Kalle-Kustaan syntymäpäivä!

mr.flipflop
mr.flipflop
30.4.2019 17:59
Vastaa...  Kalifaatin pomo

Raju kokaiinin ja alkoholin käyttö on tuhonnut jo aikaa sitten kaiken sen, mitä hänen kupansyömistä aivoistaan alun alkaenkaan oli jäljellä. 🙂

Iina Itkumuuri
Iina Itkumuuri
30.4.2019 13:54

Ihmeellistä ettei nämä rakettikirurgit tiedä toimivasta yhteiskunnasta muuta kuin vihervasemmiston taikasanat, ilmastonmuutos, rassismi ja natzit. Kaikki julkilausumat on pelkästään jotain lämpimään itkuun sekoitettua sääliinvetoamista. Vittu soikoon, onko Arabimaitten geeniperimä todella näin hiivatin alkeellisia. Meneekö nämä geelitukat treffeillekkin, että antakaa nyt tai mulle tulee paha mieli. Joskus on puhuttu, että islamisteilta puuttuu oikea mieskuva ja sehän näkyy.

Aappa
Aappa
30.4.2019 14:49

Aito diplomijäteinsinööri lienee kyseessä…

Numento
Numento
30.4.2019 15:24

Mitäpä tuohon on lisäämistä ? Tuli niin saatanan hyvä mieli, etten tiedä hukuttaisinko itteni kiljupönttöön vai söisinkö myrkkyä. Tästäkin huolimatta, hyvää vappua ja insha allah.

toni lajos
toni lajos
30.4.2019 23:48

Mottoni on ollut pienestä pitäen, pidä Suomi siistinä, vie roskat Ruotsiin. Nuoren ymmärsin, ettei siinä maassa ole kaikki kohillaan, se tuntemus vain päivä päivältä vahvistuu.

Suomi Finland
Suomi Finland
1.5.2019 00:34

Nuo kuvan nuolet on ihan perseestä. Kaikki niistä on suunnattu vääriin suuntiin.
Paskan kierrätyksestähän on kyse.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.5.2019 00:53

Siinäpä aito jäteihminen. Haluaisin tavata sen jätteenlajittelijan, joka myönsi turvapaikan roskien kierrätyksen perusteella. Kumpikohan noista olisi se älykkäämpi. Biojäteastia saattaisi voittaa kisan, jos se otettaisiin mukaan.
Toivottavasti naapurit auttavat tuota ja lahjoittavat omistaan lisää askarreltavaa. Viemärijäte olisi kullanarvoista tavaraa hänelle, kiljupönttöön hiivojen päälle vaan ja parvekkeelle käymään, unohtuu siinä kaumeat aseet pojan mielistä.

Ennätys monisaamisessa
Ennätys monisaamisessa
1.5.2019 15:29

Matuoletettu kävi raskaana olevan naisen kimppuun rautaputkella ja löi sillä naisen otsaluun mäsäksi. Meni sen jälkeen peruskouluun runkkaamaan neljän naisen nenän eteen. Saatiin kiinni ICAsta alastomana. Pääsi vankilasta 9.4.2019 ja 16 päivää myöhemmin ulkoilmaraiskasi alaikäisen tytön Huddingessa. On nyt puolustusasianajan mukaan huolissaan siitä miten hänen käy…