Vellingessä polkupyöräsabotaasia – lapsi sairaalaan

racing-bicycle-161449_960_720.png

Malmön etelänaapurissa Vellingen kunnassa on syntynyt kummallinen trendi. Joku tai jotkut löystyttävät polkupyörien eturenkaiden pultteja, josta aiheutuu vaaratilanteita kun pyöräilijä lähtee liikenteeseen.

Sydsvenskan kertoo 12-vuotiaasta pojasta, jonka polkupyörän eturenkaan pultit oli avattu. Kun poika lähti liikenteeseen ja nosti keuloja päästäkseen katukivetyksen yli niin eturengas tipahti alta pois.
Poika sai vakavia vammoja kaaduttuaan asfalttiin ja jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan.
Sydsvenskanin mukaan kyse ei ole mistään yksittäisestä vahinkotapauksesta, jossa pyörän pultit olisivat ikäänkuin vahingossa löystyneet. Asia vahvistettiin polkupyörämekaanikolla, jonka mukaan pultit eivät aukea itsestään. Polkupyöräpiireissä tiedetään, että tällainen ilmiö on jatkunut jo muutamia kuukausia. Niin ikään paikallisissa Facebook-ryhmissä kerrotaan kymmenistä vastaavista tapauksista.
Lainaus Sydsvenskanista loppuu.
Malmössä nousee aika ajoittain sama trendi autojen kohdalla. Auton yhden pyörän pultit löystytetään siten, että rengas irtoaa muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johan Paukahti

Nyt riittää. Rajat kiinni ja heti. Ei auta näihin tapauksiin, vai?
Voi olla, mutta rajojen sulkemisesta ei ole mitään haittaa.

panosnaulain

Piilokamerat asennettava, pulttien löystyttäjille pultti päähän.

John MacMunne

Yksittäistapaus (monta kertaa) ja löysäävät ne ruåtsalaisetkin!

Kantis on uhanalainen laji

Tämä on sellaista katutason köyhänmiehen terrorismia. Kukin tekee sen minkä pystyy vahingoittaakseen toista ihmistä, jopa lasta. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.

Acc

Tuli mieleen, sama asia. Tämä voi olla lasten jihadia. Ovat musut yhtä kiihkeitä pieninä kuin aikuisina. Ohessa linkki lastenkasvatusvideoon https://www.memri.org/tv/kid-amir-khasawne-jordan-indoctrination-martyrdom

Sirpa-Tuula

Niin mutta välimereen hukkui Syyrialainen pikkupoika, koska RASISMI !!!!!

ro

NIIN NIIN ! Mutta löystyttäväthän Arabitkin lähidässä ja Neekeritkin afrikassa muttereita, miksei sitten hurreissakin.

Jones

Helsingissä oli samanlaisia tapauksia. Kummallista sakkia kun heittelevät kivia autojen ikkunoihin silloilta. Sytyttävät autoja tuleen jne… Taitaa olla syvä viha näillä ihmisillä toisenlaisia kohtaan. Sitten paasaavat monikulttuurillisuudesta, jolla takoittavat omaa dikatatuuriaan.