Vellingessä polkupyöräsabotaasia – lapsi sairaalaan

racing-bicycle-161449_960_720.png

Malmön etelänaapurissa Vellingen kunnassa on syntynyt kummallinen trendi. Joku tai jotkut löystyttävät polkupyörien eturenkaiden pultteja, josta aiheutuu vaaratilanteita kun pyöräilijä lähtee liikenteeseen.

Sydsvenskan kertoo 12-vuotiaasta pojasta, jonka polkupyörän eturenkaan pultit oli avattu. Kun poika lähti liikenteeseen ja nosti keuloja päästäkseen katukivetyksen yli niin eturengas tipahti alta pois.

Poika sai vakavia vammoja kaaduttuaan asfalttiin ja jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan.

Sydsvenskanin mukaan kyse ei ole mistään yksittäisestä vahinkotapauksesta, jossa pyörän pultit olisivat ikäänkuin vahingossa löystyneet. Asia vahvistettiin polkupyörämekaanikolla, jonka mukaan pultit eivät aukea itsestään. Polkupyöräpiireissä tiedetään, että tällainen ilmiö on jatkunut jo muutamia kuukausia. Niin ikään paikallisissa Facebook-ryhmissä kerrotaan kymmenistä vastaavista tapauksista.

Lainaus Sydsvenskanista loppuu.

Malmössä nousee aika ajoittain sama trendi autojen kohdalla. Auton yhden pyörän pultit löystytetään siten, että rengas irtoaa muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Vellingessä polkupyöräsabotaasia – lapsi sairaalaan

 1. Nyt riittää. Rajat kiinni ja heti. Ei auta näihin tapauksiin, vai?

  Voi olla, mutta rajojen sulkemisesta ei ole mitään haittaa.

  47
 2. Tämä on sellaista katutason köyhänmiehen terrorismia. Kukin tekee sen minkä pystyy vahingoittaakseen toista ihmistä, jopa lasta. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.

  32
 3. NIIN NIIN ! Mutta löystyttäväthän Arabitkin lähidässä ja Neekeritkin afrikassa muttereita, miksei sitten hurreissakin.

  16
 4. Helsingissä oli samanlaisia tapauksia. Kummallista sakkia kun heittelevät kivia autojen ikkunoihin silloilta. Sytyttävät autoja tuleen jne… Taitaa olla syvä viha näillä ihmisillä toisenlaisia kohtaan. Sitten paasaavat monikulttuurillisuudesta, jolla takoittavat omaa dikatatuuriaan.

  21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.