Ruotsin Puolustusvoimat houkuttelee muslimeja liittymään armeijaan

Kuvakaappaus - 2019-05-01 15-50-50

Ruotsin puolustusvoimat Försvarsmakten houkuttelee uudella värväysfilmillään muslimeja ja feministejä puolustusvoimiin.

Filmillä sanotaan mm. ”Sinä, joka uskot kaikkien ihmisten tasa-arvoon, tule!”. Niin ikään kehoitetaan feministejä osallistumaan: ”Sinä, juuri sinä, joka olet feministi, tule!”, filmillä sanotaan.
Filmillä vilahtaa useita hunnutettuja musliminaisia ja kolmansista maista tulleita miehiä.
– Sinä, joka olet syntynyt toisessa maassa, tule. Jos haluat puolustaa arvojamme, tule sellaisena kuin olet.
Puolustusvoimien kotisivuilla kerrotaan, että armeijassa olevasta väestöstä 80 % on miehiä ja se ei edusta yhteiskuntaa. ”Yhteiskunta ei koostu 80 prosenttisesti miehistä. Siksipä yhteiskuntaa puolustavan viranomaisenkaan ei pidä koostua niin”. Niin ikään armeijan palvelukseen halutaan uusruotsalaisia se määrä, joita yhteiskunnassakin on.
Filmi kestää 40 sekunttia ja se kannattaa ehdottomasti katsoa, vaikka ei osaisikaan Ruotsia.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pinlaareni
Pinlaareni
1.5.2019 16:20

Tulihan se seuraava pohjanoteeraus sieltä (taas kerran). Q-ukon palvojat ja Q-ukon palvojien palvojat puolustamassa ruåtsalaisia ”arvoja”? Tulee mieleen sanonta pukista kaalimaan vartijana…

hannuko
hannuko
9.5.2019 15:15
Vastaa...  Pinlaareni

Ei ole kuu-ukko. Arabipantheonin ylijumala Al-Lah oli aurinko, ja Allah on tullut suoraan sieltä islamiin käymättä kristinuskon kautta. Symbolina Allahille käytettiin kuunsirppi-vuoteella lepäävää aurinkoa jo kauan ennen Muhammadia.

Lopun Alkua
Lopun Alkua
1.5.2019 16:27

”Sinä joka haluat päästä käsiksi järeisiin aseisiin, tule!” ….muslimijono on 50km pituinen.

Aappa
Aappa
1.5.2019 16:37

”Jos haluat puolustaa arvojamme, tule sellaisena kuin olet.”
Öööö…

Kevlar
Kevlar
1.5.2019 16:54

No morjens vaan ja hyvää päivää. Lojaliteetit voivat olla mitä tahansa, kelle tahansa, mutta terve tuloa vaan. Ruotsista on tulossa vaarallinen maa kaikille.

Puosuvaari
Puosuvaari
2.5.2019 09:01
Vastaa...  Kevlar

Rajat kiinni – Ruotsia ryssää vaarallisempi (kuka olisi uskonut?!)

Musta makkara
Musta makkara
1.5.2019 17:27

Ruotsissa on vihollisen vakoojia tietty määrä. Heitä tulee värjätä Ruotsin armeijaan sellainen määrä, jotta heidän kokonaismääräänsä vastaava osuus olisi virallisesti armeijan palveluksessa. Ja luonnollisesti vakoilua ei saa rajoittaa millään tavalla, koska se loukkaisi näiden ihmisten oikeuksia.

Anonymous
Anonymous
1.5.2019 17:43

Voi hyvää päivää sitten kun joku isis mies tuonne liittyy . Ja perustaa nukkuvan solun jolla on pääsy järeisiin aseisiin/koulutukseen ollaan jännän äärellä

Anonymous
Anonymous
1.5.2019 17:46

Ruotsin raja kiinni !

Anonymous
Anonymous
1.5.2019 21:43
Vastaa...  Anonymous

Tällä mennään.

randomikaveri
randomikaveri
2.5.2019 18:48
Vastaa...  Anonymous

Tornio alkaa oleen kuumottava paikka asua..

toni lajos
toni lajos
1.5.2019 18:19

Ensimmäisenä taisteluintoaan vakuutteli Vehmersalmelta lähtöisin oleva ” pottunokka ”, maamme puolustuksesta vastaavat tahot nyt viimein herätys, länsiraja sekä satamat tiukkaan valvontaan. Hulluudella jokin raja on ollut, nyt sekin tuli ylitettyä. Maata valloittamassa olevat henkilöt puolustusvoimiin….

Särmääjä
Särmääjä
1.5.2019 18:42

Halkeen nauruun siinä kohtaa kun rättipäiset somaliämmät edustaa Ruotsin armeijaa.

Katri
Katri
1.5.2019 19:49
Vastaa...  Särmääjä

Äläs sano. Se ”parhaimpien” älämölö, kirkuna, uhriutuminen ja rasisti-huudot ovat ainakin mun mielestäni niin vastenmielisiä ja pelottavia että vihollisena pysyttelisin niin kaukana kuin mahdollista, tietysti muutenkin nyt pysyttelen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.5.2019 13:12
Vastaa...  Katri

Nyt tuli eteen tilanne, jossa haluaisin tietää vihapuheen määritelmän.
Kuvitellaan siis täysin hypoteettinen tilanne. Maahasi hyökätään aseellisesti, kirkumalla, uhriutumalla ja rasitisyytöksin. Millä tuon kaiken saisi parhaiten loppumaan? Sinulla myös on valtion taholta tulevat käskysi ja velvoitteesi, eikä niihin kuulu pullapillu, eikä päiväkotivierailu.
Tuo kysymysmerkki oli hämäystä, älkää missään nimessä vastatko. Nettihäirikköpoliisi ryhmittyy jo tappituntumalle ovesi takana.

Katri
Katri
2.5.2019 14:42
Vastaa...  fatwantarkistaja

Nyt en oikein ymmärtänyt mitä yritit sanoa. Tai ehkä mulla ei vain ole tänään huumorintajua, en tiedä. En siis väitä että kaikki somalit olisivat tuollaisia vastenmielisiä, vain ”parhaimmat” siinä itse sotatilanteessa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.5.2019 23:46
Vastaa...  Katri

Joo siis sotatilannetta funtsin, jossa Ruattin muslimit hyökkivät Suomeen (kai siellä joku kantiskin mukana koettaa olla, eikä kaikki muslimit ole tulossa, en siis ihmisryhmistä puhu missään tapauksessa). Siinä vaiheessa käskyllä ”ampukaa ny saatana!” ei enää tulijoiden rinkkoja kannella, eikä paljon muutakaan, paitsi ehkä sotasaalista niiden juostua karkuun. Rauhan aikana toimii uhriutuminen ja kaikesta avautuminen muslimeilla, se on pelastuksemme, jos yhteenotto joskus tulee. Allahi ei auta yhtään, kun sataa romua niskaan, luulisin.
Pahoittelen ollessani vaikeasti ymmärrettävä, onnistuu se näköjään selvänäkin. Kännikirjoituksiani en yleensä tajua itsekään (hymiö). Huumoriahan tuon piti olla, se meni ainakin perille.

jippos123
jippos123
1.5.2019 19:13

Tarkalleen ottaen sveduilla ei ole ollut armeijaa viimeiseen 15 vuoteen. Päätehtävä on vähillä joukoilla ollut ulkomaantehtävät ja sielläkin kovasti genderpainotteisesti.
Ruotsi meinaa nopeuttaa kansanmurhaa kouluttamalla itse oman kurkkunsa leikkaajat, kustannustehokasta touhua.
Kyllä Palle Svante osaa.

Tapiola
Tapiola
1.5.2019 19:43
Vastaa...  jippos123

Palle Svante polvistuu ja nuolee soturien pallit.. jos on. Onkohan Soros saanut lonkeronsa Ruotsin armeijaankin?

Valtsu
Valtsu
1.5.2019 19:40

Ei taida metsässä ryömiminen olla femakoille tai kehitysmaamuslimeille se asia, johon kaivattaisiin tasa-arvoa tai lisäedustusta. Molemmat haluavat rusinoita pullasta ja lattialämmityksen.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
1.5.2019 20:44

Saamme vielä Ruotsista vaarallisen naapurin. No, onhan meillä NATO.

joo
joo
1.5.2019 22:50

En koskaan tule palvelemaan armeijassa ulkomaalaisten kanssa. Ja neekerin lapsi jolla on suomalainen passi ei koskaan tule olemaan suomalainen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
3.5.2019 01:00
Vastaa...  joo

Itse todellakin palvelen, jos vielä kelpaan. ”Ryssä”, ”saksalainen prseenreikä” ja suomenruotsalainen olivat ”intissäkin” kavereina. Samalla puolella tuntuivat olevan.

Pinlaareni
Pinlaareni
5.5.2019 18:41
Vastaa...  fatwantarkistaja

Samoin. Taistelutilanteessa nähdään ne, jotka ovat taistelukavereita

El Comandante Cero
El Comandante Cero
1.5.2019 23:05

Tietysti meillekkin voitaisiin koota nafreista eliittiosastoja. Pitää muistaa että esim. Espanjan asevoimien perinteiset eliittiosa on ollut afrikanarmeija eli muukalaislegioona ja regularesit jotka sisällissodan jälkeen olivat el Caudillon henkivartiosto. Meilläkin voisi olle regularesjoukkoja. Niinöstöllä oma maurilaiseskadroona jotka keihäin varustettuna päässä punaiset fetsit ja valkoinen viitta hartiollaan ratsastaisivat täysiverisillä arabialaisilla. Samasta suunnasta voitaisiin lainata muukalaislegioonan maskotti mutta vuohen sijaan iso karju olisi katu-uskottava. Lisäksi vähänaasian pojista voitaisiin tehdä sonderkommandot. Varusteina kiinalainen tai intialainen 125 endurokevari, valkoiset kaavut ja taisteluparilla norincot mieheen, pohjoiskorealaiset rpg7 singot ja sitten aivan kotimaisina varusteina vyötäröllä käärittynä koskensaaren naulatehtaan 3 tai 4 tuuman galvanoituja nauloja yhdistettynä forcitin tai nammon ruutiin niin ja kaulassa muovinen quranin tunnuksilla koristeltu avain jolla aktionin jälkeen pääsee paratiisiin 77 kerubinsilmäisen neitsyeen lue. Vihollinen joutuu helvettiin missä näiden 77 impyeen kiilusilmäiset äidit.

Jöötinvärinää
Jöötinvärinää
2.5.2019 13:58

Tämä päättyy lopulta siihen että Ruotsilla on mustanruskea armeija ja mustaruskea poliisi. Mitä tekee silloin Suomi?

Tykkimies
Tykkimies
5.5.2019 20:23

Vaihdetaan tuliasemakorttiin E:n sijaan W ja ei muuta kun murkulaa menemään.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.5.2019 14:06

Nyt on kuningasajatus heitetty ilmoille, ruåttiksi kasta kungen tanken i luft. Se tankki muuten pysähtyy, kun tämä armeijaan houkuteltu somaliakka läväyttää NLAW-ohjustaen. Siinähän sitten soditte ihan keskenänne. Achtung, panzerfaust!
Paljonkohan maksaa kunnon vehkeet, kun kaikki varikothan oletettavasti rullataan ihan ekana ja myydään poies. Alkuun saanee halvemmalla ja sitten hinnat nousevat. Jugoslaviassakin oli ”asekeräilijällä” suunnilleen kaikki lelut ja voitte arvata, mitä löytyi autotallistaan.
Seuraavan aallon pakolainen pyytää kainosti Suomen sotilaalta, voisiko tämä opastaa panssarivaununsa käytössä, kun ei oikein osaa ajaa sillä. ”Voisiksää kattoo samal sen Boforsin, et toimiikse. Se on hinauksessa siinä.”
Onneksi noilla ***kelin sekopäillä ei ole ydinasetta, muutenhan jonkun olisi pakko hävittää ne lopullisesti ja saisimme laskeuman yllemme.
Vakavasti ottaen, toivottavasti eivät myy mitään. Kalifaatti jää toiseen kertaan, jos sen tekevät. Ottakaa mitä ilmaiseksi valtio antaa ja keksikää itse loput.

debis
debis
2.5.2019 14:21

Tää USA..national guard..biisi..vähän ”erilainen”…..sorry..I prefer this https://www.youtube.com/watch?v=pgV6VUinDEA cizizen soldier

Morty
Morty
2.5.2019 20:13

Ruotsissa on tehty tähän asti kaikki kuviteltavissa olevat virheet ja sama meno näkyy jatkuvan. Onneksi, kuten joku sanoikin jo aikaisemmin, Ruotsi ei ole ydinasevaltio. Britannia ja Ranska ovat, ja se huolestuttavaa kun katsoo väestöpohjan muutosta.

Rami Routa
Rami Routa
2.5.2019 20:27

Sateenkaari armeija, varmasti SS-joukot ja suomen korpisoturit olisivat ottaneet pahasti turpiinsa tältä monimuotoisuus ”ole sellainen kuin olet” armeijalta

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
3.5.2019 01:42
Vastaa...  Rami Routa

Kaaripyssyarmeija. Tuhat vuotta sitten kuulosti hyvältä. Sateenkaari tekee nykyään.. ei se tee kait mitään.

NähtyOn
NähtyOn
2.5.2019 21:08

Kohta ei ole vaihtoehtoa päättää tullakko vai ei, noilla 3 maailman viruksilla asevoimiin, siellä ne tulee toimimaan maalitauluina.

Elina
Elina
20.5.2019 19:08

Mielenkiintoista. Venäjän armeijassa on jo nyt yli 40% muslimeja. Ruotsin armeija islamisoituu ja perässä tulee Suomi…