Ruotsin Puolustusvoimat houkuttelee muslimeja liittymään armeijaan

Kuvakaappaus - 2019-05-01 15-50-50

Ruotsin puolustusvoimat Försvarsmakten houkuttelee uudella värväysfilmillään muslimeja ja feministejä puolustusvoimiin.

Filmillä sanotaan mm. ”Sinä, joka uskot kaikkien ihmisten tasa-arvoon, tule!”. Niin ikään kehoitetaan feministejä osallistumaan: ”Sinä, juuri sinä, joka olet feministi, tule!”, filmillä sanotaan.
Filmillä vilahtaa useita hunnutettuja musliminaisia ja kolmansista maista tulleita miehiä.
– Sinä, joka olet syntynyt toisessa maassa, tule. Jos haluat puolustaa arvojamme, tule sellaisena kuin olet.
Puolustusvoimien kotisivuilla kerrotaan, että armeijassa olevasta väestöstä 80 % on miehiä ja se ei edusta yhteiskuntaa. ”Yhteiskunta ei koostu 80 prosenttisesti miehistä. Siksipä yhteiskuntaa puolustavan viranomaisenkaan ei pidä koostua niin”. Niin ikään armeijan palvelukseen halutaan uusruotsalaisia se määrä, joita yhteiskunnassakin on.
Filmi kestää 40 sekunttia ja se kannattaa ehdottomasti katsoa, vaikka ei osaisikaan Ruotsia.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pinlaareni

Tulihan se seuraava pohjanoteeraus sieltä (taas kerran). Q-ukon palvojat ja Q-ukon palvojien palvojat puolustamassa ruåtsalaisia ”arvoja”? Tulee mieleen sanonta pukista kaalimaan vartijana…

hannuko

Ei ole kuu-ukko. Arabipantheonin ylijumala Al-Lah oli aurinko, ja Allah on tullut suoraan sieltä islamiin käymättä kristinuskon kautta. Symbolina Allahille käytettiin kuunsirppi-vuoteella lepäävää aurinkoa jo kauan ennen Muhammadia.

Lopun Alkua

”Sinä joka haluat päästä käsiksi järeisiin aseisiin, tule!” ….muslimijono on 50km pituinen.

Aappa

”Jos haluat puolustaa arvojamme, tule sellaisena kuin olet.”
Öööö…

Kevlar

No morjens vaan ja hyvää päivää. Lojaliteetit voivat olla mitä tahansa, kelle tahansa, mutta terve tuloa vaan. Ruotsista on tulossa vaarallinen maa kaikille.

Puosuvaari

Rajat kiinni – Ruotsia ryssää vaarallisempi (kuka olisi uskonut?!)

Musta makkara

Ruotsissa on vihollisen vakoojia tietty määrä. Heitä tulee värjätä Ruotsin armeijaan sellainen määrä, jotta heidän kokonaismääräänsä vastaava osuus olisi virallisesti armeijan palveluksessa. Ja luonnollisesti vakoilua ei saa rajoittaa millään tavalla, koska se loukkaisi näiden ihmisten oikeuksia.

Anonymous

Voi hyvää päivää sitten kun joku isis mies tuonne liittyy . Ja perustaa nukkuvan solun jolla on pääsy järeisiin aseisiin/koulutukseen ollaan jännän äärellä

Anonymous

Ruotsin raja kiinni !

Anonymous

Tällä mennään.

randomikaveri

Tornio alkaa oleen kuumottava paikka asua..

toni lajos

Ensimmäisenä taisteluintoaan vakuutteli Vehmersalmelta lähtöisin oleva ” pottunokka ”, maamme puolustuksesta vastaavat tahot nyt viimein herätys, länsiraja sekä satamat tiukkaan valvontaan. Hulluudella jokin raja on ollut, nyt sekin tuli ylitettyä. Maata valloittamassa olevat henkilöt puolustusvoimiin….

Särmääjä

Halkeen nauruun siinä kohtaa kun rättipäiset somaliämmät edustaa Ruotsin armeijaa.

Katri

Äläs sano. Se ”parhaimpien” älämölö, kirkuna, uhriutuminen ja rasisti-huudot ovat ainakin mun mielestäni niin vastenmielisiä ja pelottavia että vihollisena pysyttelisin niin kaukana kuin mahdollista, tietysti muutenkin nyt pysyttelen.

fatwantarkistaja

Nyt tuli eteen tilanne, jossa haluaisin tietää vihapuheen määritelmän.
Kuvitellaan siis täysin hypoteettinen tilanne. Maahasi hyökätään aseellisesti, kirkumalla, uhriutumalla ja rasitisyytöksin. Millä tuon kaiken saisi parhaiten loppumaan? Sinulla myös on valtion taholta tulevat käskysi ja velvoitteesi, eikä niihin kuulu pullapillu, eikä päiväkotivierailu.
Tuo kysymysmerkki oli hämäystä, älkää missään nimessä vastatko. Nettihäirikköpoliisi ryhmittyy jo tappituntumalle ovesi takana.

Katri

Nyt en oikein ymmärtänyt mitä yritit sanoa. Tai ehkä mulla ei vain ole tänään huumorintajua, en tiedä. En siis väitä että kaikki somalit olisivat tuollaisia vastenmielisiä, vain ”parhaimmat” siinä itse sotatilanteessa.

fatwantarkistaja

Joo siis sotatilannetta funtsin, jossa Ruattin muslimit hyökkivät Suomeen (kai siellä joku kantiskin mukana koettaa olla, eikä kaikki muslimit ole tulossa, en siis ihmisryhmistä puhu missään tapauksessa). Siinä vaiheessa käskyllä ”ampukaa ny saatana!” ei enää tulijoiden rinkkoja kannella, eikä paljon muutakaan, paitsi ehkä sotasaalista niiden juostua karkuun. Rauhan aikana toimii uhriutuminen ja kaikesta avautuminen muslimeilla, se on pelastuksemme, jos yhteenotto joskus tulee. Allahi ei auta yhtään, kun sataa romua niskaan, luulisin.
Pahoittelen ollessani vaikeasti ymmärrettävä, onnistuu se näköjään selvänäkin. Kännikirjoituksiani en yleensä tajua itsekään (hymiö). Huumoriahan tuon piti olla, se meni ainakin perille.

jippos123

Tarkalleen ottaen sveduilla ei ole ollut armeijaa viimeiseen 15 vuoteen. Päätehtävä on vähillä joukoilla ollut ulkomaantehtävät ja sielläkin kovasti genderpainotteisesti.
Ruotsi meinaa nopeuttaa kansanmurhaa kouluttamalla itse oman kurkkunsa leikkaajat, kustannustehokasta touhua.
Kyllä Palle Svante osaa.

Tapiola

Palle Svante polvistuu ja nuolee soturien pallit.. jos on. Onkohan Soros saanut lonkeronsa Ruotsin armeijaankin?

Valtsu

Ei taida metsässä ryömiminen olla femakoille tai kehitysmaamuslimeille se asia, johon kaivattaisiin tasa-arvoa tai lisäedustusta. Molemmat haluavat rusinoita pullasta ja lattialämmityksen.

Nestori Lundahl

Saamme vielä Ruotsista vaarallisen naapurin. No, onhan meillä NATO.

joo

En koskaan tule palvelemaan armeijassa ulkomaalaisten kanssa. Ja neekerin lapsi jolla on suomalainen passi ei koskaan tule olemaan suomalainen.

fatwantarkistaja

Itse todellakin palvelen, jos vielä kelpaan. ”Ryssä”, ”saksalainen prseenreikä” ja suomenruotsalainen olivat ”intissäkin” kavereina. Samalla puolella tuntuivat olevan.

Pinlaareni

Samoin. Taistelutilanteessa nähdään ne, jotka ovat taistelukavereita

El Comandante Cero

Tietysti meillekkin voitaisiin koota nafreista eliittiosastoja. Pitää muistaa että esim. Espanjan asevoimien perinteiset eliittiosa on ollut afrikanarmeija eli muukalaislegioona ja regularesit jotka sisällissodan jälkeen olivat el Caudillon henkivartiosto. Meilläkin voisi olle regularesjoukkoja. Niinöstöllä oma maurilaiseskadroona jotka keihäin varustettuna päässä punaiset fetsit ja valkoinen viitta hartiollaan ratsastaisivat täysiverisillä arabialaisilla. Samasta suunnasta voitaisiin lainata muukalaislegioonan maskotti mutta vuohen sijaan iso karju olisi katu-uskottava. Lisäksi vähänaasian pojista voitaisiin tehdä sonderkommandot. Varusteina kiinalainen tai intialainen 125 endurokevari, valkoiset kaavut ja taisteluparilla norincot mieheen, pohjoiskorealaiset rpg7 singot ja sitten aivan kotimaisina varusteina vyötäröllä käärittynä koskensaaren naulatehtaan 3 tai 4 tuuman galvanoituja nauloja yhdistettynä forcitin tai nammon ruutiin niin ja kaulassa muovinen quranin tunnuksilla koristeltu avain jolla aktionin jälkeen pääsee paratiisiin 77 kerubinsilmäisen neitsyeen lue. Vihollinen joutuu helvettiin missä näiden 77 impyeen kiilusilmäiset äidit.

Jöötinvärinää

Tämä päättyy lopulta siihen että Ruotsilla on mustanruskea armeija ja mustaruskea poliisi. Mitä tekee silloin Suomi?

Tykkimies

Vaihdetaan tuliasemakorttiin E:n sijaan W ja ei muuta kun murkulaa menemään.

fatwantarkistaja

Nyt on kuningasajatus heitetty ilmoille, ruåttiksi kasta kungen tanken i luft. Se tankki muuten pysähtyy, kun tämä armeijaan houkuteltu somaliakka läväyttää NLAW-ohjustaen. Siinähän sitten soditte ihan keskenänne. Achtung, panzerfaust!
Paljonkohan maksaa kunnon vehkeet, kun kaikki varikothan oletettavasti rullataan ihan ekana ja myydään poies. Alkuun saanee halvemmalla ja sitten hinnat nousevat. Jugoslaviassakin oli ”asekeräilijällä” suunnilleen kaikki lelut ja voitte arvata, mitä löytyi autotallistaan.
Seuraavan aallon pakolainen pyytää kainosti Suomen sotilaalta, voisiko tämä opastaa panssarivaununsa käytössä, kun ei oikein osaa ajaa sillä. ”Voisiksää kattoo samal sen Boforsin, et toimiikse. Se on hinauksessa siinä.”
Onneksi noilla ***kelin sekopäillä ei ole ydinasetta, muutenhan jonkun olisi pakko hävittää ne lopullisesti ja saisimme laskeuman yllemme.
Vakavasti ottaen, toivottavasti eivät myy mitään. Kalifaatti jää toiseen kertaan, jos sen tekevät. Ottakaa mitä ilmaiseksi valtio antaa ja keksikää itse loput.

debis

Tää USA..national guard..biisi..vähän ”erilainen”…..sorry..I prefer this https://www.youtube.com/watch?v=pgV6VUinDEA cizizen soldier

Morty

Ruotsissa on tehty tähän asti kaikki kuviteltavissa olevat virheet ja sama meno näkyy jatkuvan. Onneksi, kuten joku sanoikin jo aikaisemmin, Ruotsi ei ole ydinasevaltio. Britannia ja Ranska ovat, ja se huolestuttavaa kun katsoo väestöpohjan muutosta.

Rami Routa

Sateenkaari armeija, varmasti SS-joukot ja suomen korpisoturit olisivat ottaneet pahasti turpiinsa tältä monimuotoisuus ”ole sellainen kuin olet” armeijalta

fatwantarkistaja

Kaaripyssyarmeija. Tuhat vuotta sitten kuulosti hyvältä. Sateenkaari tekee nykyään.. ei se tee kait mitään.

NähtyOn

Kohta ei ole vaihtoehtoa päättää tullakko vai ei, noilla 3 maailman viruksilla asevoimiin, siellä ne tulee toimimaan maalitauluina.

Elina

Mielenkiintoista. Venäjän armeijassa on jo nyt yli 40% muslimeja. Ruotsin armeija islamisoituu ja perässä tulee Suomi…