Vastarintaliikkeen Vappumarssilla 300 – äärivasemmistolaiset vastamarssilla

Kuvakaappaus - 2019-05-01 15-42-11.png

Kuvakaappaus - 2019-05-01 15-14-36

Göteborgin kupeessa Kungälvin kunnassa on täysi ralli päällänsä kun Ruotsin Vastarintaliike pitää omaa manifestiaan ja sadat vastustelijat huutavat omia iskulauseitaan.

Vastarintaliikkeen tilaisuuteen osallistuu noin 300 jäsentä. Torilla pidetään puheita. Alla livekuvaa tapahtumasta:

Vastamielenosoittajien joukko on suurempi. Kaupungin kadun läpi johdettiin kulkue, johon osallistui liki 1 000 ihmistä. He kantoivat erilaisia äärivasemmistolaisia plakaatteja ja lippuja, kuten Antifasistisen järjestön lippuja ja kommunistilippuja. Osallistujien joukossa oli kymmeniä uusruotsalaisia.
Alla video äärivasemmiston vastamarssista:

 
Plakaattien joukossa oli monenlaisia iskulauseita, mm. ”Ruotsi Ruotsinystäviä vastaan”, (Sverigevänner tarkoittaa suurinpiirtein jotain suomen kielen vastaavaa kuin kansallismielinen tms). Lisäksi vastamielenosoittajien joukossa oli turvapaikka-aktivisteja, joiden iskulauseina oli ”Kukaan ei ole laiton” ja ”Karkoitukset lopetettava”.
Kuvakaappaus - 2019-05-01 15-10-55
Kuvakaappaus - 2019-05-01 15-11-09
 
Poliisi on eristänyt molemmat poolit omille tahoilleen, joten mitään konfliktia ei päivän mittaan ole syntynyt, mitä nyt äärivasemmistolaiset sotkevat seiniä iskulauseillaan.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Juu, lisää vaan herrasmiehiä kolmansista maista, niin kaikki nuo ihqut korusanat toteutuu…

Asko Liukkonen

On se vaan mukavaa katseltavaa nuo pvl:n marssit. Vastapuoli eli roskaväki ei osaa muuta kuin riehua, sotkea ja solvata.

maitolasi

Valkoiset paidat päälle ja kadulle.

Mikko Kainulainen

Mitä näillä pyörii päässä? Lukeeko nämä tilastoja tai muuta vastaava, vai mikä saa tähän psykoosiin? Ruotsi on täysin pilalla, pilalla.

14

Vastarintaliikkeellä 2 marssia eri kaupungeissa samaan aikaan.

fatwantarkistaja

Tääl on ihan ihme porukkaa vissiin. Viime syksynä maalattuihin alikulkuihin ei ole tainnut yhtään töhryä tulla, silti oli kaveri paikkamaalaamassa niitä. Ei taida olla kommareita riittävästi niitä sotkemaan.
Joku Maon kirja oli jokunen viikko sitten pirrastettuna pitkin kevyenliikenteenväylää, ei taida olla kommareiden tekosia sekään.
Silti, minkä helevetin tähden niitä muslimeja ja muita värillisiä on päivä päivältä enemmän? Joku niitä tänne tilailee.
Vastarintaliikkeen näkisin vaikka päivittäin marssimmassa, pysyisi ehkä joku järjestys pelonsekaisessa ilmapiirissä, vaikkei se nytkään hälyttävä ole.. vielä.