Sotalasten orpokodin naisilla kymmeniä seksisuhteita "lasten" kanssa

DL4uiiEXUAACaxl
Muuan yksintullut varamaminsa kainalossa. 

Ruotsin batiikkinoita-ilmiö on saanut uuuden mielenkiintoisen tapauksen julkisuuteen. Boråsissa sijaitsevassa yksintulleiden lasten asumisyksikössä kymmenkunta noin 40-vuotiasta naista hankkiutui seksisuhteeseen 16-18-vuotiaiden nuorukaisten kanssa.

Sverigeradion P4:n tekemässä tutkimuksessa tuli ilmi kymmenkunta keski-ikäistä naista, jotka työskentelivät sotalasten asumisyksikössä. Osa heistä toimi jopa lasten etuudenvalvojina. Naiset olivat aloittaneet seksisuhteen lasten kanssa.
SR:n mukaan esiin tuli kymmenkunta tapausta, jotka pystyttiin osoittamaan toteen mm. tekstiviestikeskusteluilla tai puhelunauhoituksilla. Esiin tuli myös tapauksia, joissa halailua tms melko intiimiä toimintaa oli kuvattu filmille. Monet lapset ovat todistaneet, että hoitokodin naiset olivat erityisen “halukkaita” kaikenlaisiin halailuihin ja hipelöinteihin, jotka johtivat usein sänkypuuhiin.
Ainakin kahdessa tapauksessa naiset joutuivat vaihtamaan työpaikkaa toiseen orpokotiin seksisuhteiden tultua ilmi johtoa myöten.
( Toim. huom. Jos osaa ruotsia niin kannattaa kuunnella SR:n radioklippi aiheesta, jos sen takia, että uutisen juontajasta saa omat sävärinsä.)
Lainaus Sverigeradiosta loppuu.
Tällaisia naisia kutsutaan Ruotsissa batiikkinoidiksi (=batikhäxa). Ilmiö on todella yleinen ja Facebookissa on suljettuja ryhmiä, joissa naiset jakavat kokemuksiaa yksintulleista lapsista. Jotkut ovat niin onnellisia tilanteesta, että eivät pysty salaamaan sitä.
Tämä ilmiö on yksi niistä motiiveista, miksi turvapaikka-aktivismi on tietyissä piireissä niin suosittua.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
DD

Samaa menoa varmaan Suomessakin.
Bordellitoimintaa veronmaksajien kustantamana.

Nestori Lundahl

Ei varmaan vaan varmasti!

Tapiola

Suomessa tuollainen homogenoiva toiminta ei ole mistään pois.. rahoitetaan nääs ulkomaisella velalla. Soros kyllä lainaa. Sanoihan Rinnekin, ettei SDP pelkää lisävelkaa.

El Comandante Cero

Jos lapsukaiset ovat ilmoittaneet olevansa lapsukaisia viranomaisille niin he ovat ruotsin viranomaisten silmissä lapsukaisia. Luultavasti ruotsinkin laeissa on sakkoliha määritelty, pedofilia ja lasten hyväksikäyttö. Tuskin edes ovat asianomistaja rikoksia vaan yleinen syyttäjä voi nostaa kanteen. Miten helevitissä viranomaiset eivät ole puuttuneet lain ankaralla kädellä lasten hyväksi käyttöön. Onko kysymys naapurimme demareissa hyväksytystä Olof Palmen mieltymyksistä nuorten kanssa käymiseen missä nyt on varsinkin demarinaiset ja edistykselliset naiset jätetty tutkimatta vaikka ovat harjoittaneet mitä iljettävimpiä perversioitaan viattomien lapsukaisten kanssa. Kuinka syvälle ruotsalaiseen yhteiskuntaan ulottuvat nämä pedofiilirenkaat?

Anonymous

kerrotko lisää linkillä OP:n mieltymyksistä nuoriin?

T

Suosittelen kuuntelemaan kokonaisuudessaan läpi. Yhteensä 4 kaksiosaista kuunnelmaa. Tässä ensimmäinen osa
https://www.youtube.com/watch?v=plwuqaCnSO0&ab_channel=RedIceTV

Index of

Eihän tää ole keltään pois. Ei se järvikään soutamalla kulu.

Kaikki kuluu käytössä

Nainen ei kulu isovarpaiden välistä. Nainen kuluu korvien välistä.
Se kuinka kulunut nainen on näkyy silmistä.

El Comandante Cero

Isossabritanniassa saippuaoopperassa Emmerdale on vastaava tilanne Taavetin poikapuoli Jaakko ikä 16v on joutunut Taavetin naisystävän opettaja Maijan ikä noin 40v ahdistelemaksi ja tyydyttämään Maijan sukupuolisia iljettävyyksiä. Paikalliset sarjan fanit ovat raivoissaan groomauksesta ja vaativat opettajan lyömistä lukkojen taakse. En oikein usko että tavallinen ruotsalainen hyväksyy näiden sukupuolisesti nyrjähtäneiden nais- ja miesoletettujen tekosia jos niistä puhutaan kaunistelematta oikeilla nimillä. Varamamit ja -isät kiss my ass kuten Bart Simpson sanoisi.

näinseon

Tälläsellä panemisella nämä suvakit saavat Suomen nousuun no sen kyllä ymmärtää kun ajattelee meijän kummia

Kyrppä

Onkin parempi, että nämä sotaa paenneet partalapsukaiset saavat pinslooteria Vokeissa heti kättelyssä. Se auttaa sotatraumoihin kun virkailija Ingrid avaa jakorasiansa nopeaa tahtia. Ei sitten lapsukaisten tarvitse heti lähteä kaupungille ahdistelemaan pikkutyttöjä. Ja kotona Ingridiä odotteleva Pällekin pääsee helpommalla, kun nämä lapsukaiset (siis tulevat putkimiehet) ränssaavat Ingridiltä röörit auki mennen tullen. Nämä kyseiset vastaanottokeskukset kannattaisi nimetä uudelleen PJK eli pillunjakokeskuksiksi.

John MacMunne

EI SIIDERIVALAITA SUOMEEN!!!
EI SIIDERIVALAITA MINNEKKÄÄN!!!

Pessimisti

On parempi että pumppaavat noita vanhoja lehmiä, kuin että saalistavat kymmenvuotiaita lapsia kadulla. Ruotsissa ja Suomessa kyllä riittää noita vanhoja vosuja ihan liiaksi asti. Hyvä juttu, tuo batiikkinoita systeemi.

Valtsu

Ihanan valoisasti osaat katsoa asiaa – etenkin pessimistiksi! 😍

Ilmari

Takoustieteellisin termein naiset ovat käyttäneet jakovaraansa. Sen liiallisesta käyttämisestä voi tulla toiselle osapuolelle kestävyysvaje.

Nestori Lundahl

Nuo batiikkinoidat ja varamamit voisivat käydä omalla kustannuksellaan pumpattavana jossain etelässä.
Nyt niille kuskataan pumppaajat tänne veronmaksajien kustannuksella elätettäväksi.
Ja kun pumppaamiset on pumpattu ja pumppaajat saaneet oleskeluluvan, niin veronmaksajat elättävät niitä viimeiseen pumppaukseen asti.

Jahvetti Moilanen

Pumpattava Barbara saa hurrien talouden nousuun.

Rahareikä

Juu. Itse juttelin erään tälläisen tapauksen kanssa. Oli tutustuttu somen kautta ja kivaa oli ollut sellaiset 6kk. Kunnes alkoi tapahtua. Oli vietetty koti iltaa alkoa siemaillen, kunnes jostain tuli riita tms. Mussukka hakkasi naaman paskaksi ja puoli päänahkaa irti hiuksineen. Oli kuulemma jo käsi koholla viimeistä iskua vaille kunnes ovikellon soitto pelasti. Poliisi viime hetkellä paikalle. Sittemmin selvisi että sankarilla ei ilmeisesti ollut oleskelu lupaa suomessa ja oli tutkinta vankeudessa 4kk. Ja koska kunniaa on nyt loukattu, muija sanoi että elää kostoa odotellen. Ja tämänkin maksaa veronmaksajat.

Horo mikä horo

Hei, sitä saa mitä tilaa. Eli ihan itseään saa tuokin suvakki-ämmä syyttää. Ei säälitä pätkääkään, hah!

Anonymous

No voin kertoa etten säälinyt. Kun keskutelimme hänellä silti riitti ns ymmärrystä. Ja kun tiedän että jo ennen tätä oli saanut turpiinsa aina hakeutuu näihin ongelmiin. Ei voi kun ihmetellä. Mutta hän on tapaus joka ei vaan kiinnosta miehiä jos tajuatte. Paitsi jos muuttaisi omaa olemustaan ja tarkoitan henkisesti.. mutta sitä saa mitä tilaa. Aivan oikein.

El Comandante Cero

Noista facebook ryhmistä, rouvat ovat taitaneet nukkua matikan tunnit kun vanhat opet ovat opettaneet ettei saa kertoa kun jakaa.
Mutta ihan oikeasti jos keski-ikäiset miehet olisivat lohdutelleet virallisten dokumenttien mukaan olevaa 16 vuotiasta niin kyllä naiset olisivat nostaneet reilun älämölöön asiasta. Miksi keski-ikäisten naisten iljettävien seksuaalifantasioiden toteuttaminen painetaan villaisella vai onko viranomaispuolella siskoilla periaate ettei korppi korpin silmää noki.

Niinpä niin

Joo. Tämä facebook ryhmä on kuulemma sellainen missä levitetään paskapuheita monista henkilöistä. Olen asiasta kuullut, että täyttäisi monen kohdalla kunnianloukkausten jne rikosilmoituksen määritteet. Mutta mikäli olen oikein ymmärtänyt, on lakia heikennetty sen suhteen mikä koskee kunnianloukkausta/herjaamista/solvaamista jne. Ja tästä kärsivät erityisesti miehet. Ja tämä liike syntyi metoo sekoilun myötä, jolloin monet viattomat miehet ovat joutuneet uhreiksi. Onkin irvokasta että, kun raiskaus prosentit jne ovat ns räjähtäneet invaasion johdosta, niin tälläisiä kerhoja on. Minun mielestäni jonka ihan omin silmin olen nähnyt, kertoo skandinaavisten naisten systemaattisesta inhosta tms tavalliseen pottunokkaan. Kun naistenlehdet tekevät ns agenda journalismia valtamedian lisäksi, koskien näitä siirtolaisia tyyliin miten ihania he ovat jne niin onhan se selvä missä mennään.

”Lapset” = aikuisia kaikennähneitä miehiä

Onneksi ne ”16-18- vuotiaat” ovat todellisuudessa 20- 45- vuotiaita ja kaukana lapsesta muutenkin.

Sormus vaan

Eihän se nyt batiikkinoidankaan pillu ole tuohesta tehty.

Ammattiauttaja

Tiedän sairaanhoitajan joka miehensä kanssa kunnan kautta olivat varaperheenä1-3 lapselle/nuorelle. He saivat siitä hommasta niin hyvän korvauksen ettei sairaanhoitajan tarvinnut käydä töissä ollenkaan, kävi vain joskus tekemässä pari tuntia vanhainkodissa ”ettei ammatti täysin unohdu”.

Fläsy

Ruotsin femakot saavat palkkaa ja pippeliä tulokkaista. Ei ihme että haluavat vain lisää ja lisää. Sairas yhteiskunta heillä, ja on se tänne Suomeenkin rastautunut tuo sama meininki. Kuvottavaa touhua kun ämmät ajattelevat vain pillulla ja tunteilla. Verorahoilla kustannetaan moista paskaa.

Jurpo

Ehkä ne sotaorvot ja partalapset tarvitsevat enemmän ymmärrystä niiden traumaattisten kokemusten jälkeen. Sanoisi heti Suomalainenkin #me2-suvakki. Ja pitäähän ne opettaa maan tavoille. Jos tulet itse hyväksikäytetyksi, voit sitten vanhempana raiskattuasi jonkun alaikäisen, puolustaa tekoa nuoruuden kauheilla kokemuksilla. Ja läpi menee, usko pois.

Rahaa, riemurasiaa, rikollisuutta

Pyörittihän se Arbogan ”kesämökkimurhaaja”- nainenkin vokkia ja tienasi miljoonia. Pakotti afgaaneja naimaan hänen kanssaan ja laittoi panofilmejä nettiin. Ne jotka eivät suostuneet panopojiksi pahoinpideltiin. Yhdestä afgaanista hän teki poikaystävänsä ja sai tämän tappamaan naisen isän ja äidin. Isä kuoli, äiti sai puukosta reilusti mutta jäi henkiin. Naikkonen istuu nyt elinkautista.

NähtyOn

Saman hoitelee suomessa spr-lortot.