Sverigedemokraateille ei odotettavissa massiivista jytkyä eurovaaleissa

Kuvakaappaus 2019-05-02 10-14-44.png

Novuksen huhtikuun mielipidemittauksen mukaan Sosiaalidemokraatit saavat eniten ääniä eurovaaleissa. Pienen marginaalin sisällä ovat seuraavana Sverigedemokraatit, Moderaatit ja Vasemmisto.

Sosiaalidemokraattien 24,8 % on siis omilla tasoilla. Sen jälkeen 10-15 % pintaan mahtuvat SD, Moderaatit, Vasemmisto ja Keskusta. Näiden kanssa käydään tiukkaa prosenttikamppailua.
Joten mitään massiivista jytkyä ei Sverigedemokraateille ole odotettavissa. Ruotsin äänestysprosentti on eurovaaleissa ollut aina korkea.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aika huolestuttavaa

Ruotsalaiset ovat nykyään erikoinen cucokold kansa.
Hurraavat matkalla omaan tuhoonsa.
Euroopan vaarallisin maa naisille nykyään, eikä se tunnu häiritsevän päättäjiä missään Euroopan maassa, vaan päinvastoin sitä pidetään kieroutuneesti ihanteena.

kanander

Ne on jo tottuneet elämään hybridisodassa.

Ano

Totta, sammakko joka heitettiin viileään vetes mutta kaasuliekki on alla…

Vesa Virtanen

Ja miten Suomalaiset eroavat tästä? Hieman jälkijättöisesti tullaan, mutta kiihtyvällä tahdilla.

Pertti Grandell

hölmölä on aina seurannut ja tehnyt täsmälleen samat sceidat apinoimalla swennuja, ihmeellistä ettei ikinä opita..kunpa nyt jo kansamme heräisi kerrankin ajoissa ja lopettaisi näiden kolmansien maiden alkuasukkaiden massamuuttoa…

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Niin, minkäs teet kun kansa koostuu idiooteista tolloista joille on tärkeämpää jalkapallo, Melodifestivalen ja Maajussille morsian?
Oma ja lasten turvallisuus??? Vad är det??? Ei tule nyt mieleen…

NähtyOn

“kun kansa koostuu idiooteista”.. Eli siinä yksi tollo joka pistää kaiken kansan viaksi vaikka syy on korruptoitunut suomen hallitus.
Mikään ei ärsytä yhtä perkeleellisesti kun kaltaisesi joka syyttää kansaa, oletko kenties “kansan”edustaja?

Lukihäiriö

Juttu koskee Ruotsia eikä Suomea.

Catilina

Ymmärtääkseni M ja KD ovat jo virallisesti natsijärjestöjä. C lasketaan jo vasemmistoblokkiin.

Jos et näy et ole olemassa

Sverigedemokraattien suurin ongelma on se että he eivät näy eivätkä kuulu missään. Täysin näkymättömiä. Paitsi jos valtamedia onnistuu noukkimaan esille jonkun skandaalin.

Särmääjä

Eihän noi ruotsidemokraatit pysty tekemään edes yhteistyötä Salvinin kanssa. Juuri tommosten SD:n kaltasten puolueiden takia EU-parlamentissa on niin pirstonaisena porukat, jotka vetoo johonkin yhteen asiaan tekosyynä olla osallistumatta isomman asian puolesta taisteluun. Jännästi kaikki kolme suurinta menettäny kannatusta Ruotsin vaaleista, mutta demarit tietysti vakiona aina ylivoimasena ykkösenä tuolla sekopäämaassa, vaikka siellä olis saatana maailmansota käynnissä valtion sisällä.

Ilman yhtenäisyyttä ei menestystä

Voipi näin olla mutta Salvini ja Orbán ovat kuitenkin samassa porukassa johon SD ei halua.
Sääli ettei ole yhteistä, isoa, vedenpitävää rintamaa vaan meno muistuttaa Suomen kansallismielisten touhuja!

Åkesson+Björklund=sant

Hyvin kirjoitettu Paavo!
Nyt Ruotsissa vasta kummallinen konstellaatio saatiin aikaan: ”ääriviholliset”Jimmie Åkesson ja L- Jan Björklund lähtevät kahdestaan yhteiselle debattikiertueelle sulassa sovussa muka ”lämpötilaa kohottamaan”. Häh?! Kumpikin lienee tavallaan epätoivoinen ja Björklund ehkä hakee uutta työpaikkaa? (SVT.se tänään)

Catilina

Tämä on niin totta. Olen ihan aito ja vakaumuksellinen putinisti, mutta silti aivan vaivattomasti olen äänestänyt Halla-ahoa itseään. Kuitenkin jos saan joskus Yön susien liivin, voisi olla kiva ajella entisessä Ruotsissa ja kysyä, ihanko te tosiaan fanitatte jotain Azovan pataljoonaa ja Poroshenkoa? Sitten sen päälle pieni lahjoitus kolehtiin.