Turussa aloitettiin oikeus ns. lapsivaimotapauksen tiimoilta

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa aloiteltiin tänään oikeudenkäyntisarja, jossa istuntoja on varattu torstain lisäksi huomiselle ja ensi viikolle yksi päivä,

Syytettyjen penkillä istuu vuonna 1990 syntynyt Amir ***, jota epäillään väärennyksestä, ihmiskaupasta vaihtoehtoisesti törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Kaikki tapahtumat ajoittuvat vuoden 2014 toukokuun alun ja heinäkuun lopun väliselle ajalle.
Tekosarjassa on kyse irakilaisesta miehestä, joka on asunut Suomessa jo 90-luvulta alkaen. Mies haki Irakista itselleen lapsivaimon. Vihkiminen suoritettiin Irakissa 2014. Kun vaimo muutti miehen perässä Suomeen niin hänen iäkseen oli passiin merkitty 19 vuotta. Myöhemmin eri kautta alkoi selvitä, että vaimo oli vihkimisaikaan vasta 14. Tosiasiassa tänäkään päivänä kukaa ei taida tietää vaimon todellista ikää.
Vaimo kuitenkin lähti lätkimään liitosta väkivaltaisuuksien takia. Sen jälkeen huoltajuuskiistoja yhden yhteisen lapsen osalta on tahditettu suomalaisten veronmaksajien piikkiin monilla käräjillä.
Seurataan tapahtumaa.

17 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Numento
Numento
3.5.2019 09:39
Vastaa...  Alarik Lundin

Harras muslimi on ainakin tässä yrittänyt seurata Muhamedin esimerkkiä lapsenpanijana. Tässä Jaafar johtaa shiiojen räp ja läpsyttely iltamia. Kyseessä lienee Ashura juhlallisuudet. Hyvin svengaa. https://www.youtube.com/watch?v=qdIqXfi7AN0

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.5.2019 16:20

Harvinaisen tyhmä jätkä, kun leikki avioliittoa lapsen kanssa. Joskus kauan sitten Somali toi 9-vuotiaan seksiorjansa raiskattavaksi Suomeen Kelan maksamana. Väitti lapsen olevan sukulaisensa, jolla ei ole Somaliassa huoltajaa.

Ihanaa paskakulttuuria
Ihanaa paskakulttuuria
2.5.2019 13:38

Tähänkin menneet ja menevät rahat olisi voitu käyttää johonkin paljon hyödyllisempään ja tärkeämpään mutta kun ei! Juuri tätä piti saada ja saatiin ja se on sitä ihanuutta!
14 vuotias vaimo ehtii synnyttää 20 lasta enemmän! Eikä uskalla pistää hanttiin!

Anonymous
Anonymous
2.5.2019 12:28

RANGAISTUS : Kela GOLD ,asumistuki,toimeentulotuki, lapsilisä ,Loma Turkissa – Kela maksaa .

Suomi Finland
Suomi Finland
2.5.2019 12:12

Lienevätkö irakilaisviranomaiset lainkaan halukkaita auttamaan suomalaiskollegoitaan tässä asiassa? Päinvastoin: siellä saattaa olla koko koneisto tarinan miehen puolella.
Toivottavasti jutun tyttö tajuaa jotain maanmiehistään ja etsii nyt jo aikuistuttuaan suomalaisen miehen, jolloin lapsestakin saattaa olla hyötyä yhteiskunnallemme, kun hän kasvaa itse aikuiseksi.
Itse Jaffarin voi passittaa takaisin Irakiin, jotta maa ei ole liian pieni hänen entiselle vaimilleen ja lapselle, jolle ei oikeasta isästä ole muuta kuin haittaa.

Katri
Katri
2.5.2019 14:25
Vastaa...  Suomi Finland

Öhöm, teillä suomalaisilla miehillä saattaa naisten suhteen olla tietenkin aivan eri kriteerit kuin mulla miesten suhteen mutta herranenaika jos mun poikani toisi tuontyyppisen historian omaavan irakilaisen vaimon näytille niin kyllä pitäisi mun suurennuslasilla katsoa että miten on kasvatuksessa mennyt näin pahasti vikaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.5.2019 18:14
Vastaa...  Katri

No jos mies on sen verran varakas, että pystyy elättämään vaimon, jolla on tod näk lähtökohtaisesti matala koulutustaso, niin se on varmasti aika tärkeää tällaisessa tapauksessa. Sitten jos nainen olisi sattumalta sen verran hyvännäköinen, että mies saisi panostukselleen sitä kautta hieman vastinetta, niin se olisi miehen kannalta iso bonus.
Jotta suhde pääsisi syntymään, naisen täytyy tietenkin olla aika vapaa kulttuuripiirinsä asettamista normeista. Hän voi olla älykäskin ja 14 vuotiaana Suomeen tullut lienee vielä avoin omaksumaan uuden asuinalueensa tavat ja normit.
Tilanne ei siis ole aivan mahdoton. Ei irakilaisuus mielestäni tee kenestäkään kelvotonta ainakaan pelkän rodun takia. Jos henkilö jättää vielä ilomielin islamin uskon taakseen, niin entistä parempi.
Todennäköisesti tämän ko nuoren naisen tahto on ollut kunnossa, koska hän on onnistunut dumppaamaan väkivaltaisen miehen vieraassa maassa. Ehkei hän ole aivan turha tyttö. Mene ja tiedä…
Jos (suomi)miehellä on anoppikammo, niin varmaan tämän tytön äitiä ei tarvitsisi koskaan tavata, koska anoppi voisi odotella itse tytärtäänkin kivityskivien kanssa, jos kuuluu kunniakulttuuria henkeen ja vereen tukeviin kehitysmaalaiskastiin.

Katri
Katri
2.5.2019 19:18
Vastaa...  Suomi Finland

Ok, sinä ainakin olet sitten avarakatseisempi kuin minä. Itsellenihän kelpaa vain se umpi-impiwaaralainen mörökölli. Ei tulisi oikeasti mieleenkään luottaa muihin, saati sitten että pitäisin jotain geelitukkaa viehättävämpänä kuin ihan tavallista suomimiestä.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.5.2019 19:49
Vastaa...  Katri

Tunnen jonkinlaista myötätuntoa naisia ja lapsia kohtaan, jotka pääsevät pois ko kulttuurin ja kenties uskonnonkin vaikutuspiiristä. Siis myös niin pieniä poikalapsia kohtaan, jotka voidaan vielä ohjata vastaanottavan kulttuurin normien pariin.
En tiedä uskaltaako prosenttilukuja kirjoitella julkisesti, mutta on varmaankin niin, että vain hyvin pieni osuus aikuisista kehitysmaakulttuurista tulleista miehistä on sellaisia, joista tulee millään muotoa länsimaalaisia, vaikka asuisivat elämänsä loppuun länsimaissa. Useimmat pyrkivät taatusti pitäytymään kulttuurissaan ja vaalimaan sitä niin, että heidän jälkeläisensäkin ovat enemmän länsimaalaisia vihaavia kuin he itse.
Eli en minä itsekään kovin avarakatseinen ole, mutta biologinen etnisyys sinänsä ei ole mielestäni paha asia, jos tarkastelun alla oleva henkilö sattuu olemaan vieläpä älyllisesti viiteryhmänsä keskiarvoon nähden korkeammalla tasolla, eikä korvienväliä ole saastutettu kamelinpaskalla ja koraanilla.

Katri
Katri
3.5.2019 08:37

Minä en usko tähän ”naiset sopeutuvat, otetaan Suomi täyteen vain niitä” – politiikkaan. Ovat hekin imeneet sitä omaa uskontoaan ja kulttuuriaan sukupolvien ajan. Ei millään pahalla mutta kyllä teitä miehiä on naisten helppo huiputtaa jos vähänkin on nainen uhriasemassa, tuli hän mistä tahansa ja olipa hänellä itsellään syytä omaan tilanteeseensa tai ei. Jos jotkut pitäisi ”pelastaa” Suomeen niin ottaisin pelkästään vanhuksia ja vammaisia. Tiedän etteivät he välttämättä edes haluaisi länsimaihin mutta tällä tavalla pystyttäisiinkin hienosti kontrolloimaan tulijamääriä ja mm. irakilaisten syntyvyyttä Suomessa.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
2.5.2019 23:02
Vastaa...  Katri

No kun on kaljuuntuva keski-ikäinen suhtautuen nurjasti kaikkeen mikä haiskahtaa moniarvoiselta monikulttuurisuudelta sukupuolineutraalissa ympäristössä murahtaen että ennen oli huomattavasti paremmin kun presidentillä oli sama hiusmuoti niin eipä naiset nipistä tai puristele takapuolesta eikä harrasta sukupuolista häirintää vaikka tällä iällä sen kyllä ottaisi ennemkin huomaavaisena kohteliaisuutena vastaan.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
2.5.2019 12:06

Kiva nähdä miten käy. Periaatteessa lapsiin sekaantuja.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
2.5.2019 14:16

Niin ja kaiffari on asunut mikäli tuo syntymä aika pitänee paikkansa täällä lapsesta asti niin pitäisi tuommoisen termin kuin sakkoliha olla selvillä ettei ainakaan voi leivättömän pöydän ääressä väittää a) emmä tienny b) enkä mä osaa suomea vaan ainoastaan Varissuon älämwäläbämbäm kieltä.

Esa
Esa
2.5.2019 16:59

Miten niin periaatteessa

Mora-Nisse
Mora-Nisse
3.5.2019 08:33

Tässä on kotoutus ja yhteiskuntaan sopeutuminen mennyt nappiin. Suunnilleen koko ikänsä Suomessa asunut, oletettu uus-Suomalainen hakee perisuomalaiseen tyyliin lapsivaimon Irakista. Että semmosta. Voit viedä muslimin Irakista mutta Irakia ei muslimista vie MIKÄÄN. Onneksi taas yksittäistapaus, näitä ei ole Suomessa yhtään ennen ollut eikä tämän jälkeen tule. Noi sadistipellet on ihan kusessa lapsivaimojen ja akkojensa kanssa kun naiset näkevät miten vapaata ja onnellista elämää VAPAAT naiset elävät, ja saavat rauhassa kävellä kylillä ja heitä kohdellaan kunnioituksella. Siinä aika nopeasti tekee mieli irtautua elämästä johon kuuluu kotona hakatuksi tuleminen, lasten synnyttäminen, kotona pysyminen, miehen totaalinen totteleminen, huivi/säkki päässä ulkona liikkuessa, muille miehille puhuminen täysin kielletty jne jne mukava muslimitoiminta. Ja jos tämä ei kelpaa niin rakas mies puukottaa muutama sata kertaa naamaan koska hänen ns. kunniaansa on loukattu. Aikamoista apinatouhua. Eikä edes Suomessa varttuminen kitke tämmöistä luolamiesajatusmaailmaa pois. Sairasta.