Tuomas Tähdeltä kirja kansallismielisyydestä

2019nhhkansiPitkäaikainen kansallismielinen toimija Tuomas Tähti (ps.) on julkaissut uuden kirjan kansallismielisyydestä, ideologisuudesta ja suomalaisuudesta. Teoksen nimi on Nationalistin henkinen horisontti (154 sivua).

Kirjassaan Tähti kuvailee kansallismielisyyttä rauhaa ja tasa-arvoa edistävänä ideologiana, joka ei kannusta muiden kansojen vihaamiseen eikä nurkkapatrioottiseen impivaaralaisuuteen. Kirja puolustaa pitkäjänteistä sekä avoimesti maailmankatsomuksellista politiikkaa ja varoittaa populistisen tyylin ongelmista.
Aihetta lähestytään kirjassa periaatteellisesti ja teoreettisesti. Tähti muun muassa käy läpi, miksi kansallismielisyyttä ja isänmaallisuutta ei ole järkevää käyttää synonyymeinä toisilleen.
– Kirjassa korostan, että kansallismielisten toimijoiden tehtävä ei tule koskaan valmiiksi. Suomessa tarvitaan kansallismielistä politiikkaa niin kauan kuin suomalaisia on olemassa, Tähti kertoo.
– Nationalistin henkinen horisontti on ensisijaisesti ideologinen kirja, mutta siinä on myös omaelämäkerrallista sisältöä. Aatteellisen tekstin lisäksi kirjassa on tietoa omasta toiminnastani yli 15 vuoden ajalta ja myös Suomen kansallismielisen liikkeen historiasta, Tähti kuvailee.
Nationalistin henkinen horisontti on omakustannekirja ja sen voi ostaa Opus Liberum -kirjakaupasta:
http://opusliberum.com/kauppa/nationalistin-henkinen-horisontti/

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments