Ruotsi tekee 2019 perheenyhdistämisen kaikkien aikojen ennätyksen

refugee.jpg

Ruotsin maahanmuutto tekee taas kuluvana vuonna ennätyksen. Arvion mukaan maahan tulee liki 60 000 tulijaa perheenyhdistämisohjelmalla.

Maahanmuuttovirasto julkaisi torstaina ennusteen, jonka mukaan maahan odotetaan 21 000 turvapaikanhakijaa kuluvana vuonna ja vuonna 2020 tulijoiden ennuste on 22 000 henkeä. Tahdin odotetaan jatkuvat samana ainakin vuoteen -22 asti.
Kuluvan vuoden aikana arvioidaan perheenyhdistämisohjelmalla tulevien määräksi 59 000 tulijaa. Eli pienen kaupungin verran omaisia. Omainen määritellään tässä tapauksessa siten, että henkilö, joka on jo saanut oleskeluluvan Ruotsista niin voi yhdistämisellä saada maahan vanhemmat, isovanhemmat, sisaruksia, lapset ja mahdollisesti muitakin sukulaisia, jotka ovat ”läheisiä”.
Maahanmuuttoviraston ennusteen mukaan vuoden -20 ennuste perheenyhdistämisille on 22 000, mutta sen jälkeen arvio nousee vuosi vuoden jälkeen  niin, että vuoteen -22 mennessä luku on taas 44 000.
Kun omatoimiset turvapaikanhakijat ovat tipahtaneet normitasolle, eli sille tasolle, jolla Ruotsin maahantulijoiden määrä on rakennettu, niin perheenyhdistämisohjelman avulla tulijoiden määrä saadaan edelleen pidettyä korkeana. Se kannattaa myös huomioida, että kuluvan vuoden turvapaikanhakijoiden määrässä ei ole otettu huomioon ns. afgaanilain perusteella tulleita tulijoita, joka on + – 10 tuhatta henkeä.
Kaikenkaikkiaan tulijoita tulee ennusteen mukaan 2019-2022 noin 230 000 henkeä. Eli Ruotsiin syntyy tulijoista yksi suurkaupunki seuraavien vuosien aikana.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onko rajana vain taivas. Tuntuu täältäkin löytyvän ”unelmaporukkaa jotka ajattelevat samoin. Kun sitten rajattoman maahanmuuton seurauksena tulee väistämätön romahdus, narsistisena persoonana pääsen monelle unelma/idiootti tuttavalleni kuittailemaan; mitä minä sanoin, sitä saa mitä tilaa, kikkelis kokkelis , mitäs lähdit mukaan…..

Pertti Grandell

ainoastaan se pelottaa että sitten tulee helvetinmoiset verot, valtio ottaa omaisuudestasi, talostasi autostasi niin helvetinmoiset maksut että ollaan taas puhtaan persnahan päällä, ilman töitä asuntoa omaisuutta…vain nämä ählämit porskuttaa ja eliitti nauraa kun suomen kansa on tapettu….jollei saada tätä feministi paskaa loppumaan.

Henri Niskala

Feministipaska loppuu kun Sharia-laki tulee voimaan.

Nestori Lundahl

Tuossa juuri tv:n Ykkösaamussa Stefan Löfven selittää, että on ihmisoikeus saada olla ruotsalainen.
On siis ihmisoikeus päästä Ruotsiin ja ruotsalaisten elätettäväksi.

Kaksineuvoinen

No minkäs teet kun Viagran ja Testosteronin kulutus kantaväellä senkun kasvaa.
Tulevaisuuden kantisruotsalainen on Caster Semenyan näköinen homolesbo miesnainen.

Kuohitut & Co

80-luvulla oli He-Man.
2019 Ruotsissa on Hen-Man 🤣😭😅

Aappa

Mutta sittenhän ne eivät tarvitse kotouttamista, ja voivat siirtyä suoraan työelämään…

Henri Niskala

Pitäisköhän mennä..? 🤣🤣

Martti Korhonen

Toivon ettei tätä suuntausta apinoitaisi lahden tälle puolelle, mutta pelkään pahoin että tulen olemaan väärässä.

John MacMunne

Poliitikot välillä kommentoivat turvapaikanhakijoiden määrän pudonneen ”normaalille” tasolle Suomessa, eli tasolle ennen vuotta 2015. Kuitenkaan perheenyhdistämisiä ei kommentoida, vaikka määrä on tp-hakijoihin nähden monikertainen…

Minä

Elättien kerääminen ei ole hyvän ihmisen touhua. Hyvä ihminen auttaa ihmisiä kehittymään ja tulemaan toimeen omillaan, ei suinkaan alistu pummien lypsettäväksi, kuten suvakkien politiikka tekee.

Puolueeton

Olisiko tässä päätarkoituksena pitää demarit vallassa? Demareitahan maahanmuttajat äänestävät.

Suomi Finland

https://sv.wikipedia.org/wiki/Saab_39_Gripen
Varma merkki Ruotsin vaikeutuvasta tilanteesta tulee olemaan:
”Ruotsi lopettaa suihkuhävittäjien kehitys- ja valmistusohjelmansa”
ja sen jälkeen
”Ruotsi supistaa rajusti ilmavoimiensa hävittäjien määrää”
Mutta (nyt saattaa tulla alapeukkuja) sitten seuraa:
”Ruotsi alkaa valmistamaan kantoraketteja ja alkaa laukaista kansainvälisiä satelliitteja kiertoradalle”
https://www.youtube.com/watch?v=DPfHHls50-w
Ruotsissahan on raketti-insinöörejä jo valtava määrä, joten avaruusteknologia kehittäminen on seuraava looginen askel. Yllä olevalla videolla on näyte siitä, mihin raketti-insinöörit pystyvät. Varsin vaikuttavaa.

Rekord-erbjudande under obegränsad tid !

Muslimeita, nyt niitä saa! 50 yhden hinnalla ! Jättebonus !

toni lajos

Tämän insinöörijoukon saapuminen maahamme pelastaa meidät työvoimapulasta, Rinteen toiveiden mukaan edetään, suut makeassa hymyssä, joka osoittaa sitä suurta tyhmyyttä ja tiedonpuutteen vajausta joka meistä kumpuaa, tiedon salailun ja vääristelyn seurauksena.

Fläsy

Kuvottavaa! Meille Suomeen on mahdollisesti tulossa punamultahallitus, jonka seurauksena saamme kuvituskuvan kaltaista liikehdintää Tornion rajalle. Mahdollisesti lentorahtina vielä lisää osaajia Suomeen.

Anonymous

toivottavasti ruotsiin menee niin paljon muualta porukkaa, että se maa loppujen lopuksi tekee konkurssin. Luulisi että rahat loppuvat jossain vaiheessa, vai mitä ne ovat keksivinään tilalle.
Ja jos noita perheenjäseniä on tulossa vain noin vähän, niin sehän on heti satakertaistettava. Epäoikeudenmukaista on, että vain osa pääsee länsimaihin. On niillä muillakin oltava oikeus tulla.

NähtyOn

Kun Ruotsi menee konkurssiin sieltä rynnii Suomeen jokainen karvakäsi.
Menee niin tai näin, joka tapauksessa voi olla varma että hurrit paskoo ählämeitä joka tapauksessa Suomeen bussilasteittain.

Yrjö Orwelli

Ruotsi on täystuhon partaalla, Norja sinne kovaa vauhtia menossa kuten Tanska joka nyt viimeisillä voimillaan paniikinomaisesti yrittää harotella vastaan. Kun nämä maat ovat tuhottu ja lypsetty tyhjiin (eli sossurahat loppuneet) niin sossumuslimit ottavat tähtäimeensä Suomen. Tätä multikultivauhtia Ruotsi on viiden vuoden päästä konkurssissa. Tämä ei ole utopiaa ja pelottelua, tämä on faktaa. Nyt jo kunta kunnan jälkeen on miljoonia miinuksella, kaiken syynä ovat sossumuslimit. Rahaa ei tule lisää mutta sossumuslimeita tulee, jatkuvalla syötöllä. Rikostilastotkin ovat luokkaa ”astronomisen järkyttävä”. Suomen ainut keino pelastua on lyödä luukut kiinni turvapaikkashoppailulle sekä kokonaan poistaa naurettavuus ja mojova sossumuslimiporkkana jota perheenyhdistämiseksi kutsutaan. Muistakaa: yksikään muslimi ei tule tänne töihin, yksikään muslimi ei tule tänne integroitumaan ja muuttumaan Suomalaiseksi. Suomella on vielä toivoa mutta siihen vaaditaan järkeviä päättäjiä sekä vittumaisia kansalaisia jotka eivät suostu sossumuslimien mielistelijöiksi. Mitä vittumaisempi anti-islamilainen ympäristö, sitä surullisempi ja lähtöhaluisempi sossumuslimi. Ikävä kyllä eivät lähde tappamatta ja raiskaamatta..

Yrjö Orwelli

Ruotsintappaja, maanpetturi, supersuvakki ja mega-imbesilli Stefan Löfven yrittää korjata loputtomia super-mokiaan tuputtamalla Suomelle SAAB hävittäjiä kaverihintaan. Kyllä, ne samat hävittäjät jotka eivät kelpaa muillekkaan. Niissä on semmoinen pieni häikkä että ne tippuvat taivaalta, mutta ne kiiltää ja on kivan näkösii. Mut kai ny kaverii pitää jeesaa ku sil o vähä tiukkaa ny ! Eli suunnitelmana on Suomen verorahoilla kustantaa Ruotsin katastrofaalinen sossumuslimointi. Tää on liukas näätä tää Stefan-Setä.

fatwantarkistaja

Antaisi ilmaiseksi. Sen raatokärpäsen lähettämät vieraat maksoivat jo elinkaarikustannuksia, saataisiin hieman kompensaatiota.
Toisaalta niiden on oltava täysin susia vehkeitä, jos ÄO 28 niitä koettaa tyrkyttää. Toisaalta emme niitä tarvitse, koska vihollinen tulee nykyään bussilla ja sanoo taikasanan.

Upplands-Väsby
Raketit junassa

Kaksi matua salamatkustivat junalla ja piileksivät vessoissa. Nuorempi löydettiin ja heivattiin ulos ensin. Sitten löydettiin vanhempi joka uhkasi puukottaa ja raiskata naispuolisen konnarin. Poliisi kutsuttiin paikalle ja löysi matun hikisistä kengistä 61 väärennettyä 500kr seteliä joista löytyi myös aikaisemmin ulosheitetyn matun sormenjälkiä.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/greps-med-falska-sedlar-i-skorna-hotade-valita-tagvard

Suvakkien Onnenpäivä

Molemmat ovat afgaaneja. Afgaaneista puheenollen: Saksasta on Samnyttin mukaan huomenna tulossa lentämiskoneella iso kasa afgaaneja, Dublin- palautuksina.