Tapaus Hussein al-Taee

250px-Hussein_al-Taee.jpg

Kaikista kiistattomin fakta Hussein al-Taeen tapauksessa lienee se, että hänen hmm… hieman vihakirjoituksiaan toi esille Anter Yasa. Sen jälkeen riippuu poliittisesta kannasta miten asiaan suhtautuu.

Vihakirjoittelun tausta on lyhyesti se, että al-Taee oli kirjoittanut mm. Facebookiin vihamielisiä ja rasistisia kirjoituksia ainakin somaleista, homoseksuaaleista, sunnimuslimeista ja ylipäätään monista muista ihmisryhmistä. Kirjoitukset al-Taee on julkaissut joitakin vuosia sitten.
Kun Anter Yasa julkaisi näitä kirjoituksia niin valtamedian ensireaktio oli se, että kuvakaappaukset olivat väärennettyjä ja kyseessä oli mustamaalausyritys. Valtamedian asennetta vahvisti se, että al-Taee kiisti aluksi kirjoittaneensa mitään vihamielistä. Lopulta hän kuitenkin myönsi kuvakaappausten olevan aitoja ja kertoi julkisessa blogissaan häpeävänsä ja pyysi anteeksi menneisyyden kirjoituksiaan.
Eipä jäädä nyt jumittamaan tuohon vihamieliseen asenteeseen, maailmaan mahtuu rasismia. Katsotaan mitä Anter Yasa kirjoittaa asiasta. Mielestäni Yasa on hyvä lähde jatkolle, sillä hän ensinnäkin oli koko paljastuksen takana, lisäksi hän tuntee al-Taeen kulttuuritaustaa.
https://www.anteryasa.fi/hussein-al-taee-ryysyista-rikkauksiin-ja-politiikan-huipulle/
Yasan mukaan al-Taee ei ole mikään pakolaisleiriltä Suomeen turvaan noukittu reppana, kuten medioissa annetaan ymmärtää. Nimittäin al-Taeen isä on muuan Assad Sultan Hachim Abu Gulal, joka on toiminut mm. suurlähettiläänä ainaki Puolassa. Niin ikään hän on toiminut Irakissa Najafin alueen kuvernöörinä.
Yasan mukaan Abu Gulal eli al-Taeen isä on hyvin vaikutusvaltainen Iranin shiiahallituksen liittolainen Irakissa. Hänellä on hyvät poliittiset suhteet eurooppalaisiinkin politiikoihin.

– Tavalliselle suomalaiselle äänestäjälle mediassa annettu kuva ”pakolaispojasta ja rauhanneuvottelijasta” eivät täsmää siihen realitettiin, että Hussein al-Taee on hyvin poliittisesti vaikutusvaltaisesta suvusta ja siten päätynyt mukaan politiikkaan. Yasa kirjoittaa. 

Yasan mukaan al-Taee yksinkertaisesti viilasi esimerkiksi vaaleissa ihmisiä linssiin, sillä hän ei kerro kuuluvansa poliittisesti vaikutusvaltaiseen sukuun ja isänsä kuuluu Iran-myönteiseen Irakin islamilaiseen hallitukseen.
Yasa kirjoittaa edelleen:

– Kuten aikaisemmassa artikkelissani, haluan painottaa, että Iran ja Venäjä ovat hyvin läheisiä liittolaisia geopoliittisesti. Jos väitteet al-Taeen kytköksistä Verkkomedia.org (venäjämielinen valemedia) pitävät myös paikkansa, niin voimme päätellä, että kyseessä on mahdollisesti Suomen kansallisen turvallisuuden kannalta hyvin tärkeä asia tutkituttaa. Vaikka kytköksiä ei valemedioihin olisikaan, kytkökset Irakin Iran myönteisen hallituksen elimiin ovat näiden selvitysten puitteissa mielestäni ilmiselvät.

Anter Yasan artikkelien lukeminen saa hieman kylmiä väreitä. Niitä voi lukea täältä:
https://www.anteryasa.fi
Nimittäin Yasa kertoo niin vakuuttavasti asioista ja kaikenlisäksi hänellä on meriittejä jo ennestään ns. lelusalakuljettajan paljastuksesta. Al-Taeesta kerrotaan mm. arabiankielisiltä Facebook-palstoilla, joissa kerrotaan miehen tulevan mahtisuvusta, joilla ei ole rahasta puutetta. Ilmi tulee esimerkiksi ihmettelyä, että miten al-Taee voi olla eurooppalainen kansanedustaja kun samaan aikaan saa palkkaa Iranin valtiolta.
Jos Anter Yasan väitteet pitävät paikkaansa niin SDP ja CMI ovat pitäneet sylissään todellista desanttia. Yasan mukaan al-Taeen ”katuminen” on teeskentelyä, sillä hän on levittänyt Iranin islamilaishallituksen propagandaa mm. Twitterissä viimeksi 2018.
Al-Taee on nyt jäänyt sairaslomalle tapahtumien takia. Seurataan tilannetta. Jos asia kiinnostaa kannatta laitta Anter Yasa seurantaan.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jere H
Jere H
4.5.2019 15:55

Ennen vaaleja kerrottu henkilöhistoria on valetta.
Nimikin ehkä valetta.
Tavoitteet kansanedustajana takuulla valetta.
Katumus kirjoituksista… no… uskoo ken haluaa.
Mitä ihmettä tuollainen henkilö tekee Suomen eduskunnassa?

Jouko Heyno
Jouko Heyno
5.5.2019 09:15
Vastaa...  Jere H

Kansa on hänet sinne valinnut. Piste.

Anonymous
Anonymous
6.5.2019 14:57
Vastaa...  Jouko Heyno

Taitaa olla paljon toisten mutapäiden äänillä. Heidän kohdallaan kuluttajansuoja on kylläkin toiminut..he ovat äänestäneet juurikin oikeaa henkilöä.. matu-äänestäjien ja Husseinin kirjoitukset ja todelliset mielipiteet kohtaavat täysin

Anonymous
Anonymous
6.5.2019 15:12
Vastaa...  Anonymous

tietenkin on idiotismia antaa noille äänioikeutta ja kansalaisuutta, tai päästää ylipäätään maahan. Tos senkin näkee..SDP pienellä marginaalilla kait PM puolueeksi ja täten vapaat kädet tuhota koko suomi..ei oo pikkujuttu niin…En syksynä jo uusi muta-vyöry…persereikämaitahan riittää..aina jossain on ”kriisi” siellä..mites olis 100 tuhatta mutapäätä Jemenistä ja Libyasta?

kloaakkilístis vs. kansalliset
kloaakkilístis vs. kansalliset
9.5.2019 12:03
Vastaa...  Anonymous

KRP teki päätöksen olla ryhtymättä toimenpiteisiin Al-Taquian tapauksesta. Oliko päätös lainmukainen, se pitäisi selvittää oikeuskanslerin kautta kannellen.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
5.5.2019 12:03
Vastaa...  Jere H

al Taeen saama äänimäärä täytyy mitätöidä, sillä ne on vaarin perustein ansaittu. Vankilaa ansaitsisi tuo arabi, kuten kaikki kaltaisensa!

Anonymous
Anonymous
5.5.2019 22:12
Vastaa...  Jere H

Minun veikkaus on, näin kärjistäen, että tuppuraisen yms kannatuksella puolustusministeriksi. Eikös demarit juuri ole esittäneet, että esim presidentin virkaan hakeassa kaksoiskansallisuus pitäisi sallia tms. Eli että kuten yle esitti mannerheimin afrikkalaisena, on selvää että vihervassarien ajatusmaailman mukaan oy suomi finland ab sallii sen että suomi seuraa esim ruotsia sen suhteen jotta muslimit erittäin tervetulleita. Varma asia on se, homma alkaa suurmoskeijan rakennusluvalla sekä rahoituksen salliminen lähi-idästä. Sanokaa sanoneen.

Oma vika
Oma vika
4.5.2019 15:58

Mitäs otitte!!!

Klarsyn
Klarsyn
4.5.2019 16:46

Kyllä tämä keissi on nimenomaan SDP:lle nolo, toistuvasti jäädään kiinni virheestä, eikä tapahtuneista entisistä mokista ole opittu mitään. Noinko helppo on hurmata vaikutusvaltaisia vasemmistolaisia. Olisihan heidän pitänyt kyetä ennakoimaan, mitä on tulossa. YLE oli mukana johdattamassa harhaan kutsumalla ulkoisesti miellyttävän ”asiantuntijan” kommentoimaan pakolais-, terrorismi- ja rauhanneuvotteluasioita. Näkihän sitä kilometrin päähän, että liian hyvä ollakseen totta. Haluaisin tietää vastauksen kysymykseen, onko al Taee kaksoiskansalainen ja mikäli on, niin miten on mahdollista, että entinen presidentti suosittelee eduskuntaan vieraan valtion kansalaista! Miten meillä voi olla oman kansan vastaisia vaikutusvaltaisia ihmisiä, jotka lähtevät vaaleissa tukemaan uskonnoltaan ja kulttuuriltaan täysin vierasta maahanmuuttoa kannattavaa edustajaa. Syyllisiä on etsittävä näistä monikulttuurisuutta edistävistä piireistä. Poliittisen eliitin suvaitsevaisuus ajaa kansan hyvinvoinnin ohi.

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
4.5.2019 17:02

Katsotaan mitä löytyy kun Israel tutkii asiaa. En hämmästyisi jos Al-Taee joutuu eroamaan ei vain demareista vaan koko eduskunnasta.
Anter on malliesimerkki hyvin kotoutuneesta ja kielen lähes täydellisesti oppineesta henkilöstä mutta media on bannannut hänet kun mielipiteet eivät miellytä.

NähtyOn
NähtyOn
4.5.2019 17:31

Ite en kehu yhtä ainoaa saataan muslimirottaa, en vaikka kuinka raiskaisivat Suomen kieltä halal turvistaan ulos.
Joka ikinen muslimi on virus ja pitää hävittää maapallolta, ei mitään poikkeusta.

Anonymous
Anonymous
6.5.2019 15:00

Ihan normi rättis mielipiteiltään..mikäs tässä kohussa on niin ihmeellistä?

Valtsu
Valtsu
4.5.2019 17:41

Valehtelemalla kansanedustajaksi päässyt voi pyytää anteeksi vain eroamalla. Mutta on jo kuulunut ääniä siitä, että al-Taqiyan kimppuun on käyty kohtuuttomasti ja mies ansaitsisi jo armoa. Saa nähdä saako vanhoillinen islam todella jäädä eduskuntaan.

Aappa
Aappa
4.5.2019 18:14

Mitä tulee, kun risteytetään muslimi ja poliitikko?
Luotettavuuden ja rauhan tae.

Särmääjä
Särmääjä
4.5.2019 18:45

Demariäänestäjät on äänestäny täysin kuvitteellista hahmoa niin pelkästään siksi ton pitäisi erota ja ylipäänsä tämmösiä tyyppejä ei pitäis edes näiden typerien suvakkipuolueiden saada listoilleen laitettua kun voivat päästä vaikka ministerin virkaan ja ovat sitten jo uhka koko valtiolle. Vielähän demareilla on myös se Nasima, jolla kanssa isä tai mikälie poliittisesti on ollu vaikutusvaltainen joissain kommunistihallinnossa Afganistanissa.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
4.5.2019 19:49
Vastaa...  Särmääjä

Järkyttävää että kaksoiskansalaisuuksia, vahvoja siteitä ynnä epäilyttäviä kontakteja Afganistaniin, Iraniin, Irakiin etc. omaavia henkilöitä voidaan valita Suomen eduskuntaan, viranomaistehtäviin tai asemiin joissa he voivat muodostaa turvallisuusriskin, kohdentaa Suomeen ulkomaista vaikuttamista tai hyväksikäyttää Suomea ja sen kansaa.

Tie auki eduskuntaan
Tie auki eduskuntaan
5.5.2019 09:33

Pitäisiköhän vaihtaa oma nimi ja hakea eduskuntaan 4n vuoden päästä?
Uusi nimeni olisi vaikka Yakar Onanoid. Seurauksena yli-suvaitsevaisten ääniä rapisisi ovista ja ikkunoista ja paikka eduskunnasta olisi varma 🙂
Jos kerran muutkin saavat olla erinimisiä aina tilanteen niin vaatiessa.
Niin – minut olisi puolestaan pelastettu lapsena isorakeiselta hiekkalaatikolta.

riki
riki
5.5.2019 15:34

hARJA tTALONEN, DEMLA KO/KHO PUNAINEN VÄRISUORA, VIHERVASSARIT

Aikki.
Aikki.
5.5.2019 12:29

Kiittäkää sosiaalidemokraatteja tästä Suomen Islamilaistamisesta . Ruotista ottavat mallia.
Palme (sdp) alkoi tämän 1970-luvulla salaa kansalta, ja nyt Ruotsi on kusessa.

Anonymous
Anonymous
11.5.2019 21:27

joku sanoi,kuka ihme näitä äänestää

En kyllä ehkä varmasti.
En kyllä ehkä varmasti.
4.5.2019 19:36

Mutta katsokaas ei mies valehdellut, hän vain ”ei ollut puhunut totta”! Vähän niinku silleen puhui vaihtoehtoista totuutta. Ilmiselvää poliitikkomateriaalia, demareiden KUNINGAS! Toi jätkä johtoon ja heti! Demareiden YLI-IMAAMI ! DEMAAMI !

seant
seant
4.5.2019 20:13

Vähän sama juttu kävi Ruotsin sossuissa, viime vuoden lopulla.
https://samnytt.se/sa-gar-det-nar-saker-ska-mangkulturaliseras/

Anonymous
Anonymous
4.5.2019 22:57

Ihan samanlaisia huijareita kaikki demarit muutenkin. Tämähän sopii hyvin joukkoon.

John MacMunne
John MacMunne
5.5.2019 01:37

Siinä on oikea mallikansalainen ja tyypillinen demari; mitäs äänestitte, KIKKELIS KOKKELIS VAAN!!!
(Seuraava kiintiömuslimi-demari rakentaa jo luottamusta olkaa siis huoleti, sillä kyllä näitä vielä piisaa..)

Kengitys
Kengitys
5.5.2019 05:01

CMI antoi äijälle ilmeisesti kenkää Herra Tikkataulun toimiessa kengänjakajana (Wikipedia)

AdAstra
AdAstra
5.5.2019 08:04

SDP:llä ei usko lopu, heillä näitä riittää loputtomiin: on lapsensa raiskaajaa, ”lelusalakuljettajaa”, rasistista ”rauhanneuvottelijaa”…
Soroshan on nämä vasemmistopuolueet maksanut ja huijannut, että ”näistä saamme lisää äänestäjiä…”
Ei vaan kertonut sitä, että esim. kaikissa Lähi-Idän maissa, joissa ”maltilliset muslimit” ovat päässeet politiikkaan ja puolueisiin, ovat vallan saatuaan joka ainoa kerta luopuneet ”maltillisuudesta”, ja vaatineet sharialakeja voimaan.
Ei ole olemassa mitään ”maltillista” islamia. On vain yksi islam.

Epärehellisyys maan perii
Epärehellisyys maan perii
5.5.2019 12:06
Vastaa...  AdAstra

Ja vihreiden jalustalle nostettu kiintiöedustaja paljastui kovin yllättävästi KELA-tukihuijariksi. Onneksi yksittäistapaus. https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/455411-vihreiden-saido-mohamed-vetaytyy-kuntavaaleista-sisaren-petostuomion-takia-kaytti

Anonymous
Anonymous
11.5.2019 21:37

pikku ählämeistä yli 40 tuhatta veronmaksajien rahaa,voi per…..

Acc
Acc
12.5.2019 02:50
Vastaa...  Anonymous

Saido olisi voinut vaatia, että annetaan äänestäjien ratkaista asia. Turhaan vetäytyi kuntavaaleista. Olisi päässyt läpi, koska omat olisivat äänestäneet ja lisäksi suomalaiset suvakit, jotka ovat sokeita tosiasioille.

Anonymous
Anonymous
5.5.2019 08:13

Tulipahan joillekin pyhimysmäinen olo kun pysty näyttämään itselleen äänestyskopissa ettei ainakaan rasisti ole. Ja keräsihän tämä varmaan shiia-islamsitien ääniä puolueelle kanssa.

NähtyOn
NähtyOn
5.5.2019 09:40

Kyllä on säälittäviä mukaisänmaallisia, nuo jotka kehuu muslimeita.
Se on ihan yksi perkeleen sama osaako muslimirotta puhua suomea, se ei tee hänestä ihmistä, eikä myöskää se jos muka haukkuu toista muslimirottaa.
Muslimit on viruksista pahimpia joka saatana joka maan päällä tallaa, samoin te jotka muslimin kusetutksiin uskotte.

tapperlund
tapperlund
5.5.2019 11:38

Asiaa kaikki – tuohon puuttuisin että Husseini olisi vetänyt äänestäjiä linssiin. Oisiko kuitenkin nin että suurin osa äänestäjistä tiesi Husseinin taustat ja kirjoitukset (matut) ja siksi äänestivät hänet eduskuntaan.

Anonymous
Anonymous
5.5.2019 12:00

Huvittavaa kuinka media alleviivaten kertoo Al-taeen KATUVAN julkisia kirjoituksia eikä sanallakaan mainitse että ukko todellisuudessa on yhä juuri sitä mieltä mitä kirjoitteli.

Aikki.
Aikki.
5.5.2019 12:25

Mitä välii, kunhan on komee.

kanander
kanander
5.5.2019 14:55

Missä konfliktissa al-Taee on ollut rauhanneuvottelijana? Mitä valtiota hän on edustanut? Onko syntynyt rauhansopimus?
A-Taeen maisterinpaperit Varsovan yliopistosta pitäisi tarkistaa. Epäilen, että ne eivät perustu niinkään opintosuorituksiin kuin isän suhteisiin.

Anonymous
Anonymous
5.5.2019 15:55

al-Taeehan kutsui suomalaisia ”erittäin tyhmiksi ja hyväuskoisiksi”. Tämän media unohti mainita, eikä al-Taee suomalaisilta pyytänyt anteeksi vaikka muilta haukkumiltaan kansanryhmiltä pyysi.

Jurpo
Jurpo
5.5.2019 22:29

Eikös kovia kokenut Helsingin varapormestarikin Nasima Razmyar ole näitä eliittipakolaisia? Noh se siitä, kaunis nainen ja osaa jopa tanssia ilman burkaa. Siitä täysi kunnioitus. Toivon, että joku korjaa, mutta oliko hänen isänsä täysi kommunisti?

Tsupieeriä pukkaa?
Tsupieeriä pukkaa?
5.5.2019 23:08

Puolimatuinen matkustaja pelasti tsekkiläisen miehen hengen Finnairin lennolla Helsinki-New York. ”Lentoemännät käyttäytyivät kuin hysteeriset kanat”:
unvis.is/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6jlQo3/holl-pa-att-forbloda-ombord-pa-planet-till-new-york–raddades-av-erik

Toimii
Toimii
5.5.2019 23:15

unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6jlQo3/holl-pa-att-forbloda-ombord-pa-planet-till-new-york–raddades-av-erik

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.5.2019 01:10

***keli, Supieeri oli jo päässyt unhoon. Mitäköhän suursankari touhuilee nykyään, onko tullut suoritettua niitä urotekoja taas? Ei tainnut olla edes ehdolla tummana vaaleissa.

näin se on
näin se on
6.5.2019 00:49

Tästä pojasta tehtiin sukuun huume kuriiri i se saa kävellä tullienläpi ei mittä tarkistuksia Suomen diblomaattipassilla saamme onnitelle Suomen valtioo tästäkin .

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.5.2019 01:57

Eniten ihmetyttää ilmeisen shiaamuslimin kova hinku saada kaikki sunniterroristit Suomeen jatkamaan jihadia. Olen luullut niiden vihaavan toisiaan, siksihän niillä on usein omat valtionsa. Ehkäpä shiiaterroristeja ei ole saatavilla tähän hätätilaan.

Anonymous
Anonymous
6.5.2019 14:44

Missä matu siellä on valetta ,taguia ,mutta kufaarit maksaa .

Peukuttaja
Peukuttaja
9.5.2019 00:31

” somaleista, homoseksuaaleista, sunnimuslimeista”. Homot pois listalta ja kaverihan on vääräss puolueessa. Muslimikäsitettä voi laajentaa niin multa tulis tulis ääni heti. Outo kaveri ku kiistää omat vahvuudet hmmm.