STRAM KURS, tiukka kurssi: Mikä mies on Rasmus Paludan, Tanskan islamistien vihatuin mies?

Kuvakaappaus - 2019-04-16 16-33-54

”On valitettavaa, että valtamediassa minua kuvataan lähinnä koraania pilkkaavana pellenä..” Ehkä tämä Rasmus Paludanin toteamus (joka jossain määrin tuo mieleen myös Suomessa erään oikeudessakin voiton saaneen ”natsipellen” tarinaa) kuvaa parhaiten mistä Stram Kurssissa on kyse: eli tiukkaa kansallisvaltion puolustamista ja lujaa haitallisen islamilaisen maahanmuuton vastustamista.

Ja perustetulle puolueelle sataa tuki-ilmoituksia sellaista vauhtia että se on huomattu huolestuttavana ilmiönä etenkin vakiintuneiden puolueiden keskuudessa.
Eli kysymyksessä on jo vuonna 2007 perustetun puolueen puheenjohtaja ja perustaja Rasmus Paludan, joka on Tanskan poliisin suojelussa, koska miehen islamilaisten maahanmuuttajien todellisen luonteen paljastavat tempaukset ovat saaneet aikaan jatkuvia ja pahenevia tappouhkauksia. Rasmus Paludan on tehnyt erilaisia tempauksia, joista viimeisimmät ovat raivostuttaneet maan muslimiväestön siihen pisteeseen, että Kööpenhaminan ”monikulttuurikeskus”  Österbro näytti ajoittain ristiretkien aikaiselta sotatantereelta valtamediassakin.
Islamisten raivo Paludanin kohtaan on noussut jopa siihen pisteeseen, että poliisi on estänyt pari ilmoitettua ”mediatapahtumaa”,  joihin Stram Kursilla ja Rasmus Paludanilla olisi ollut kaikki oikeudet Tanskan perustuslain mukaan. Ihmisten reaktio Tanskassa onkin ollut yllätys niin medialle, valtapuolueille kuin tutkijoillekin: Näin kertoo Århusin yliopiston valtiotieteiden professori ja vaalitutkija Rune Stubaker:
– Se vauhti, jolla puolue on pääsemässä eduskuntavaalien puoluelistoille on ainutlaatuinen koko Tanskan historiassa.
Vaadittavista 20.000 tuki-ilmoituksesta puuttuu tätä kirjoitettaessa vain muutama tuhat ja siitäkin puuttuvat Sisäministeriön sivujen mystisen kaatumisen aikana ”kadonneet” ilmoitukset. Paludan itse on epäillyt sen olleen jopa valtiokoneiston tekemää sabotaasia, koska viimeisten tempauksien jälkeen tuki-ilmoituksia on tullut yli 1000:n ilmoituksen päivävauhtia.
Mutta mikä mies on sitten Rasmus Paludan, kansallismielisten mediapelle ja äärioikeistolainen pahamaineinen populisti? Pahemmin ei kai tuollainen arvio voisi mennä pieleen, kun tarkistaa faktoja ihan oikeasti,  tässä miehen lyhyt C.V. ja historiikki:
* Rasmus Paludan on tänään Stram Kurs (Tiukka Kurssi) puolueen puheenjohtaja.
* Hän on käynyt lukion Helsingörissä (siinä kaupungissa mistä Ruotsin ”lautat” tulevat Ruotsin puolelta Helsingborgista 20 minuutin välein  vuorokauden ympäri).
* Hän aloitti lakitieteiden opiskelun Kööpenhaminan yliopistossa vuonna 2001.
* Hän valmistui oikeustieteiden kand./Cand.Jura vuonna 2008.
* Opiskeluaikanaan hän työskenteli Kromann-Reumert suuressa ja arvostetusta lakimiesfirmassa.
* Hän teki harjoittelunsa Haagin Kansainvälisen Oikeustuomioistuimen pääsyyttäjän avustajana.
* Hän sai pätevyyden edustaa Landsretissä (vrt. Hovioikeus) jo 2014 ja ollut puolustusasianajana useissa suurissakin oikeustapauksissa.
Puoluehistoriasta sellainen kuriositeetti, että nuorena ”idealistina” hän kuului Tanskan Radikale Venste -puolueeseen (höttöhatuista ja Tanskan globalisteista niitä kaikkein pahimpia Enhets-listan ohella), kunnes kurssi – kirjaimellisesti – muuttui kun Stram Kurs perustettiin 2017.
Tanskan eduskuntavaalit pidetään viimeistään 17. kesäkuuta ja viralliseen puoluerekisteriin pääseminen vaatii 20.109 tuki-ilmoitusta (”välgererkläringer”) 15 päivää ennen vaaleja.
Saapa nähdä miten tiukan kurssin käy – Tanskassahan jopa sosiaalidemokraattien ohjelmasta on poistettu kokonaan se epäonnistumiseen todettu ja tuomittu kotouttaminen ja sen tilalle vaaliohjelmaankin on kirjoitettu epätoivottujen maahanmuuttajien palauttaminen kotimaihin mutta siitä huolimatta näyttää siltä, että vieläkin tiukemmalle kurssille löytyisi sosiaalinen tilaus, koska miehen kannattajat eivät tule yksinomaan marginaaleista ja ääriryhmistä.
-Kari Ilmarinen-

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Saku

Jos olette katsoneet hänen live youtube videoita, niin vapunaikaan hän heitteli koraania ja lopuksi poltti sen päivittäin, ja poliisit vartioi häntä kokoajan.
Suomessa olis laitettu ehdottomaan vankeuteen, pilkasta, ja kyrvänsyylät vainonneet jatkuvasti.
Noin erillaisia voi olla kaksi pohjoismaata. Suomi on pian islamilainen kalifaatti, kuten Ruotsi jo on.

Pessimisti

Pohjoismaat, jotka vielä voidaan pelastaa tulisi tyhjentää tuon saatanallisen kultin edustajista. Suomi, Norja, Islanti, muut onkin jo menetetty.

Valtsu

Mutta Tanskassa toimitaan jo demareidenkin toimesta Tanskan puolesta. Kyllä silloin on vielä toivoa. Mielestäni vain Ruotsi on varmuudella matkalla kesliaikaan – tai paljon pidemmälle.

fatwantarkistaja

Ennenkin ollut sitä mieltä, että Ruotsista voi puolestani tehdä 600 vuodeksi islamistikalifaatin, 600 vuottahan ruotsalaiset kiusasivat meitä suomalaisia. Ihan sillä viisiin, että muslimit päättävät, mitä tehdään ja muu porukka koettaa pärjäillä. Se tuolla nyt muutenkin on edessä, mutta asiaa voisi nopeuttaa kippaamalla muista pohjoismaista ja miksei muualtakin muslimit tuonne (tataarit pidämme, elleivät tahdo mennä).
Sitten vaan rajat kiinni, paitsi Ruotsiin tietty pääsisi, koska he haluavat lisää porukkaa. Kauppaa kävisimme aivan normaalisti, mitä nyt hintoja polkisimme, tehkööt enemmän tuottehia.
600 vuotta ja sitten voisi retkikunta käydä laskemassa aidot ruattalaiset ja miksei muutkin vähemmistöt. Voisi olla veikeän näköistä porukkaa ne muutamat säilyneet sisäsiittoiset. Niille voisi sitten **ttuilla esihensukupuolistensa suorittamasta valinnasta ja kertoa, kuinka lujaa naapurimailla menee (jos menee).
En nyt muuten kannattaisi tuommoista, mutta niiden sairas yhteiskuntakokeilu uhkaa koko Eurooppaa nykyään, kun uhkailevat muistaakseni Puolaakin jo. Parempi kokeilla ensin yhdellä kalifaatilla. Sitä paitsi he saavat valtavan etulyöntiaseman onnistuessaan, miksei takaisin suurvallaksi teollisen mittakaavan pakolaisuudella.

Klarsyn

Paludan on virkistävä lisä Tanskan islam-kriittisessä kentässä. Ny Borgerlige ja Tanskan kansanpuolue (DF) ovat myös avoimesti islam-vastaisia, mutta Tiukka kurssi tai Kova linja (kuten olen myös nähnyt puolueen nimen käännettävän) on edellä mainittuja puolueita tiukempi karkotusten suhteen.
Rasmus Paludan katsoo, että Tanskaan tulevat turvapaikanhakijat suurimmalta osaltaan tulevat maista, joita nyt pidetään jo turvallisina, joten takaisin lähettäminen on paikallaan. Laittomasti maassa olevat on tietenkin palautettava. Jos turvapaikanhakija on tarkoituksellisesti hävittänyt paperinsa, niin ei mitään mahdollisuuksia saada oleskelulupaa. Kansainvälisiä sopimuksia, jotka lamaannuttavat yksittäisen maan vapaan turvapaikkaoikeuskäsittelyn, on noustava vastustamaan. Yhä tiukempi rajakontrolli otettava käyttöön.
Islam on kiellettävä, ja suurin osa maassa olevista muslimeista karkotettava. Islam ei ole perustuslain mukainen ideologia, vaan muslimien maahanmuutto ja kantaväestöä korkeampi syntyvyys asettaa vaaraan demokratian. Paludan syyttää poliitikkoja epärehellisyydestä, koska he eivät uskalla kertoa kansalle, mihin suuntaan muslimien runsas maahanmuutto on viemässä maata.
Strom Kurs sai jo Berlingsken mielipidekyselyssä 2,7 %:n kannatuksen, millä saa 5 paikkaa parlamentissa. Puolueen suosio on ollut äkkinäisesti nousussa. Vaikka häntä syytetään epäjärjestyksen lietsomisesta näyttävillä mielenosoituksillaan, niin monet ovat tyytyväisiä, että hän nostaa kissan pöydälle, näyttää, miten muslimit reagoivat, kun islamia arvostellaan.

Klarsyn

Pääministeri Lars Løkke ilmoitti vaalit pidettäväksi 5.6. eli Perustuslain päivänä.