Uppsalassa reipasta autogrillausta viikonloppuna

Uppsalan Gottsundassa iloiteltiin viikonloppuna muutamilla autogrilleillä. Lauantai- ja sunnuntaiöinä poltettiin kunakin pari autoa.

Lauantain puolella polteltiin pari autoa Jenny Linds vägenillä. Yksi auto tuikattiin tuleen ja siinä samalla paloi viereinenkin auto. Ylläolevat kuvat Jenny Linds vägeniltä.

Sunnuntain puolella poltaistiin Gottsundan keskustassa niin ikään 2-3 autoa. Alla kuvat Gottsundan keskustan palosta. Poliisi tutkii tapahtumia vahingontekoina, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Uppsalassa reipasta autogrillausta viikonloppuna

 1. Jos kaikki autot olisivat mustia niin ehkä autogrillaukset vähenisivät!

  26
  1. Lasketaanko näitä toistatuhatta poltettua autoa Ruotsin päästöihin??????

   26
   1. Tämähän ei maksa meille mitään eikä se ole kenetäkään pois.

    21
    1. No kyllä länsirajan päästöt maksavat meille aivan vitusti!

  2. Ei se auta. Hesassa paloi jäätelöauto poroksi lehden mukaan. Kuvassa kylläkin seiso palanut musta pakettiauto eikä poro. Liekö toimittelija lukenut näitä Taju_paavon juttuja kun sen porohomman keksi?

   1. Vantaalla keskustassa smantyyppinen pakettiauton palo. Jäätelöauto on tietenkin rasistinen, jäätelöllä väärä väri. ettei olisi sama tekijä, nyt scherlokit laitoksilla hieromaan nystyröitä.

 2. Syttymissyyksi ritsivihkoon kirjataan: epäselvä. Kainosti ja ujostellen epäillään ”vahingontekoa”. Tuhopoltto olisikin liian voimakas ilmaisu kun tekijätkin arvataan. Valtavia metsäpaloja odotellessa. Nehän on ilmastonmuutoksesta johtuva ilmiö Ruotsissa ja kuka muuta väittää on idiootti ja jumalatar Gretan suuren viisauden kieltäjä.

  35
  1. Toivottavasti kaikki sitten muistavat, että niitä paloja ei tulisi sammuttaa. Ulkomaalaisille palomiehille **ttuillaan ja kotimaisille lyödään veroja naamaan. Palojen sammutus ei ole enää kutsumustyö, se on vain työ.

   Pakolaisillehan annettiin ohjeistus ”näin ei-raiskaat lasta, jonka omistat”. Eikö ei-metsänpolttoon voisi myös antaa? Älä jätä sormenjälkiä, DNA:ta, puhelinta/puhelinnumeroa, kassakuittia, koti-/työpaikan osoitetta, Koraania jne palopaikan välittömään läheisyyteen, muuten saatamme kohdistaa epäilymme sinuun, täysin viattomaan.

   Onkohan toivominen vihapuhetta. Jos toivoo vähäsateista kesää ja tulitikkuja tarjoushyllyyn. Tule apuun poliisileijona, kaikkien aikuisten oikeudellinen tuki ja turva!

   18
 3. Vähenisivätkö autopalot, jos autot peitettäisiin mustalla säkillä? Vain tuulilasit näkyisivät.

  Espoossa taasen harjoitellaan tosissaan autojen sammutusta. Tosin joku nuori poika otti osumaa sammutusvaahdosta. Kuulostaa värisevältä tuo meno. Saa nähdä väriseekö kalkkarokäärmeen inha helistin, kun asiaan paneudutaan enemmän. Vai vielä sitäkin inhampi monikulttuurisuushelistin.

  17
  1. Veikkaanpa sitä monikulttuurihelistintä. Se kun helisee niin moniäänisestkin yhdellä äänellä. rassisstii rassisstii

   14
 4. unv.is/https://yle.fi/uutiset/3-10770826

  Mistä lienee kiinalaisille tullut sellainen ajatus, että muslimien kanssa otetaan kovat otteet käyttöön? Eivät kai kiinalaisjohtajat ole laskeneet 1 + 1 ja saaneet tulokseksi 2, eivätkä jotain aivan jotain muuta??

  14
 5. Eiköhän nuo syylliset pyromaanit sieltä lähimmästä moskeijasta löydy jossa saavat lisäohjeita noiden uusien grilli-iltojen järjestämiseen. Tämän vois vihjeenä poliiseille ilmoittaa ettei niiden tarvitsisi turhaan ympäriinsä kierrellä syyllisiä etsiessään.

  15
 6. ei en usko, ei kai ählämit nyt autoja polttelis,minkä takia,ai niin tulee kotoisa olo kun aina palaa.

Comments are closed.