Arabiaanot terrorisoivat Kilin kunnan nuorukaisia

Kuvakaappaus 2019-05-08 09-59-20.png

Oheinen video on saanut suurta huomiota Ruotsissa alkuviikon aikana. Filmillä kaksi syyriasta tullutta sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta nuorukaista ovat pysäyttäneet Epa-traktorilla liikkeellä olleen ruotsalaisen nuorukasseurueen ja pahoinpitelevät yhtä heistä.

HUOM! Filmi saattaa aiheuttaa raivokohtauksen. Se ei ole väkivaltainen, mutta saattaa pilata päiväsi! Ole varovainen jos aiot katsoa sen!!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=jLPzpjk1jfk
 
Puheesta saa selvää sen verran, että syriaano käskee ruotsalaista ottamaan kätensä pois kun ruotsalainen yrittää estää kuristusotetta. Sen jälkeen syriaano käskee useaan otteeseen ruotsalaista painumaan vittuun.
Tapahtuma on kuvattu vappuna Kilin pikkukunnassa Värmlandissa Karlstadin naapurikunnassa. Kunta on muutaman tuhannen asukkaan pikkukaupunki, mutta arabiaaniotaustaisten nuorukaisten terrorin kerrotaan olevan jokapäiväistä. Asiaa penkoessani löytyi toinenkin filmi, jossa samat nuorukaiset pahoinpitelevät ruotsalaista tyttöä. Sen tekoaika on epäselvä.
Filmin arabiaanot ovat: hän joka pahoinpitelee Amer Assad. Taustalla näkyvä arabiaano: Mohammed Jafari. Paikalla on näiden kahden lisäksi ainakin 2-3 muuta arabiaanoa, jotka eivät näy filmillä.
Mielenkiintoinen sivupiirre asiassa on se, että kun journalisti Joakim Lamotte otti asian esille niin häntä on syytetty rasismista. Eli, kun arabiaanotaustaiset nuorukaiset pahoinpitelevät ruotsalaisen nuorukaisen, niin Lamottea syytetään rasismista kun hän kertoi asiasta.

När jag igår publicerade en film på en misshandel i värmländska Kil blev responsen stor, men när andra medier skriver om…

Publicerat av Joakim Lamotte Tisdag 7 maj 2019

 
Lamotte kertoo niin ikään, että hän on ollut yhteydessä Kilin kunnan kouluihin, sosiaalitoimeen yms tahoille, niin selviää, että arabiaanojengi on pitänyt terrorissa kylän ruotsalaisia nuoria. Sosiaalitoimi ei ole rasismin pelossa uskaltanut puuttua asiaan, vaikka samoja nuorukaisia kohtaan on tehty muutama muukin rikosilmoitus pahoinpitelystä.
Maakutalehti Nwt.se ottaa saman kannan asiaan. Kyseessä on rasismi. Se kirjoittaa: “Friilancejournalisti Joakim Lamotte jakoi tiistaina Facebookissa filmin… se sai tuhansia jakoa ja vihamielisiä kommentteja… Koulun rehtorin mukaan poolit koostuvat “ruotsalaisista” ja “maahanmuuttajista” ja keskustelu [netissä] on saanut rasistisen sävyn…
Joakim Lamotte aikoo mennä Kiliin ja tehdä sieltä lähipäivinä livelähetyksen tapansa mukaan. Huhujen mukaan myös Ruotsin Vastarintaliike suunnittelee jotain vastatoimia, mutta siitä minulla ei ole enempää tietoa millaista tapahtumaa ollaan kaavailemassa.
Vaikka filmistä on noussut suuri kohu niin silti se on aivan tavallinen ja arkinen filminpätkä, josta ei kannata raivostua. Samanlaisia jaetaan kymmeniä pitkin Facebookia joka päivä. Kolmansista maista tulleet nuorukaiset tai miehet pahoinpitelevät ruotsalaisia nuorukaisia, tyttöjä ja poikia, jotka eivät osaa puolustaa itseään. Filmi kannattaa katsoa vain opetusmielenä miten suomalaiset lapset kokevat asian tulevaisuudessa.