Antifa hyökkäsi Alternativ för Sverigen vaalitilaisuuteen

Kuvakaappaus - 2019-05-08 23-51-15.png

Alternativ för Sverigen vaalitilaisuudessa Luleåssa keskiviikkoiltana syntyi pienoinen rähinä kun kaksi antifaa yritti hyökätä tilaisuutta pitäneiden afs:läisten kimppuun.

Filmiltä näkee tilanteen kun poliisi on jo taltuttanut tukevan antifamiehen ja hänen seurassa olleen laihemman naisen. Mies latelee kuvaajalle uhkauksia ja poliisi kehoittaa antifaa olemaan hiljaa, koska mahdollisesti laiton uhkaus.
Mitään vakavaa ei ehtinyt tapahtua, sillä poliisi hoiti hommansa hyvin ja paketoi antifat muutamassa sekunnissa.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Missä tämän sirkuksen maksajat ovat?

Minne ei halua maksaa verorahåja!
Minne haluaa kuluttaa niitä!
Minne haluaa ålla pilvessä!
Minne haluaa månikulttuuria lisää!

Moneykulttuuri

Ei se ole månikulttuuria vaan moneykulttuuria:
Sinun rahasi ovat minun rahojani ja minun rahani ovat minun rahojani. Itseasiassa kaikki rahahan on Allun rahaa eikä koskaan kuffarin.
Antifalta sossumassit kuivumaan. Yhteiskuntakelvoton käytös.

Ei pysty hengittää

Nuo poliisin palvelukset pitäisi laskuttaa täyden hinnan mukaan suoraan Antifan sossumasseista. Samoin sakot.
Oli muuten kerrankin uskomattoman asiallista meininkiä Dialogipoliisilta! Erityisesti tuo ”Oleppas nyt Marko hiljaa, ettet syyllisty vielä kaiken muun lisäksi laittomaan uhkailuun.” viileän rauhallisesti Makelle juteltuna oli oikein tyylikäs veto poliisilta. 🙂

Missa minu raha?

Oikolukua hallitusneuvotteluista?

Tapiola

Heil Antifa, meil Anttifatta

Pitsa-Enrico ryppyilee

Tyypillinen suivaantunut pitsapaakari jolla masu täynnä pitsaa ja pää täynnä kus*a eli tyhmiä ajatuksia.

Antityö

Antifa haluaa lisää yhteiskuntakelvottomia loisia maahan, siis samanlaisia tyyppejä kuin mitä itsekin ovat.
Vuosina 2003-2014 eli 5-16 vuotta sitten ”yksintulleesta” 20.000sta ”pakolaislapsesta” on 30%-50% edelleenkin ilman työtä (30% ”pojista” ja 50% ”tytöistä”) (SVT.se tänään).
Siis 30-50% elää edelleenkn sossurahoilla vaikka aikaa on ollut jopa 16 vuotta aikaa hakea työpaikka. Ja kuinka moni tekee todellista, normaalia, täyspäiväistä työtä ilman valtion subventointeja? Tokko moni.
Eilen luin Fisksätran rouva Afrikaanosta joka on vanhainkodissa töissä Gärdetissä mutta jotta hän voisi tehdä 75% työpäivää on Nackan kunta palkannut toisen rouva Afrikaanon (!!!) joka vie ensimmäisen rouvan lapsen tarhaan ja hakee pois (NVP). OK- kaksi ihmistä siis työllistyy tällä tavalla mutta mikä on heidän työpanoksensa hyöty/netto valtiolle verrattuna kustannuksiin?

fatwantarkistaja

Mielenkiintoiset kyyneltatskat silmäkulmassa fanttipaksuisella pojalla. Onkohan henkirikos ja sen yritys takana, vaiko ihan kerää sitä kuuluisaa rispektiä muiden tinnerinimppaajien keskuudessa? Säikkyisiköhän pakolainen, jos itsellekin teettäisi.
Hyvä että poliisi suoritti, toisaalta ei taida nimeä löytyä julkisista asiakirjoista, jos putkautuksella selviää. Hankala ottaa selvää kolttosista.

K.L.

Tanakkajalkainen sukkahousutyttö leikkii suurta antifanttia vaikka suurta on vain molempien koko!Voi KYYNEL!

Catilina

Paikallinen Läski-Leinohan se siinä.

Aikki.

Tietenkin turvaa hakemaan tullut maahanmuuttaja, joka haluaa kertoa ruotsalaisille, kuka maassa määrää.

miehän se taas

Tyypillinen vihervasemmiston edustaja. Pulska, reppananoloinen, ilmeisesti köyhä sosiaalituilla elävä työtön, jota ei työnteko kiinnosta ja siksi haluaa sosialidemokratiaa.