Rahman Gheibalille 4 vuoden ehdoton seksuaalirikoksista

23417047_863278420504434_2418342603721277440_n.jpg

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään Afganistanin kansalaisen vuonna 1998 syntyneen Rahmani Gheibalin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta 4 vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Juttu kuuluu suurimpaan jutturyppääseen, jossa ainakin kahdeksan sotapakolaista on käyttänyt yhtä tai useampaa tyttöä seksuaalisesti hyväkseen.
Kyseisessä tapauksessa Gheibal raiskasi ja käytti hyväkseen 13-vuotiasta tyttöä useita kertoja. Yhdessä tapauksessa mies oli pahoinpidellyt tyttöä voidakseen jatkaa raiskaamista. Mies oli läpsinyt tyttöä kasvoille ja lyönyt takapuoleen. Edelleen Gheibal pakotti tytön ottamaan suihin. Hän repi tyttöä hiuksista vetäen tämän päätä taaksepäin ja sai näin työnnettyä elimensä tytön suuhun. Niin ikään Gheibal oli työntänyt sormiaan useaan otteeseen tytön alapäähän.
Oikeus totesi tuomiolauselmassaan, että teot olivat törkeitä ja ne oli tehty erityisen nöyryyttävällä tavalla. Oikeuden mukaan Gheibalin olisi pitänyt ymmärtää, että tyttö oli alistetussa asemassa. Gheibal kiisti syytteet.
Oikeus kuitenkin katsoi tekojen tulleen näytetyksi. Tytön kertomus ja muut todisteet riittivät 4 vuoden tuomioon ja 22 000 euron korvauksiin kivusta ja särystä. Lisäksi tytön psyykkisen tilan heikentymisestä.
Gheibal passitettiin Oulun lääninvankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.
Miten Gheibalin tuomio etenee? Hän istuu ensikertalaisena nuorukaisena tuomiostaan 1/3 eli 1v 4kk. Hänet vangittiin marraskuun lopulla 2018, joten hän vapautuu ensi vuoden 2020 maaliskuun lopulla. Gheibal istuu tutkintavankeusaikansa Oulun läänillä, eli niin kauan kunnes tuomio on lainvoimainen. Jos tuomiosta ei valiteta, se on lainvoimainen kuukauden päästä, jos valitetaan sen lainvoimaisuus astuu voimaan kuukauden päästä hovioikeuden päätöksestä eli joskus loppuvuodesta.
Kun Gheibal muuttuu tutkintavangista vankeusvangiksi, hänellä on kaksi sijoituspaikkaa: Perinteisesti raiskaajia on sijoitettu Vaasan ja Kuopion vankiloihin. Ei esimerkiksi Sukevalle, jossa useimmat Oulussa kirjoilla olevat istuvat. Molemmissa vankiloissa on omia osastoja raiskaajille. He eivät ole missään tekemisissä muiden vankien kanssa.
Huom. Juttua korjattu tuomion etenemisen osalta. Hän istuu 1/3 puolikkaiden sijasta.

Toinenkin Oulun raiskaajista oli turvapaikkamaskotti – mukana erityisessä kotouttamisohjelmassa

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha
Juha
9.5.2019 14:36

Olen shokissa. Jos moniosaajat saavat nussia 9-vuotiaita kotimaissaan, niin eihän heitä voi laittaa linnaan 13-vuotiaan nussimisesta!

Otto
Otto
9.5.2019 14:52

Tuo Gayball on ollut teot tehdessään lapsi eli alle 21-vuotias. Silloin hän lusii tuomiostaan vain 1/3:n eli vuoden ja 4 kk. Jos hänet on vangittu marraskuun lopulla 2018, hän on valmis raiskaamaan taas uudelleen 9 kk:n kuluttua maaliskuussa 2020. Marxilaisessa yhteiskunnassa rikoksen tekijä on kapitalismin uhri ja siksi uhria ei saa tarpeettomasti rangaista. Kiitos Demla, että tuokin ihmisjäte on kohta taas vapaana. Kyllä tuosta lähtee sellainen signaali, ettei kukaan enää uskalla raiskata lapsia kun niistä saa aivan ihmisoikeuskäsityksiä koettelevia tuomioita.

Esa
Esa
9.5.2019 15:23
Vastaa...  Otto

Itse kyllä veikkaisin, että kaveri 35 mutta mikäpä minä olen virallistatahoa kiistämään

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.5.2019 00:53
Vastaa...  Esa

Yllättäen 2015 tullut 17-vuotiaana, ellei lapsipakolaistutkani ole epäkunnossa. Veikkaisin syntymävuodeksi -91 ja nimeksi ihan mitä tahansa ilmoitettua lukuunottamatta. Lähtömaa voi olla kaksikin eri maata, joista kumpikaan ei ole Afganistan, kuten Paavo meitä on valistanut.

Anonymous
Anonymous
9.5.2019 15:04

Ihana pallero. Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Sunniva Lohikäärme
Sunniva Lohikäärme
9.5.2019 15:27

RAISKAA NE SUOMALAISETKIN!!!!!!!!! Sitäpaitsi tämä on RASISMIA!!!! Oliko tytöllä neljä miespuolista todistajaa jotka vahvistivat raiskauksen tapahtuneen? EI! Eli ei mitään raiskausta ole edes tapahtunut!!! Rasistinen suomalaistyttö, pikku natsihuora, TAAS valehteli ja syytön ihana kaunis seksikäs himokas jättikullinen poloinen pikku pakolaispoikanen joutuu tästä rasistisesta viharikoksesta kärsimään! HÄPEÄ SUOMI!!!!!

Anonymous
Anonymous
9.5.2019 15:42

Juu. Ja mitä näiden uhrien omaiset oikein kuvittelevat? Ettäkö törkeä raiskaus jolla on pienen elämä pahimmillaan tuhottu loppuiäksi? Eheii ei ei!

Valtsu
Valtsu
9.5.2019 15:27

Terveisiä kaikille Unelmoijille, jotka solvasitte meitä, jotka sanoimme, että ihan ketä tahansa ei pitäisi päästää rajan yli. Nyt meillä on reipasta kehitysmaamuslimien väkivaltaperseilyä aina eduskuntaa myöten. Itse olisin valinnut turvallisuuden ja naisten oikeudet. Kiitos kuitenkin.

Anonymous
Anonymous
11.5.2019 21:10
Vastaa...  Valtsu

niin onhan tämä upeeta,miksei tämä käytös kohdistu niihin jotka näitä ählämeitä suomeen haluaa eli suvakkeihin.

K.L.
K.L.
9.5.2019 16:02

Kyllä tuokin Koipallo on niin ihqu,hyi helv….nuo poseerauksetkin niin ällöttäviä.

Fotaaja
Fotaaja
9.5.2019 19:27
Vastaa...  K.L.

Muslimimiesten instagramkuvat ovat aina superhomouden multihuipentumaa. Siinä jää Kardashianhuorat mutrusuineen ja läskiperseineen viivalle kun partavedessä kylpevä muslimimiesleidi poseeraa. Hyvin usein katse kaukaisuuteen, Allahia ja pienten lasten piukkoja anaaleja kaivaten horisonttiin uneksuvasti tuijottaen jollain sillalla, valkoisen töissä käyvän miehen kalliin auton vieressä tai puistossa hienon patsaan luona. Sitten muut muslimimiehet kommentoivat ja kehuvat kilpaa Mohammedin sairaalloisen itserakkaita unelmakuvia. Muslimimies on sairas, henkisesti vajaa eläin.

Anonymous
Anonymous
11.5.2019 21:13
Vastaa...  Fotaaja

niin totta

Kyrpiintynyt
Kyrpiintynyt
9.5.2019 17:09

Vain neljä vuotta ja varmaan tuomitaan ensikertalaisena eli lusii korkeintaan puolet. Oikeuslaitos pitäisi tuomita osasyyllisenä tuollaisesta lepsuilusta. Vähintään pitäisi istua eristyksissä uhrin loppuelämän verran. Stana.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
9.5.2019 19:10
Vastaa...  Kyrpiintynyt

Kun on niin nuori ja ensikertalainen niin 1/3 tuomiosta. Mutta kysymys on ehdonalaiseen vapauteen laskeminen. Nyt herää kysymys miksi se on automatik? Eikö sen pitäisi perustua katumiseen ja riskianalyysiin. Meillä ei tarvitse turveta kiristämään rangaistusasteikkoa nimellisillä tuomioilla joissa kerroin on 1/3, 1/2 tai 2/3 kun törkeissä tapauksissa istuisivat edes sen alkuperäisen tuomion loppuun. Toisaalta lasten raiskaajille sattuu normaalia enemmän erilaisia vahinkoja vankiloissa. Tuollakin saattaa käydä tuomion jälkeen piereskellessä tulevan muutakin kuin puhdasta biokaasua.

Anonymous
Anonymous
9.5.2019 21:20
Vastaa...  Kyrpiintynyt

Täysin samaa mieltä. Kun seuraa näitä tuomioita Suomessa, tulee vahva tarve mennä järsimään muutama mänty poikki kankaalta. Vain viimeisestä sanasta en ole samaa mieltä. En ole väleissä tahon kanssa.

Anonymous
Anonymous
9.5.2019 19:57

Ali-ihminen.Toivottavasti tulee pian sen ensikertalainen,ihmisoikeudet,ainoa todellinen uhri jne. parin kuukauden tuomionsa jälkeen vastaan jossain missä ei ole kameroita.Samoin olisi mukava alkaa pikkuhiljaa saada niiden mädättäjähuorien persereikänaamoja esiin jotka ovat tuonkin syöpäläisen maahan päästäneet.Kotiosoitteiden kera.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.5.2019 01:00
Vastaa...  Anonymous

Innovaatio! Silmälasisankakamera kuvaa, puhelimen apsi naamatunnistaa ja korvanappi huutelee raiskaajan tekoset eetteriin. Siitä vaan kyselemään kuulumisia pakolaispojalta.

Tuomari tuomitsee ja Imaami imee.
Tuomari tuomitsee ja Imaami imee.
10.5.2019 05:34

Eipähän tarvitse kaverin pelätä että imaami käskee heittää katolta seksuaalisen suuntauksen takia, sillä hänellähän on nyt ihan lainvoimainen todistus Allahin tahdon toteuttamisesta.

järjen vastainen ristiriita
järjen vastainen ristiriita
10.5.2019 07:50

EU-vaaleissa ruotsalaiset nuoret äänestävät kuusi kertaa suomalaisia innokkaammin – Nyt unionilta vaaditaan tiukempia ympäristölakeja
**Ruotsalaisissa kouluissa **yhteiskunnallista **ajattelua kehitetään** keskustelun kautta.
Juuri nyt minusta maahanmuutto on erittäin tärkeä kysymys.
**Meidän on yritettävä auttaa niin monia kuin mahdollista.**
Matilda Forsberg
Ruotsin liberaali vasuri sosialistien **pirkkala kokeilu** aivopesu
on mennyt perille
ja yle kehtaa vielä hehkutaa sitä
kaiken senkin jälkeen mitä ruotsissa tapahtuu parhailaan
lähi idän rikollis matujen takia no go alueineen
ja mitä meille tapahtui kun ruotsi ohjasi 32 000 mamua suomeen
periaatessa pelkkiä lähi idän muslimi miehiä
mietikää tämän ruotsin mädätys uutisen ristiriitaista sanomaa
esim saman median tämän päiväiseen jutuun
Oulun laajasta seksuaalirikosvyyhdistä ensimmäinen tuomio:
13-vuotiaan hyväksikäytöstä neljä vuotta ehdotonta vankeutta
Poliisin on kertonut, **että **kaikki** epäillyt tekijät**
ovat tulleet Suomeen **pakolaisina tai turvapaikanhakijoina**.
Osa on pakolaisia, osalla on turvapaikkaprosessi kesken,
ja osa on Suomen kansalaisia.
niin tuo edelisen jutun ruotsin haastateltava koululainen
on kai **alaikäinen tyttö**
Juuri nyt minusta maahanmuutto on erittäin tärkeä kysymys.
**Meidän on yritettävä auttaa niin monia kuin mahdollista.**
Matilda Forsberg
tuota tuota niinkö Matilda
SUOMI TÄNÄÄN -KIITOS RUOTSIN
kaikki epäillyt tekijät
ovat tulleet Suomeen **pakolaisina tai turvapaikanhakijoina
*huomio Matilda Forsberg*väitän . Ruotsin kautta* että kiitosta vaan
teidän autamisen halusta raiskareita kohtaan jotka te lähetätte
päivi nergin tietämättä suomeen
lopputulos on vähemän imartelevaa
jos puhutaan näiden muslimien islamisti ukkojen auttamis haluista
Se on 0 nolla henkilökohtaisesti
miksi no itsehän he sen ovat aiheutaneet teoilaan
onkohan ruotsin kouluissa kerrottu edes Matilda Forsbereille
mitä tällä suomessa on tapahtunut
saatikka itse ruotsissa ilman järkytävää pimitämistä totudesta
sori jos epäilen ruotsin maikat
siis se ristiriitaisuus näiden juttujen välillä jota he ylen toimittajat eivät näköjään tajua
kuten että muslimit yleensä eivät ole esim sexuaali yleensä liberaali vähemmistöjen
tai jopa ennemistöjen ystävä uskontonsa islamin takia
https://yle.fi/uutiset/3-10771199?origin=rss
ja hyväntahtoisuuden lopputulos
matildan ajatusten yksi ikävä **pieni **ongelma tämän akendan
puna liberaali vasuri pollitisten päätösten aiheutamana silmät ummessa
https://yle.fi/uutiset/3-10771199?origin=rss

Särmääjä
Särmääjä
10.5.2019 11:24

Montakohan vuotta pikasen hoitolaitoskäynnin jälkeen menee ennenkun tällä värisevällä mussukalla olisi mahdollisuus päästä meidän ihmisoikeuslennolle takasin kotiin vai pääseekö ollenkaan jos siellä odottaa varma kuiolema ?

Anonymous
Anonymous
11.5.2019 16:02

no jos kiistää teon niin eihän siinä sitten mitään,ei kai se valehtele,täytyyhän sitä uskoo,just niin