Ruotsalainen lämmin isis-satu pikkuhiljaa päätökseen

stream_img.jpg

Ruotsalaisen isis-terroristin Michael Skråmon tarina alkaa pikkuhiljaa saamaan loppukohtauksen. Skråmon kaikki lapset haetaan Syyriasta Ruotsiin Skråmon appiukon hoiviin.

Michael Skråmon tarina on mielenkiintoinen. Mies syntyi 1985 Göteborgissa, mutta ainakin hänen äitinsä on norjalainen, sillä Michael itsekin on Norjan kansalainen. Skråmo kääntyi islamiin jo alle parikymppisenä ja on siitä asti opiskellut salafismia (radikaalia islamia) ainakin Egyptissä. Vuonna 2005 eli parikymppisenä hän tuli tunnetuksi Egyptissä radikaalina saarnaajana nimeltä Abdul Samadi.
Kului vuosia, ja moskeijoissa sai rauhassa radikalisoitua. Ja odottaa. Kunnes vuonna 2014 Skråmo pakkasi vaimonsa ja lapsensa ja he lähtivät Syyriaan isikseen. Vaimo oli myös kääntynyt muslimiksi. Isikseen lähdön jälkeen Skråmo on paistatellut päivää Ruotsin mediassa, sillä hän on säännöllisesti kehoittanut mm. sosiaalisen median kautta Ruotsissa asuvia muslimeja terrori-iskuihin Ruotsin maaperällä.
Yhdellä filmillä hän kertoo göteborgin murteella, miten rakennetaan naulapommi, joka tappaa paljon ihmisiä. Toisella videolla hän kertoo puukkoiskusta. Tällaisia erilaisia kehoituksia on tuotu eetteriin useita.
D05uIDFWwAAkfW0.jpg
Skråmo on tiettävästi ollut isiksessä sellaisessa asemassa, että hänen kontollaan on useita vääräuskoisten henkiä. Tästä johtuen Norjan turvallisuuspoliisi aloitti tutkinnat ja etsintäkuulutti Skråmon maailmanlaajuisesti. Turvallisuuspoliisi katsoi, että Skråmo on konkreettinen turvallisuusuhka maailmalle.
Tai oli. Hän nimittäin sattui heittämään henkensä. Mitää tarkkoja paikkoja ja aikoja ei ole varmistettu, kaiken vahvistaa vain Skråmon appiukko. Toisin sanoen Skråmon kuolemaa ei ole pystytty mitenkään vahvistamaan ja siksi Norja pitää häntä edelleen etsintäkuulutettujen listalla. Joidenkin teorioiden mukaan Skråmo pääsi pakenemaan loppusodassa rintamalta ja on maan alla, odottaen tilaisuutta jatkaa sotaansa Euroopassa terrori-iskun muodossa.
Skråmon vaimon tiedetään kuitenkin kuolleen. Hän pääsi paratiisiin kranaattikeskityksessä loppuvuodesta 2018. Pariskunnalta jäi Syyriaan seitsemän lasta. Nämä lapset ovat nyt aiheuttaneet Ruotsin mediassa tyrskintää. Pitäähän lapset saada kotiin.
Media on käyttänyt kaikki keinonsa saadakseen lapsille sympatiaa. Lopulta pääministeri Löfven lupasi, että kaikki lapset haetaan kotiin. Homma on edennyt siinä määrin pitkälle, että Skråmon appi oleskelee tällä hetkellä Syyriassa leirillä lasten luona. Ulkoministeriön toimesta lapset tullaan hoitamaan jotakin reittiä Ruotsiin ja Göteborgiin.
Skråmon appi on saanut paljon palstatilaa lämpimän itkun kera, kun hän on saanut varmistuksen, että lapset tullaan hakemaan Ruotsiin. Appi aikookin antaa isis-lapsille paljon rakkautta.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mr.flipflop

Vittu mikä luseri!

Skyltneger

Lapset eivät ole vanhempiaan valinneet- tietenkään- eikä vanhempien teot ole lasten vika. Mielenkiintoista nähdä mitä näistä lapsista kehittyy, esim. kiitollisuutta siitä että Ruotsi heidät pelasti ja elättää on kuitenkin turha odottaa, senhän on jo kunniakansalaisten käytös viimeiset vuosikymmenet selvästi osoittanut.
Mielenkiintoista myös nähdä miten Ruotsi aikoo menetellä niiden ehkä 60-70 lapsen kanssa joilla ei ollut onnea kuulua Skråmon perikuntaan. Heistä ei puhuta sanaakaan.

Yllätys, yllätys!

Ei ole aivan mahdotonta etteikö Skråmo vielä jonakin päivänä istu TV- studiossa lapsiensa ja appiukon kanssa.
Sitten voipi liittyä vaikka MPhen ja pyrkiä Eduskuntaan tai vaikkapa EU- edustajaksi valvomaan rajojen aukipitämistä. Mutta vain kuunpalvojille.

Missä aita on matalin siitä mennään

Ruotsi työnsi tapansa mukaan päänsä santaan ja valitsi ensin sen helpoimman tien eli vaikenemisen ja sen jälkeen loputtoman selittämisen ja diskuteeraamisen. Lopulta oli pakko tehdä jonkinlainen päätös, vaikka epämiellyttäväkin, kunhan asiaa oli tarpeeksi vatvottu mediassa ja ympäri maailmaa.
Ruotsi tiesi jo vuosia sitten että jonakin päivänä tällainen tilanne voisi tulla eteen mutta ei tehnyt mitään. Päinvastoin, Skråmollekin maksettiin kiltisti ja tunnollisesti lapsilisät Kalifaattiin joten lapsenteko liukuhihnatyönä lienee ollut myös taloudellisesti kannattavaa.

Numento

No sillälailla. Ruotsalaiset hinkuvat päästä kasvattamaan ja rahoittamaan Skråmo-terroristisolua. Appiukko on tietty kiivas musu ja vihaa vääräuskoisia tyttärensä menettämisestä vaikka muutoin naisoletetuilla ei ole juuri islamissa arvoa. Odotellaan 15-20 vuotta ja johan alkaa tapahtua vaikka kuinka pullahalittaisiin. Edullisemmaksi ja turvallisemmaksi tulisi maksaa noiden pentujen elämä Syyriassa kun appikin on jo siellä valmiina tekemään järjestelyjä. Mutta eihän se sovi Ruotsin älymystölle.

fatwantarkistaja

Appiukko näki poitsun kuoleman, kukaan muu ei nähnyt mitään, kaikkihan me uskomme tarinan, eikö niin. Kyllähän ihmepelastumisen ja täpärämaallistumisen kokenut viaton pikku terroristimme vielä jostain kaivetaan ja perheyhdistetään. Nuo kusetukset on niin nähty. Onneksi tulee 7 lisää…

Anonymous

men de va som fan

isin perimä

Ei omena kauas puusta putoa, kuuluu vanha sananlasku ja pitää paikkansa.
Tosin evoluution lakeihin kuuluu, että voihan osa lapsista olla normaalejakin.

Feministi-suvakki

Näille paskapäille jotka lähtevät tappamaan ihmisiä ja vaarantamaan itsensä, pitää olla yhtä armoton ja tyly kuin he itse ovat muita kohtaan.
Malliksi muille pahvipäille, heidän äpäränsä tulee jättää sinne missä ovat.
Miettikää nyt vaikka kuinka monta orpoa tuokin paskaläjä on maailmaan järjestänyt, taikka paljonko tuonkin toimesta on esim. kranaateilla kuollut lapsia.
Ei tuollaisia paskasontiaisia ja heidän äpäriään tule sääliä.

Leso

Ei millään pahalla, eikä millään hyvälläkään, eli täysin neutraalisti:
tommoinen taikinanaama ei olisi pimpua luonnossa nähnyt ilman isläämiä.
Ei olisi nimittäin ollut älyä hankkia kiihoittavia ominaisuuksia, kuten omaisuutta ja raakaa rahaa.
Kiitos feminismi, oi sinä kulttuurimarxismin tytär ja alahun morsian.