Ruotsalainen lämmin isis-satu pikkuhiljaa päätökseen

stream_img.jpg

Ruotsalaisen isis-terroristin Michael Skråmon tarina alkaa pikkuhiljaa saamaan loppukohtauksen. Skråmon kaikki lapset haetaan Syyriasta Ruotsiin Skråmon appiukon hoiviin.

Michael Skråmon tarina on mielenkiintoinen. Mies syntyi 1985 Göteborgissa, mutta ainakin hänen äitinsä on norjalainen, sillä Michael itsekin on Norjan kansalainen. Skråmo kääntyi islamiin jo alle parikymppisenä ja on siitä asti opiskellut salafismia (radikaalia islamia) ainakin Egyptissä. Vuonna 2005 eli parikymppisenä hän tuli tunnetuksi Egyptissä radikaalina saarnaajana nimeltä Abdul Samadi.
Kului vuosia, ja moskeijoissa sai rauhassa radikalisoitua. Ja odottaa. Kunnes vuonna 2014 Skråmo pakkasi vaimonsa ja lapsensa ja he lähtivät Syyriaan isikseen. Vaimo oli myös kääntynyt muslimiksi. Isikseen lähdön jälkeen Skråmo on paistatellut päivää Ruotsin mediassa, sillä hän on säännöllisesti kehoittanut mm. sosiaalisen median kautta Ruotsissa asuvia muslimeja terrori-iskuihin Ruotsin maaperällä.
Yhdellä filmillä hän kertoo göteborgin murteella, miten rakennetaan naulapommi, joka tappaa paljon ihmisiä. Toisella videolla hän kertoo puukkoiskusta. Tällaisia erilaisia kehoituksia on tuotu eetteriin useita.
D05uIDFWwAAkfW0.jpg
Skråmo on tiettävästi ollut isiksessä sellaisessa asemassa, että hänen kontollaan on useita vääräuskoisten henkiä. Tästä johtuen Norjan turvallisuuspoliisi aloitti tutkinnat ja etsintäkuulutti Skråmon maailmanlaajuisesti. Turvallisuuspoliisi katsoi, että Skråmo on konkreettinen turvallisuusuhka maailmalle.
Tai oli. Hän nimittäin sattui heittämään henkensä. Mitää tarkkoja paikkoja ja aikoja ei ole varmistettu, kaiken vahvistaa vain Skråmon appiukko. Toisin sanoen Skråmon kuolemaa ei ole pystytty mitenkään vahvistamaan ja siksi Norja pitää häntä edelleen etsintäkuulutettujen listalla. Joidenkin teorioiden mukaan Skråmo pääsi pakenemaan loppusodassa rintamalta ja on maan alla, odottaen tilaisuutta jatkaa sotaansa Euroopassa terrori-iskun muodossa.
Skråmon vaimon tiedetään kuitenkin kuolleen. Hän pääsi paratiisiin kranaattikeskityksessä loppuvuodesta 2018. Pariskunnalta jäi Syyriaan seitsemän lasta. Nämä lapset ovat nyt aiheuttaneet Ruotsin mediassa tyrskintää. Pitäähän lapset saada kotiin.
Media on käyttänyt kaikki keinonsa saadakseen lapsille sympatiaa. Lopulta pääministeri Löfven lupasi, että kaikki lapset haetaan kotiin. Homma on edennyt siinä määrin pitkälle, että Skråmon appi oleskelee tällä hetkellä Syyriassa leirillä lasten luona. Ulkoministeriön toimesta lapset tullaan hoitamaan jotakin reittiä Ruotsiin ja Göteborgiin.
Skråmon appi on saanut paljon palstatilaa lämpimän itkun kera, kun hän on saanut varmistuksen, että lapset tullaan hakemaan Ruotsiin. Appi aikookin antaa isis-lapsille paljon rakkautta.