Espoossa puolenkymmentä autoa porohommiin

Matinkylässä poltettiin taas viime yönä autoja. Neljä autoa paloi poroksi ja viides ajokelvottomaksi. Kunnon autogrilli siis.

Espoon poliisin mukaan Matinkylässä sijaitsevalla parkkipaikalla sytytettiin neljä autoa tuleen puolen yön jälkeen. Tapahtumaa tutkitaan tuhotyönä. Poliisi yritti yöllä jäljestää mahdollisia tekijöitä poliisikoiran avulla, mutta epäiltyjä tekijöitä ei saatu tavoitettua.

Matinkylässä on poltettu aiemminkin talvella autoja.

Poliisi

Kuvista ei suoraan pysty päättelemään syttymissyytä. Kannattaa tällaisissa autopoltoissa kuitenkin seurata sitä mistä palo sytytetään. Ruotsissa trendi on virittää palopommi eturenkaan päälle lokasuojaan. Näin palo kytee jonkin aikaa ennenkuin leimahtaa kunnon roihuksi.

Ruotsin poliisin mukaan tätä taktiikkaa käytetään siksi, että toisaalta päästään karkuun ilman epäilyjä toisaalta voidaan jäädä lähistölle seuraamaan käden jälkiä ikäänkuin sivullisena.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Espoossa puolenkymmentä autoa porohommiin

 1. Ketään ei epäillä jne. Täyttä tuubaa sanon minä, polliisihan sitä ei uskalla sanoa, kun rassismi. Koirat nuuhkimaan täällä lähimmän vokin/asuntolan kaippareiden kamppeita. Eiköhän ala vainukoira merkkailla rätei ja lumpui, kun saa vainun syttynesteistä. Haloo Helsinki, eiku tsadin polpo. Tässä teille kaipaamanne vinkki mahdollisista tekijöistä. Ja anttifanttien tilohin ja kasautumispaikkoihin sama syyni. Tekijät löytyy, jos ja kun alatte tutkia rasismin pelossakin todennäköisten tekijöiden pesäpaikkoja.

  98
 2. avoimet rajat,monikulttuuri on rikkautta jne.kyllä se tästä vielä rikkaammaksi muuttuu

  77
 3. Alkaa Ruotsin opit pikkuhiljaa mennä jakeluun Suomessakin ja varmaan halutaan pistää vielä paremmaksi, aitoon Suomi-Ruotsi- maaottelutyyliin.

  56
 4. Tätä ”monikulttuurisuutta” on äänestäjät tilanneet varsinkin pääkaupunkiseudulla joten nauttikoot nyt siitä, tämä on vasta alkusoittoa.

  57
  1
 5. Tuollaisesta aiheutuu paljon harmia poltettujen autojen omistajille. Vaikka olisi ilkivalta- ja palovakuutus, korvaus ei välttämättä ole hyvin hoidetun auton arvoinen, jonka ominaisuudet omistaja tuntee. Lisäksi palossa tuhoutuvat omistajan autossa säilyttämät tai autoon jättämät tavarat. Ja palon jälkeisenä aamuna kenties pitäisi mennä töihin, mutta onkin ryhdyttävä miettimään, mistä saa uuden auton. Kaikilla ei ole varaa ostaa autoa noin vain.

  Autopalot ovat sytyttäjiensä sodankäyntiä tavallisia ihmisiä vastaan. Ketkä ovat sodassa suomalaisia vastaan? Keiden mielestä Suomi on sotatoimialuetta eli Dar al-Harbia. Suomalaispako lähiöistä kiihtynee.

  43
 6. Taitaa nyt uusi hallitus vain edistää näiden autogrillien leviämistä Suomeen. Nämä tulevat vielä pahenemaan tästä.

  36
 7. Autokauppiaat on varmasti yksi ryhmä, joka on pelännyt tulevan kommarihallituksen negatiivista vaikutusta talouteen. Mutta ei hätää, asioilla tahtoo olla kaksi puolta: Uutisessa kuvatun ilmiön kautta autokauppakin saattaa saada piristävää nostetta.

  29
 8. Matinkulassa valkone suomihuora torjuu viha niin yo ma nigas saa rauhassa keppostaa ja discolapsuttaa

  3
  2
 9. Rättipäille isis-vero 80%, myös työmarkkinatukeen ja perusturvaan.

  Löytyy mukavampia maita höynäyttää.

  17

 10. Poliisi yritti yöllä jäljestää mahdollisia tekijöitä poliisikoiran avulla, mutta epäiltyjä tekijöitä ei saatu tavoitettua.

  Juu, eikä tulla tavoittamaan. Koska muuten rassismi.

  Uutisointia asiasta ei juurikaan ole. Kuitenkin ihan huomattava asia. Monikulttuurisuuden seuraava rikstumisaste on saavutettu.
  ;itenkähän lie Matinkylässä asuntojen hinnat reagoineet. Itse en kyllä moiseen persläpeen muuttaisi.

  30
  1. Poliisikoiraa ei oltu vielä koulutettu vihapuhetta haistamaan?
   Siksi epäonnistui. 🙁

   15
 11. kuka kertoo millä parkkipaikalla palaa seuraavaksi niin toisin oman koslan sinne niin saisi vakuutuksesta rahat pois

 12. PT: ”Kuvista ei suoraan pysty päättelemään syttymissyytä.”

  En tartte kuvia kun riittää oma hörhöinen järki: syttymisen syy on se, että jokin syttyy [palamaan].

  Palamiseen tarvitaan happea, sen muistan alakoulusta. Ihmeesti happea riittää huolimatta metaanipäästöistä.
  Emme ole vieläkään tukehtuneet, vaikka tosin otsonikato peruttiin.
  Metaanitehtaita synnytyskoneita ja niitten jälkipuksuja on Afrikka ylitsevuotava, vaikka paha valkoinen ihminen.
  Happea riittää Euroopassa huolimatta mun päätöksestä olla kierrättämättä.

  Tässä kuulkaa ei turhaan oo katteltu Lentoturmatutkintoja.
  Nyt tiedän esim. sen, että me ollaan Euroopan palamisessa vaiheessa VN1,
  mikä on se kohta, josta ei ole palaamista.
  Ratkaisut on tehty. Kone joko nousee tai tippuu.

  Aika heruttavaa oli nähdä Kalevala Jewelryn mainokset: nuori musta nainen. 🙂

 13. Kerronko, millä se poliisikoira jää alakuloisesti pyörimään omia jälkiään nuuskien? Polkupyörä, tai muu kulkuväline.

   1. Kannataakohan kuitenkaan? Ajatuspolpo nokkelana postaa lähimmän kaupan mauste-/texmex-hyllyn, ja korjaa sieltä talteen todennököiset (lue: pottunokan näköiset rasistiset syylliset). Rasististen chilien yms. mausteiden läheltä pidätettyjen vakuuttaessa syyttömyyttään, ajatuspolpo ja ajatussyyttäjä toteavat lohduttavasti: ”Älkää surko, kyllä teille syyte löydetään”.

    Kun tutkinnassa huomataan, että tilitetojen perusteella pidätetyt ovat joskus ostaneet polttoainetta, niin rasistit ollaan lopullisesti saatu kiikkiin. Polttoaine oletettua ainetta kun on todennäköisin syin olettava käytetyn autojen polttamiseen. Ja vaikka rasistit saadaan vankilaan, samaan aikaan raiskaaminen, polttelu, ja muu värisevän rikastuttava toiminta jatkuu kiihtyvällä tahdilla. Jostain kumman syystä. Kyrsiikö nykymeno poliiseja? Luulisin, että valtaosaa kyrsii.

    Ja kaikesta tästä huolimatta kansa menee ja äänestää esim. vaalimainoksessa bussikuskina esiintyvää puoluejohtajaa. No, siihen bussiin noustessa oli ainoa vaihtoehto matkalipuksi (vaalilupauksista huolimatta) menolippu kohti maanpäällistä helvettiä.

 14. Ihanan monikulttuurista loimuamista…
  Saamme valitettavasti lisääkin sitä ja paljon muitakin ihanuuksia.
  Oliko nyt ihan pakko paskoa tää maa?
  Toki saattoihan tekijä olla pottunokkakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.