Malmössä räjäytettiin ravintola – yritettiin polttaa huhtikuussa

Kuvakaappaus 2019-05-10 07-59-27.png

Malmössä harjoitettiin viime yönä reipasta pommitusta. Keskustassa Pikku Torin kupeessa sijaistevan ravintolan etuseinään viritettiin pommi.

Räjähdys tapahtui klo 02.00 aikaan. Kiinteistön julkisivu sai isoja vaurioita ja paineaalto rikkoi kaikki ikkunat muutaman kymmenen metrin säteeltä. Rakennuksessa on jonkinlainen romahdusriski. Poliisi on eristänyt alueen laajalti ja mitään kuvia ei ole saatu julkisuuteen.
SVT:n mukaan poliisi otti kiinni yöllä kaksi entuudesta tunnettua henkilöä epäiltynä tapahtumasta.
Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa. Ravintola oli tekohetkellä jo suljettu. Samaan ravintolaan heitettiin vajaa pari viikkoa sitten palopommi, joka oli sytyttää kiinteistön tuleen. Silloin palo saatiin sammumaan nopeasti. Kyseessä lienee velan muistutus tai suojelurahan maksun viivästymiskorko.