Oulun käräjäoikeus vangitsi sotapakolaisen epäiltynä törkeistä seksuaalirikoksista

Kuvakaappaus 2019-05-10 16-16-25

Oulun käräjäoikeus vangitsi eilen vuonna 1992 syntyneen Al-Shiblawi Hussein Eanad Jahilin epäiltynä useista raskaista seksuaalirikoksista.

Al-Shiblawia epäillään todennäköisin syin mm:

  • Törkeästä raiskauksesta 1.11.2016 – 30.11.2016.
  • Törkeästä raiskauksesta  1.2.2017 – 28.2.2017.
  • Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1.11.2016 – 30.11.2016.
  • Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1.2.2017 – 28.2.2017.

Kaikki teot ovat tapahtuneet Oulussa. Syytteen nostamispäivä on 15.8.2019. Näin pitkä odotusaika tarkoittaa käytännössä sitä, että Al-Shiblawin kontolle saattaa ilmaantua lisää vastaavia juttua.
Seurataan tätäkin juttua.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Arvopohja-Antin hallitus levittää Tornioon punaisen maton näille muslimipedofiileille. Koko Lähi-itä ja Afrikka on tervetullut Hölmölän sosiaaliturvan piiriin koska EU:n arvot, jakamaton ihmisoikeus ja rasismi.

Sananparsi

Anna Antti arvopohjia, Pisilä pieniä taloja.

Särmääjä

Pääministeri Arvopohja-Antti levittää islamisteille punasen maton valtioivarainministeri Jihad-Sipilän kotiin samalla kun Caruna-Haavisto kantaa taloon patjoja ja Antifa-Li:n iskujoukot tukahduttaa rasismin kadulla ja kokoomuksen johtamat poliittiset poliisit netissä. RKP:n ämmä, jonka nimeä kukaan ei muista pitää huolen että pakkoruotsi on turvattu myös tulijoille.

AdAstra

Minä muistan nimensä oikein hyvin, varsinkin etunimen. Se on Anna-Maja. Ja hänhän antaa, tervetuloa!

Acc

Nykyinen maahanmuuttopolitiikka tulee johtamaan sosiaaliturvan heikentymiseen ja lopulta sen muuttumiseen olemattomaksi ainakin sille väestönosalle, joka ei kiukustuneena ryhdy viiltelemään ihmisten kurkkuja auki. Mitä opimme tästä? Ainakin tässä vaiheessa kiukustuminen on hyvin kannattavaa, koska kiukustujia yritetään lepytellä rahalla ja ohituskaistoilla.
Hyvinvointivaltion mahdollisti yksikulttuurisuus. Jos tämä muuttuja poistetaan, hyvinvointivaltio lakkaa. Jonkin verran voitaneen kielteistä muutosta hidastaa lisäämällä väestön valvontaa ja monikulttuurisuuspropagandaa. Eli dystopiaa kohti ollaan menossa.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Naimapaikka

Onneksi sitä Kempeleen taloa ei kuitenkaan annettu. Ties minkälainen yleinen naimapaikka siitä olisi tullut, savupiipusta maakellariin saakka täynnä siittiöitä. Ja huumeita olisi pössytelty ja keitelty 24/7.

Bukkake-Jihad

Kempeleen moskeija/lastenraiskaamisluola jäi vain haaveeksi. Onneksi sossumuslimit ovat saaneet korvaavia hienoja isoja kämppiä joka kaupungin keskustoista. On ala-asteet lähellä ja ravintoloista ei ole pitkä matka ilmaiseen kotiin ”jatkoille” lupaamalla viinaa räkäkänniselle Suomineidolle. Siellä odottaa jo 6 Mohammedia uusinta uhria käyrät arabikullit kovana.

Päivi Nerg

Ennenkaikkea, suren sotapakolaisen tulevaisuutta ja saako hän vielä mahdollisuuden jatkaa elämäänsä Suomessa. Myös pakolaista tukeneiden hyvien ihmisten™ pettymys kiinnijäämisen seurauksista on kova isku. Älkäämme antako rasismille sijaa vaan toivotetaan edelleen kaikki hädänalaiset lapsenpanijat tervetulleiksi ja elätettäviksemme sekä perseilemään kustannuksista piittaamatta. Ajatelkaa, lapsosemme eivät tietäisi ilman heitä miltä monikulttuurinen raiskaus tuntuu.

Aappa

No, pikku kakun päälle vankilan portilla odottanee intohimoinen joukko batiikki-lyylejä, valmiina adoptoimaan tämänkin haavoittuvaisen pikku palleroisen.

Anonymous

Tuleva hallitus takaa että nämä jatkuvat vielä pitkään.

Semmoista

Kyllä. Paitsi että pitää lisätä. Tuleva hallitus nauttii suurta luottamusta imaamien keskuudessa. Ulkoministeri heti tehtyään matkansa ruotsiin kalifaattiin, jatkaa matkaansa afrikkaan/lähi-itään. Mandaattina kymmenet ellei sadat miljardit. Että wellcome! Paradise is just waiting for you! . No , no! You get everthing! We promise! And even more! Bring your entire family too! Hahahaha! What? No no. Finnish & swedish. They work hard for you! You know? Pay taxes etc. Hahahhaa!

Valtsu

Vähän hitaammankin olisi pitänyt viimeistään puuromielenosoituksesta tajuta, että nyt ei tainnut tulla hädänalaisia.

Onko Tietoa?

Mitä Kenraalille kuuluu? Vieläkö syö suomalaisten kukkarolla?

Anonyymi

Tämä on kaikkein hämmästyttävintä, että yhä vaan poliitikot lässyttävät hädänalaisista ja sotaa paossa olevista. EU-vaaliehdokas Samuli Sibakoffin videot Youtubessa kertovat karua kieltään. Hän oli sentään viranomaisena aitiopaikalla Torniossa kun vastaanottokeskusta sinne perustettiin syksyllä 2015.
Kyllä meitä on k-setettu pahemman kerran ja vihervasemmisto takaa sille jatkoa ainakin neljä vuotta! Ovat sokeita ja kuuroja ja lisäksi haluttomia näkemään mitä Ruotsissa tapahtuu. Jo kymmenen vuotta sitten selittivät, että meillä osataan hoitaa asiat niin, ettei ongelmia tule. Pehmeäpäistä porukkaa!

Leso

Tämä on turha ihminen. Miksi pitää vangita epäiltynä?
Siivotaan pois vaan. Kulttuurinsa mukaisesti vahvat perheyhteydet harjataan kanssa pois.
Samalla lailla klaaniyhteydet. Heimoyhteys riittää kanssa.
Yhtä rangaistaan, satakunta kärsii. Mutta se on niitten kulttuuri, ja sille aamen. Oma valinta.
Olen ulkona tuolla tutustunut pätevään mustalaiseen.
Se ei tarkoita, että minun asenne mustalaisiin olisi mitenkään muuttunut.
Yksittäistapaus. Todellakin vain yksittäistapaus.
Löyhä hirsi ja paljon narua.
Meillä on turhia suomalaisiakin = pitkälti ylensyönyt possu eli julkinen sektori.
Ei muuta kuin kekriä vaan, eli elonkorjuujuhlaa ja possun teurastajaisia.
Vappu toukokuun ensimmäiseen perjantaihin kiinni ja juhannus oikealle paikalleen.
Rotia hommiin.

Anonymous

Taas yksi vaginainsinöri käräjäoikeuden ,suvakihooroille ongelma kuka nyt tutki pillu .

moccaciculi

Lahjoittamalla 100,- €
Voit antaa nuorelle yksin maahanmuuttavalle aloituspaketin talven varalle.
https://vuolleoulu.fi/info/mika-on-vuolle-setlementti/lahjoita/

fatwantarkistaja

Voi helevetin joululahja! Pakolaiselle Viagraa ja mulkunlämmitin, että pystyy ankarassakin pakkassäässä raiskaamaan lapsia. On se sairas säätiö. Entä jos tulee tyttöpakolainen, raiskataanko hänet henkilökunnan toimesta, vai jääkö kokonaan ilman starttipakettia? Nu**i ite **ttus ***tana?
Mieluummin sen satasen kuitenkin ryyppään, kuin tuen pedofiliaa.

NähtyOn

Kukaan täällä ei takuulla voi tajuta millä helvetin järjellä pitää säilyttää maassa noita helvetin läpsyjä jotka tehtailee rikoksia, sen pitäsi olla heti merkki siitä että kyseessä ei ole mitään turvaa tarvitteva henkilö.
Tuokin mutiainen saa takuulla jäädä maahan tuomion istuttuaan. Mitä luultavammin suvakkijoukot pitää vielä hienot ja kalliit juhlat noilla saastoille kun linnasta pääsevät.