Göteborgin kirkko järjesti tukikonsertin isis-lapsille

24889483-a3f6-4233-b658-80e3414a105e.jpg
Kuvan isis-lapset eivät liity tapaukseen.

Göteborgin seurakunta järjesti isis-terroristi Michael Skråmon lapsille tukikonsertin ja keräsivät samalla rahaa lasten isoisälle. Kirkon mukaan tarkoitus on, että kukaan ei jää yksin.

Ruotsin kuuluisimman, rintamalla kuolleen jihadistin Michael Skråmon lapset ovat olleet lämpimän itkun aiheena pitkin kevättä. Nyt Göteborgin Högsbon kirkko järjesti lauantai-iltana tukikonsertin auttaakseen seitsemän isis-lapsen isoisää rahallisesti. Konsertissa esiintyi useita muusikoita ilmaiseksi ja yleisöltä odotettiin kolehtia isis-lapsille.

Puuhapetteri Geraldine Acevedo kertoo SVT:n uutisille, että kokivat olonsa siinä määrin voimattomaksi eivätkä halunneet istua kädet ristissä vaan auttaa. Kirkkoherra Lisa Westberg taas kertoo SVT:le, että isis-lasten tilanne on kirkolle korkeimman tason kysymys.

Westberg kertoo, että kirkko yksinkertaisesti haluaa auttaa, että niin nyt nämä Skråmon 7 lasta kuten muutkin isis-lapset, joilla on yhteys Ruotsiin, saadaan Ruotsiin lämpimien halien kera.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

33 thoughts on “Göteborgin kirkko järjesti tukikonsertin isis-lapsille

 1. Missä piileskelee sympatia kaikkia niitä lapsia kohtaan, joiden vanhemmat on myyty orjiksi, kidutettu, hirtetty ja irtopäät lyhtypylväisiin koristeeksi laitettu IS:in toimesta? Jotenkin on tässä pelastamisvouhotuksessa mennyt vellit ja puurot pahaasti sekaisin.

  109
  1. Eiiii…eikö tämä hulluus koskaan lopu?Onneksi erosin kirkosta,mikä mädännäisyyden laitos ja kristinopin tuhoajat!Hyvällä palkalla vielä!

   78
  2. Hyvä Kari Ilmarinen,

   Minua ainakaan ei kiinnosta, minua ei kiinnosta yksikään lapsi.

   Lapsista kasvaa aikuisia, ja aikuiset ovat ihmisiä ja ihmiset vittumainen ongerlma ja aina jaloissa.
   Huomaa tämä: lapsista kasvaa aikuisia ihmisiä.

   On silkkää kult.marx.femakkoa tuo ”sympatkaa edes lapsosia”.
   Ei, ei ja ei.
   Nykysymppauksen mukaisesti pitäisi vaalia muka lapsen kulttuuria.
   Ei, ei ja ei.
   Ymmärrätkö?
   Arvaan, että et.

   Joten mieti tätä: lapsesta kasvaa aikuinen.

   Ymmärrätkö?

   Vittumaisin terveisin suvakille Kari Ilmarinen,
   Leso

   PS. Syö lisää soijaa ja kauraa.

   12
   23
 2. Ruotsissa raiskattujen ja tapettujen omaisille kirkko voisi myötätuntoaan jakaa, mutta..mutta, siinä saattaa se leimakirves heilahtaa, ikuinen tulikiven ja tulen polte persuksia polttelee sellaisia tahoja, parempi pysyä turvallisella tiellä ja auttaa isis-lapsia ja heidän vanhempia sopeutumaan hillomunkkien ja suklaan ihanaan maailmaan.

  61
  1. No vittu ajatella… kun pitää ”ajatella, että leimakirves heilahtaa”.
   Voe jumalan äidin pimpu, stana.

   Olihan tuo sun viesti jokseenkin sarkasmia, olihan, toni lajos?

   Että vittu näin sitä elellään ja kurnitetaan anoina netissä. Ihanaa, kun on intternetti!
   ”Kun mä nyt sanon niin siitäpähän saatte, hah!”

   1
   34
 3. Tukikonserti aushvichissa on sopiva paika,tai buhenvaldiin, triblinkiin + sian verta juotavaksi .

  22
  1
 4. ”Lisa Westberg taas kertoo SVT:le, että isis-lasten tilanne on kirkolle korkeimman tason kysymys.”

  Niinku minkä korkeamman tason? Q-ukon? Kristillisen jumalan? Allahin ylipapittaren? Taikapussiin pukeutuvan mamu-emakon? ruåsalaisilla viiraa koko ajan pahemmin.

  64
 5. ”Kirkon mukaan tarkoitus on, että kukaan ei jää yksin.”

  Kuulia kalloihin niin ei takuuvarmasti kukkaan jää yksinsensä

  33
  1
 6. Tämä suvakkius napsahtaa vielä Ruotsia isosti leukaan. Kiitollisuus ei kuulu tiettyjen piirien hyveisiin, vaan vääräuskoisten kaulojen katkominen ja takaraivoon pistoolilla ampuminen.

  57
 7. Eiköhän ne muksut hali pian lämpimästi ruotsalaisia – pommiliivit päällä.

  48
 8. Juuri näin painajaisia viime yönä siitä, että muslimit olivat vallanneet Suomen ja suomalaisia vietiin isis-leireille teuraalle. Huusin siinä itkeville suvakeille, että mehän varoitimme koko ajan ja te tätä silti halusitte!!

  43
 9. Te missaatte olennaisen: tarkoitus onkin nimenomaan että islam vahvistuu ja leviää ja että kantikset häviävät, vieläpä kantisten omalla avustuksella.

  38
  1. Kuule, eiköhän tuon ole tienneet kaikki joilla on enemmän kun yksi aivosolu pääkopassa.

   31
  2. Niiin muttako…kun olemme kaikki listittyjä…kuka nuo sitten elättää?Uusi manner tuhottavaksi?Töihin eivät ole tulleet.Elämme kaikkien aikojen huippu ”Tukholma syndroomaa”.”Eläinten vallankumous”….

 10. Miksei kirkko voi mennä sinne, missä nuo Ruotsin suursankariraiskaajan lapset ja iskä pyörivät? Turha ulista jossain neljän seinän sisällä, sinne lähi-itään vaan rakastamaan kaikki ehjäksi. Jos päätä sahataan irti, antakaa niille Jonsered.

  Muistaako joku sellaista tapahtuneen, että kokonaisia valtioita olisi pommitettu ”kivikaudelle” terrorismin tukemisen takia? Luuleeko joku, ettei sellaista voisi tapahtua enää nykypäivänä? Alan jo miltei toivomaan sitä, tulisi joku järki tähän raiskaushysteriaan.

  36
 11. Kukaan ei enää muista tai puhu jesideistä, vaikka isis kansanmurhasi heitä. En toki toivo että ruotsi lupaisi ikuisen, ilmaisen ylläpidon kaikille ruotsiin lonniville jesideille, kuten teki uiguurien tapauksessa. Näiden kahden ryhmän välillä taitaa olla se ero, että uiguurit todennäköisemmin ryntäävät ruotsiin, koska ovat muslimeja ja ilmainen sossu-elämä toisten kustannuksella vetää muslimeja puoleensa.

  20
 12. Kalifaatin pienet sankarit otetaan riemulla vastaan Ruotsistanissa. Kirkko hoitaa kaiken moskeijan puolesta.

  18
 13. Suomen lapsiasiainvaltuutettu on myös alkanut nyyhkyttämään sen puolesta, että nämä suloiset, irtopäillä fudista pelaavat lapsukaiset pitää saada Suomeen vaikka sitten väkisin.
  Täti on vaan hyvä ja lähtee hakemaan noita tappajantaimia, minä en aio evääni liikauttaa ja sotilaita ei voi ilman vapaaehtoisuutta laittaa asialle.
  Paras ratkaisu olisi ohjusisku sinne missä ne mulkeronalut luuraavat, problem solved ja alaleuanväpötyksen voi lopettaa.
  ISIS hakee tappokultilleen jatkuvuutta näiden äpärien kautta.

  23
 14. Tänne vaan, hurja meiniki Ruotsissa muutenkin:

  miespuolinen 25- vuotias kotiavustaja raiskasi 80- vuotiaan asiakkaan ja vanhainkodissa taas on yritetty tappaa vanhuksia insuliinilla (SVT, Expressen jne.).

  21
  1. Vanhainkodissa ainakin yksi on murhattu ja vanhainkoti sijaisee- yllätysyllätys- Göteborgissa.

   20
 15. Erotkaa nyt kaikki jo helkkari kirkosta jos vielä nohin saastakirjoihin olette merkitty.

  11
  1
 16. Perkeleen porttokirkko oikein järjestää tukikonsertin kristittyjen teurastajien äpärillle. Toivottavasti nämä äpärät eivät koskaan pääse Ruotsiin vaan kuolevat Lähi-idässä hitaasti nälkään ja janoon. Onneksi itse olen eronnut kirkosta joten minun verovaroillani ei perkeleen porttokirkko ja kristittyjen teurastajien ylin auttaja ei tuo ainuttakaan rättipää äpärää Eurooppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.