Göteborgin kirkko järjesti tukikonsertin isis-lapsille

24889483-a3f6-4233-b658-80e3414a105e.jpg
Kuvan isis-lapset eivät liity tapaukseen.

Göteborgin seurakunta järjesti isis-terroristi Michael Skråmon lapsille tukikonsertin ja keräsivät samalla rahaa lasten isoisälle. Kirkon mukaan tarkoitus on, että kukaan ei jää yksin.

Ruotsin kuuluisimman, rintamalla kuolleen jihadistin Michael Skråmon lapset ovat olleet lämpimän itkun aiheena pitkin kevättä. Nyt Göteborgin Högsbon kirkko järjesti lauantai-iltana tukikonsertin auttaakseen seitsemän isis-lapsen isoisää rahallisesti. Konsertissa esiintyi useita muusikoita ilmaiseksi ja yleisöltä odotettiin kolehtia isis-lapsille.
Puuhapetteri Geraldine Acevedo kertoo SVT:n uutisille, että kokivat olonsa siinä määrin voimattomaksi eivätkä halunneet istua kädet ristissä vaan auttaa. Kirkkoherra Lisa Westberg taas kertoo SVT:le, että isis-lasten tilanne on kirkolle korkeimman tason kysymys.
Westberg kertoo, että kirkko yksinkertaisesti haluaa auttaa, että niin nyt nämä Skråmon 7 lasta kuten muutkin isis-lapset, joilla on yhteys Ruotsiin, saadaan Ruotsiin lämpimien halien kera.