Entinen isis-sotilas ryöstöhommissa

Kuvakaappaus 2019-05-13 19-03-53.png

Tukholman naapurikunnassa saaristokunta Ekerössä tehtiin toukokuun alussa ryöstö, tai sen yritys, jonka yhteydessä ammuttiin kiväärillä. Tekijäksi osoittautui isis-sotilas.

Toukokuun ensimmäisenä lauantaiaamuna varhain klo 05.20 aikaan heräsi Ekerön Färentunassa asuva mies siihen, että talossa oli joku. Mies alkoi etsimään ympäri taloa kuka oli tullut sisään. Yhtäkkiä eteisessä seisoi seisoikin tuntematon mies. Ryöstäjä pahoinpiteli talon omistajan ja tässä yhteydessä ammuttiin kiväärillä.

Ryöstäjä poistui paikalta, saaliista ei ole tietoa. Poliisi otti myöhemmin aamulla kiinni Färentunan alueelta miehen, jota epäillään teosta. Rikosnimikkeinä ovat ainakin murhan yritys ja törkeä ampuma-aserikos.

Sinänsä aika tavanomainen arkirikos, mutta tekijä herättää tässä tapauksessa hieman kiinnostusta. Nimittäin ryöstäjän kerrotaan olleen ns. isis-palaaja. Eli ruotsalainen sotaveteraani. Expressenin mukaan mies kuuluu Göteborgin ympäristön hyvin radikaaleihin muslimipiireihin. Mies on ollut muutaman vuoden isiksessä, kunnes palannut takaisin Ruotsiin. Rikosrekisteri on ennestään pitkä kuin nälkävuosi.

Asiasta kertoi mm. Stockholmdirekt.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Entinen isis-sotilas ryöstöhommissa

 1. ”Ruotsalainen sotaveteraani”…hmm
  ”Radikaaleihin muslimipiireihin”…AIETTÄ!
  (Taitaa olla todellinen kultakimpale yhteiskunnalle?)

  83
 2. Mitäpä tuohon toteamaan, kuin että ruåtsalaiset ovat täysin sekaisin halutessaan tuollaista hullunmyllyä maahansa. Kysymys kuuluukin, haluammeko me?

  70
  1. Johan tästä maasta on lähtenyt ählämeitä isisjoukkoihin ja tullut myös takaisin, vuosia jo.
   Tuosta oli juttua jo vuosia sitten miten kela tukee isiksestä palaavia isoilla tukirahoilla, joten tämä maa alkaa olemaan pitkälti jo yhtä paskassa mitä ruottikin.

   44
 3. No oli sotasankari hommissa. Olisi vilauttanut vaikkapa rintamamies korttia isis tunnuksineen.

  49
 4. Sotatraumoja selvästikin: Pikainen adoptointi varamamille, kirkko hälytystilaan, halipullakaffet, viranomaisten anteeksipyyntö ja kaikki mahdolliset yhteiskunnan tuet haavoittuvaiselle pallerolle ’asap’!!

  57
  1
 5. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseinen epäilty on nainen ja lapsi. Lisäksi hänellä on stressi ja häiriö ja sensuelli hätätapaus. Onhan hän myös evakko. Näin ollen hän on uhri, ei tekijä. Jos epäilette, teidät tuomitaan rasismista ankarin sanankääntein.

  Sitäpaitsi ei hän ketään ole murhannut (vielä). Jos on raiskannut lapsia hengiltä, ne olivat kaikki tapaturmia, eli vahinkoja.

  Pelastakaa sotamies Ryan bin Mohammad!

  Saadaan muuten jonkin verran paksuutta sille ”ruotsalaiset sotasankarit” -kirjalle, jo oli aikakin. Toivottavasti alkaa kansa tuosta reipastumaan pikkuhiljaa, ilman pakolaisia se ei olisikaan mahdollista.

  21
  1. Taitaa paksuuntua piankin tuo tätä nykyä vielä melko olematon kirja ’ruotsalaisia sisällissotasankareita’. Ehkä Ruotsi jakautuu kahtia valkoisen vähemmistön Pohjois-Ruotsiksi ja islamilaiseksi Etelä-Ruotsin kalifaatiksi.

 6. Ennen villissä lännessä oli valtion touhu palajon palajon suoraviivaisempaa.

 7. Äijä oli vissiin ollut isiksellä toimistoupseerina kun ei osunut ihmiseen kiväärillä eteisessä, melko huono sihti.

  16
 8. Olisiko isäntä heittänyt kermamunkilla, ” taistelija ” katsoi turvallisemmaksi palata rintamalinjan taakse, ei kaatuneita, tällä kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.