Entinen isis-sotilas ryöstöhommissa

Kuvakaappaus 2019-05-13 19-03-53.png

Tukholman naapurikunnassa saaristokunta Ekerössä tehtiin toukokuun alussa ryöstö, tai sen yritys, jonka yhteydessä ammuttiin kiväärillä. Tekijäksi osoittautui isis-sotilas.

Toukokuun ensimmäisenä lauantaiaamuna varhain klo 05.20 aikaan heräsi Ekerön Färentunassa asuva mies siihen, että talossa oli joku. Mies alkoi etsimään ympäri taloa kuka oli tullut sisään. Yhtäkkiä eteisessä seisoi seisoikin tuntematon mies. Ryöstäjä pahoinpiteli talon omistajan ja tässä yhteydessä ammuttiin kiväärillä.
Ryöstäjä poistui paikalta, saaliista ei ole tietoa. Poliisi otti myöhemmin aamulla kiinni Färentunan alueelta miehen, jota epäillään teosta. Rikosnimikkeinä ovat ainakin murhan yritys ja törkeä ampuma-aserikos.
Sinänsä aika tavanomainen arkirikos, mutta tekijä herättää tässä tapauksessa hieman kiinnostusta. Nimittäin ryöstäjän kerrotaan olleen ns. isis-palaaja. Eli ruotsalainen sotaveteraani. Expressenin mukaan mies kuuluu Göteborgin ympäristön hyvin radikaaleihin muslimipiireihin. Mies on ollut muutaman vuoden isiksessä, kunnes palannut takaisin Ruotsiin. Rikosrekisteri on ennestään pitkä kuin nälkävuosi.
Asiasta kertoi mm. Stockholmdirekt.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
John MacMunne
John MacMunne
13.5.2019 19:22

”Ruotsalainen sotaveteraani”…hmm
”Radikaaleihin muslimipiireihin”…AIETTÄ!
(Taitaa olla todellinen kultakimpale yhteiskunnalle?)

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
13.5.2019 19:25

Mitäpä tuohon toteamaan, kuin että ruåtsalaiset ovat täysin sekaisin halutessaan tuollaista hullunmyllyä maahansa. Kysymys kuuluukin, haluammeko me?

NähtyOn
NähtyOn
13.5.2019 21:51
Vastaa...  U. Kamutapsa

Johan tästä maasta on lähtenyt ählämeitä isisjoukkoihin ja tullut myös takaisin, vuosia jo.
Tuosta oli juttua jo vuosia sitten miten kela tukee isiksestä palaavia isoilla tukirahoilla, joten tämä maa alkaa olemaan pitkälti jo yhtä paskassa mitä ruottikin.

Motiivien arvostelu on rasismia
Motiivien arvostelu on rasismia
13.5.2019 19:49

No oli sotasankari hommissa. Olisi vilauttanut vaikkapa rintamamies korttia isis tunnuksineen.

Aappa
Aappa
13.5.2019 20:05

Sotatraumoja selvästikin: Pikainen adoptointi varamamille, kirkko hälytystilaan, halipullakaffet, viranomaisten anteeksipyyntö ja kaikki mahdolliset yhteiskunnan tuet haavoittuvaiselle pallerolle ’asap’!!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
13.5.2019 23:34

Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseinen epäilty on nainen ja lapsi. Lisäksi hänellä on stressi ja häiriö ja sensuelli hätätapaus. Onhan hän myös evakko. Näin ollen hän on uhri, ei tekijä. Jos epäilette, teidät tuomitaan rasismista ankarin sanankääntein.
Sitäpaitsi ei hän ketään ole murhannut (vielä). Jos on raiskannut lapsia hengiltä, ne olivat kaikki tapaturmia, eli vahinkoja.
Pelastakaa sotamies Ryan bin Mohammad!
Saadaan muuten jonkin verran paksuutta sille ”ruotsalaiset sotasankarit” -kirjalle, jo oli aikakin. Toivottavasti alkaa kansa tuosta reipastumaan pikkuhiljaa, ilman pakolaisia se ei olisikaan mahdollista.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.5.2019 08:25
Vastaa...  fatwantarkistaja

Taitaa paksuuntua piankin tuo tätä nykyä vielä melko olematon kirja ’ruotsalaisia sisällissotasankareita’. Ehkä Ruotsi jakautuu kahtia valkoisen vähemmistön Pohjois-Ruotsiksi ja islamilaiseksi Etelä-Ruotsin kalifaatiksi.

Wanted Dead Or Alive
Wanted Dead Or Alive
14.5.2019 00:19

Ennen villissä lännessä oli valtion touhu palajon palajon suoraviivaisempaa.

Puupyssymieskö se oli?
Puupyssymieskö se oli?
14.5.2019 00:19

Äijä oli vissiin ollut isiksellä toimistoupseerina kun ei osunut ihmiseen kiväärillä eteisessä, melko huono sihti.

toni lajos
toni lajos
14.5.2019 12:27

Olisiko isäntä heittänyt kermamunkilla, ” taistelija ” katsoi turvallisemmaksi palata rintamalinjan taakse, ei kaatuneita, tällä kertaa.