Oulun käö: Afgaanille 2 vuotta vankeutta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

60582468_427520281147171_856258570054795264_n.png
Shiraga Yosef tuli Suomeen pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään 20-vuotiaan Afganistanin kansalaisen Shiraqa Yosefin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdottomaan 2 vuoden vankeuteen.

Teot sijoittuivat 16.9. – 27.10.2018 väliselle ajalle. Uhrina oli 13-vuotias tyttö. Yosef ja tyttö olivat tutustuneet sosiaalisen median kautta. Yosef järjesteli tapaamisen asunnolleen. Siellä Yosef oli työntänyt sormensa tytön alapäähän ja nuollut tyttöä eri tavoin. Tämän jälkeen Yosef yritti uutta tapaamista tarkoituksenaan yhdyntä. Mies tarjosi tytölle rahaa sitä vastaan, mutta tyttö kieltäytyi.

Oikeuden mukaan tekosarja oli törkeä, koska ikäero oli suuri. Niin ikään mainitaan törkeyttä lisäävänä tekijänä se, että Yosef tarjosi tytölle rahaa, vaikka miehen olisi pitänyt ymmärtää, että tyttö ei ole täysin kykeneväinen itsenäiseen päätöksentekoon nuoren ikänsä vuoksi.

Yosef tuomittiin lisäksi maksamaan tytölle 8 700 euroa vahingonkorvauksia. Mies passitettiin Oulun lääninvankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.

Miten Yosefin tuomio etenee? Ensikertalaisena nuorena rikoksentekijänä (alle 21 vuotias) hän istuu tuomiostaan 1/3 eli 8 kuukautta. Näin ollen hän on kuluvan vuoden elokuussa vapaa mies.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Oulun käö: Afgaanille 2 vuotta vankeutta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

  1. Luulen että on konsultoinut esim lindsrömiä, joka totesi että raiskaus ei ole peruste karkoitukselle. Ei niin vakavaa. Tai henkilöille jotka ovat todenneet seuraavaa : ” kohtaa pelkosi” , ”monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta” , ” he ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä” . Näitä riittää. Nyt kesä on tuloillaan, noista saisi hyviä sloganeita t-paitaan.

   52
   1
 1. Shirakin Jooseppi tarjosi tytölle rahaa kantisten kukkarosta saamistaan diskorahoista. Ei kai niitä ihan ole tarkoitettu pillunostoon?

  Tukholmassa 50- kymppinen koiranulkoiluttajanainen raiskattiin kahden tummaihoisen miehen toimesta, ilman korvausta, kertoo Expressen juuri nyt.

  56
 2. Mitä tämänkin pakolaisen päässä mahtoi liikkua, kun hän valehteli iäkseen 17? Olisi valehdellut jotain muuta ja olisi saanut raiskata ilman syytettä.

  Toisaalta meillehän on kerrottu pakolaisten olevan uusi Nokia. Wikipedian mukaan Nokian liikevaihto vuonna 2018 oli 22,56 miljardia euroa ja 3/2019 Suomessa oli naisia 2 794 232

  Jos jokainen nainen raiskataan ja maksetaan pakolaiskorvausta tuo 8700€, eikös se ole aikalailla siinä? Jää Nokia toiseksi jopa. Nyt meillä on riittävästi pakolaisia, mutta millä ne loputkin saisi hommiin, eihän tätä nokiaa näin pyöritetä.

  45
 3. Onks toi se sekopää ”MÄKIHALU TUVAPAIKA!!!! MÄKIHALU TUVAPAIKA!!!!”-mies? Miksei kukaan ole noille selittänyt että TURVAPAIKKA ja LAPSEN RAISKAUS ovat kaksi täysin eri asiaa??? Jos joku ottaa asiakseen jaksaa tuommoisille älykääpiöille selittää, muista ihmeessä selventää että lapsen raiskaus, vastasyntyneen raiskaus, naisen raiskaus, pojan raiskaus, mummon raiskaus, vaarin raiskaus, miehen raiskaus, eläimen raiskaus, sairaalassa vuoteessa makaavan raiskaus, dementikon raiskaus, kehitysvammaisen raiskaus, tajuttoman raiskaus, sammuneen raiskaus, huumatun raiskaus, kuolleen raiskaus, jo kertalleen raiskatun raiskaus jne jne eivät myöskään ole turvapaikkoja eivätkä ole missään tapauksessa sallittuja koskaan missään ikinä. Sen sijaan RUNKKAAMINEN, yksin, kotona ihan itsekseen ilman yleisöä, ilman että ensin soittaa videopuhelun pikkulapselle, on sallittua, luonnollista sekä täysin normaalia ihmiskäyttäytymistä. Jopa suotavaa, niin ei tarvitse edes miettiä noita kiellettyjä asioita koko ajan.

  28
 4. Sinänsä irvokasta, että jo satojen tapausten jälkeen vihervasemmisto jaksaa ja ennenkaikkea kehtaa jauhaa yksittäistapauksista.
  Kysymykseksä on sodankäynninmuoto missä nämä islamistit vittuilevat päin naamaa, ”ette voi suojella naisianne ja tyttöjänne”.
  Miksi emme voisi?
  Korpilaki käyttöön, jokainen raiskari hakataan paskaksi porukalla niin kyllä siinä alkaa muhameddilläkin kiima talttumaan.
  Ei kymmeniätuhansia hakkaajia voi lusimaankaan laittaa ja tuleepahan viesti selväksi.
  Itselläni ei ole tyttöjä joten siinä mielessä olen jäävi mutta jos olisi ja joku paska hänet raiskaisi niin voi olla sitten se viimeinen teko siltä.
  Tulisi ainakin annettua viesti muille pilluvarkaille ja lastenraiskaajille.
  4 vuotta linnaa olisi pieni hinta siitä.
  Pitäkää nyt hyvät ihmiset huolta lapsistanne ja puolustakaa niitä kuten pitää ja tämmöisissä tapauksissa kostakaa, ei noi karvakädet muutoin tee muuta kuin nauraa teille ja myös raiskatuille.
  Pahin mitä voi tehdä on alistua uikuttamaan noiden perseiden edessä.

  63
 5. Ei hätää Yosef; kyllä me (nettoveronmaksajat) maksetaan sinunkin perseilysi!
  Joten jatka samaa rataa vaan, sillä karkoitushan EI tule kysymykseenkään…?

  17
 6. Jonkinlainen lapsinero ilmeisesti. Näitähän just erityisesti vainotaan Afganistaniassa.

  17
 7. Milloin alkoi Yosefin pidätys ja tutkinta ? Jos alkoi marras- joulukuun vaihteessa niin se teköö istumisajan vähennystä pyäreesti 165 vrk käräjäpäivään eli tuomionlukuun. Jäbä on vapaalla mun laskujen mukaan jo heinäkuussa ja panemassa pikkutyttöjä. Migri tuskin kirjoittaa kultamunalle voutseria palautuslennolle. Oulun isukit vois salvaa tuon hirvaksen ku linnanportit aukee. Toki sillä on vastaanottokomitea ruusupuskien kanssa heiluttelemassa kämpän avaimia ja IKEA:n kalusteita hoitamaan kultamunalle ettei tule paha mieli.

  27
  1. Se otettiin kiinni marraskuun lopussa. Nyt kiinnioloaika laskteaan mukaan, niin heinäkuun loppu, elokuun alku. Mikä lienee tarkka päivä, vangin kuukausi on aina 30 päivää, että sen mukaan vois laskea.

 8. Me maksamme Yosefin ylläpidon, me maksamme Yosefin oikeudenkäynnin, me maksamme Yosefin sakot, me vankilan!
  – Oi Yosef, Yosef, sä lähtenyt et koskaan!

  24
 9. Olisipa mielenkiintoista tietää, että miten tämän moniosaajan kotouttaminen sitten jatkuu, kun päästävät sen karsteenista vapaalle jalalle. Vieläkö Oulun suvakeilla on halua yrittää siedätyshoitoa ja viedä tämä ohjusinsinööri lastenkotiin kotoutumaan?

  21
 10. Näistä saamme vielä tulla lukemaan useasti lisää, kiitos uuden paskan hallituksen.

  17
 11. Kun on vauvasta asti opetettu vihaamaan ja tappamaan valkoisia, niin lopputulos on nähtävissä. Eurooppaan tulleiden ”kotoutumisen” pystyvät paikalliset imaamit helposti estämään.

 12. Pääsee ulos parhaaseen kesäaikaan kun pikkulapsilla on kiihottavat, helposti revittävät kesämekot päällään. Kehtaavat vielä pienet kuffarilutkat nuolla jäätelötuuttia yleisillä paikoilla, muslimimiehiä HÄRNÄTEN! Siinä menee Afghaanipedofiilillä pää ihan sekaisin kun ei ole melkein vuoteen päässyt raiskaamaan lasta. Voi sitä onnen määrää, kohta pääsee hakkaamaan pieniä tyttöjä ja tyhjentämään muslimipallejaan lasten pimppeihin ja peppuhin, tällä kertaa ei kyllä todistajia henkiin jätetä!!! Rannalla kiva istua, sairaalloisen himokkaasti katsella ja vaania uusia pikku uhreja jotka uimapuvuissaan kiihottavasti aivan selvästi kutsuvat Afghaanipedofiilisankariamme raiskaamaan, kaikki Suomalaiset arvottomat pikkuhuorat suorastaan himoitsevat sitä. Katsovat jopa SILMIIN!!!!!!!!!! Ainut ongelma on se että samoja uhreja vaanivat myös sadat muut Afghaanipedofiilit sekä pedofiilinokkimisjärjestyksessä korkeimmalla olevat loputtomat Irakilaiset pedofiilit. Ei ole helppoo muslimilla!

  10
 13. Yosefin kannalta tuomio oli käsittämätöntä vääryyttä.

  Tyttöhän oli yli yhdeksänvuotias eli täysikasvuinen nainen. Koska naisen aivot ovat puolet miehen aivoista, tytön olisi tullut totella Yosefia. Jos tyttö oli vääräuskoinen ja ei edes huivipäinen, niin oikeastaan mitään paheksuttavaa ei tapahtunut. Yosefin olisi voinut noudattaa koraanin ohjeita ja kurittaa tyttöä. Tekikö edes sen. Jos ei tehnyt, arvellee rangaistuksensa tulleen siitä, ettei noudattanut koraania.

  Edelläkirjoittamani perustuu iranilaisen Aynaz Anni Cyrus nimisen nuoren naisen esitelmään. Pääsi pakenemaan Iranista Yhdysvaltoihin.

  youtu.be/jYCDuBuDlgI

 14. Onko tän tuomiolauselma sellainen että olesta ei puhuta mitään? Tietoa muutoin miehen statuksesta?
  Sinänsä jos ei karkoiteta niin nythän voi siirtyä ruotsiin kun suomessa vihaiset isukit on perässä..

   1. Näitkö Paavo äskettäisen SVTn puoluejohtajadebatin? KDn Ebba BT sanoi että 10.000 afghaanin, joilla ei ollut asylsyytä, annettiin väärin perustein jäädä maahan. EIKÄ KUKAAN VÄNGÄNNYT ENÄÄ VASTAAN! Ei edes hitsuri ite!

    Miksi juuri afgaaneilla on täytetty Ruotsi ja Suomikin? Moni muunmaalainen, koulutettu ja jopa työssäkäyvä, on sensijaan heitetty ulos esim. työnantajan tekemän paperivirheen takia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.