Tapaus Michael Skråmo saa taas uuden käänteen

Skråmo-ny-juli-2018
Kuvassa Michael Skråmo siellä jossain.

Ruotsalaisen terroristi Michael Skråmon juttu saa taas uusia vivahteita. Nyt esille tulleet seikat asettavat koko ruotsalaisen valtamedian hyvin outoon asemaan ja saa kysymään: mikä toimittelijoiden motiivi työlleen on.

Tähän asti on annettu ymmärtää, että Michael Skråmo oli ikäänkuin yksinäinen harhautunut nuorukainen, joka vaimonsa kanssa lähti isikseen. Molemmat kääntyivät muslimeiksi, jonka jälkeen radikalisoituivat ja lähtivät Syyriaan lastensa kanssa.
Nyt iltapäivälehti Expressen kertoo kuin ohimennen, ihan kuin asia olisi vähäpätöinen sivudetaljee, että vaimon äitikin oli isis-terroristi. Eli Skråmon anoppi siis.
Anoppi, joka tunnetaan musliminimeltään  kääntyi tyttärensä Amanda Gonzalesin, eli siis Skråmon vaimon kanssa muslimeiksi 2007. Mistään ei selviä olivatko äiti ja tytär mahdollisesti taustaisia vaiko ruotsalaisia. Amanda jokatapauksessa tutustui Skråmoon samoihin aikoihin 2007. He avioituivat. Pariskunta tutki koraania siinä määrin, että lähtivät isikseen 2014. Heillä oli tuolloin neljä lasta. Syyriassa on siten syntynyt kolme lasta lisää.
Mutta se anopin osuus. Nimittäin anoppi seurasi tytärtään ja Skråmoa kalifaattiin tuolloin 2014. Hamza paljastui kanadalaisen CBC tv:n haastattelussa muutama vuosi sitten isis-rekrytoijaksi. Hamzan osuus Syyriassa oli propagoida Euroopan suuntaan ja houkutella nuoria naisia miesjihadistien vaimoiksi. Hamza kuitenkin palasi jihadista takaisin Ruotsiin 2016 ja on sen jälkeen saanut salatun uuden identiteetin. Syytä tälle ei selviä oikein mistään.

Nainen oli siis isiksessä, sen organisaation paalupaikoilla. Paluunsa jälkeen takaisin Ruotsiin hänelle annettiin salattu uusi identiteetti.

 
CBC:n haastattelussa Hamzan kerrotaan sanoneen, että elämä kalifaatissa oli fantastista ja naisten olot vapaampia kuin Ruotsissa.
Nyt Umm Hamza on lähtenyt Irakiin Erbiliin hakemaan seitsemää lapsenlastaan takaisin Ruotsiin. Ruotsin sosiaalitoimi on alustavasti päättänyt, että lasten huoltajuus annetaan aiemmin julkisuudessa pyörineelle isoisälle. Nyt selviää, että isoäiti on osana lasten huoltajuutta.
Aika hurja tilanne. Äiti, tytär ja tyttären aviopuoliso kääntyvät muslimeiksi. He radikalisoituvat ja lähtevät koko perhe Syyriaan kalifaattiin. Mukaan otetaan neljä lasta. Syyriassa syntyy kolme lisää. Isä ja äiti kuolevat kalifaatissa. Sen jälkeen lasten huoltajuus annetaan isoäidille, joka on palannut aiemmin isiksestä Ruotsiin. Isiksessä isoäiti on ollut ylemmän tason toimija.
Elämä jatkuu Ruotsissa kuin ei mitään. Kirkko jopa järjestää lapsille tukikonsertin.
Kysymys kuuluukin: Mikä tyyppi Umm Hamza oikein on? Miksi hänelle on annettu salainen identiteetti sen jälkeen kun hän on palannut isiksestä, oltuaan siellä korkeassa asemassa? Miksi Hamzan mahdollisuutta osuutta sotarikoksiin ei ole tutkittu Ruotsissa?

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
GLGL
GLGL
14.5.2019 02:01

Säpö:n agentti.

fuckyour-religion.com
fuckyour-religion.com
14.5.2019 02:39

ihanaa rakkauden ideologian multikulttuuria… ammutaanku itteämme samantien naamaan?

Mona Misu
Mona Misu
14.5.2019 16:15

Jos kuollaan nyt niin ei saada tietää, mitä tapahtuu seuraavaksi! Niin ei ammuta. Tähän vitsiksi luokiteltuun tilannekatsaukseen naapurimaasta piiloutuu varmasti joku koukku tai kaksi, jotka yllättävät nerokkuudellaan!

Karvoihin pitäisi nyt katsoa ja äkkiä
Karvoihin pitäisi nyt katsoa ja äkkiä
14.5.2019 03:01

Hamza-hamsteri yritti myös hakea tyttärensä Amandan miehelle eli Skråmolle kakkosvaimoa (!!!) ja jopa työhaastatteli yhden Sara- nimisen vaimokokelaan joka itseasiassa olikin salanimellä toimiva journalisti.
Koko juttu haisee todella mädältä. Nyt pitäisi jonkun herätä Ruotsissa ja laittaa stoppi lusmuiluille.

Tärrorhamzter
Tärrorhamzter
14.5.2019 10:32

Hamzteri otti myös omat lapsensa mukaan kun lähti kalifaattihommiin. Eli koko perheen voimilla siellä oltiin ja lisäännyttiin.
Luojan onni ettei Skråtum kerinnyt(?) hankkimaan lisävaimoja ja lisälapsia. Nyt olisi kukaties 15-30 daeshlasta takaisinhaettavana ja kasvamassa Hamzterin isisopetuksessa.

Valtsu
Valtsu
14.5.2019 06:28

Alkaa loppua eväät enää sanoa mitään. Täytynee alkaa turvautua johonkin vakiofraasiin… vaikka:”Vi gillar olika!”

jippos123
jippos123
14.5.2019 07:13

ISIS pyrkii takaamaan päänkatkomiskultin jatkuvuuden kärräämällä aivopestyt kakarat länteen turvaan ja kasvamaan ”korkoa”.
Kun aika koittaa nämä päillä potkupalloa pelanneet piltit aloittavat oman jihadinsa esimerkiksi Ruotsissa.
Kaikille paras ratkaisu olisi risteilyohjus siihen vankileiriin missä nämä, myös Suomeen matkalla olevat ,tulevat päänirtisahaajat majailevat.
Onhan jo Suomenkin lapsiasiainvaltuutettu tirautellut lämmintä itkua ja ilmoittanut, että kultin kakarat pitää hakea pois vaikka väkisin.
Siinähän akka pakkaa rinkkansa ja lähtee hakemaan, vaikka väkisin vai kuvitteleeko se nauta, että Suomen armeija mobilisoidaan näiden tulevien tappajien vuoksi?

John MacMunne
John MacMunne
14.5.2019 07:15

Muistakaa että jokaisen jihadistin=terroristin ihmisarvo on jakamaton!
Sitäpaitsi, kyllä esim. Halla-ahon kirjoitukset ovat PALJON vaarallisempia yhteiskunnalle, kuin jihadismi, JIIHAA!!!
Ps. ”Vi knullar olika!”

Pinlaareni
Pinlaareni
14.5.2019 07:49

ruåtsalaisten joukkopsykoosi saa näemmä jälleen uusia ulottuvuuksia. Ei kai kukaan normaalilla järjellä varustettu halua tuollaista menoa sinne saati tänne?

Suomi Finland
Suomi Finland
14.5.2019 08:34

Sairautta voisi kutsua vaikkapa Kolmen kruunun syndroomaksi. Sairauden pahimpiin oireisiin kuuluu äärimmäisen vahva kollektiivinen itsetuhoisuus. Prognoosi on kaiken järjen sammuminen ja yleinen kaaos.

Kalle Runka
Kalle Runka
14.5.2019 09:10

Eli isoiskä sekä isoäippä jotka ovat koko Ruotsiaikansa viettäneet sossuilemalla ja vihaamalla Ruotsalaisia, saavat nyt 7 pientä sossupossua lisää. Muslimisossusäästöpossu. anteeksi muslimisossusäästölehmä, täyttyy kivasti lapsilisillä sekä muillä säälituilla monta vuotta eteenpäin. Ja suurena bonuksena: Nyt täytyy saada iso ilmainen kartano kun on niiiiiiin iso rypäelmä sossumuslimeita, ja se hoituu ihan helvetin varmasti sekä perkeleen äkkiä. Ei se tyhmä oo joka pyytää…

Särmääjä
Särmääjä
14.5.2019 09:16

Ruotsi on kyllä mielipuolinen ja sairas maa ja mikä pahinta me tullaan kokoaika perässä. Nyt täälläkin jo joku lapsiasiaämmä haluaa isis-penskat vaikka väkisin Suomeen.

Minimirangaistus: Elinkautinen
Minimirangaistus: Elinkautinen
14.5.2019 10:04

Siis miksi tuo terroristimummeli (kaikki jotka ovat osallistuneet terroristiryhmän toimintaan ovat mielestäni automaattisesti terroristeja ja heidät tulee tuomita terroristeina) ei ole vankilassa! Jos hän saa olla mukana lasten kasvatuksessa niin onnea, onnea Ruotsi ja terkkuja perseestä.

Daeshsidukkavalasmummo?
Daeshsidukkavalasmummo?
14.5.2019 10:09

Toivokaamme nyt mitä hartaimmin ettei Daeshmummo osoittaudu kuitenkaan suomalaiseksi konvertiittisidukkavalaaksi kuten oli Ruotsin muslimineuvoston puheenjohtajan laita ja jonka tytär ja vävypoika terrorihaahuilivat siellä sun täällä, vävypoika taitaa istua vankilassa vieläkin.
Tulin eilen kaupasta ja edelläni käveli 18-22- vuotias somppujäbä vesipullo kädessään, kello oli 19.15 ja aurinko paistoi. Joka 10s metri somppujäbä pysähtyi juomaan vettä jonka sitten samantien äänekkäästi sylki ja räki ulos ihmisten jalkoihin näyttääkseen ettei hän missään nimessä juonut tippaakaan. Kakominen ja räkiminen oli niin äänekästä että se kuului parinsadan metrin päähän.

K.L.
K.L.
14.5.2019 15:29

Tuberkelin levitystä..terroria sekin!Minä taas tukehdun astmaatikkona kun bussiin pölähtää ”myskihärkä”.

Numento
Numento
14.5.2019 11:03

Eikö Syyrian viranomaisilla ole mitään kysyttävää Umm Hamzalta ? Saa mennä noin vain noutamaan lapsikatrasta joista vanhimmat ovat jo teini-ikäisiä eikä mitään taaperoita. Sitä en ihmettele, että Ruotsin viranomaisia ei kiinnosta Umm Hamzan tekemiset mutta maa jossa täti on ollut terroristien apuna ja osallistunut ties mihin antaa tämän tapahtua, se vähän haisee halalille. Ehkä Syyrialaiset vain haluavat, että joku vie pois heille ongelmallisia nuoria ja lapsia?

Numento
Numento
14.5.2019 11:13
Vastaa...  Numento

Seuraava ihmetyksen aihe. Katsokaapa Expressenin jutussa kuvaa lapsista sohvalla. Onko näiden tarkoitus esittää Skråmon jälkikasvua ? Ehkä vain propagandatarkoituksessa. Lasten keskinäinen ikäero tai kokoero ei oikein mallaa saman äidin tuotoksiksi vaikka kuvassa olisi kahdet kaksoset. Milloin kuva on otettu ? Nuo kaikki eivät voi olla Skråmon jälkeläisiä. Aika outo juttu, eikö ?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
14.5.2019 13:42

Isi on terroristi, äiti on terroristi, mummo on terroristi, lapset sentään ovat tulevia ihmeosaajia, onneksi saatiin kierre ajoissa poikki. Eikö kuitenkin ole julmaa väkisin riistää lapsilta heidän kulttuurillinen perintönsä? Sama kuin (60-luvulla) saamelaiset pakotettaisiin puhumaan vain suomea, tai mustalaiset käymään koulut loppuun, melkein ainakin. Missä on Ämnesty?
Äiti siis kuoli ilmaiskussa, isä kuoli huvikseen, koska äitinsä keksi sanoa niin, mummo kulkee salanimellä terroristihommissa vieraan valtion agenttina… Tuostahan saisi elokuvan aikaiseksi jo, tai sodan. Toivon todella, että Irakin viranomaiset saavat kuvion selville ja laittavat stopin tälle kertomukselle. Jatko-osassa sitten nämä isi ja äiti ilmaantuvat jostain. Muslimeillahehan on tunnetusti ominaista se, että he nousevat kuolleista useampaan kertaan, ovat liki kuolemattomia.
Kiva tietää muuten Ruotsin valtion antavan immuniteetin kaikkein pahimmille terroristeille, saavat jatkaa maailman tappiin islamia, kunhan eivät tyhmyyttään juokse pommin alle.

Aappa
Aappa
14.5.2019 18:20
Vastaa...  fatwantarkistaja

Juonenkäänteet on sitä luokkaa, että eiköhän tuosta ole jo sarja suunnitteilla Viaplayssa.

Miksei teromummo ole säilössä?
Miksei teromummo ole säilössä?
15.5.2019 21:20
Vastaa...  fatwantarkistaja

Teromummosta ei hiiskahdettu sanaakaan ennenkuin lapset istuivat suurinpiirtein jo koneessa. Lypsettiin siis ihmisistä ulos kaikki säälit ja sympatiat ensin jotta maaperä olisi ikäänkuin suotuisa.
”Tänka tänka på no tulipas tänka tänka på”.

h44
h44
14.5.2019 22:37

Ennen pitkää paljastunee että täti onkin setä ja työskentelee Ruotsin kaksoisagenttina FSB:n leivissä. Tarina on kuin agenttileffasta….

Only in Sweden
Only in Sweden
15.5.2019 11:18

Skråmolapset ovat saapuneet Göteborgiin ja islamistimummo ja kumppanit voivat heti aloittaa aivopesun sankari-isästä ja äidistä.

Kantoi varmaan laukutkin
Kantoi varmaan laukutkin
15.5.2019 12:10
Vastaa...  Only in Sweden

Poliisi toimi taksina ja haki koko porukan Landvetterin lentokentältä. Hyvää palvelua.

Kokonaiskustannusarvio?
Kokonaiskustannusarvio?
15.5.2019 13:53

Kalliksi tuli jo pelkkä lentokentältä hakeminen, lennosta puhumattakaan. Lentokentällä vastassa kaksi poliisiautoa eli etuauto (kuin valtiovieraille) ja minibussi. Poliiseja noin 5 kpl.

Viracocha
Viracocha
19.5.2019 22:00

Time for a fu***ng crusade…