Tukholman Järvan alueen asukkaista 74 % ulkomaalaisia

thumbnail_DSC02402.jpg
Kista-Husby kuvattuna Rinkebyn kalliolta. Väliin jää pieni metsäalue Järvan laakso.

Tukholman Järvan alueeksi käsitetään luoteisosissa sijaitseva laakso, johon kuuluvat suuret maahanmuuttajaghetot Rinkeby, Tensta, Akalla, Husby ja osittain Kista. Väkimäärään tällä alueella on vajaa 80 000 henkeä, josta 73,38 % on ulkomaalaistaustaisia.

Järva kartalla:

Kuvakaappaus 2018-07-02 15-05-26

Vuoden 2017 lopussa Järvassa asui 78 713 henkeä, joista ulkomaalaisia 57 760 henkeä eli prosentteina 73,38.

Ulkomaalaistaustaisella tässä tilastossa tarkoitetaan henkilöä, joka on syntynyt ulkomailla, tai jonka molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla. Rinkebyssä ulkomaalaisten osuus on suurin, reilu 87 % ja Kistassa pienin 71 %.

Kuvakaappaus-2018-07-02-14-56-12

 

Tosiasiassa Rinkebyssä ei asu yhtään ainoaa kantaruotsalaista. Jonkin verran siellä tapaa suomalaistaustaisia varsinkin eläkeiässä olevia henkilöitä. Tenstassa voi tavata yksittäisiä ruotsalaisia kuten Akalla-Husbyssä. Tenstan lukua vetää alaspäin pieni ruotsalaiskeidas Spångan kirkon ympärillä. Tenstan ydin on kuitenkin 100 % maahanmuuttajataustainen.

thumbnail_DSC02952
Junes Lokka (270) Rinkebyn torilla.

 

Kistan tilastoa vetää alaspäin Kistaan kuuluva Ärvingen kaupunginosaalua, joka on niin ikään eräänlainen ruotsalaissaareke. Tosin valkopako on silmiinpistävää.

Kaikista näistä alueista siis Kistassa voi vahingossa tavata ruotsalaisia. Kistassa sijaitsee iso ostoskeskus Galleria (vrt. esim Itäkeskus), jossa asiakkaista 90 % on maahanmuuttajia.

Koko Tukholman väkimäärä oli 949 761 henkeä. Ylläolevissa luvuissa ovat mukana kaikki maahanmuuttajat sen kummemin eriteltynä.

http://statistik.stockholm.se/detaljerad-statistik

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Tukholman Järvan alueen asukkaista 74 % ulkomaalaisia

  1. Safkaa joo ja veistää törrrkeen mageita kaarnalaivoja. Niillä ja vain niillä pääsee kerjäläisten valtakuntaan… monessakin suhteessa.

   Tsory tästä ja tosta sekä siitä. 90 on uus 10. Mä meen nyt hyppäämään ilmaan koska tuli flirttailtua islamistien kanssa.

   45
   1
   1. kyl mä näin sen kaarna laivan telkkarissa, sekin oli tehty niin päin persettä ettei se olis edes vedessä pysyny hetkeekään pystyssä

  2. jos nyt pitää pizzoja, kebabia tai makrooneja tai intialaista, thai, safkaa ”törkeän” hyvänä , mitkä haisevat jo kauaksi jalkahielle siitä vaan, kyllä kunnon scandinavialainen koti ruoka on ruokaa.verrattuna noihin karvaranteiden tekemään sekameteli soppaan. fyi s##tana zenthään..vielä kun oppisivat maksamaan veroja eikä aina ketkutella noiden ”ulkomaalaisten” omilla säännöillä..

   20
 1. Tuon kartan piirtäjähän on jo ratkaisun äärellä, se tosin vaatii työskentelyä hieman pidemmällä aikavälillä…

  Kasvatetaan matughettojen vetoivoimatekijöitä siihen pisteeseen, että saadaan mahdollisimman paljon rikastajia muuttamaan alueelle, minkä seurauksena saadaan loputkin kantaruotsalaiset muuttamaan ulos hyvin vikkelästi. Sen jälkeen rakennetaan aita tuota karttaan piirrettyä jälkeä seuraten suojaamaan kunniakansalaisia ilkeiden rasistien hyökkäyksiltä. Viimeisessä vaiheessa lyödään portit kiinni.

  Ulos sieltä toki pääsee (ja kukaan täyspäinenhän ei halua mennä sisään), nimittäin ensimmäiselle lennolle suoraa siihen Ählystaniaan, josta ulospyrkijä on alunperin Ruotsiin saapunut.Ja kas, näin pienellä vaivalla saadaan toteutettua täysin EU-kelpoinen pakolaisleiri/palautuskeskus, jossa tunnelma on varmasti niin mukavan etnisen värinän kyllästämä, että asukit alkavat varmasti ikävöidä entistä kotimaataan.

  95
   1. Jos ei halua sittenkään ihanasta ghetosta poistua, niin siihenkin on olemassa ratkaisu: TSAR-BOMBA!

    12
    1
 2. http://statistik.stockholm.se/omradesfaktax

  Tuolta löytää valtavasti lisää tilastoja Tukholman kaupunginosista. Esimerkiksi Rinkebyn ulkomaalaistaustaisista 46,3% on Afrikasta ja 35,2% Aasiasta. Viime vuonna 29,3% 9-luokkalaisista sai matematiikasta hylätyn. Huonoin hyväksytty arvosana E oli 37,4%:lla. Ruotsin kielenkin tulokset olivat surkeita. Rinkebyläisistä 89,3% äänesti neljää vasemmistopuoluetta kuntavaaleissa 2014.

  63
 3. Kistan ulkomaalaisten määrä on oikein, mutta koko asukasmäärä oli 13069 vuonna 2017. Eli mamujen osuus on 71,33%.

  10
  1. Miten kävi Syyriassa ja Irakissa, kun diktaattori ei ollut pitämässä porukkaa kurissa ja tyytymättömiä oli niin paljon, etteivät kaikki mahtuneet ko maihin. Tuossahan ne kalifaatin rajat ovat karttaan piirrettynä ja koko ajan muuttaa perustajajäseniä ulkomailta. Lisää noita alueita tietenkin tarvitaan, mutta se on enää ajan kysymys, milloin noista tulee itsehallintoalueita (kuten Sipilän maakuntauudistuksessa). Kun intifada noissa alkaa – vaikka niiden sossurahojen puutteessa – tulee ulkomailta virtaamaan vierastaistelijoita jelppimään uskonveljiään, imaamit tykittelevät moskeijan tornista, barrikaadit rakennetaan. Kuka on vastapuolella? Ei kukaan, mutta on kiva laittaa paikat muistuttamaan Beirutin sotaa. Jos kuningas/kuningatar aikoo ryhtyä julmaksi, kohtaa hän/hon/han/hen vielä julmemman kohtalon ja löytää valtakunnanomenan…

   Onneksi Ruotsi saa velkaa, matuja maailmalla piisaa ja umpihullu kansa äänestää kiivasti sen puolesta, ettei jatkossa tarvitse äänestää ollenkaan, kun muslimit päättävät puolestaan. Toivottavasti Suomen luottoluokitus romahtaa ja korot pompsahtavat kaksinumeroisiksi. Se ehkä hillitsisi menoa hieman, kun ei olisi jaettavaa enää.

   23
  2. Tulevat Hölmölään tietenkin. Täällä (velka) rahaa ja suvaitsevaisuutta riittää kokoomuksesta vihreisiin.

 4. Luulisi tuollaisen monikulttuurisen paratiisin vetävän puoleensa suvakkeja, mutta kuinkahan mahtaa olla.
  Taitaa kiimaisinkin batiikkinoita asua mieluummin jossain muualla.

  50
 5. Kaikki seudut Brommasta ja Solnasta luoteeseen alkavat olla menetettyjä, Vällingbykin on varsinainen paskareikäalue.

  26
 6. Tuolta on varmaan helppo myydä asunto ja muuttaa pois.Jethrolle töitä tai vaikka Arvaa kenen koti ohjelmaformaatti.

  24
 7. Positiivisen kautta: Kun kaikki kaikkien koulujen oppilaat ovat apukoululaisia, ei tarvita erikseen puuhastella jotain apukouluja tai -luokkia, vaan rima voidaan valmiiksi asettaa maan pinnalle, ja katsoa josko joku epähuomiossa saisi hypähdettyä yli.

  33
  1. Juuri näin on tehtykin. Eilen/edellispäivänä telkkarissa näytettiin ruotsalaista koululuokkaa jossa suuri osa oppilaista oli 16-18- vuotiaita matuja. Välitunnilla pelattiin biljardia koulun tiloissa!!! Matikanopetuksen taso oli noin ehkä 10- vuotiaille. Kantisten opetuksen tasoa oli laskettu tietoisesti jotta tulokkaat eivät tuntisi itseään huonommiksi.

   35
 8. Saatana se on Ruotsi menetetty.
  Hölmölä nro 1.
  Ja Suomi haluaa vähintään kakkoseksi.
  Onneksi olen jo 6-kymppinen, ei kerkiä näkemään Suomen lopullista tuhoa, paskat eläkevuodet jos tänne jää, muutan Thaimaahan!

  29
 9. Tällainen on punavihreän Helsinginkin tulevaisuus, jos poliittista käännettä. Meidän taloon (Suomessa) ilmestyi uuden lapsiperheen myötä arabin junttura. Lapset eivät ole hänen. On vielä vähän epäselvää, asuuko hän talossa vai käy vain tyhjentämässä pussinsa kuten toivon.

  Apteekissa viime viikoll somalinainen sai lääkkeensä jollain lapulla: ei rahaa eikä Kela-korttia näkynyt.

  23
 10. Akallassa on kadunnimiä, jotka viittaavat Suomeen. On muun muassa Tavastehusgatan, Vandagatan ja Imatragatan. Ehkä svedut ovat aikanaan ajatelleet asuttaa sinne suomalaisia.

 11. Yhteensä-rivi on vielä laskettu väärin. Luvut pitäisi tuolla raakadatalla olla: 71 811, 57 760 ja 80,43%

  Ulkomaalaisia siis jopa yli 80% koko alueella.

 12. Sinänsähän on hyvä, että paska keskitetään yhteen paikkaan, eikä kaikkialle. Tätä ajatusta silmälläpitäen on keksitty mm. kaatopaikat. Jostain syystä suvakit vastustavat tällaista ajatusmallia ja ideaa.

 13. EU uhkaa vaatia Ruotsilta 1 mrd kr eli 100 miljoonaa euroa koska Ruotsi ei ole satsannut tarpeeksi asylvastaanottoon ja integraatioon! Päivän vitsi!

 14. Toivottavasti tulee mötäkkä ja 10+ uhria, jotta saadaan ylenanto uutisoimaan, kun muut tekevät sen ensin. Suvakit saavat niellä muutakin, kuin ”vihreiden vegaaniherkkua” matukurkkua. Pidetään peukkua…!

 15. SKL- (kuntien ja maakäräjien liitto) puheenjohtaja Anders Knape varoittaa nyt Ruotsiin tulevasta omaismuutosta joka on kasvanut aivan liian suureksi muutetun lain takia. Kohta saadaan taas samat lukemat matuja kuin 2015 ja jo nyt on joka neljännen kunnan talous miinuksella. (Aftonbladet)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.