Turvapaikka-aktivistit levittävät valejuttua pakkopalautettavasta irakiaanosta, joka kirkui koneessa kuin fasaani

Suomalaiset turvapaikka-aktivistit levittävät raivokkaasti videoklippejä, jotka väitteen mukaan on kuvattu Helsingissä toukokuun 11. päivä lennolta Helsingistä Kieviin ja edelleen Irakiin.

Kyydissä on väitteen mukaan irakiaano, jota oltiin pakkopalauttamassa Kievin kautta kotin arabimaahan.

Ensimmäisessä filmissä lentokoneeseen juokseen maastopukuisia poliiseja tai sotilaita. Näyttääkö yhtään Helsinki-Vantaalta? Koneen ovella seisovat poliisitkaan eivät vaikuta kovin suomalaisilta uniformuiltaan.

 

 

Toisessa filmissä ainoa mitä voidaan sanoa tapahtuvan on se, että joku rääkyy. Ei voida sanoa onko kyseessä pakkopalautettava irakiaano vai fasaani.

 

Joku tietävä voinee sanoa missä tapahtumat on kuvattu. Ylemmällä filmillä näkyvistä logoista voinee päätellä jotain. Mahdollisesti tapahtuma on Ukrainasta, josta oli jatkolento arabimaahan.

Loppuun kolmansista maista tulleiden miesten mietteitä suomalaisista.


Ja vähän kotimaista makua.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Turvapaikka-aktivistit levittävät valejuttua pakkopalautettavasta irakiaanosta, joka kirkui koneessa kuin fasaani

 1. Armeija-aikana vartiopäällikkönä teki mieli mennä ampumaan Beretalla se fasaanikukko, joka herätti.

  38
  1. ja että oli irakiaano olen itse käyttänyt sanaa r(u)ottissa iranieer. Olen myös huomannut että Suomessa käytetään sanontaa uus suomalaisia olen käyttä kauon sanontaa uus ro
   ttalaiset

 2. Äänenlähteen lajimääritys saattaa myös olla Ruisrääkkä tai Taivaanvuohi. Ruisrääkän rääkäisyitä saattaa kuulla loppukesästä viljapelloilla, harvemmin kuitenkaan lentokoneessa. Lintu kuuluu taivaalle, nouskaa kymmeneen kilometriin, avatkaa lentokoneen ovi ja heittäkää se lintu ovesta ulos taivaalle ja vapauteen

  61
   1. Ehkä olikin vain SPR:n siiderivalaiden leipoma pulla juuttunut kurkkuun…?
    (Siis, jos pätkä olisi Suomesta, mutta muuten on kyllä HYVÄÄ MAINOSTA meille.)

 3. Tuskin on Suomesta mutta tärkeintähän tässä on se, että saadaan leviämään sanaa Suomen ”rasistisuudesta” mahdollisimman laajalle. Itse ainakin koetin hämmentää jutkubookissa keitosta linkkaamalla tuohon ketjuun sen ylenannon englanninkielisen paskauutisen jonka mukaan Suomi olisi EU:n rasistisin maa.

  66
  1. Minusta ei ole mitään pahaa siinä, että Suomi tunnettaisiin maailman rasistisimpana maana ainakin Afrikassa ja Lähi-idässä.
   Ehkäpä ne onnenonkijat suuntaisivat toivioretkensä sitten jonnekin muualle.

   69
   1. Tässä on toimitusvittuministerinä jihadisipilän tuhannen taalan paikka korjata virheensä. Kaikilla kielillä globaalimainos: SF kaikkien rasistisin maa planeetalla, trrvetuloa kempeleesiiiiiin!

    13
 4. Tämä ukraina video menee suvakkeihin täydestä ja heitä myötäileviin. Suomihan ei ole rasistinen maa. Laittomat matut pitää palauttaa. Rahtikoneella nämä pitäisi palauttaa joukolla, ettei isänmaallinen pahoittaisi mieltään.

  47
  1. Mielummin rahtilaivalla. Kyytiin mahtuu tuhansia kerralla. Ruumaan laskiämpäreitä ja kuormalava johon saavat tyhjentää ämpärinsä. Ruuman luukusta on helppo heitellä banaaneja ja laskea hanalla vettä Ei tarvitse pelätä somalimerirosvojakaan, jos nousevat laivaan ja kurkkaavat ruumaan lähtevät välittömästi karkuun. Japanilaisten hyväksi havaitsema keino sotavankien siirtelyyn toisen maailmansodan aikana, ei tässä tarvitse pyörää keksiä uudelleen.

   50
  2. Suomesta on raideyhteys Iranin kautta Irakiin ja Venäjällä on kokemusta joukkojensiirrosta rautateitä käyttäen.

   25
 5. …ja on se kauhiaa, kun vaimo ja lapset odottaa kotimaassa isiä. Isi jäi kuitenkin ilman luvattua suvakkihoroa. Huono tuuri, joku voisi sanoa. Hyvää matkaa………………

  52
  1. Eihän se suvakeille mitään merkitse missä video on kuvattu vaan pääasia on että saa syyttää ja puhua paskaa omasta maastaan.

   32
 6. Suvakkien mukaan on rasismia, jos ei tee kaikkea heidän lemmikkiensä mieliksi ja nöyrästi alistu lemmikkien elämän maksajaksi. Jokainen ei-sana on siis rasistinen, jos sen tarjoaa lemmikille ja jokainen kyllä-sana kantasuomalaisen eduille on myös rasismia.

  57
 7. Ylemmän videon kone on Ukraine International Airlinesin Embraer ERJ-190. Rekkari näyttäisi olevan UR-EME.

  Kenttä on Boryspil international, koska Kiovassa UIA lentää vain sieltä. Taustalla näkyvä valotolppa myös kielii asiasta. Kiovan toisella kentällä Zhulianylla ei sellaisia ole. Myös busseja, josta video on kuvattu, käytetään Boryspilillä. Interavialla on rappusautoja myös Kiovan kentillä. Suomesta ylempi video ei tietenkään ole, sen jo poliisien kamppeet paljastaa. Boryspiliä veikataan, tai oikeastaan tiedetään.

  Alemman videon kuvauspaikkaa ei pysty varmuudella sanomaan. Alemmalla videolla oleva kone on todennäköisesti Embraer. Lentoemoilla on UIA:n uniformu yllään. UIA lentää Vantaalle Embraer ERJ-190 kalustolla, mutta myös moneen muuhun paikkaan. Video voisi olla kuvattu Vantaalta, tai mistä tahansa muualta minne UIA lentää.

  Videolla näkyvät matkatavaran säilytysluukut ovat kiinni ja etualalla oleva nuorimies ei näytä pitävän kiirettä poistumisen kanssa, kuten ei kuvaajakaan. Voisiko kone olla ilmassa kuvauksen aikana? Taustahumina kielisi vähän siitä, samoin kuulutus. Nämä janttarit tietää, että mölyäminen kannattaa aloittaa jo kuormaamisen yhteydessä, eikä enää ilmassa joten vaikea sanoa. Kovakeuhkoiset ulisee tietysti koko matkan. Jospa sille olikin syötetty diapamia, ja se heräs kesken lennon ja alko äkkäilemään.

  Alemmalla videolla oleva punapäinen lentoemo, jolla on nuttura, käväsee ylemmällä videolla porrasauton yläpäässä, joten voi olla samalta lennolta ja jo Kiovasta.

  Mikäli videot on samasta kohtauksesta, niin paikka on Boryspil Kiovassa, mikäli ei, niin alemmasta ei pysty sanomaan.

  50
 8. Itse asun n. 6 km päässä Helsinki Vantaan lentokentältä ja ainakin siellä missä minä asun satoi lauantaina koko päivän. Tuossa filmissä näytti olevan suht. kaunista (puolipilvistä) Ukrainan kone Helsingistä Kiovaan lähtee lauantaisin klo 12:25, eli sikäli tuo ei ole Helsingistä. Ja jos en väärin muista niin Helsingissä noissa lentokoneportaissa lukee Finnair.

  26
 9. Lentokentän päällyste on mielestäni Helsinki-Vantaan lentokentällä asfalttia ei betonilaatoitusta.

  13
 10. Meille yritetään uskotella, että ainoastaan me valko-ihoiset olisimme rasisteja.
  Itseeni kohdistuvaa rasismia olen kohdannut ainakin Afrikassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Karibialla.
  Kun viime vuonna julkaistiin tutkimus rasismista EU-maissa, ja Suomi todettiin kaikkein rasistisimpana, niin pidin sitä pelkästään hyvänä asiana ja lähetin kyseisen tutkimuksen myös Al-Jazeeralle. Toivottavasti tekivät siitä jutun. Ainakin se on Suomelle parempaa mainontaa kuin se, että täällä pääministeri antaa jokaiselle tulijalle talon, presidentti polkupyörän ja valtio elatuksen.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265891-suomi-euroopan-rasistisin-maa-tummaihoisten-hairinta-yleista-eu-tutkimus-kertoo

  38
  1. Tottakai Suomesta saatiin tutkimuksessa EUn rasistisin maa, koska Suomessa saivat vastata vain somalit. Muissa maissa kyseltiin lähinnä muilta afrikkalaisilta/taustaisilta. Onko kukaan nähnyt tyytyväistä somalia? Koskaan? Missään?

   11
 11. Videoita katsomatta ihmetyttää etteikö saattohenkilökunta saa saatettavaa hiljenemään.

  12
 12. Huonoilla silmilläni en nähnyt klipeissä kirkujaa. Fasaanilta kuullosti, mutta saattoi olla kysymyksessä myös äkillinen synnytystapahtuma.

  1. Epähygieenistähän se nyt on penkille punnertaa, olisivat siirtäneet pöntölle jos sieltä jotain ruskeaa on tulossa.

 13. Muslimimiehistä lähtee hakattaessa hassuja, hupaisia, neitimäisiä ääniä. Onhan se järkyttävää kun tulevaisuudessa ei olekaan ilmaista rahaa.. Kun aikuinen sossumuslimi raiskaa Suomalaisia pikkutyttöjä, tytöt ovat kauhusta mykkiä ja hissukseen. Näin me kaikki ollaan erilaisia.

  10
 14. Älykäs ihminen luovuttaisi tässä vaiheessa ja palaisi seuraavalla lennolla eurooppaan hakemaan turvapaikkaa uudella keksityllä nimellä. Mikä on todennäköistä.Kiitos EU ja Sipilän hallitus.

 15. Watch thät, wad an öört is thät. Tuollai ne Helsinki-Vantaalla puhuvat.

  Tokalla videolla chicken fucker, mäkääk!

  Eli todistetusti tuon pakomuslimin on nyt koiralauma raiskannut, shiiamilitia joukkoraiskannut ja risumajaan hengiltä kiduttanut. Thänk juu, kamageen. Tarinalla oli eritäin karu loppu, ehkäpä muslimit nyt miettivät uudestaan, tulevatko tänne hakemaan varman kuoleman. Ruåtsi saattaa jatkossa olla ihan tarpeeksi turvallinen maa itselle, klaanille ja lapsiseksihuorille, jotka valtio tietenkin maksaa.

  Suvakit. Te houkuttelitte pikkupoikamuslimin tänne, käskitte jäämään vaikka väkisin, otitte väkisin LAPSEN, nyt hylkäsitte kuin käytetyn kortsun ja kuinka kävi? Syvästi vihaamanne mielestänne ihmisjäte on nyt rääkätty kuoliaaksi teidän kiimanne tähden. Häpeäisitte natsit joukkotuhoajat! Pitäisi järjestää pikajoukkovoimannäyttömielenilmaustapahtuma suvakkien kansanosanmurhaa vastaan. Näyttää, ettei meille saa laskea yhtäkään muslimia saamaan pakkoeutanasiaa suvakkien mielisairaan halun tähden. Pelastakaa muslimit, no more killing.

Comments are closed.