Turvapaikka-aktivistit levittävät valejuttua pakkopalautettavasta irakiaanosta, joka kirkui koneessa kuin fasaani

Suomalaiset turvapaikka-aktivistit levittävät raivokkaasti videoklippejä, jotka väitteen mukaan on kuvattu Helsingissä toukokuun 11. päivä lennolta Helsingistä Kieviin ja edelleen Irakiin.

Kyydissä on väitteen mukaan irakiaano, jota oltiin pakkopalauttamassa Kievin kautta kotin arabimaahan.
Ensimmäisessä filmissä lentokoneeseen juokseen maastopukuisia poliiseja tai sotilaita. Näyttääkö yhtään Helsinki-Vantaalta? Koneen ovella seisovat poliisitkaan eivät vaikuta kovin suomalaisilta uniformuiltaan.
[videopress nWGKicHi]  
 
Toisessa filmissä ainoa mitä voidaan sanoa tapahtuvan on se, että joku rääkyy. Ei voida sanoa onko kyseessä pakkopalautettava irakiaano vai fasaani.
[videopress K7TqdoJh]  
Joku tietävä voinee sanoa missä tapahtumat on kuvattu. Ylemmällä filmillä näkyvistä logoista voinee päätellä jotain. Mahdollisesti tapahtuma on Ukrainasta, josta oli jatkolento arabimaahan.
Loppuun kolmansista maista tulleiden miesten mietteitä suomalaisista.


Ja vähän kotimaista makua.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janis Petke
Janis Petke
17.5.2019 00:26

Armeija-aikana vartiopäällikkönä teki mieli mennä ampumaan Beretalla se fasaanikukko, joka herätti.

johannes
17.5.2019 13:05
Vastaa...  Janis Petke

ja että oli irakiaano olen itse käyttänyt sanaa r(u)ottissa iranieer. Olen myös huomannut että Suomessa käytetään sanontaa uus suomalaisia olen käyttä kauon sanontaa uus ro
ttalaiset

Metso
Metso
17.5.2019 00:45

En usko että se on fasaani vaan metso, soitimella.

Van, Mie
Van, Mie
17.5.2019 00:57
Vastaa...  Metso

Ei ole fasaani.
Kirkuu aivan liian hiljaa. 😀

K.L.
K.L.
17.5.2019 21:35
Vastaa...  Van, Mie

Synnytys menossa?Kyllä mieskin voi….:D

Sami
Sami
17.5.2019 01:02

Äänenlähteen lajimääritys saattaa myös olla Ruisrääkkä tai Taivaanvuohi. Ruisrääkän rääkäisyitä saattaa kuulla loppukesästä viljapelloilla, harvemmin kuitenkaan lentokoneessa. Lintu kuuluu taivaalle, nouskaa kymmeneen kilometriin, avatkaa lentokoneen ovi ja heittäkää se lintu ovesta ulos taivaalle ja vapauteen

johannes
17.5.2019 13:07
Vastaa...  Sami

hyvin ilmaistu minusta kuulosta raukkamaisesta sian kirkumisesta

John MacMunne
John MacMunne
17.5.2019 16:32
Vastaa...  johannes

Ehkä olikin vain SPR:n siiderivalaiden leipoma pulla juuttunut kurkkuun…?
(Siis, jos pätkä olisi Suomesta, mutta muuten on kyllä HYVÄÄ MAINOSTA meille.)

Antianarkisti
Antianarkisti
17.5.2019 01:21

Tuskin on Suomesta mutta tärkeintähän tässä on se, että saadaan leviämään sanaa Suomen ”rasistisuudesta” mahdollisimman laajalle. Itse ainakin koetin hämmentää jutkubookissa keitosta linkkaamalla tuohon ketjuun sen ylenannon englanninkielisen paskauutisen jonka mukaan Suomi olisi EU:n rasistisin maa.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.5.2019 08:49
Vastaa...  Antianarkisti

Minusta ei ole mitään pahaa siinä, että Suomi tunnettaisiin maailman rasistisimpana maana ainakin Afrikassa ja Lähi-idässä.
Ehkäpä ne onnenonkijat suuntaisivat toivioretkensä sitten jonnekin muualle.

#911
#911
17.5.2019 13:03
Vastaa...  Nestori Lundahl

Tässä on toimitusvittuministerinä jihadisipilän tuhannen taalan paikka korjata virheensä. Kaikilla kielillä globaalimainos: SF kaikkien rasistisin maa planeetalla, trrvetuloa kempeleesiiiiiin!

Anonymous
Anonymous
17.5.2019 02:13

Hyvä

Carl
Carl
17.5.2019 02:34

Tämä ukraina video menee suvakkeihin täydestä ja heitä myötäileviin. Suomihan ei ole rasistinen maa. Laittomat matut pitää palauttaa. Rahtikoneella nämä pitäisi palauttaa joukolla, ettei isänmaallinen pahoittaisi mieltään.

Antianarkisti
Antianarkisti
17.5.2019 03:21
Vastaa...  Carl

Mielummin rahtilaivalla. Kyytiin mahtuu tuhansia kerralla. Ruumaan laskiämpäreitä ja kuormalava johon saavat tyhjentää ämpärinsä. Ruuman luukusta on helppo heitellä banaaneja ja laskea hanalla vettä Ei tarvitse pelätä somalimerirosvojakaan, jos nousevat laivaan ja kurkkaavat ruumaan lähtevät välittömästi karkuun. Japanilaisten hyväksi havaitsema keino sotavankien siirtelyyn toisen maailmansodan aikana, ei tässä tarvitse pyörää keksiä uudelleen.

mennään kiskoilla
mennään kiskoilla
17.5.2019 09:15
Vastaa...  Carl

Suomesta on raideyhteys Iranin kautta Irakiin ja Venäjällä on kokemusta joukkojensiirrosta rautateitä käyttäen.

Carl
Carl
17.5.2019 02:41

…ja on se kauhiaa, kun vaimo ja lapset odottaa kotimaassa isiä. Isi jäi kuitenkin ilman luvattua suvakkihoroa. Huono tuuri, joku voisi sanoa. Hyvää matkaa………………

Suvakit = maan tuho joka tasolla
Suvakit = maan tuho joka tasolla
17.5.2019 08:40
Vastaa...  Carl

Eihän se suvakeille mitään merkitse missä video on kuvattu vaan pääasia on että saa syyttää ja puhua paskaa omasta maastaan.

Minä
Minä
17.5.2019 03:26

Suvakkien mukaan on rasismia, jos ei tee kaikkea heidän lemmikkiensä mieliksi ja nöyrästi alistu lemmikkien elämän maksajaksi. Jokainen ei-sana on siis rasistinen, jos sen tarjoaa lemmikille ja jokainen kyllä-sana kantasuomalaisen eduille on myös rasismia.

metalman
metalman
17.5.2019 04:03

Ylemmän videon kone on Ukraine International Airlinesin Embraer ERJ-190. Rekkari näyttäisi olevan UR-EME.
Kenttä on Boryspil international, koska Kiovassa UIA lentää vain sieltä. Taustalla näkyvä valotolppa myös kielii asiasta. Kiovan toisella kentällä Zhulianylla ei sellaisia ole. Myös busseja, josta video on kuvattu, käytetään Boryspilillä. Interavialla on rappusautoja myös Kiovan kentillä. Suomesta ylempi video ei tietenkään ole, sen jo poliisien kamppeet paljastaa. Boryspiliä veikataan, tai oikeastaan tiedetään.
Alemman videon kuvauspaikkaa ei pysty varmuudella sanomaan. Alemmalla videolla oleva kone on todennäköisesti Embraer. Lentoemoilla on UIA:n uniformu yllään. UIA lentää Vantaalle Embraer ERJ-190 kalustolla, mutta myös moneen muuhun paikkaan. Video voisi olla kuvattu Vantaalta, tai mistä tahansa muualta minne UIA lentää.
Videolla näkyvät matkatavaran säilytysluukut ovat kiinni ja etualalla oleva nuorimies ei näytä pitävän kiirettä poistumisen kanssa, kuten ei kuvaajakaan. Voisiko kone olla ilmassa kuvauksen aikana? Taustahumina kielisi vähän siitä, samoin kuulutus. Nämä janttarit tietää, että mölyäminen kannattaa aloittaa jo kuormaamisen yhteydessä, eikä enää ilmassa joten vaikea sanoa. Kovakeuhkoiset ulisee tietysti koko matkan. Jospa sille olikin syötetty diapamia, ja se heräs kesken lennon ja alko äkkäilemään.
Alemmalla videolla oleva punapäinen lentoemo, jolla on nuttura, käväsee ylemmällä videolla porrasauton yläpäässä, joten voi olla samalta lennolta ja jo Kiovasta.
Mikäli videot on samasta kohtauksesta, niin paikka on Boryspil Kiovassa, mikäli ei, niin alemmasta ei pysty sanomaan.

Luca
Luca
17.5.2019 08:36

Itse asun n. 6 km päässä Helsinki Vantaan lentokentältä ja ainakin siellä missä minä asun satoi lauantaina koko päivän. Tuossa filmissä näytti olevan suht. kaunista (puolipilvistä) Ukrainan kone Helsingistä Kiovaan lähtee lauantaisin klo 12:25, eli sikäli tuo ei ole Helsingistä. Ja jos en väärin muista niin Helsingissä noissa lentokoneportaissa lukee Finnair.

Luca
Luca
17.5.2019 08:48

Lentokentän päällyste on mielestäni Helsinki-Vantaan lentokentällä asfalttia ei betonilaatoitusta.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.5.2019 09:21

Meille yritetään uskotella, että ainoastaan me valko-ihoiset olisimme rasisteja.
Itseeni kohdistuvaa rasismia olen kohdannut ainakin Afrikassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Karibialla.
Kun viime vuonna julkaistiin tutkimus rasismista EU-maissa, ja Suomi todettiin kaikkein rasistisimpana, niin pidin sitä pelkästään hyvänä asiana ja lähetin kyseisen tutkimuksen myös Al-Jazeeralle. Toivottavasti tekivät siitä jutun. Ainakin se on Suomelle parempaa mainontaa kuin se, että täällä pääministeri antaa jokaiselle tulijalle talon, presidentti polkupyörän ja valtio elatuksen.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265891-suomi-euroopan-rasistisin-maa-tummaihoisten-hairinta-yleista-eu-tutkimus-kertoo

tira
tira
17.5.2019 19:49
Vastaa...  Nestori Lundahl

Tottakai Suomesta saatiin tutkimuksessa EUn rasistisin maa, koska Suomessa saivat vastata vain somalit. Muissa maissa kyseltiin lähinnä muilta afrikkalaisilta/taustaisilta. Onko kukaan nähnyt tyytyväistä somalia? Koskaan? Missään?

Anonymous
Anonymous
17.5.2019 09:39

Videoita katsomatta ihmetyttää etteikö saattohenkilökunta saa saatettavaa hiljenemään.

Sam Colt
Sam Colt
17.5.2019 10:33

Huonoilla silmilläni en nähnyt klipeissä kirkujaa. Fasaanilta kuullosti, mutta saattoi olla kysymyksessä myös äkillinen synnytystapahtuma.

anonymous racist
anonymous racist
17.5.2019 13:51
Vastaa...  Sam Colt

Epähygieenistähän se nyt on penkille punnertaa, olisivat siirtäneet pöntölle jos sieltä jotain ruskeaa on tulossa.

Tööt
Tööt
17.5.2019 16:14

Muslimimiehistä lähtee hakattaessa hassuja, hupaisia, neitimäisiä ääniä. Onhan se järkyttävää kun tulevaisuudessa ei olekaan ilmaista rahaa.. Kun aikuinen sossumuslimi raiskaa Suomalaisia pikkutyttöjä, tytöt ovat kauhusta mykkiä ja hissukseen. Näin me kaikki ollaan erilaisia.

Anonymous
Anonymous
17.5.2019 18:59

Iso mies ja huutaa kuin sika

Carl
Carl
17.5.2019 22:57

Älykäs ihminen luovuttaisi tässä vaiheessa ja palaisi seuraavalla lennolla eurooppaan hakemaan turvapaikkaa uudella keksityllä nimellä. Mikä on todennäköistä.Kiitos EU ja Sipilän hallitus.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.5.2019 02:02

Watch thät, wad an öört is thät. Tuollai ne Helsinki-Vantaalla puhuvat.
Tokalla videolla chicken fucker, mäkääk!
Eli todistetusti tuon pakomuslimin on nyt koiralauma raiskannut, shiiamilitia joukkoraiskannut ja risumajaan hengiltä kiduttanut. Thänk juu, kamageen. Tarinalla oli eritäin karu loppu, ehkäpä muslimit nyt miettivät uudestaan, tulevatko tänne hakemaan varman kuoleman. Ruåtsi saattaa jatkossa olla ihan tarpeeksi turvallinen maa itselle, klaanille ja lapsiseksihuorille, jotka valtio tietenkin maksaa.
Suvakit. Te houkuttelitte pikkupoikamuslimin tänne, käskitte jäämään vaikka väkisin, otitte väkisin LAPSEN, nyt hylkäsitte kuin käytetyn kortsun ja kuinka kävi? Syvästi vihaamanne mielestänne ihmisjäte on nyt rääkätty kuoliaaksi teidän kiimanne tähden. Häpeäisitte natsit joukkotuhoajat! Pitäisi järjestää pikajoukkovoimannäyttömielenilmaustapahtuma suvakkien kansanosanmurhaa vastaan. Näyttää, ettei meille saa laskea yhtäkään muslimia saamaan pakkoeutanasiaa suvakkien mielisairaan halun tähden. Pelastakaa muslimit, no more killing.

NähtyOn
NähtyOn
18.5.2019 07:57

Rääkyy kuin lentävä rotta, harakka.