Useita imaameja kiinni turvallisuusuhkana, turvapaikka-aktivistit vastamielenosoitukseen

D5pE7A4WAAAnKXh
Muutama sata muslimia ja turvapaikka-aktivistia osoitti mieltään Gävlessä sen jälkeen kun vihasaarnaaja Abo Raad otettiin turvasäilöön.

Ruotsin islamilaisissa piireissä kuohuu, useita imaameja on otettu suojelupoliisin määräyksestä Maahanmuuttoviraston säilöön. Gävleimaamina tunnettu Abo Raad on istunut säilössä jo kolme viikkoa.

Ruotsin turvallisuuspoliisi SÄPO on kevään aikana ottanut turvasäilöön useita vihaimaameja, jotka odottelevat jatkoa Maahanmuuttoviraston säilöönotto- ja karkoitusosastolla. Tunnetuin säilötty on Gävleimaamina tunnettu Abo Raad.
Abo Raad on saarnannut vuosikymmenen kalifaattia ja sharia-lakia Ruotsiin. Saarnoissa on noussut esiin vääräuskoisten tappamista ja sen sellaista. Abo Raad on myös rahoittanut isiksen toimintaa Syyriaan ja mm. värvännyt nuorukaisia jihadiin. Abo Raad on siis kovan luokan islamisti, jonka kaikki toimet edistävät vain islamin aseman parantamista Ruotsissa.
Myös Abo Raadin kolmekymppinen poika istuu säilössä.
Toukokuun alussa otettiin kiinni Umeåssa hääräävä imaami. Tästä tapauksesta ei ole saatu julkisuuteen paljon tietoja, mutta Västerbotten Kuriren mukaan kyseessä on 50-vuotias imaami, jolla on tiiviit yhteydet Abo Raadiin. Umeån imaami on niin ikään siirretty Märstaan Maahanmuuttoviraston säilöön.
Myös Västeråsissa otettiin kiinni imaami viime viikon tiistaina. SÄPO kommentoi julkisuuteen asiaa seuraavasti:
– Turvallisuuspoliisin yleinen tehtävä on suojata Ruotsia ja demokratiaa. Tehtäviimme kuuluu myös vähentää väkivaltaisen extremismin lisääntymistä ja kevään aikana Turvallisuuspoliisilla on ollut useita toimenpiteitä eri toimijoita kohtaan, joilla näyttää olevan viitteitä radikalisoitumiseen. Yksi toimenpide, jota Turvallisuuspoliisi voi käyttää on se, että ulkomaalaislain perusteella henkilö, joka on turvallisuusriski, voidaan ottaa säilöön.
Kaiken kaikkiaan mainittujen neljän lisäksi tiettävästi kaksi muutakin imaamia on otettu säilöön.
Jotta asiaa ymmärtää niin pitää ymmärtää ensinnäkin se, että Gävlen moskeija on ollut jo vuosikausia isiksen etäpesäke. Västeråsin moskeija kuuluu samaan bermudan kolmioon Göteborgin Bellevue-moskeijan kanssa. Nämä kaikki moskeijat ovat olleet vuosia SÄPO:n silmän alla ja niihin on kohdistunut säännöllisesti erilaisia rikosepäilyjä. Lähinnä terrorismin rahoittamiseen ja värväämiseen liittyviä juttuja, mutta myös kiihotusta kansanryhmää vastaan.
Ei varmaan tarvi ihmetellä niin ruotsalaiset muslimit ja turvapaikka-aktivistit järjestävät lauantaina suuren mielenosoituksen säilöönottoja vastaan ja vaativat imaamien välitöntä vapauttamista. Tukholmaan Sergelin torille odotetaan muutama sata mielenosoittajaa.
Pt-media pyrkii saamaan livekuvaa mielenosoituksesta.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti

Swedupallerot sohivat ählämipesää tikulla. Luuleeko ne todella pärjäävänsä pyllistelijöille tulemalla vain takaapäin?!
Noilla lihaksilla mitä heillä on ei rauhoitella kuin kunkunlinnan ympäristö.

Lee Andersson

Voi voi. Ele on oikean suuntainen mutta reaktioajassa ruotsalaisilla on toivomisen varaa, 20 vuotta ei ole kovin hyvä.
Ota säilöön yksi viha-imaami ja hänen tilalleen tulee kaksi.
“…että ulkomaalaislain perusteella henkilö, joka on turvallisuusriski, voidaan ottaa säilöön.”
Nyt pitää vain sitten kasvattaa säilöönottoyksiköitä, siellä on reilusti toista miljoonaa turvallisuusriskiä.

Pessimisti

Bullakaffeet ja lämmin hali ja muistutus, että yrittäkää olla kiltisti nyt.

Pääprioriteetti on matu, matu, matu, matu,...matu.

Myös islamistikoulu ”Vetenskapsskolan” (ties millä rahoilla pyörivä vapaakoulu) toimitusjohtaja vietiin SÄPOn säilöön.
Säilöbusiness voisi olla uusi tulevaisuuden ala. Ja yksityisten palokuntien perustaminen. Kesä on tulossa, metsäpalot jo roihuavat ja palomiehet ovat saaneet tarpeekseen, häpeävät Ruotsin kehnoa sammutuskapaciteettia.

Kyllä Turkuun mahtuu ja onhan siellä jo Puunanenkin (Bouanane tai mikä perkele se oli)

Ettei vaan olisi tuo Abo Raad Turun poikia? Voisi muuttaa Turkuun ja ottaa nimekseen Åbo Råd eli Turun Raati.

Gay Muhammed

Säpo provosoi ja loukkaa nyt vaarallisesti Ruotsin oikeaa valtiomahtia. Kun poliitikot saavat muslimeilta uhkavaatimukset, niin korkeasti kunnioitetut imaamit vapautetaan sekä maksetaan vielä tuntuvat korvaukset säilössäoloajalta. Lisäksi Säpon johto pakotetaan vakuuttamaan ettei tuollainen toiminta toistu enää milloinkaan. Jollei näin tapahdu niin rekkaralli, metsäpalot, pommi-iskut, autopalot, taharrusta ihan vitusti ja svedupellet häpäistään missä huvittaa. Näin tapahtukoon. Insha Allah.

Kyynistynyt rationalisti

Pitäisi kerätä koko mielenosoitusjoukko talteen ja lukita joko vankilaan tai suljetulle. Anarkistit häkkiin ja todellisuudelta harhautuneet suljetulle.

Vesku

Helppo kuvitella miten siellä putkassa juoksee. Tulkkeja, lääkäreitä, sodiaalityöntekijöitä ja muita palvelijoita,kantamassa ruokaa tupakkaa,rukousmattoja kaikkea mitä allah haluaa😂

fatwantarkistaja

Jänniä nuo hyvät ihmiset. Terroristin vuoksi ollaan valmiit uhraamaan oma kansa ja aivan kaikki, paitsi oma henki ja mukavuus. Jos aito pakolainen lähetetään ihmissyöjien revittäväksi, nämä eivät silmäänsä raväytä, koska se lapsi on väärän värinen ja uskonto on huonoin mahdollinen.
Luojalle kiitos tosi paljon toisen luokan ihmisyydestäni, ei tarvitse kansanmurhaa olla järjestämässä.

Sergelintori live

Tästä lenkistä voi seurata Sergelintorin menoa reaaliajassa ympäri vuorokauden kaikkina päivinä. Kamera sijaisee Kulttuuritalon katolla:
http://www.webbkameror.se/webbkameror/sergelstorg/index.php

Sika-aktivisti

Menee nyt ohi aiheen, mutta täytyy jakaa ennenkuin unohtuu. Ruotsissa on menossa aika hurjan luokan ajojahti kantaruotsalaisia kohtaan ja valtiovalta on hiljaa. Täytyy siis kehittää tapoja, miten voi itse puolustaa itseään ja perhettään. Järkipuhe ei näytä auttavan, ja auktoriteeteilla ei ole auktoriteettia. On kuitenkin joitain perusasioita islamissa, joista voi löytää apua. Yksi on tämä sikainho. On olemassa lemmikkisikoja, niin sanottuja minisikoja/possuja. Niitä voi pitää myös kerrostalossa. Ruotsalaiset nyt joukolla hankkimaan minisikoja, tulee väljyyttä, rauhaa ja järjestystä lähiympäristöön. Koiran ja muita lemmikejä voi ottaa bussiin ja junaan, miksi ei siis myös minisikaa. Jos tulee ongelmia, niin kirkuva sika kainalossa muslimin perään. Ymmärtääkseni muslimit eivät myöskään ole innostuneita koirista. Teinit lenkille ison vahtihenkisen koiran kanssa, aina parempi jos on kaksi, ja kynnys tulla raiskatuksi takuuvarmasti alenee. Yhdysvalloissa tehtiin tutkimus, jonka mukaan varoituskyltti, jossa on koiran kuva, vähensi huomattavasti murtoja koteihin verrattuna niihin, joissa kylttiä ei ollut.
Ei tässä mitään luovuteta.

Sika-aktivisti

…siis tarkoitan, että todennäköisyys tulla raiskatuksi vähenee.