Ruotsin kunnat valmistautuvat perheenyhdistämistulvaan

image

Kun Ruotsiin perustettiin talvella uusi hallitus ns. tammikuun sopimuksella niin sopimuksen perusta oli se, että Ruotsi löyhentää perheenyhdistämisohjelman avulla maahantulevien maahantuloehtoja. Laki astuu voimaan kesällä.

Monet kunnat valmistautuvat nyt tulijavyöryyn. Yksin Maahanmuuttoviraston ennusteen mukaan maahan tulee vuoden loppuun mennessä 59 000 omaista. Tosiasiassa lukumäärä on ollut aina ennustetta suurempi.

Esimerkiksi Östra Småland kirjoittaa, että Kalmarin kunta varautuu omaismaahanmuuttajien tuloon. Kalmarissa asuu useita satoja yksintulleita afgaanilapsia ja nyt kesällä heidän omaisilleen tullaan myöntämään oleskelulupa Ruotsiin. Aiemmin vaihtoehtoisella suojeluperusteella maassaoleskeleva ei ole saanut perheenyhdistämistä, mutta nyt heilläkin on mahdollisuus saada Ruotsiin ainakin puoliso, lapset ja mahdollisesti sisarukset.

Kalmarissa yksintulleita on asutettu pikkuhiljaa taloihin ja huoneistoihin, jotta asumisolosuhteet olisivat perheen yhdistyessä ihmismäiset. Niin ikään kunnan omistuksessa oleva Kalmarin eteläpuolella sijaitseva merenrantakartano Kolbodagården on valmisteltu kolmansista maista tulevien perheiden käyttöön. Tottakai tulijoilla pitää olla rauhallinen merenrantahuvila käytössä aloittaessa uutta elämää Ruotsissa.

Linkistä maisemakuvia Kolbodagårdenista.

 

Omatoimisia turvapaikanhakijoita Ruotsiin odotetaan kuluvana vuonna noin 21 000. Ruotsi on tämä, ja perheenyhdistämisohjelma mukaanluettuna Euroopan kakkonen Saksan jälkeen maahantulijoiden määrässä. Mitään pienenemistä tulijoiden määrässä ei siis ole odotettavissa ainakaan seuraavana neljään vuoteen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Ruotsin kunnat valmistautuvat perheenyhdistämistulvaan

 1. JÄRKYTYS. Kohta näitä ihmisiä alkaa siirtymään rajan yli tänne, kun kaaos Ruotsissa äityy riittävän pahaksi. Pois vapaa liikkuvuus Suomen ja Ruotsin väliltä! Jos ruotsalaiset haluavat tätä kotimaalleen, olkoon niin. Mutta ei kaaosta Suomeen!

  75
  1. ”alkaa siirtymään”.. noita torakoita on jo tasaisesti valunut rajan yli kauan. Ensin Ahvenanmaa.. sitten Turku , Helsinki missä ei muutama kymmenentuhatta uutta sossumuslimia per vuosi heti huomaa, mutta yhtäkkiä eräänä päivänä torilla havahtuu siihen että on ainut Suomalainen. Bussissa kaikkien hiusväri on musta, eivätkä ole gootteja Tampereelta. Näin se syöpä tehokkaasti leviää. Ja sinä maksat. Sossumuslimi nauraa, lihoo ja raiskaa lapsesi. Sinä maksat.

  1. Niin. Kuten näemme kuvasta, kaikki suomen kieltä oppimaan ja töihin. Siellä on jonossa kirurgit sekä raketti insinöörit jne. Sitä paitsi ne tekee törkeen hyvää safkaa. Kebab sekä pizza mestoista onkin pulaa.

  1. Aina on jotain tehtävissä. Vain tulevaisuuteen on sopeuduttava, tavalla tai toisella.

   26
   1. Tavoitteena tulisi olla sellainen sopeutuminen, jonka lopputuloksena Suomi säilyisi suomalaisten maana. Sopeutuminen lienee ymmärretty kompromissien tekemiseksi, omista tavoitteista tinkimiseksi ja muiden tahtoon mukautumiseksi. Sanan merkitys on käännettävä päinvastaiseksi eli muut saavat sopeutua, muut saavat mukautua.

    21
 2. Onpas rikastuttavan päräyttävää menoa. Nuo tuota oli odotettavissa, kun ajattelee millaisen hallituksen ruåtsi sai. Lisää, taas kerran lisää rakettikirurgeja lappaa sinne. Tuollaisella menolla ruåtsi lähettänee jo ihanlähivuosina ensimmäisen rakettinsa avaruuteen.

  Saas nähdä, mitä rinne tulevan kauhukabinettinsa kanssa keksii Suomen tuhoksi. Hirvittää ajatellakin, kun katsoo ruåtsin syösykierrettä.

  53
  1. Kiirunassa rakennetaan jo laukaisualustaa kovaa kyytiä. Ja kun raketti saadaan kiertoradalle, niin seuraava askel on puolikuun kalifaatin lipun saaminen kuuhun. Hyvänä harjoituksena jonkun vääräuskoisen pää on satelliitin kyydissä.

   Ajatelkaa, kuinka alahuulet väpättävät kaapujen uumenissa, kun pää syöksyy takaisin ilmakehään ja palaa kitkan nostaessa lämpötilan miljoonaan. Uliuliuli..uliuli…uliuliuli… Se on puhdasta Lähi-idän kiimaa.

   24
 3. Ja Ruotsin&Suomen raja-aseman ovet siellä jossain käy kuin ennen vanhaan wild wild westin saluunassa kun nyrkkllä takovat paskat pihalle. Nyt touhu on saluunan ovilla muuttunut midle midle eastin imuroimiseksi sisälle ettei edes baarimikkokaan mahdu sisälle.

  17
 4. Osa Ruotsin kunnista on hallituksen suojeluksessa, rahat ovat valuneet pakolaisten hyysäämiseen, suomen uusi hallitus, joka suhtautuu varsin myötämielisesti pakolaisiin, tieto tästä onnenpotkusta on kiirinyt naapuriin, taatusti raja-aseman ovet käyvät kuin kangaspuut seuraavien vuosien ajan.
  .

  24
 5. Toivottavasti Kalmar tuhotaan maan tasalle. Paska paikka, halutaan Tukholmaan ja humuun. Kalmar on rasistinen, kun ei tarjoa jotain kartanoa kummempaa palvelua, onko tuolla edes raiskausmoskeijaa? Tuskin on.

  24
 6. Suvakit saa aina rahdattua pienellä vaivalla kymmeniä tuhansia tulijoita maahan, mutta pois ei saada kun muutama sata ja sekin aina kuulemma maksaa paljon vaivaa ja rahaa kun se tehdään mahdollisimman tehottomasti.

 7. Joku kartano noille? Vuoden päästä koko kartano on pillun päreinä ja siivottomampi kuin kaatopaikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.