Hurjanpuoleinen viikonloppu – puukkoammuntaa ympäri Ruotsia

gfdgggggggggggggggggggggg.png

Viikonlopun aikana on taas harjoitetty monenmuotoista toistensa lahtaamista ja sen yrittämistä. Ainakin Malmössä ja Jönköpingissä on saatu luotipuukoista reikiä nahkaan.

Malmössä Almgårdenissa alkoi kuulua räiskintää klo 01.30 aikaan. Ihmiset soittelivat hätäkeskukseen sodan alkaneen. Se oli virheellistä tietoa. Kyseessä oli tavallinen välienselvittely. Poliisi saapui paikalle monen partion voimin ja helikopteri laitettiin taivaalle.

Mitään ei löytynyt. Kului vartti, poliisit siirtyivät hiljakseen päivystävän sairaalan luokse. Sitten alkoi älämölö. Ensin sairaalan etuoven eteen dumpattiin kaksi haavoittunutta vuonna -94 ja -95 syntynyttä nuorukaista. Molemmilla vakavia ampumahaavoja.

Seuraavaksi paikalle sairaalaan saapui kymmeniä autolastillisia möliseviä miehiä. Poliisi sulki tässä vaiheessa sairaalan kaikki sisäänkäynnit. Toimelle on kaksi perustetta: murhamiehet eivät pääse viimeistelemään tekoaan ja surevat omaiset eivät pääse sairaalaan aiheuttamaan kaaosta.

Rikosilmoitus murhan yrityksestä, ei kiinniottoja toistaiseksi.

Polisen

 

Lauantaipäivällä klo 12.20 aikaan Umeåssa laitettiin pystyyn reipas vajaa 20 hengen joukkotappelu. Ålldhemsin keskustassa kaksi vihamielistä nuorukaisjoukkoa kohtasi ja seipäät kaivettiin esille. Tapahtuman tiimoilta otettiin kiinni yksi henkilö epäiltynä murhan yrityksestä ja muutama pahoinpitelystä.

Polisen

 

Yöllä klo 01.13 aikaan löydettiin Åkersbergasta vakavasti loukkaantunut 20-vuotias nuorukainen. Henkilöä oltiin lyöty puukolla useaan otteeseen ja hänet toimitettiin sairaalaan vakavasti loukkaantuneena.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Polisen

 

Söderhamnissa harjoitettiin viiltohaavaamista lauantaiaamuna klo 07.20 aikaan. Kerrostalon rappukäytävässä väläyteltiin rautaa, yhdelle vammoja kasvoihin. Sen jälkeen siniliekkisellä sairaalaan. Yksi henkilö otettiin kiinni samasta rapusta epäiltynä murhan yrityksestä.

Polisen

 

Perjantai-iltana muuan mies päätti liiskata toisen ajamalla autolla tämän päälle. Osbyssä klo 22.15 sattunut automurhaus epäonnistui. Kohde sai vakavia vammoja, mutta säilyi toistaiseksi hengissä. Vuonna 1971 syntynyt rattimies taas kopitettiin murhan yrityksestä.

Polisen

 

Perjantai-iltana puukkoviillotettiin Jönköpingissä miestä. Klo 21.00 aikaan sattunut epäonninen tapahtuma loppui yhden sairaalareissuun kera vakavien vammojen, toisen betonikoppiin epäiltynä murhaamisen yrityksestä.

Siinäpä sitä alkuun. Pitkä päivä vielä edessä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Hurjanpuoleinen viikonloppu – puukkoammuntaa ympäri Ruotsia

 1. Kehitysmaalaisuudessa on toki normaalia pestä kadut verellä, mutta varsinainen rikkaus on tuo koko suvun kutsuminen paikalle, kun jotain sattuu. On ollut joskus ilo seurailla, kun tavalliselle ja varsin harmittomalle kolaripaikalle alkaa tulemaan sisarusta, vanhempaa, enoa ja ketä lie naapurin Abdullahia selittämään poliiseille – tai selityshän onnistuu vaikkei kohdetta olisikaan – miten ne asiat ovat tai eivät ole. Yksiselitteisyys katoaa, selkeä korvausvastuu vaihtuu mellakkatuulimyllyyn täysin satunnaiseen kääntelyyn ja pyörimiseen.

  43
  1
  1. Oletko sitä mieltä, että meidän oikeuskäsityksemme olisi jotenkin muka parempi kuin kehitysmaalaisten?

 2. Ennätykset on tehty lyötäviksi eli Ruotsin kesä ja koko vuosi 2019 tulee olemaan pahin tähänastisista kaikilla rikoksenteon aloilla. Siitä pitävät hallitus ja ghettojengit visusti huolen.

  52
  1. Ei. Tämän täytyy olla satua. Esim stubb. Olen varma, että hän itse on henkilökohtaisesti on käynyt toteamassa asian.

 3. mietikää nyt tätäkin paskaa
  mietikää CNN UMPI POLITISOITUNUTTA AKENDAA

  LIBERAALI VASEMMALLE
  FAKE NEWS JUTTUJA Heidän 2 vuoden valheelista uutisointia tapaus muller venäjä jota he jatkavat

  silti suomen valtamedia nostaa läpimädän usa
  CNN MEDIAN JALUSTALLE

  En ymmärrä milaisinä typeryksinä nämä suomen valtamedian toimittajat ihmisiä pitävät
  kuinka monta todistetavaa valejuttua CNN On tehnyt
  mutta sillä ei ole välijä kun itse valemedia kehuu suomen valeuutisten metsästäjiä

  Yhdysvaltalainen CNN ylistää Suomen taistelua valeuutisia vastaan: ”

  NYT KYLLÄ KEULII HITUSEN YLI

  Voi olla ratkaisevan tärkeää
  **länsimaisen demokratian kannalta**

  Mietikää millaiselle jalustalle nämä toimitajat itsensä nostavat
  hekö ovat joku fift element

  hehän eivät tee muuta kuin jauhavat paskaa CNN Kanssa oikeisto konservattiveista maailmalla 24 h

  ja sensuroivat pimitävät vääristelevät valehtelevat
  ihmisille päin näköä

  katsokaa esim usan median luotetavuuden tilaa

  eli valemedia CNN ylistää suomalaista viher vasuri liberaali
  oikeisto konservatiivien noita vainoja
  HEIDÄN **Yksipuolista** sananvapauden tukahdutamista

  Media mob has been told to smear

  12
  1
 4. jos osaat englantia näin syvällistä pohdinta asioista et näe tai kuule

  **suomen valtamediaoista ikinä**

  ja miettiä hetki
  mistä se voisi johtua

Comments are closed.