Muslimit vaalihäirikköinä Tommy Robinsonin vaalitilaisuudessa

Kuvakaappaus - 2019-05-19 17-50-53.png

Satapäinen väkivaltainen muslimijoukko häiriköi Tom Robinsonin vaalikokousta Oldhamissa nyt viikonloppuna. Suuri poliisijoukko joutui suojelemaan Robinsonin vaaliväen Eurovaalikampanjaa (johon jopa islamilaisten grooming-jengien paljastaneella Robinsonilla brittinä pitäisi kai olla täysi oikeus?)

Youtubesta löytyy ikävännäköinen live-stream tapahtumasta (jota valtamediassa ei juurikaan ole mainittu):

 
Täysin sekopäistä ja täysin idioottimaista touhua, minkälaista luonnollisesti tapahtui myös Tanskan ”muukalaisvihamielisen” (kukahan tässä on vihamielinen?!) Stram Kurssin vaalitapahtumissa.
Olin viime viikolla Kööpenhaminassa, jossa toinen uusi haittamaahanmuuttoa vastustava nouseva uusi puolue ”Nye Borgelige” piti vaalikampanjaa Norrebron aseman läheisyydessä maahanmuuttovärinää huomatttavastikin sisältävällä alueella. Puolueen nätti blondi puheenjohtaja Pernille Vermund ilmaisee vaalikampanjassaan hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi näin:
– Tanska on tanskalaisten valtio. Meillä on vain tämä pikku pläntti maapallosta – ja se on meidän. Siksi siitä on pidettävä hyvää huolta. Maamme on kulttuurina yksi maailman vapaimmista, suvaitsevaisimmista ja rauhallisimmista – sellaisena haluamme sen myös säilyttää.
Että sellaista vaarallista populismia ja nousevaa äärioikeistolaisuutta. Puolueen ohjelmasta löytyy toki myös seuraavat kolme maahanmuuttoon liittyvää pääkohtaa:
1) Turvapaikkaturisteille täysi kielto eli Asylstop.
2) Maan sosiaalietuisuudet vain Tanskan omille kansalaisille, maahanmuuttajien on kyettävä elättämään itsensä.
3) Rikollisille maahanmuuttajille paluulippu kotimaahan jo ensimmäisen tuomion jälkeen.
Suojella omaa maataan ja omia kansalaisiaan tuntuukin unohtuneen – tai sitten se painetaan unohduksiin joko pakolaisten suojelemisen – siis ne ”ihmisoikeudet” –  ja nyt sittemmin kun partapakolaisten todellinen luonne on selvinnyt niin tämä on korvattu evankeelisella vouhotuksella ilmastonmuutoksesta.
Norrebron oma poika Lars Aslan Rasmussen (S) siis sosiaalidemokraatti törmäsi vaalikampanjassaan samaan ongelmaan: oma maa ei olekaan enää oma maa:
– Kun olin kiinnittämässä vaalijulisteitani aseman nurkilla niin joukko hyvin nuoria maahanmuuttajia tuli häiriköimään minua sanoen että minun pitäisi häipyä heidän alueeltaan ja että he tulisivat repimään vaalijulisteet joka tapauksessa.
– Tällaiset puheet näinkin nuorilta – he olisivat voineet olla lapsiani – hämmästyttivät, samoin se, että heidän käytöksensä oli niin uhkaavaa ja väkivaltaista keskellä päivää yleisissä tiloissa. Totesin, että tuskinpa se Allah on niin kovin kiinnostunut tanskalaisten eurovaali-kampanjasta muistuttaen samalla, että olen itse elänyt Norrebrossa koko ikäni – miksi tämä ei olisi minun aluettani?
Jo seuraavana päivänä Larsin vaalijulisteet oli alasrevitty. Enemmän tietoja löytyy asiasta miehen Facebook-sivuilta.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
NähtyOn

Toivon että jotkut karvapäät tulee sanomaan itelle että ei ole jollekulle alueelle asiaa, niin on kyllä noille hyvä yllätys luvassa.

Puosuvaari

Näissä on ikävä kyllä sellainen vika, etteivät he juuri koskaan lähde yksi yhtä vastaan, vaan pitäisi olla ainakin tusina yhtä vääräuskoista vastaan. Se reilu peli kun ei oikein ole koskaan istunut islamiin (eli vääräuskoisia saa pettää ja niille saa oman edun nimissä myös valehdella – vähän toista maata kuin sinisilmäinen kristinusko).

Los6666

moniosaajat asialla…. vitun eläimet. ykski muslimihihhuli on liikaa sivistyneiden ihmisten maissa

#jepjep

Yksikin muslimi planeetalla on liikaa. Ensin aloitettava hävittämällä vihervassarikommarit, sitten muut ilmastouskovaiset elleivät ole osa jo edellä mainittua saastaa. Sen jälkeen kaikki karvaranne-maahantunkeutujien hyyssärit. Toimtamallin mukaan ollaan hyvällä tiellä ja muslimien hävittäminen on helppoa kuin se heinänteko.

Pessimisti

Israel on ainoa demokratia, joka osaa käsitellä muslimeita oikealla tavalla. Niille ei saa antaa yhtään löysiä, muuten on kusessa.

Anonymous

Näinhän se on. Mutta poliittinen korrektius. Jotenkin oy suomi finland ab on saatu sotkettua siihen, että historian saatossa siirtolaismaa hallitsijat kuten ranska, hollanti ja britannia ovat suuressa velassa afrikalle sekä lähi-idälle. Me pottunokat emme ole valloittaneet mitään. Emmekä sortaneet. Eu on toista mieltä kärjistettynä.

K.L.

Muuta kun orjalaivoissa käytetty Oulun tervaa…ollaan syyllisiä sanoi joku ituhippi.VMP!

14

Isreal onkin ainoa maa jolta se mukisematta suodaan, muutamaa ruotsalaista demari mutista lukuunottamatra.

Sensuroimaton Totuus

Kuuden miljoonan valhe kantaa edelleen…

T

seemiläiset kansat ovat hyviä totuuden muuntelussa. Asiaa helpottaa kun hallitsee maailman ainoan supervallan lehdistöä ja hollywoodia.

T

Ei ainoastaan muslimeja. Myös afrikkalaisia siirtolaisia on lähetetty pois israelista, Eurooppaan eikä takaisin kotimaihinsa.

Ali Valottaja

Suomi on suomalaisten valtio. Meillä on vain tämä pieni pläntti maapallosta. Maamme on olosuhteiltaan yksi paskamaisimmista paikoista mitä maa päällään kantaa, ja siellä elää vittumaisuudestaan kuulu kansa – sellaisena haluamme sen säilyttää.

Aappa

Ali-ihmisiä. Sanalla ’Ali’ viittaan luonnollisesti ehkä mahdollisesti jossain kulttuurissa yleisehköön nimeen, kuten esim. taruhenkilö Ali Baba. Vihapuheesta ei siis missään nimessä ole tässä kysymys.

fatwantarkistaja

Tunnettu heppu myös tämä ali-Kehari (lausuessa Keharissa 1½ A-kirjainta, kuten Ruotsin Danielissa.)

Anonymous

minkä helvetin takia noita ählämeitä päästetään maahan niin paljon että niistä on pelkkää harmia ja turvattomuutta,ja veronmaksajat vielä maksaa siitä,on se niin saatanan tyhmää touhua.