Vaaligallup: Minkä puolueen ehdokasta äänestät eurovaaleissa?

 

Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää eurovaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...
Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Vaaligallup: Minkä puolueen ehdokasta äänestät eurovaaleissa?

 1. Herra mun aikani ties! Junes saa 100% äänistä, kun ääniä on annettu 2 kpl. Massiivisin vaalivoitto kahteensataan vuateen.

  9
  4
 2. Junes Lokka ehdottomasti, ikinä ennen käynyt eurovaaleissa äänestämässä mutta nyt kävin. 270.

  18
  2
  1. ei Laurakaan huono vaihtoehto oo. Oisin varmaa itekki Lauralle äänen antanut, mut nyt tullu Juneksen kohellettuu, nin sille 🙂 Kavereitten kans sen Lahen julisteetkin laiteltii paikoillensa….

   6
   1
  2. Lauraa tarvitaan eduskunnassa, joten en äänestä häntä näissä vaaleissa tällä kertaa. Ehkä sitten seuraavissa vaaleissa, kun perussuomalaiset ovat suomen suurin puolue. 😉

 3. Niin kaun kun eu:n johdossa on eräs ”Issias” niin on ihan turha kuvitella että tuolla pääsee valta-asemiin yksikään maansa puolta pitävä henkilö, sillä ”Issia” on sanonut että ei päästä yhtäkään noita aatteita kannattavaa lehtereille.

  1
  3
  1. Apinoitako täällä vaeltaa ilman aivoja?
   Lentikö yli mitä tarkoitin tuolla ”issiaksella”?
   No,laitetaan selvemmin. Niin kaun kun eu:ssa tämä äijä päättää asoista, on ihan turha ajatella että eu:ta ei nuolevat tulee ääntään saamaan kuuluviin.

   Euroopan komission puheenjohtaja – Jean-Claude Juncker

 4. Tällä kertaa ei tarvinnut ehdokaslistoja tutkia, vaalikoneista puhumattakaan, vaan ääni meni ihan kuvan perusteella sille empaattisen ja ymmärtäväisen näköiselle saparotukkaiselle olennolle – en nyt muista nimeä, mutta hänellä on mainos PT-Median etusivulla…oliko se kakssataaseitkyt jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.