Välimerellä ruuhkaa – meritaksit taas ajossa

Kuvakaappaus - 2019-05-19 18-33-59
Avatkaa sydämenne, Eurooppa kaikille. Tämännäköisiä tulijoita on tällä kertaa tulossa.

Välimerellä on taas ruuhkaa kun meritaksipalvelu Sea Watch on laittanut propellit pyörimään. Alus on tällä hetkellä ankkurissa Lampedusan edustalla kyydissään muutama kymmenen afrikkalaista tulijaa.

Sea Watch poimi tulijat eillisen päivän aikana Libyan edustalta ”hätätilassa”, mutta kritisoi nyt sitä, että alusta ei päästetä mihinkään satamaan, ei ainakaan Italiaan.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Muuttoliike

Taisi pitää paikkansa varoitukset siitä, että uusi vyöry on tulossa. Ja kun luultavasti al jazeeralle on viesti/terveiset mennyt, että toivomanne hallitus on saatu aikaan sekä ruotsissa/suomessa. Wellcome! Ja kun ennestään täällä olevat lähettelevät rahaa sekä kuvia blondeista jne mikä paratiisi! Sen toisen lisäksi. Onko kellään tietoa islannin suhteen? Esim onko vaikeaa muuttaa sinne tms? Toiseen maahan muuttaminen ei ole ylivoimaista kynnys lähteä pitää vain ylittää jne.

Helppoa kuin mikä

”Onko kellään tietoa islannin suhteen? Esim onko vaikeaa muuttaa sinne tms? Toiseen maahan muuttaminen ei ole ylivoimaista kynnys lähteä pitää vain ylittää jne.”
Ei ollenkaan. Tarvitsee vain opetella kieli, hankkia työpaikka ja asunto.

Näin on

Ok. Kun ajatellaan tulevaa esim 10 vuotta, missä ajassa suomen koulurauha on tuhottu( on ihan sisäpiirin tietoa) , jne. Vaikka toistankin itseäni, kouluttakaa ne lapsenne. Kun vielä rauhassa voivat.

Veltto p

Apinat lähtevät karkuun, miehet jäävät puolustamaan maataan.

Heino Keppi

Olet myöhässä ja milläs puolustat, KAIKKI aseet on viety ja suurin vihollisemme on oma hallintomme. Mitä maata? Tätä nykyistä suomeliaa hulluine femakkolaumoineen minä en halua puolustaa, en halua puolustaa tämän maan johtoa, joka haluaa kansalaisilleen vain pahaa ja rahat itselleen. Sorry.

Veltto russki

No sinä voitkin puolustaa omaa maatasi eli venäjää! Sieltähän sinä tämän viestinkin kirjoitit. Tarkoituksena suomalaisten demoralisointi.

Ilmari

Islanti on Pohjoismaa joten sinne voi kuka tahansa suomalainen muuttaa koska tahansa.

Kaitsu

Islannissa puhutaan kyllä aika yleisesti englantia,ainakin nuoremmat ihmiset.Asuin itse 10v Norjassa,ja sinne muutto oli suht helppoa.Ymmärtääkseni Islantiin pätee aika samat säännöt,koska pohjoismaa..(Varmasti helpompaa kuin muutto Ahvenanmaalle)😀

T

Ilman sinistä tulevaisuutta PS olisi nyt Suomen suurin puolue, jolloin todennäköisesti olisimme turvassa uudelta aallolta. Oletan siis että sinisen tulevaisuuden saamat äänet olivat pois perussuomalaisilta.

NähtyOn

Sea-Witch noituu laivansa vaikka hevon….veeheen.

Nestori Lundahl

Sea Watch voisi mennä sinne missä sen ankkurikin on.
Kyllä merenpohjaan laivoja mahtuu.

Anonymous

Refumuhamedees wellcome ,Allahin papitar ’ odota ,vielä on paljon raiskatava .

Alarik Lundin

Tunisian Mahdiassa näkyis olevan lähin isompi satama. Eiköhän sieltä löydy merihätään apua.

Moonman

Antti Rinnettä, arvopohjaa ja vasemmistoliittoa varmaan suututtaa Suomen rasistinen sijainti, kun Suomenlahden eteläpuolellakin on vaan joku tunkkainen Viro eikä Afrikkaa. Italia nyt onneksi on löytänyt m*na*sa taas Salvinin johdolla, mutta meitä ei sijaintikaan pelasta kun hallitus on tällainen ja uusi kansainvaellus polkaistaan käyntiin

John MacMunne

Aivan oikein, mutta nämä kultamunat kyllä tarvittaessa vaikka lennätetään Suomeen!
(Veronmaksajien piikkiin tietenkin.)

Anonymous

se hallitus mikä suomella nyt on, ja ne puheet ihmisoikeuksista,kyllä toi porukka tuodaan suomeen vaikka ruotsin laivoilla.

Häviävien hallitus.

Silloin 2015 kun meidän päättäjät neuvottelivat Ruotsin pääministerin kanssa,tuodaanko nämä namupojat lauttakyydillä,vai millätavoin sitten olisi turvallista ja nopeaa tuoda nämä taistelijat Suomeen.Turun miehet vastustivat silloin jyrkästi tätä hanketta, tällä tavalla kuljettaa autolautoilla taistelijoita aseidensa kanssa asemiinsa,sekä olisi ollut myös suuri vaara että laivatkin olisivat voineet upota tällä matkalla,Silloinen meidän hallitus neroudessaan ehdotti että onhan meillä Habaranta jonne maksettaisiin sitten
matkakuljetukset Suomen piikkiin,Ruotsille.Paluukyytinä heille voisi nyt kuitenkin käyttää laiva kuljetustakin kotiutukseen,koska onhan me nähty,että kaiken kaikkiaan he ovat aivan tavallisia normaaleja vaarattomia mustia nuoria.

Kaitsu

Ai,ai..Tuo toiseksi viimeinen sana särähti pahoin mieleeni..”Mustia”…Tuohan voitaisiin tulkita kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan..Olen varma että ainakin SPR:än naistyöntekijöistä monet kiihottuivat..😀

Aappa

Ei pidä unohtaa, että meillä täällä Suomessa on tarjolla pääministeri-tasoisia huviloita niille, joita sen sorttiset pikku etuisuudet sattuvat kiinnostamaan.

K.L.

Neljä naisimmeistä niin maireina poikien kaa,lustia riittää?

TL

On se nyt yks helvetti jos noita laivoja ei millään saa upotettua!

Anonymous

Eikö Libyaankaan pääse?