Rasmus Paludan nosteessa Tanskan eduskuntavaalien alla

paludan

Tanskan eduskuntavaalien ylivoimaisesti kiistellyin hahmo on Stram Kurs-puolueen Rasmus Paludan. Näyttää siltä, että hyvin maahanmuuttokriittinen puolue pääsee eduskuntaan.

Tanskassa pidetään parlamenttivaalit 5. kesäkuuta ja vaalipeli on nyt kovimmillaan. Paludanin puolue Stram Kurs (vapaasti suomennettuna Tiukka Kurssi) on saanut gallupeissa jopa yli 3 % kannatustuloksia, joten ainakin Rasmus Paludanin odotetaan pääsevän kevyesti parlamenttiin. Tanskassa parlamenttiin pääsyn raja on 2 %.
Kuvakaappaus 2019-05-20 09-48-12
Paludanin sanoma on todellakin levinnyt ympäriinsä. Viikonlopun vaalikeskusteluissa Paludan paukutti: “Heitä ei pidä integroida, heidän ei pidä assimiloitua, heidät pitää saada ulos! Kaikki. Sadat tuhannet ulos vaan!“. Samalla se on myös Stram Kursin vaalislogan.
Edelleen Stram Kursin ohjelmaan kuuluu islamin kieltäminen ylipäätään kokonaan Tanskassa. Tanskasta pitää tehdä islamivapaa maa.
Stram Kursin vaaliohjelmassa on myös mielenkiintoinen “TOP 20 karkoitettavat“. Siinä on listattu 20 top-henkilöä, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä Tanskassa. Joukossa on niin Loyal to Familia-rikollisliigan päälliköitä kuin monissa yhteyksissä tunnetuksi tulleita islamilaisia vihaimaameja. Kuten nyt vaikkapa hyvin tunnettu Abu Bilal, joka haluaa Tanskaan sharia-lain piiskoineen ja jäsenten amputoimisineen.
Jotkut ovat älähtäneet Paludanin lausunnoista. Varsinkin Tanskan islamilaiset piirit ovat vaatineet pääministeriä vaientamaan Paludanin. Myös Ruotsissa ollaan vaadittu toimia Paludanin hiljentämiseksi. Tai lähinnä Ruotsin valtamedia on tätä vaatinut.

“Tanskasta pitää tehdä islamivapaa maa”  – Rasmus Paludan

 
Paludan sai keväällä 14 päivän vankilatuomion rasismirikoksesta. Kyseessä oli viime vuonna Youtubessa esillä olleesta filmistä, jossa Paludan oikeuden mukaan syyllistyi rasismirikokseen. Se muistuttaa suurinpiirtein kaikkien Pohjoismaiden kansanryhmää vastaan kiihottamispykälää. Laissa sanotaan, että se, joka julkisesti solvaa tai “alentaa” ihmista rodun, ihonvärin, kansallisuuden tai etnisen alkuperän, uskon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella, tuomittakoot.
Videolla Paludanin kerrotaan solvanneen Black Live Matterin erästä jäsentä ja väittäneen Etelä-Afrikkalaisten olevan heikkolahjaisia ja kuolevan nälkään ilman valkoisia.
Suurinta kohua on herättänyt viime aikoina koraanin polttamiset. Tosin Paludan kiisti viikonloppuna TV:ssä, että ne olisivat olleet oikeita koraaneja vaan olivat jotain kirjahyllystä napattuja kirjoja. Hän kertoi hieman huvittuneena, että turha kohu asiasta, jota ei edes tapahtunut. Mielikuvilla pääsee pitkälle.
Seurataan miten Tanskan vaaleissa käy.
 

Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tapiola

Todella rohkea mies. Toivotaan parasta hänelle. Jos PT sallii, niin menen antamaan ennakkoäänen tänään täällä Suomessa numerolle 270.

johannes viinikka

hän on vetänyt miekan tupesta, eikö mannerheim näin ilmaissu. nyt on taistelu alkanuun kivikausi kulttia vastaan

Ali Kulku

Saas nähdä uskaltaako joku muslimi hänet murhata, ja samalla todistaa hänen olleen tasan oikeassa islamin suhteen. Taitaa olla niin että kun kyseessä on sossurahat niin ei taida muslimi niitä uskaltaa vaarantaa.

jippos123

Musu saa rahansa vaikka tappaisi puoli Tanskaa, muutoin rasismus.

Katri

Lapsilla ja nuorilla nykyään iso tarve reaalimaailman rohkeille sankareille ja esikuville, tuossa yksi ihan hyvä.

toni lajos

Suomessa on myös ” tiukka kurssi ” puolue, demarit hikoilevat translain uudistusten hidastelun myötä, vaatii kipakasti vauhtia, että saadaan maahamme kansainvälisesti vertailukelpoinen laki, myös muun sukupuolisille WC-tiloja vaatii meidä ” tiukka kurssi ” puolue. Näillähän talous lähteekin nousuun, tai sitten ei…mutta kurssi on tiukka.

Aappa

Erilliset vessat ovat ristiriidassa sukupuolineutraalin idean kanssa. Ja olipa tai kokipa sukupuolensa miksi ikinä, niin vessoissa toimitellaan pääsääntöisesti samoja asioita oletetusta sukupuolesta riippumatta – eli kustaan, paskotaan ja silleen.
Näin ollen olisi järkevämpää tehdä kaikille yhteisiä WC-tiloja – toki erillinen meikkausnurkka voisi olla kiva.

Suomi FInland

Tiukka Kurssi meininkiä tarvittaisiin tänne Suomeenkin. Islamilaisten laajamittaisen maahanmuuton lieveilmiöitä ei pidä hyväksyä, eikä ymmärtää vähäisessäkään määrin. Kunniakulttuuria ei tänne kaivata eikä myöskään minkäänsortin terrori- tai rikollisjärjestöjä. Kaikki noita perseilyjä harrastavat vaan soutuveneeseen ja kohti kotia. Pari matoa ja onki mukaan.

Särmääjä

Toi on tosi kova saavutus suht uudelta käytännössä yhden miehen projektilta, joka vastaa ohjelmallisesti ja johtamistyyliltä aika paljon Geert Wildersin puoluetta, mutta jolla on ihan omanlainen katutoiminta ja kova tykitys.

Leso

Kyllä taas työnnetään käärmettä pyssyyn.
Minä sanon teille, että Rasmus on sama kuin Sampo Terho, Simon Elo ja Sebastian Tynkkynen.
Mutta totta vitussa te ootte itse kukin itsenäisiä ja teillä kullakin itsellään on äänioikeus.