Tukholman maahanmuuttaja-alueet ja no-go-zonet

Kuvakaappaus 2019-05-20 00-00-54.png
Klikkaa kartta isommaksi. 

Tukholmassa ja naapurikunnissa maahanmuuttajataustaisia asuinalueita on kymmeniä. Listasin kartalle pahimmat.

Tunnetuin ja suurin on ns. Järvan alue, johon kuuluu suuret ghetot Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Akalla, Husby ja Kista. Vastaava jättimäinen alue on Tukholman eteläpuolella Skärholmen-Sätra-Bredängen. Niin ikään Botkyrkan kunnan puolella sijaitseva pahuuden kolmio Hallunda-Fittja-Alby kuuluu samaan kastiin näiden kanssa.
Näissä lähiökomplekseissa kolmansista maista tulleet tulijat ovat asukkaiden enemmistöä. Niin ikään karttaan merkitty Södertälje, jonka olen merkannut koko kaupungin maahanmuuttaja-alueeksi. Siellä on jotain pieniä keitaita, mutta yleisesti Södertälje on Malmöäkin suurempi monikulttuurisuuskaupunki.
Niin ikään Tukholman eteläisessä on muitakin kovan luokan ongelma-alueita. Huddingen kaupungissa Flemingsberg ja Botkyrkan Tumba. Haningen kunnassa on Handenin, Brandenbergin ja Jordbron hyvin ongelmaiset alueet.
Karttaan voisi merkitä muitakin alueita. Ainakin Åkersberga, tietyt alueet Nackasta ja Värmdöstä. Lisäksi on monia pienempiä ongelma-alueita, jotka voivat olla esimerkiksi yksittäisiä kadunpätkiä tms. Södermalmilla cityssä on ainakin muutama tällainen pikku alue.
Kaiken kaikkiaan Tukholma on hyvin miehitetty, periaatteessa kaikkialla näkyy kolmansista maista tulleita miehiä.
On kuitenkin joitakin yksittäisiä perusruotsalaisia alueita. Täbyssä ja Vallentunassa on alueita, joissa on puhdas ruotsalainen tunnelma. Kuten Lidingön saari, Vaxholm ja ainakin Danderyd. Niin ikään Ekerön saari on melko ruotsalaistunnelmallista.

17 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Carl
24.5.2019 04:18

No nii ….menee taas näin… muslimi, älä tule suomeen mene etelään, sieltä löytyy omat homot ja lesbot ja transut. Joita teidän imaamit haluaa kivittää< menkää omaan maahanne josta olette tulleet ja allahi teille luvanneet. Suomesta saatte vielä lähteä ilman allahia jos sitä haluatte..

Carl
24.5.2019 03:32

lisän vielä …..”..koska omat heimolaiset ei tue häntä.” -tähän lisään sen verran muslimi on pelkkä omaan pesään paskova, käyttää lapsia ihmiskilpinä, eikä koskaan pysty omaan päättelykykyyn ja aina haetaan kavereita mukaan kriisin kohdatessa. Esim autokolari? Ei tarjoilla viinaksia (ei muka juo), poliisi kysyy ajokorttia, tai kaupassa vai kysytään ikää!!

Carl
24.5.2019 03:13

….sanon vielä jos muslimi seuraa allahia, niin hänen pitää kärsiäkin, koska omat heimolaiset ei tue häntä. Älä tule suomeen koska me emme ole muslimeja emmekä halua tulla muslimeiksi. Suomalaisen pinna ei kestä kovin pitkään.
Nyt ollaan jo kipurajalla. Muslimi jos tulet mun elämään niin voi käydä huonosti…
Tulen äänestämään junesta.

Carl
24.5.2019 03:03

https://www.youtube.com/watch?v=y1tEpjmFH9g
Englanti on jo hyvin sopeutunut musutulijoihin ja tietysti pitkään maassa olevat ovat tyytyväisiä kun veljeä tulee ovista ja ikkunoista. Muslimpartiot ja sharialaki…miksi nämä yleensä tulivat eurooppaan kun kotona oli kaikki niin kivaa??
Mitä nämä ”only muslims” alueet suuressa lontoossa!!!! Tämä tule olemaan tulevaisuudessa myös suomessa, kuten se jo näkyy ruotsin lähiöissä. Ja esim. helsinkissä….

Jaffari herkistyy
Jaffari herkistyy
21.5.2019 02:57

Gangsta kerjää sääliä:
unvis.is/https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/jaffar-byn-jag-har-varit-pa-fler-begravningar-an-fodelsedagsfester/

Acc358
Acc358
20.5.2019 21:41

Vuonna 2039 Rinkebyllä ja vastaavilla voi olla matu-kieliset rinnakkaisnimet. Ja seuraava askel onkin ruotsinkielisistä nimistä luopuminen kokonaan, ehkä jo 2060. Sitä ennen näemme myös kaksi ja useampikieliset katukilvet ja niistäkin matut maalavat yli ruotsin.

hallitus247
hallitus247
20.5.2019 17:05

Tässä tällainen Ruotsi poliisin asiakirja, josta mm. löytyy toiseksi viimeiseltä sivulta luettelo no-go alueista ja niiden vaarallisuusaste. Muutenkin siellä on mielenkiintoista asiaa.
https://polisen.se/siteassets/dokument/ovriga_rapporter/utsatta-omraden-social-ordning-kriminell-struktur-och-utmaningar-for-polisen-2017.pdf

En usko että Palme olisi digannut islamistien mielenosoituskulkuetta Tukholman keskustassa
En usko että Palme olisi digannut islamistien mielenosoituskulkuetta Tukholman keskustassa
20.5.2019 10:26

Kun puhutaan ”Palme sitä ja Palme tätä” unohdetaan ettei Palmen tekemä paha ollut mitään näihin nykyisiin poliitikkoihin verrattuna jotka silti kekkaloivat- nimenomaan kekkaloivat- vuodesta toiseen ja aiheuttavat kansalle mitä tahansa paskaa.

T
T
20.5.2019 09:31

Kävin Itäkeskuksen uimahallissa pari viikkoa sitten. Valkoisena kuuluin noin 20% vähemmistöön. En tiedä onko asia joka päivä tällä tavalla, mutta tuolloin ainakin sattui olemaan. Viimeksi olin käynyt Itäkeskuksen uimahallissa kymmenisen vuotta sitten, silloin en vielä ollut siellä vähemmistönä.

-Beowolf-
-Beowolf-
20.5.2019 08:48

Saartorenkaan tukikohtia alkaa olla ”sopivasti”.
Ruotsalaiset: ”Valtakunnassa kaikki hyvin”.
Lisää perheenyhdistämisiä, uiguureita jne
–> Facepalm * 99

Anonymous
Anonymous
20.5.2019 09:35
Vastaa...  -Beowolf-

Älä sotke uiguureita kehitysmaalaisiin.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
22.5.2019 00:49
Vastaa...  Anonymous

Kiinan uiguurit ja kaikki itseään sellaisiksi luulevat saivat Ruotsista leposijan. Enää puuttuu, että ne saavat tiedon asiasta. (Netti voi Kiinassa pätkiä.)

Tulevaisuus on taattu
Tulevaisuus on taattu
20.5.2019 02:49

Olisi mielenkiintoista nähdä mikä oli tilanne 10-20-30-40 vuotta sitten. Matuja oli mutta ei niin silmäänpistävän paljon kuin nyt, nythän ei melkein muuta olekkaan.
Bussipysäkillä eilen meitä seisoi 8 kpl. Minä olin ainoa valkonaama, muut juuritulleita lumpuista ja käytöksestä päätellen.

Aimo Gucciyoki
Aimo Gucciyoki
20.5.2019 01:51

Södertälje… Onkohan siellä enään mitään markkinapäiviä autoharrastajille?

Johan Paukahti
Johan Paukahti
20.5.2019 04:50
Vastaa...  Aimo Gucciyoki

On paljonkin markkinapäiviä. Palokunnan sytytysosastolle.

Heja Sverige
Heja Sverige
20.5.2019 13:05
Vastaa...  Johan Paukahti

Kulttuurit muuttuu. Södertäljessä voisi olla Ruotsin vuotuinen ”Autonpolttamiskilpailuyö”.